ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ- ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ…

    Κοινοποίηση:
    λιανα

    Μας στεναχώρησε πολύ η Λιάνα Κανέλλη! Μπορεί να είναι κομμουνίστρια, έχει αποδείξει όμως ότι είναι και πατριώτισσα. Τι έπαθε ξαφνικά; Μήπως η θερμοκρασία της θερμαινόμενης πισίνας της την επηρέασε στον τρόπο σκέψης;

    Το makeleio.gr αναφέρθηκε χθες πρώτο στο θέμα

    Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΚΚΕ καταθέτει τέτοια ερώτηση στη Βουλή.
    Ερώτηση για την αναφώνηση …
    αντιδραστικών συνθημάτων σε στρατόπεδα, με αφορμή την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, κατέθεσαν προς τον υπουργό Άμυνας οι βουλευτές του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, Λιάνα Κανέλλη και Σταύρος Τάσσος.
    Αναλυτικά αναφέρουν:
    «Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα σχετικά με τη συνέχιση της αναφώνησης αντιδραστικών συνθημάτων σε στρατόπεδα με αφορμή την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
    Το περιεχόμενο των συνθημάτων αυτών είναι αντιδραστικό και προκλητικό – προσβλητικό απέναντι σε άλλους λαούς, με τους οποίους ο ελληνικός λαός δεν έχει να μοιράσει τίποτα. Συγκεκριμένα, ορισμένα από τα συνθήματα που αναγκάζονται οι στρατιώτες να φωνάζουν είναι: «Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία», «Ο Πόντος είναι ελληνικός και η Μικρά Ασία», «Πού θ’ ανάψουμε κεριά, μέσα στην Αγια-Σοφιά».
    Με κάθε ευκαιρία ορισμένα στελέχη προσπαθούν να καλλιεργήσουν τον αλυτρωτισμό, αναπαράγοντας το ανιστόρητο σύνθημα «Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», με τις διοικήσεις των Μονάδων να κάνουν τα στραβά μάτια.
    Η Κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες για την ανοχή που δείχνει σε όλες αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες που δίνουν τη δυνατότητα σε χρυσαυγίτες και άλλους ακροδεξιούς να δηλητηριάζουν τις συνειδήσεις των νέων που υπηρετούν τη θητεία τους.
    Ερωτάται ο κ. υπουργός, τι μέτρα θα λάβει η Κυβέρνηση ώστε να σταματήσει εδώ και τώρα η αναφώνηση αλυτρωτικών και αντιδραστικών συνθημάτων στα στρατόπεδα;».
    kke exo
    kke

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. οι μονοι που δηλητηριαζουν τις συνειδήσεις των νεων εισαστε εσεις ρε κωλοαρουραιοι σκατοκουμμουνια αριστεροι.και αντε να μαθετε τι σημαινει αλυτρωτισμος καραγκιόζηδες και μετα ξαναμιλάμε.που θα μας πειτε ότι το η μακεδονια είναι ελληνικη είναι αλυτρωτισμος.μια φορα προδοτες για παντα προδοτες.δεν υπαρχει δικαιοσύνη
      σε αυτόν τον τοπο για να παρετε ότι σας αξιζει ρε κουφαλες.

    2. Αυτό είναι το πρόβλημα της ποιήτριας Φανφάρας; Η ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο. Τι θέλουν να κάνουν δηλαδή οι συριζαίοι, να κάνουν ντά στους φαντάρους; Ρε άντε γαμηθείτε καθίκια σταλινικά, θα λέμε την αλήθεια και αυτός που θα φιμωθεί θα είναι η κόκκινη χούντα! Εμείς θα τραγουδάμε το Μακεδονία ξακουστή μέχρι να σβήσει ο ήλιος!

    3. Η ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΚΌΜΑ ΣΕ ΙΣΧΎ.. ΠΡΏΤΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΎΝ Κ ΟΙ 29 ΣΤΟ ΝΆΤΟ ΤΑ ΣΚΌΠΙΑ Κ ΜΕΤΆ.

    4. Όντας ομοφυλόφιλος αγαπώ δέχομαι κάθε άνθρωπο μέσα μου.
      Η Χρυσή Αυγή ποτέ δεν θα καταφέρει να σχηματίσει χούντα ή κυβέρνηση δίοτι δεν έχει επαρκείς ανδρικές ορμόνες. Ποτέ δεν με πήδηξε ούτε με έδειρε χρυσαυγίτης, και το έχω παράπονο.

      Φλωράκια είναι οι χρυσαυγίτες! Χωρίς ποτέ να σχηματίζουν κυβέρνηση, κλαίγονται.

