ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ Ο ΜΙΧΟΣ; ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ

    Κοινοποίηση:
    ΦΡΝΤΡΤ

    Επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο άνδρα δέχθηκε το 12χρονο κορίτσι που ήταν θύμα μαστροπείας στα Σεπόλια, από τον κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας και προφυλακισμένο Ηλία Μίχο.

    Η ανήλικη βρισκόταν μόνη της στο σπίτι της θείας της, όπου διαμένει, όταν ο άγνωστος δράστης επιχείρησε να εισέλθει στο χώρο.

    Ο άνδρας είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και την απείλησε, ενώ όταν η 12χρονη τον απώθησε, εκείνος την μαχαίρωσε στο χέρι.

    Όπως κατέθεσε η μικρή, ο άνδρας φορούσε κουκούλα full face και είχε τυλίξει τα παπούτσια του σε “κάτι σαν τσάντες” προφανώς για να μην αφήσει αποτυπώματα!

    Όπως ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας, Ασπασία Ταραχοπούλου, δεν ήταν η πρώτη φορά που η οικογένεια βρέθηκε στο στόχαστρο απειλών.

    Σύμφωνα με τη δικηγόρο, πριν από δύο μέρες ο μικρός της αδελφός της 12χρονης βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, όταν ένας άγνωστος σταμάτησε μπροστά του και του έκανε τη χαρακτηριστική χειρονομία με το δάχτυλο στο στόμα, «μη μιλάς», προτού εξαφανιστεί.

    Για το λόγο αυτό, οι δικηγόροι της οικογένειας ζητούν από τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών.

    «Καλούμε τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!» αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.

    Η ανακοίνωση των δικηγόρων

    «Επίθεση στο σπίτι που διαμένει δέχθηκε σήμερα το 12χρονο κορίτσι που εξέδιδε ο Η. Μίχος και βίασαν περισσότεροι κατηγορούμενοι

    Άγνωστος άνδρας, με καλυμένα χαρακτηριστικά και καλυμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει.

    Δύο ημέρες πριν, καθώς ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος, σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» κι εξαφανίστηκε.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, εφόσον προ ημερών άγνωστος πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου των παιδιών.

    Ο κίνδυνος είναι προφανής, όπως και η απειλή για να μην μιλήσουν.

    Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη των βασανιστηρίων της 12χρονης, η Πολιτεία την έχει αφήσει απολύτως απροστάτευτη, στο έλεος των κυκλωμάτων που την εκμεταλλεύονταν.

    Καλούμε τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!

    ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
    ΑΣΠΑΣΙΑ ΤΑΡΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΑΝΤΩΝΙΑ ΛΕΓΑΚΗ»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Δεν έχω λεφτά να ήμουν οικονομικά άνετος να σηκωθώ να φύγω από αυτό το μπουρδέλο κράτος των 300ων γαμώ την ατυχία και την κατάρα που είχαμε να γενηθούμε στο κωλοχανείο αυτό.Θα αλλάξω ιθαγένεια και όνομα και θρησκεία και όλα να μην έχω καμία σχέση με αυτή την χώρα

      1. Πολύ καλά θα κάνεις. Αυτό το σκέφτομαι παρά πολλά χρόνια, βουδιστής θα γίνω να πάω στο Θιβέτ να μην ξέρω τίποτα για εδώ. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

    2. 04-03-2023 19:24
      ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
      ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
      Ποιοι συμβάλλουν στο να βγει ξανά ο Μητσοτάκης!!! Το πρόβλημα με Κασιδιάρη
      Τι αφήνουν να διαρρεύσει από το Μαξίμου
      «Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε τους πολίτες ότι, ψηφίζοντας Ανδρουλάκη, πιθανώς να σου προκύψει Τσίπρας»!

      Αυτό λένε συνεργάτες του Κ. Μητσοτάκη και αυτή είναι η στρατηγική της ΝΔ!!!
      Όπως όλα δείχνουν τόσο η ρητορική ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των αλλοδαπών, η επιλογή αμφιλεγόμενων προσώπων για τα ψηφοδέλτια, όσο και η μη ικανοποιητική παρουσία Ανδρουλάκη δίνουν αβάντα στην Νέα Δημοκρατία, η οποία βρίσκεται σε αγώνα δρόμου για να περιορίσει κατά τον μέγιστο δυνατό βαθμό τη φθορά που υπέστη τον Μάρτιο και να αφυπνίσει εκείνες τις δυνάμεις που θα του επιτρέψουν να διαμορφώσει εκ νέου ένα ρεύμα αυτοδυναμίας!!!
      Ο κόσμος έχει ξεχάσει άραγε τα κορωνομέτρα χούντας;;; Ένας μεγάλος αριθμός μάλλον ή δεν τα θεωρούσε καν μέτρα χουντικού τύπου.

