ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟ “ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!

    Κοινοποίηση:
    434434

    Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε το γεγονός ότι αρκετοί Έλληνες celebrities άλλαξαν χρόνο στο Ντουμπάι, την ώρα που στη χώρα μας ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
    Οι περισσότεροι που βρέθηκαν στο κοσμοπολίτικο εμιράτο επέλεξαν το φημισμένο Nammos Dubai για να υποδεχθούν το 2021.

    Μεταξύ αυτών και ο Πέτρος Κωστόπουλος, με τον οποίο επικοινώνησε το enikos.gr, κι έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους έκαναν αρνητικά σχόλια.

    «Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai, ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα. Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο» ήταν η απάντηση που έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    71 Σχόλια

    1. Κάποιος στο Ντουμπάι…. Τους τον ακουμπάει

    2. Γιατί γλεντάνε στο Ντουμπάι; Γιατί μπορούν και το αξίζουν, ρε κορόιδα!
      Εάν δεν μπορείτε τα παιδιά σας να τα κάνετε να καταφέρουν να γίνουν ωραίοι, πλούσιοι, πετυχημένοι και ευτυχισμένοι φορέστε προφυλακτικά.

      1. Ποιοι αξίζουν να γλεντανε στο Ντουμπάι ρε κορόιδο; Ο απατεώνας κακοπληρωτης βλάχος πασοκατζης; Με τι προσόντα ρε κορόιδο; Με τα κλεμμένα των τραπεζών που και εσύ μαζί με εμάς πληρώνεις; Κορόιδο μεγάλο πλανεμενε.

      2. Σκάσε μουσχαρε ζώον όρθιο αντιχριστε@@@@@@@

    3. δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την φασαρία….
      από την στιγμή που μπορείς να πετάξεις κάπου και μάλιστα κατόπιν αστυνομικού ελέγχου όπως γίνεται για το Ντουμπάι που είναι το πρόβλημα???? εκτός βέβαια αν είναι αμαρτία να κάνει κάποιος κάτι που και εμείς θέλουμε αλλά δεν μπορούμε γιατί το φραπεδακι και το τσιπουρακι μας είναι πιο βολικό…….

      1. Η φασαρία γίνεται γιατί γλενταει με τα κλεμμένα μας ο απατεώνας πασοκατζης,και όχι για το γλέντι.

    4. πολυ μαγκια στο υφακι ο κερατας ,,αλλα η φωτο του η παλια ,με τον τουρλομενο κ@@λο που ειναι την ξεχασε; Ολοι αντρακλες εγιναν ρε …

    5. μας εχουνε μεσα απο 3 νοεμβριου ειμαστε οι μαλακες της υποθεσης μαλλον στα χωρια μας δεν μπορουμε να παμε , και στο ντουμπαι μπορουμε αν εχουμε λεφτα εγω προσωπικα ουτε καρ ποσταλ δεν μπορω να εχω απο εκει οχι να παω .

    6. Ρε Κωστόπουλε για πες μας την ιστορία με τον καμμενο σκυλο έξω στο χαλί της πορτας.

    7. Ο σκατοβλαχος θελει και Ντουμπαι. Ρε μαλακα Κωστοπουλε για πες: Λιγο, λιγο με λιγωνεις και με λυσσα μαστιγωνεις.

    8. Μα τί να τής προσφέρει αυτηνης ένας παπουδακος κοντά στα 70; Πάει αποτρελαθηκε ο κοσμος.

    9. Τον προσέλαβαν ως πλέον ειδικό,να ξεβλαχεψει και τους Άραβες.Επισης να τους μάθει σωστά την τέχνη ψησίματος των ψαριών και πως να καταχωνιαζεις σωστά τα χρήματα σου.

