ΠΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ! ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1000 ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ! 916 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 96 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ – ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ;

    Κοινοποίηση:
    ελλαδα απειλη κορονοιος

    Σήμερα ανακοινώνουμε 916 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 129584, εκ των οποίων το 52.5% άνδρες.

    5178 (4.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 37630 (29.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    527 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 160 (30.4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 77.6%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 797 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

    Τέλος, έχουμε 96 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 4044 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1631 (40.3%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Καλό θα ήταν να υπάρχει σχετική επίσημη ιστοσελίδα στην οποία να αναφέρεται σε ποια νοσοκομεία σημειώνονται καθημερινά οι θάνατοι, ώστε να μπορεί να γίνει επιβεβαίωση ή διάψευση των στοιχείων. Επίσης, εάν οι θανόντες ανήκαν σε “ευπαθείς” ομάδες και σε ποιες. Ακόμα από τους νοσηλευόμενους πόσοι θεραπεύτηκαν.

    2. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ : Οι ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ξέρουν να προφυλάσσονται από τους ιούς καλύτερα από τους ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ;

    3. 96 ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ. ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΙΤΙΑ
      ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ; ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ;

    4. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ, ΠΟΣΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    5. Μια αδιανόητη καταγγελία έκανε στον αέρα του Focus Fm 103,6 και στον Στέφανο Δαμιανίδη, ένας από τους ασθενείς που παρακολουθεί η ιατρική ομάδα του κ. Σύψα στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας.

      Όπως είπε ο κ. Ευδόξιου Τζάνος όταν οι 50 περίπου ασθενείς εξέφρασαν τις ενστάσεις τους σε συνεργάτη του κ. Σύψα, αναφορικά με το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ο γνωστός Λοιμωξιολόγος φέρεται να τους διαμήνυσε ότι αν δεν κάνουν το εμβόλιο και αρρωστήσουν, τότε δεν θα μπορεί να τους βοηθήσει!

      Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση εδώ: https://www

      https://www.youtube.com/watch?v=Ge78HZuS3ic&ab_channel=FocusFM103.6

    6. Χτες ποσοι ηταν η διασωληνωμενοι 547 και σημερα 527 τι εγιναν πεθαναν!εζησαν αυτη η δεκαπεντε?… δεν μας λενε…. και η υπολοιποι 81 ανθρωποι τι ειχαν??…γιατι δεν ηταν διασωληνομενοι??

      1. Ποιος σας λεει οτι οι ασθενεις στις ΜΕΘ κ οι αποθανοντες ειναι θυματα του κορωνοsars-19 να ειναι οι ωρες ολων τους;;;

    7. Ο κοροδοιος είναι φτιαχτός δηλαδή καταστεύασμα της παγκοσμοιοποίησηςόλοι αυτοί που τον απελευθέρωσαν αποσκοπούνε στήν μείωση κατα 30% στο παγκόσμοιο πληθυσμό , μαζί με τον κοροδοϊό και τα όποια συμφέροντα πολεμάνε ταυτόχρονα και τον Χριστιανισμό στο όνομα του Αλλάχ και του Μωάμεθ που απ οτι φαίνεται αυτοί θα πρωταγωνιστούν τα επώμενα χρόνια , τέλος ο δικός μας Θεός απέδειξε οτι είναι κατώτατος των περιστάσεων οσο αναφορά τα μεγαθήρια και θηρίο στούς αδύναμους η αλήθεια όμως
      πονάει

    8. Είναι μέσα στα σπίτια τους, τους υποκλεπτουν τα προσωπικά δεδομένα τους, βγαίνουν έξω τους χρεώνουν πρόστιμα όλα αυτά με την ανοχή των εισαγγελέων της χώρας των δικαστων των αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών και κυρίως υπό την επίβλεψη των μεγαλων αριστοκρατικων και πλούσιων οικογενειών της Ελλάδας.
      Ζούμε τα τελευταία χρόνια τις χειρότερες χουντοφασιστικες δικτατορίες από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους.

    Comments are closed.