      Θα ξεχάσει και τα νέα δεδομένα, που διαμόρφωσε η σύγκρουση στα Τέμπη;;;

      «Πλέον ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη», εκτιμά κυβερνητική πηγή με άμεση γνώση των μετρήσεων της κοινής γνώμης, αλλά και των focus groups, που ανά εβδομάδα φτάνουν στο Μαξίμου.

      Στο μικροσκόπιο έχουν μπει από την προηγούμενη εβδομάδα το προφίλ και η εκλογική συμπεριφορά των αναποφάσιστων και ιδίως αυτών με περισσότερο κεντρώο προφίλ, που αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ.

      Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες άλλες δημοσκοπήσεις που δείχνουν πως σε περίπτωση που το κόμμα Κασιδιάρη καταφέρει να κατέβει τελικά στις εκλογές, ύστερα από την «βόμβα» που έσκασε, κατά την οποία ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, που αποχώρησε σχετικά πρόσφατα από την δικαστική υπηρεσία στο ανώτερο επίπεδο, φέρεται να αναλαμβάνει πρόεδρος στο αποκαλούμενο “κόμμα Κασιδιάρη“, του “Εθνικού Κόμματος Έλληνες”, ενώ θα εκπροσωπήσει και νομικά το κόμμα, τότε ίσως κόψουν σημαντικό μέρος από την Νέα Δημοκρατία!

    3. Με τόν αντωνιοζα τί έγινε πού έχει φωτό με τσιπρα,ηλιοπουλο καί όλο τον συριζα γιατί δεν ανακρίθηκε ποτέ; Είναι καί μέλος τού σύριζα.

    4. Νομικιστικα κόλπα για να βγει από την μπουζού η “μάνα” που δεν ήξερε.

    5. Κάποιος βουλευτής ΝΔ που φοβάται μήπως μιλήσει η μικρή και χάσει την αργομισθία

    6. …..ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ!!!….ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ……ΦΟΡΑΝΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ……

    7. Ανακριση για τα ματια του κοσμου. Ο Μιχος πηγαινε το παιδι στά μπουρδελα της Μαρινας, που εχει πανω απο τριαντα μπουρδελα και στουντιο,την οποια Μαρινα ( ηταν και στη μεγαλη υποθεση του 2015 με τους νονους, παλι για μαστρωπεια ανηλικων η κυρια Μαρινα και παλι τα ιδια εγιναν) δεν καλουν ουτε για; απλη καταθεση !!! Καταλαβαμε, δε χρειαζεται, γελαει το κατσικι με την “ανακριση” . Εκτος απο τον κυριο Χιο,που εγραψε για τη Μαρινα πολλες φορες, ( και τιποτα δεν εγινε) κανεις δεν την ειδε,ουτε την ξερει ( και οι δικηγοροι κανουν την παπια ,γιατι φοβουνται για τη ζωη τους) . Ειναι φανερο οτι μπραβοι δικοι της πηγαν και απειλησαν το κοριτσι σημερα Η μανα που ειναι στη φυλακη,δε μιλαει γιατι θα την καθαρισουν οι μπραβοι που κανουν κουμαντο στις φυλακες

    8. Δωδεκάχρονο έχει μείνει?ο Λιάγκας το έλεγε εντεκάχρονο.η μάνα είναι υπεύθυνη για ότι συνέβαινε.μιχος κ λοιποί στη μπουζου

    9. Οπως έφαγαν τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ έτσι πάνε να φάνε και το κοριτσάκι. Δεν έχετε καταλάβει ποιοι κυβερνούν αυτόν τον τόπο και τι καθάρματα είναι η ΝΔ το σύριζα και το πασοκ. Δεν έχετε καταλάβει πως αυτοί οι 3 συνενοουνται μεταξύ τους και ανεβάζουν τάχα τους τόνους στην βουλή και στα μμε μετά από συνάντηση μεταξύ τους. Θέατρο παίζουν στις πλάτες σας. Βάλτε μυαλό γιατί κυβερνάει μια τρικομματικη εγκληματική οργάνωση μαφιόζων που δεν θα διστάσει να δολοφονήσει παιδιά νέους ηλικιωμένους. Αρκεί να μένει στην εξουσία γατζωμενη χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα. Ελέγχουν μέσα ενημέρωσης δικαιοσύνη αστυνομία, τα πάντα. Είναι αδίστακτοι. Η Ελλάδα και ο λαός της υπό κατοχή. Κυβερνούν 3 κόμματα αδιστακτων κακοποιών στοιχείων που παριστάνουν βουλευτές και υπουργούς, δεξιούς και αριστερούς. Θέατρο παίζουν, 3 κόμματα μια πολιτική..