    10. Κάθε ασθένεια όπως σας έχω ξαναπεί έχει ψυχικές ρίζες εκτός από τις καθαρά σωματικές. Αυτή τη στιγμή καθως και όλο το προηγούμενο χρονο μπαίνουν οι βάσεις για να πεθάνει πολύς κόσμος από τις ψυχικές παρενεργειες του Covid 19

    11. Ωραία όλα αυτά ρε γλύκες. Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να εκτονωθουμε και το πληρώνετε με το αίμα σας αυτό, με όλα αυτά που σας κάνουν τα βρωμερά υποκείμενα.
      Η σκλαβιά ομως ποτέ δε πεθαίνει, παρά μόνον
      λίγο καιρό ξαποστένει και ξανά προς τη ΛΟΞΑ
      τραβά.
      Υ.Γ.Αν δείτε ότι σταμάτησα να γράφω να υποψιαστείτε ότι μάλλον πέθανα από covid 19

    12. Γράφουμε, γραφουμε, γράφουμε. Κι αυτοί μας γράφουνε. Δε θέλω ούτε να κοιμηθώ, ούτε να κάτσω να γράψω ένα σοβαρό σχόλιο. Κάποια στιγμή όλα έχουν και τα όρια τους. Δε ξέρω εσείς πως ακριβώς αισθάνεστε απλά υποθέτω . Πρέπει να συνηθίσουμε χωρίς να σημαίνει ότι το αποδεχόμαστε. Δυστυχώς ο αντίπαλος δεν παίζεται γιατί δεν είναι άνθρωπος. Εγώ δε ξέρω αν καταφέρω μετά από αυτά και κυριως μετά από αυτά που θα επακολουθήσουν να ξαναγίνω ποτέ ο εαυτός μου.Σε δέκα χρόνια θα είμαι κοντά στην εμμηνόπαυση και τότε θα ξεκινάει ένας οδυνηροτετος κύκλος για την ανθρωπότητα.
      Το 2030 απ’ ότι λένε αυτοί που ασχολούνται θα είναι σταθμός για την τεχνητή νοημοσύνη και τα εμφυτεύματα.
      Τον παλιό μου χαρούμενο όλο ζωή εαυτό τον άφησα μάλλον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μαζί με το συρρικνωμένο ΠΑΣΟΚ.

    13. Κάντε του το εμβόλιο με το που πατήσει Ελλάδα

    14. ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ .
      ΒΙΖΙΤΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΑΥΤΑ .

    15. Μην ασχολειστε ρε μαγκες με τη μανια απ το Ντουμπαι τωρα!! Δινετε και αξια στον τσομπανοτραβολτα!!!!

    16. Σας δουλεύει ρε….Ποιά εταιρία παίρνει ενα κουτσό άλογο 66 χρονών…????

    17. Ούτε οι ρέγκες δεν αντέχουν τόσο γέλιο !!!

    18. Αφού μπορεί καλά κάνει.
      Κουληηη!!! Κι αλλοοοο!!!

    19. Από έναν πτεζεμπορα περιμενετε κ σεις να παρετε γράμμα?

    20. Ότι πιο εμετικό στη χώρα μαζί με Παπαδόπουλο και ταρζαν…

    21. Χαχαχα ρε τον Πετράν τον ψευτάκο.
      Από όλο τον κόσμο, σαϊνια του μάρκετινγκ από Χονγκ Κονγκ, Αμερική και Σουηδία, διαλεξαν εσένα για τη δουλειά οι εμίρηδες!! Ένα 67χρονο χούφταλο από το Ελλαδιστάν χαχαχαχα Πλάκα έχεις

      1. Μα αφού στο Ελλαδισταν είμαστε οι πιο ΟΜΟΡΦΟΙ και οι πιο έξυπνοι και γενικά οι καλύτεροι σε όλα!!! Και όλοι μας ζηλεύουν θέλουν να μας καταστρέψουν και θέλουν το κακό μας!!! Οπότε εκεί στο Ντουμπάι επέλεξαν και τον καλύτερο του πλανήτη!!! Το Γκλαμουροβλαχο Κωστοπουλο.

    22. Σκατοβλαχε..γαμω το ΠΑΣΟΚ που σε καθιέρωσε.

      1. Kαι την ΝΔουλα που τον προστατευει και δεν πληρωνει τα ΧΡΕΗ προς τους υπαλληλους του

    23. Χρηματοτοδοτουμενος είναι ο Τρελο Κωστοπουλος από μερικούς τύπους στην Ελλάδα και του κοιλαρα του Πειραιά Τον χρησιμοποιούν για πολλούς και διάφορους λόγους Μια μεγάλη απάτη είναι η Ελλάδα με παλιανθρωπους μακριά μην ασχολείστε

    24. Βασικά πιστεύω πως ο Χατζηνικολάου, ο Κικίλιας και ο Κωστόπουλος είναι βαρβάτοι άντρες. Το ψάρι το ψήνουνε μονόπαντα. Τώρα δεν ξέρω ποια μεριά είναι αλλά…

    25. ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΛΙΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΒΛΑΧΕΒΗ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    26. Ποιον τον χεζει τον κωστοπουλο, εδώ ήρθε ο μεταλλαγμένος κορονοιος στην Ελλάδα και θα μας έχουν 100 χρόνια καραντινα το να λέμε τώρα..

