ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ! ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΙΑΚΩΒΟ ΤΣΟΥΝΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    tsounis

    Τόσο καιρό δεν τον… ήξεραν και τώρα τον περιφέρουν για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του για να κερδίσουν μια στιγμή πατριωτισμού στο πλευρό του.

    Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παρασημοφορήσει τον 97χρονο εφοπλιστή Ιάκωβο Τσούνη για τη σημαντική προσφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσούνης έκανε δωρεά ύψους 23 εκατ. ευρώ και 60 αποβατικών σκαφών προς τις Ένοπλες Δυνάμεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΦΛΩΡΕ ΛΕΧΡΙΤΗ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ?
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .
      ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΙΑΚΩΒΕ ΤΣΟΥΝΗ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΕΑ ΣΕ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ .

    2. EΙθε η δωρεά να ξεπλένει το αίμα του Εθναρχου Ιωάννη Καποδίστρια από τα χέρια των Λοντιδων.

    3. Εάν θέλει ο ευπατρίδης επιχειρηματίας να ολοκληρώσει το έργο του και την προσφορά του προς την Ελλάδα και το έθνος, ειδικά στην πρόεδρο της Δημοκρατίας (λέμε τώρα) ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ. Εάν σκέφτεται την υστεροφημία του ως Έλληνας πατριώτης, στρατιώτης και ευεργέτης, να κόψει τα πάρε δώσε με τους άθεους και τους ανθέλληνες. Αυτό τους πρέπει.

    4. Τι νομίζεις ότι είμαι ο αρχηγός των ενοπλων δυνάμεων μια χώρας; Πρωθυπουργός μιας χώρας; ένας υπάλληλος των 500 ευρώ, securitas;… Τι πιστεύεις ότι μπορεί να είμαι!
      Τα εντερα σας θα γίνουν ένα με τις μητρες των γυναικών για να περάσετε στην εμβρυικη κατάσταση του πλακουντα της γης και να σας ξαναγεννησει η μαια της ιστορίας.
      Έρχεται το Τέλος του ανθρώπινου πολιτισμού.

    5. 97 χρόνων ευεργέτης οκ! 23 εκατομμύρια κ 60 βάρκες οκ! Σε λίγο καιρό καιρό οι βάρκες του θα σαπίζουν στις αποθήκες ένεκα αρνησιβουλια της ηγεσίας κ τα μύρια ήδη έχουν πάει σε επιτήδεια χέρια.. Κ ο ευεργέτης τον ύπνο του δικαίου.. … Γυμνος κ ξυπόλητος…..

    6. Στημένα άρθρα… Εμείς φλωρε σκλάβοι δεν γεννηθηκαμε θα σε κόβουμε τα χέρια και θα τρώμε από την καρδια σου…ούτε εφοπλιστές ούτε βαρδιλογιαννιδες καταλαβαινουμε.
      Αφού δεν λέτε την αλήθεια θα πείτε το κύριε ελεησον.

    7. Εθνομηδενιστες απατριδες και άθεοι να πάνε να κάνουν καμία πιπα για να κάνουνε καριέρα και να αφήσουν σοβαρούς Έλληνες πατριώτες στην ησυχία τους.

    Comments are closed.