    10. Χρυσή Αυγή δεν θέλατε στην φυλακή ψευτοδημοκρατες, ραγιάδες; Φάτε ασφάλεια τώρα.
      Η ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΌΜΩΣ ΞΈΡΕΙ ΤΙ ΏΡΑ,
      ΚΆΝΩ ΤΑ ΚΑΚΆ ΜΟΥ…
      ΚΙ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΏΣΕΙ ΝΑ ΤΡΥΠΙΕΣΑΙ…. (Αλλαγμένοι κάπως οι στίχοι.Αντί στο α’ πρόσωπο, στο γ’).
      Σας θυμίζουν όμως τίποτα όλα αυτά, σε σχέση με την σημερινή πραγματικότητα και την καθημερινότητα μας;;; Και το μεγάλο ανέκδοτο στις 21 Μαΐου που θα βγούνε από το κομματικό μαντρί τα προβατάκια και θα πάνε να βοσκησουν χόρτο στο εκλογικό κέντρο, κάνοντας το δημοκρατικό τους καθήκον και μετά θα ξαναεπιστρεψουν σε αυτό. Οι γνωστές διαφορές θα είναι κάποιοι που έχουν αλλάξει τα κομματικά μαντριά τους,ν’ αλλάξουν τον τσοπάνη ή να έχουνε ταυτόχρονα δύο με τρεις τσοπάνηδες,αναλόγως αποτελέσματος,όμως τα μαντροσκυλα-μπατσοι,θα είναι επίσης τα ίδια,με την διαφορά ότι αντί να φυλάνε τα κοπάδια, αντίθετα θα συνοδεύουν και θα κατευθύνουν τους λύκους σε αυτά και όλοι μαζί σκυλιά και λύκοι θα κάνουν ένα ωραιότατο γεύμα αφήνοντας και τ’ αποφάγια για τα κοράκια και τους γυπες(γλυφτες, τσάτσους και ρουφιάνους), όπως πάντα για όλες τις προηγούμενες οσφυοκαμπτικες τους ικανότητες. Κορόιδαααα….
      WELCOME TO THE JUNGLE!!!!

    11. τωρα στο Ελλαδισταν να δω τι θα βγαλετε στις καλπες παλι…νονοι,μαφιοζοι, παιδοβιαστες,ναρκεμποροι, μιζαδοροι, funds,

    12. Κουλη ξέρεις εσύ. Μαύρη μέρα η γιορτή σου.

    13. Το ανώμαλο συνταγματικό τόξο όχι μόνο δεν προστάτευσε το κοριτσάκι, όχι μόνο ο μίχος ήταν μέλος του συνταγματικού τόξου της μίζας, όχι μόνο δεν επιβάλλει ισόβια στους βιαστές(αφού τα ισόβια είναι 16 χρόνια και όλοι βγαίνουν στα 2-3) αλλά απειλεί και το κοριτσάκι! Δίνει σπίτια στους αλλοδαπούς και δεν δίνει σπίτι στην 12χρονη! Ούτε επίδομα της δίνει αλλά δίνει επιδόματα σε άντρες λαθρομετανάστες που μπορούν να εργαστούν αλλά γιατί να πάνε, αφού παίρνουν επίδομα; Όλοι ψήφο στον Εισαγγελέα που βάζει ο Ηλίας. Ή με τον Ηλία ή με τον μίχο του κούλη, τον τσίπρα που δεν θέλει φράχτη στον έβρο αλλά πάει τα παιδιά του στο ιδιωτικό, την καιλή, το κεερφα και τους ανώμαλους των κομμάτων τους!