    27. Φαίνεται με την έλευση του 2021 του τη βάρεσε κατακουτελα και επαναστάτησε γιατί ως ανόητο παρεμφερές του δικού σας πτηνού θεώρησε ότι χρονομεταφερθη εις το ηρωϊκον 1821.

    28. ..και φερε μας και την εισπραξη.. απο τις βιζιτες της μικρης !!! γερονταβα.Πανος1

      1. Τι εννοείς; Προτίθεσαι να ξεπλύνεις εκτός απ’ το μαύρο του το χάλι και το μαύρο του το χρήμα 🤑;

    29. Αυτός έγραψε τις απαγορεύσεις στα @@ του και πήγε. Αυτός και χιλιάδες ακόμη. Οι απαγορεύσεις μάγκες είναι για τους μ@λακες, όσο κάθεται ο κόσμος καναπέ τόσο ποιο πολύ θα τον δουλεύουν και θα τον πηδανε. Κλειστές εκκλησίες και απαγόρευση λέει αγιασμού των υδάτων!! Απαγόρευση ακόμη και σε έναν ιερέα να πάει να πετάξει μόνος του τον σταυρό!! Τι είναι αυτά ρε, αυτοι κυρησουν πόλεμο στον Ελληνισμο και την πίστη μας. Είναι ξεκάθαρο.

      1. Μωρε τι δεν καταλαβαινεις πια; Ο κοσμος δεν εχει λεφτα για τετοια προστιμα! Ο καθενας τα λιγα που εχει θα τα δινει στα προστιμα ; Δεν προκειται να βγουν ολοι ,αρα οσοι βγουν θα πληρωσουν χιλιαρικα ! Και στην τελικη η αρχη εγινε με τα σχολεια. Οι γονεις γιατι φοβηθηκατε; Η πλειοψηφια φοβηθηκε μην τους παρουν την επιμελεια .Αν ολοι δεν τα πανε που θα τα πηγαιναν τοσα παιδια; Οταν τα ανοιξουν αν παλι τους βαλουν μασκες μην τα πατε στα σχολεια! Τα μαγαζια τους ολοι ας τα ανοιξουν, καταστηματα, καφετεριες , εστιατορια. Να ανοιξουν να παμε. Ο Κωστοπουλος ο υποτιθεμενος αφραγκος θα χει ακρες και χρημα. Οι υπολοιποι δεν εχουν. Ναι ολοι εχουν λεφτα να πανε εξωτερικο. Στον καναπε καθεται ο μη πλουσιος. Ο πλουσιος παει ταξιδια

    30. Έχετε συναντήσει ποτέ παρόμοια περίπτωση σχολιαστή κατά τη διάρκεια της θητείας σας;;

    31. “Καλεσμένος για δουλειά ” λέει… και εγώ θα πω το αφεντικό μου αύριο να με καλέσει για δουλειά!!! Κοπρόσκυλο!!! Πορνόγερε!

    32. Μόλις “επενδύσει” ο Εργοδότης του Κωστόπουλου στην Ελλάδα δες τι ‘επενδύει’ και δημοσίευσέ το γιατί μιλάμε για μεγάλα φέσια.
      ΥΓ- Φυσικά μόνο τα μαθήματα στα πανεπιστήμια και στα σχολεία γίνονται μεσω web, αλλά για τη συγκεκριμένη δουλειά ήταν αναγκαίο να πάει ο Κωστόπουλος με τη γκόμενά του στο Dubai την Πρωτοχρονιά.
      ΥΓ2 – Κωστόπουλε μπας και κράτησες τίποτα λεφτά από τα κλεμμένα και χρεωκοπημένα και τα τρώς με το γκομενάκι; Λέω τωρα…

    33. Να ενώσουμε τις κατάρες μας να τους καταστρέψουμε όλους. Άμα είναι δίκαιες θα τις αρπάξουνε πριν γυρίσουν πάνω μας

    34. Ο “κύριος” που ξεβλάχεψε την Αθήνα, πότε θα έχει ένα Σταϊκούρα-test, έτσι, να δούμε κι εμείς τα έσοδα και έξοδά του.