      Η Ελλάδα ανήκει μόνο στους ξένους.
      Είμαι ρατσίστρα.
      Θέλω μόνο αράπακλες να με γα… και να δέρνουν τους μικροτσούτσουνους χρυσαυγίτες.
      Η Μακεδονία είναι αποκλειστικά σλαβική.
      Οι όροι Μακεδονία Σκέτο και Ελληνική Μακεδονία είναι διλεκτικοί άρα ασθενείς.
      Οποιοσδήποτε αγαπά την Μακεδονία ή ισχυρίζεται ότι είναι Μακεδόνας,
      ασχέτως καταγωγής, είναι ζώο και σκατόψυχος.

      Όλες οι Μακεδονίες είναι για τα μπάζα.
      Το Las Vegas είναι ένας νορμάλ τόπος.

      1. Δεν σ εχουνε ξεσκισει ακομα σκατοπόρνη γι αυτο μιλας ετσι . Σκατομουνο …

    5. Καλά έκανε ο Κασιδιάρης και λίγο ήταν αλλά δεν βάζουν μυαλό αυτοί είναι ακόμα με την εποχή του Στάλιν κτλ !!!!!!
      .

    6. …προσβλητικό απέναντι σε άλλους λαούς, με τους οποίους ο ελληνικός λαός δεν έχει να μοιράσει τίποτα.? Καλά μωρή λεσβία και γιατι μοιράσαμε την μακεδονία ?

    7. Η Γαρούφω απ’την Εκάλη θα βρήκε καμμιά γκόμενα χασικλοάπλυτη antifa και θέλει να την εντυπωσιάσει. Τά’χει αυτά η καψούρα, ειδικά των λυσσασμένων λεσβιών

    8. Η κυρια τριανταφυλλια,πρων εκφωνητρια της ΥΕΝΕΔ,χρηζει παρατεταμενης ψυχαναλυσης τυπου Freud .Εχει πολλες παιδικες και νεανικες ενοχες…Πρεπει να βγουν απο το ασυνειδητο στο ενσυνειδητο πολλα κακα .Τι κορακησιο μαλλι και βλεμμα εχει!..

    9. Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι οι κομμουνιστές αποκλειστικά αλλά όλοι ανεξαιρέτως οι δημοκράτες ψηφοφόροι.

    10. Τράβα μωρή καμιά καλή τζούρα από αλβανικό πράμα κι άσε την Ελλάδα στον πόνο της.

    11. Το ότι η Λιάννα έχει ευφράδεια λόγου και ξέρει να παίζει με τις κάμερες είναι ευρέως γνωστό. Ισχυρή προσωπικότητα με μπόλικες γνώσεις, υψηλού επιπέδου πληροφόρηση αλλά και ευστροφία την καθιστούν υπολογίσιμη και την παραδέχονται ακόμα και οι πολιτικοί της αντίπαλοι.
      Την τρικυμία όμως που έχει στο κρανίο την έχετε πάρει χαμπάρι ? Για σκεφθήτε, ταιριάζουν όλα τα παρακάτω σε νορμάλ χαρακτήρα ? Πρώην δεξιά και νύν κουμουνίστρια αλλά που κάνει και φορά σταυρό (τουλάχιστον δημόσια), πατριώτισσα αλλά κατά του Στρατού, της Ιστορίας και του Έθνους μας, γυναίκα στο φύλλο αλλά με αντρικές προτιμήσεις, πιστολοφόρος αλλά κατά της βίας, κλπ.
      Μακάρι να διαβάσει το σχόλιο αυτό και να κάτσει να αναλλογιστεί ξανά την ζωή της. Άν το έβλεπε αλλοιώς το πράγμα, θα είχε πολλά να προσφέρει αντί να βάζει τρικλοποδιές…

    12. Κουμουνιστης και πατριωτης;;;;;;;;;; Ε το ακουσαμε κι αυτο!!! Ουστ αποβρασματα κ παρασιτα της κοινωνιας!

    13. Ο κόσμος μας εχει γεμίσει φιλελεύθερα τσουτσέκια!

    14. Οι κομμουνιστοσυμμοριτες ειχανε ταξει τη Μακεδονια στον Τιτο, τί σας φαινεται παραξενο στην ανακοινωση του ΚΚΕ; ΥΓ: Στο Γραμμο και στο Βιτσι δεν εγινε ολοτελα η δουλεια. Υπαρχουν ανοικτοι λογαριασμοι, κουμμουνια…

    15. Αφηστε το στρατο να κανει τη δουλεια του για να εχετε και εσεις αγαπητοι πολιτικοι το δικαιωμα να κανετε τη δικη σας

    16. Θεε μου φυλαξε μας. Ελληνα πατριωτη αγαπησε τον Ελληνα συνανθρωπο σου κ βοηθησε τον. Ο καλυτερος φιλος του ΕΛΛΗΝΑ ειναι ο ελληνικης αγωγης κ παιδειας ΕΛΛΗΝΑΣ.

    17. Και τοτε που την διώριζε η επταετια στην υενεδ πατριώτισα δήλωνε αλλά της δεξιάς πτερυγας…χοχοχο!!!!

    Comments are closed.