    14. Ποιος να θέλει να κλείσει το στόμα της δωδεκάχρονης όταν σε ενάμιση μήνα έχουμε εκλογές και ο Μίχος ήταν στέλεχος της Νέας Παιδεραστίας;;;;
      Πελασγός είσαι περήφανος νεοδημοκράτης και υποστηρίζεις τους παιδεραστές της ΝΔ;;;; Παιδιά έχεις;;;;

    15. Ξεφτίλες εγκληματική οργάνωση κανονικά και με το νόμο ουστ σιχαίνομαι να σας αναφέρω

    16. Οι τύποι είναι χειρότεροι και από τους συριζαιους που έβαζαν παρακρατικους να μαχαιρωνουν φοιτητές έξω από το Αλεξάνδρειο όταν μιλούσε ο Τσιπρας να μην χαλάσει την παράσταση. Φοβούνται ακόμη και 12χρονα οι παιδερες της ΝΔ. Και πρόκληση η ασέβεια και προσβολή των νεκρών παιδιών στα Τέμπη όταν προχτές έβαλαν τον βάφτισιμιο της Ντορας και στέλεχος της ΝΔ να παριστάνει τον επιβατη μέσα σε ένα τραίνο και να μιλάει στις κάμερες , τόσο αλήτες και μ@@@πανα είναι. Όποιος ψηφίζει σύριζα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ένας ενδυναμει παιδοβιαστης γιατί υποστηρίζει τα κόμματα της παιδεραστίας και της ανωμαλίας σύριζα ΝΔ πασοκ. Μιλάμε για μια κανονική μαφία και εγκληματική οργάνωση χωρισμένοι σε 3 οικογένειες νονών. Πουλάνε Ελλάδα καταστρεφουν τους Έλληνες και κονομανε. Σύριζα ΝΔ πασοκ, δολοφόνοι μαφιόζοι κτηνοι.

    17. Στα αλλοδαπά ξέρουν να δίνουν σπίτια τζάμπα. Θα έπρεπε να απομακρύνουν την οικογένεια από το σπίτι και την περιοχή που εκτυλίχθηκαν τα τραγικά για το κορίτσι γεγονότα και να κρατηθεί μυστική η τοποθεσία της νέας τους κατοικίας. Στην Αμερική αλλάζουν μέχρι και ταυτότητα στα θύματα για να τα προστατέψουν. Εδώ η πουτανίτσα έβγαλε το κορίτσι στον τάκο.

    18. Τα κομματοσκυλα του Κουλη,αναλαβανε δραση για να κλεισουνε το στομα στο κακομοιρο το κοριτσακι….

    19. ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΤΗΣ ΓΑΔΑ
      ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ
      ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ
      ΟΙ ΔΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ
      ΦΥΛΑΣΟΝΤΑΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΔΕΣ, ΛΙΓΝΑΔΗΔΕΣ, ΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ…….
      Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ
      ΚΛΑΖΕΙ ΜΠΑΡΔΑΜΑΣΚΟΥΛΑ!!!

    20. Μα τι λετε? Παγια πολιτικη! Οποιος παει κοντρα στο Κουλειο συστημα πεφτει σωπακι! Εχουμε κι εκλογες….ζητω η Νεα Μαφιοκρατια μαγαρες του κομματος του Κωνσταντινου Καραμανλη!

    21. Πάει το μυαλό μας…είναι συνήθης η τακτική του, ε Στέφανε;

    22. το πραγμα ειναι πολυ απλο η εγκληματικη οργανωση συμμορια ΝΔ προσπαθει στην αρχη να τρομαξει τα οικογενειακα μελη και την μικρη να το βουλωσει αυτο κατα την γνωμη μου ηταν προειδοποιηση αν δεν συμμορφοθεις θα ερθουν τα μετα ετσι δρουν οι εγκληματιες και κατα τα αλλα κατηγορουσαν τους αλλους εγκληματικη οργανωση αλλα θα μους πεις η καμηλα δεν κοιτα την δικη της καμπουρα αλλα της διπλανης και τελος ξεκαθαριζει το τοπιο για το ποιοι ειναι εγληματικες οργανωσεις

    23. Τί κωλοχανείο κράτος είμαστε. Δεν είναι δυνατόν να μην προστατεύουν ένα δωδεκάχρονο παιδί από το στόχαστρο που το έχουν βάλει φονιάδες, λόγω της υπόθεσης. Που καταντήσαμε! Ας σώσουμε ότι σώζεται πυροβολόντάς τους την Κυριακή στις κάλπες

    24. Πλησιάζουν εκλογές και δεν θέλουν να βγουν στη φόρα τα βρωμερά άπλυτα των πολιτικών-παιδεραστών. Αλλίμονό σας διαβολάνθρωποι.

    25. Θυμηθείτε, η υπουργός του Μητσοτάκη φανέρωσε το σχολείο και άρα την κατοικία της. Λέτε να το έκανε τυχαία ; Δεν πιστεύω ένα ανόητο άτομο να κατέχει υπουργικό θώκο τόσα χρόνια;

    26. Είμαστε μακράν η πιο ξεφτίλα κοινωνία του πλανήτη.

    Comments are closed.