    35. Αν ήμουν στη θέση σας θα ήθελα πολύ χειρότερα.
      Αυτοί οι ηλίθιοι επιχειρηματίες τίποτα δε κάνουν ;; Μόνο οι γύφτοι στη Ξάνθη ξεσηκώθηκαν;;Πολύ φοβάμαι ότι αν καθήσουμε έτσι δε θα ξανά βγούμε ποτέ έξω.

      1. Όπως έχει επανειλημμένως αποδειχθεί, οι επιχειρηματίες (=λαμόγια) χέστηκαν. Είναι οι τελευταίοι απ’ όπου μπορούμε να περιμένουμε… Έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί ο καιρός που υπήρχαν και δρούσαν οι αναγορευμένοι (δίκαια ή άδικα) σε “εθνικούς ευεργέτες”…

    36. Και όχι με απλό θάνατο. Να του μπήξουν ετατομμυρια βελόνες με εμβόλια και να πεθάνει βγάζοντας αφρούς από το στόμα και να του πεταχτούν τα μάτια έξω .

    37. Να τα κλείσει και εκεί όπως έκλεισαν και τα δικά του στην Ελλάδα…..άκου εκεί σύμβουλος επενδύσεων χαχαχχαχα σύμβουλος να σας φάω τα λεφτά.

    38. Δε με ενδιαφέρει ο Κωστόπουλος.
      Μπορεί να γαμαει οποία ή όποιον θέλει και να πηγαίνει όπου θέλει .ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
      ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

      1. οχι ακαριαια, να ψοφησει με φρικτους πονους
        μιλαμε για σκατοψυχο, κακιασμενο βρικολακα (φαινεται απτη σκατομουρη του) που σιγουρα τον εχει στειλει ο διαολος

    39. Δε γινεται να πας εκει και να μην ξαναρθεις ποτε βδελυγμα Κωστοπουλε?

    40. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Στο Ντουμπάι δεν πήγε κολυμπώντας με αεροπλάνο πήγε εκεί δεν υπήρχε ένας αστυνομικός να τον ελέγξει; αφού μας λένε ότι απαγορεύεται να ταξιδέψεις κάποιος δεν έκανε σωστά την δουλειά του ή αστυνομία εχει μεγάλες ευθύνες αυτός τώρα μάλλον θα πρέπει να πληρώσει κάποια πρόστιμα αν δεν κάνω λάθος

    41. Τί εργοδότης είναι αυτός, ρε παιδιά, που προσλαμβάνει αποτυχημένους και απατεώνες επαγγελματίες ως προσωπικό; Ως τί προσέλαβε το εν λόγω λαμόγιο; Ως γόητα των φιδιών που πουλάει;;;

    42. Μας δουλεύετε κύριε Κωστοπουλε; Ποια δουλειά γίνεται πλέον με φυσική παρουσία; Ολες οι δουλειές στον τομέα της οικονομίας στον οποίο διατείνεστε ότι δουλεύετε μπορούν να γινουν και εξ αποστάσεως. Αποκλείετε κάποιος υπό αυτές τις συνθήκες να απαίτησε τη φυσική σας παρουσία στην εργασία και μάλιστα με τη μεσολάβηση διεθνούς ταξιδιού. Προφανώς και πήγατε εκεί ιδία βουλήσει για αναψυχή. Όλα τα άλλα ειναι φληναφήματα.

    43. ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ ΤΡΟΥΜΠΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΛ ΓΚΕΡΛ?

