ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ!!! ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ – ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΡΩΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ – ΕΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ – Ο ΠΟΥΤΙΝ “ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ” ΑΜΑΣΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    FMGuM3aWQAE-aWy

    Δραματικές αναμένονται οι εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την ομιλία -σταθμό του Β.Πούτιν. Μια ομιλία η οποία έγινε για να εξηγήσει στον ρωσικό λαό τι διακυβεύεται καθώς και να λάβει την υποστήριξη του για τα επερχόμενα γεγονότα.

    Μια απλή αναγνώριση των Δημοκρατιών των Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ δεν λύνει το κύριο πρόβλημα της Ρωσίας το οποίο είναι στρατηγικής φύσεως:

    To NATO δεν αποχωρεί από την υπόλοιπη χώρα.

    Εισέρχονται ρωσικές δυνάμεις στο Ντονμπάς

    Συνεπώς ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό, είναι είτε η αλλαγή κυβέρνησης στο Κίεβο είτε η διάλυση της Ουκρανίας και η διάσπαση της σε 2ή 3 κράτη τα οποία θα συγκροτήσουν αργότερα μια νέα Συνομοσπονδία.

    Οι 250.000 Ρώσους στρατιώτες στα ουκρανικά σύνορα δεν τοποθετήθηκαν εκεί για μια απλή Αναγνώριση δύο Δημοκρατιών. Αλλά για να ξεκινήσουν επιχειρήσεις και μάλιστα σύντομα, όπως μεταδίδει το warnews247.gr.

    Γι αυτό σε λίγο, ρωσικές Ταξιαρχίες θα εισέλθουν στις Ανεξάρτητες πλέον Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ. Σύμφωνα με τον ρωσικό Στρατό, οι ρωσικές δυνάμεις θα εκτελέσουν καθήκοντα “ειρηνευτικής φύσεως”

    Και εκεί αρκεί μια σπίθα για να πάρει φωτιά ολόκληρη η Ουκρανία.

    Για πρώτη φορά η Μόσχα μετέφερε τεθωρακισμένα οχήματα μάχης BMPT “Terminator” στα ουκρανικά σύνορα. Αυτό σημαίνει πως η Ρωσία θα εισέλθει σε μεγάλες πόλεις και ετοιμάζεται για αστικό πόλεμο.

    Μόνο η Κεντρική Στρατιωτική Περιφέρεια της Ρωσίας και συγκεκριμένα η 90η Τεθωρακισμένη Μεραρχία διαθέτει BMPT “Τerminator”.

    Το BMPT “Terminator” είναι τεθωρακισμένο όχημα μάχης (AFV), σχεδιασμένο να υποστηρίζει τεθωρακισμένα και άλλα οχήματα μάχης σε αστικές  περιοχές.

    Το BMPT σχεδιάστηκε με βάση την εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου πολέμου στην Τσετσενία κατά την διάρκεια του οποίου, Ρωσικές δυνάμεις απώλεσαν μεγάλο αριθμό αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων οχημάτων από τις επιθέσεις εντός κατοικημένων περιοχών.

    Ταυτόχρονα, στην περιοχή του Belgorod που “βλέπει” Χάρκοβο, έχουν μεταφερθεί άρματα μάχης Τ-80Κ με συστήματα αυτοπροστασίας Shtora από την 4η Μεραρχία Kantemirovskaya.

    Ήδη αυτή τη στιγμή 45 άρματα μάχης  Τ-80U κινούνται προς τα ουκρανικά σύνορα.

    Δείτε βίντεο από το warnews247.gr:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Μαυρο στον τουρκολαγνο πουτιν ειναι το μηνυμα

    2. Στα 4 η Αμερικανο-Εβραιο-ευρωπαικη Πορνη
      Ο Αγιος Παισιος ελεγε για τα 3 χερια του διαβολου
      Ο Κομμουνισμος για τους Φτωχους
      Ο Οικουμενισμος για τους Πιστους
      Κ Η Μασονια για τους Πλουσιους

    3. Ξεβράκωσε τα κουμουνιστικα γουρούνια ο αρχοντας Πουτιν!!!Πουτιν γλέντα τους και πάτα το κουμπί.Τον πρώτο πύραυλο στο μαξιμου στο προεδρικό μέγαρο και στην βουλή!!!

    4. VLADIMIR PUTIN : H ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΝΙΝ

    5. ΡΩΣΣΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΗΤΩ Ο VLADIMIR PUTIN

    6. Βλαδίμηρε, είναι δικαίωμα σου να γλεντάς τους καραγκιόζηδες του ΝΑΤΟ, αλλά την ακρίβεια από την ενεργειακή κρίση την πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!!! Γιαυτό κοίτα μπας και βρεις άκρη με δαύτους γιατί οικονομικά δεν αντέχουμε! Στο κάτω-κάτω της γραφής δεν είναι και σωστό να σπας πλάκα με τα χαζά παιδιά…

    7. Βλαδιμηρε μαζι σου να ξεβρωμισει η ναζιλα και η σαπιλα των δυτικων “συμμαχων”! Μονο να σιγουρεψεις οπως θακανε κι η Κουλα ο ρωσικος στρατος ναναι μπολιασμενος!

    8. ΚΟΥΛΑΑΑΑ ΕΛΑ ΤΣΟΝΤΑ….ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ.

    9. Η ΓΗ Αλληλεπιδρά με τα άλλα αντικείμενα του χώρου μέσω βαρυτικών δυνάμεων, ιδιαίτερα με τον Ήλιο…
      ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ.
      ΚΑΝΕ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑΨΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ.
      Η ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ 40.075Χλμ θα στην κοντυνω από την μια μεριά και θα πέσεις στα Τάρταρα μωρη πουτανα Αμερική Εβραϊκή πόρνη.

    10. Ο πλανητης κρεμεται απο τα χειλη του Πουτιν και η Ευρωπη(ΝΑΤΟ) διαλυεται

    11. Παραμύθια θα γίνει πόλεμος.
      Είστε παραμυθατζηδες.
      Εδώ ούτε κυρώσεις δε τόλμησαν να βάλουν οι ΗΠΑ στη Ρωσία για την αναγνώριση των DPR ΚΚΚ σι LNR παρα μόνο στις δύο αποσχισθεισες περιοχές.

    12. Και καλά θα κάνει την Ευρώπη της πολυπολιτισμικότητας ισοπέδωμα όλα μπορεί ο χριστιανός θεός να μην είναι μαζί μου αλλά με τον Πούτιν είναι σίγουρα να σκάνε η ο ίσες και να τρέχουν για rapid test οι κοπριες οι Ευρωπαίοι

    13. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΥ ΤΣΟΥ ΜΠΑΣ, Ο ΚΟΥ ΤΣΟΥ ΜΠΑΣ!!!
      ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΕΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΕΞ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΣΕΝΤΑΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ TRABANT KAI WARTBURG????
      ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ;

      1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Μ” ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟ#ΝΟΠ@ΝΟ? ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ….

    Comments are closed.