ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Image5

    Ραγδαίες και συγκλονιστικές εξελίξεις στα σύνορα μας στον Έβρο.

    Ενισχύονται εκτάκτως οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις στον Έβρο, όπως ανέφερε ο Στέφανος Χίος νωρίτερα, υπολογίζεται ακόμα και η πιθανότητα να έχουμε επιχείρηση τουρκικής εισβολής.

    Δείτε το υλικό που έστειλε πριν από λίγο ο ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ Νίκος Τσιαμτσίκας που βρίσκεται στο σημείο:

    Ενισχύονται εκτάκτως τα σύνορα μας | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Το 1827 την ώρα που η επανάσταση ψυχοραγουσε στην Ύδρα τον ασφαλή ακόμη βράχο εκδόθηκε η ανεξάρτητος εφημερίς της Ελλάδος. Ήταν η πρώτη εφημερίδα στην νεότερη Ελλάδα που εκδόθηκε από ιδιοτη δημοσιογράφο και η μόνη που κυκλοφορούσε την εποχή εκείνη εκτός από το επίσημο όργανο της προσωρινής διοίκησης τη γενική εφημερίδα. Η εφημερίδα κατηγορήθηκε από την εξουσία και η πρώτη που εκδιώχθηκε για δήθεν αδίκημα τύπου.

    2. Δυστυχώς ενώ συμβαίνουν αυτά πολλούς στη χώρα μας τους ενδιαφέρει περισσότερο το βρακί της Φουρέιρα παρά να στηρίξουν τους συμπατριώτες μας που κρατάνε τα σύνορα μας. Κάποιοι χλευάζουν ακόμα και τις γυναίκες που τους έφεραν φαγητό αποκαλώντας τις τρελές.

    3. το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς της προδοσίας, της ρεμούλας, της ανωμαλίας και των εκτρώσεων τελειώνει. Σύντομα ο τουρκικός στρατός θα φέρει λευτεριά από τα 200 χρόνια άγγλο-αμερικανό-εβραϊκού ζυγού και η ημισέληνος θα κυματίζει και πάλι στην Ακρόπολη!!!!! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!

    4. Δεν θα κανουν κλασικο πολεμο,δεν ειναι ηλιθιοι γιατι δεν τους παιρνει για διαφορους λογους.τον κανουν ηδη με μεσομακροπροθεσμα αποτελεσματα.

    5. Το σπυρι θα σπασει καποια στιγμή και θα κανουν επιθεση η επεισοδιο. Να ειμαστε ετοιμοι !Εχουμε και τα @@λοπαιδια τους Συριζαιους και τις αλλες αναρχοφυλες στη χωρα μας

    6. 575 Μπενο βγενο μέχρι Αδριανούπολη και κοιμούνται το έκανα άπειρες φορές

    7. Με τι θα εισβαλουν; Με τα κονσερβοκουτια M60; Οτι σύγχρονο εχουν το εστειλαν βοηθεια στους τζιχαντιστες της συριας και η αεροπορια τους εχει χειροτερες διαθεσιμοτητες απο την δικη μας.

    Comments are closed.