    44. Οι ελληναραίοι ενημερώνονται από χρεοκοπημένους τηλεοπτικούς σταθμούς που ζουν αποκλειστικά με ΚΡΑΤΙΚΗ διαφήμιση, λίστες κικίλια, λίστες πέτσα κτλ.
      Έχουν τα λεφτά τους σε χρεοκοπημένες τράπεζες που ρούφηξαν 50 δισ(!) κρατικό χρήμα και ακόμα τρύπιες είναι.
      Ταξιδεύουν με χρεοκοπημένες αεροπορικές εταιρίες που τους χαρίζονται εκατοντάδες εκατομμύρια από τα λεφτά των ελλήνων φτωχών φορολογουμένων για να μην ζημιωθούν οι πάμπλουτοι μέτοχοί τους.
      Ψηφίζουν χρεοκοπημένους βουλευτές και υπουργούς που χρωστάνε από εκατοντάδες χιλιάδες έως εκατομμύρια σε τραπεζικά θαλασσοδάνεια και δεν τους πειράζει κανείς. (Μπουμπούκο τι γίνεται ρε παρλαπίπα θα πληρώσεις καμιά δόση;)
      Εξέλεξαν αυτοδύναμη τη χρεοκοπημένη ΝΔ που χρωστάει 200 εκ. ευρώ!
      Κατά τα άλλα τους φταίει ο χρεοκοπημένος Κωστόπουλος…

    45. Σταματήστε να τους αποκαλείται celebrities τους ρεμπεσκεδες, τι παράγουν ? Τίποτα .τι πίνουν αλήθεια ? Κολομβίας ή Αλβανίας ? Μαζί τους περνούν κ δονητη για παρέα ????

    46. ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΡΙΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ.
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ.

    47. Αν θυμάμαι καλά αυτό το σίχαμα δεν είχε ανοίξει ένα τοστάδικο (ή κάτι τέτοιο) στο Κολωνάκι;τι έγινε το έκλεισε κι αυτό; άφησε κι άλλο κόσμο απλήρωτο;

    48. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε αυτόν τον κομπιναδόρο μαλάκα, που πλούτισε με τα λεφτά του Πασόκ. Έχει στηρίξει τη ζωή του στην απάτη και το θεαθήναι.

    49. Βγήκε ο Χατζηλαλακης να τον υπερασπιστεί. Αλλος απατεώνας απο κει. Πόσα εκατομμύρια χρωστά στο δημόσιο ο παπαριδης?

    50. Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί να τα βάζουμε με τον κωστοπουλο. Μπόρεσε κ την έκανε για Ντουμπάι έχει τα φράγκα, και καλά έκανε. εδώ ποιος θα τον σταματούσε για να φύγει; η κυβέρνηση; αυτοί κυνηγάνε εμάς τους μαλακες για μάσκα και άσκοπες μετακινήσεις. Αλλου πρέπει να τα χώνουμε και όχι στον κωστοπουλο.

    51. Νικολάκη…. Το άλλο με τον Τοτό αφού το ξέρεις, πότε θα μας το πεις μπας και γελάσουμε ακόμα περισσότερο μετά από την δήλωση που έκανες ;
      Αλήθεια εκείνη την κοπελιά, την πληρώνει η εταιρία σου για να σου υπενθυμίζει ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ή είναι εθελόντρια ; ; ;
      Οπότε μετά από την ντόμπρα απάντηση σου, για πες μας τώρα «Οι ελέφαντες και τα φίδια» τι ώρα θα βγουν ; ; ;
      β.τεζάρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    52. Αυτός ο ξεφτιλισμένος άνδρας απασχόλησε πολλές φορές αρνητικά την ειδησιογραφία. Αγνοήστε τον και αφήστε τον να βράζει στο ζουμί του. Η εικόνα του είναι μόνο για λύπηση.

    53. Άμα είσαι ποδιτσα και εκατό χρόνων να είσαι,πάλι μέσα στο παιχνίδι θα είσαι,όχι γιατί είσαι τραβηχτικος και μάγκας αλλά γιατί χρωστάς στα παρασκηνιακα αφεντικά σου και πρέπει να πουλάς φουμαρα αποπροσανατολισμού στο πόπολο μεχρι να λειώσεις.

    54. Ασχολείστε νεοέλληνες με την κατσίκα του γείτονα ……. κουλις μέχρι να σβήσει ο ήλιος …..

    55. ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΞ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΣΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΜΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΗΚΩΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

    56. Πάλι αγιογραφία κάνει ο Νικολάκης. Την κοπελιά θα την πήρε για διευθυντικό στέλεχος.

    57. Αυτο το σιχαμερό λεσι δεν θα είχε την απαντηση στην σουφρα του

    Comments are closed.