“ΠΟΥΣΤ@Ρ@”!!! Ξεφτίλισαν τον ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ με απίστευτες ύβρεις – “Έλα να το πεις εδώ” [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΑΣΨΑΣΨΑΣΨΣ

Ομοφοβική επίθεση δέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, περαστικός άνδρας, την ώρα που στο βήμα ήταν ο κ. Κασσελάκης φώναξε «π@@στάρα» με αποτέλεσμα να επικρατήσουν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας στο ακροατήριο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, τού απάντησε:

«Να είσαι καλά, έλα να το πείς εδώ. Η ομοφοβία είναι μέρος μίας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει».
Δείτε το βίντεο με τη ομοφοβική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. καλά κρασιά .. ενα 13 χρονο τσογλανι ηταν που ενοιωσε με αυτο οτι εγινε .. ανδρας … ας σοβαρευτουμε επιτελους ..Στην τελικη , ο αλλος εκανε προεκλογικη ομιλια με τον θεσμικο του ρολο , δεν πηγε εκει να βρει ..παρεα ..

  2. Κριμα που το παιζεις κι Ελληνας ρε Κασελακη..
    Αφου δεν γνωριζεις την ετυμολογια των Ελληνικων λεξεων.
    ΟΜΟ = Ομοιος, ιδιος.
    ΦΟΒΙΑ = Ο φοβος για καποιον η’ κατι.
    Δλδ μας λες οτι ”φοβομαστε” τους κιναιδους?
    Τι να φοβηθουμε απο αυτες τις θλιβερες υπαρξεις ρε ανθρωπε?
    Τους λυπομαστε ρε φιλε και απεχθανοματε την ΑΝΩΜΑΛΙΑ τους.

  3. Το έγκλημα οργιάζει άλλα τον 13χρόνο άμεσα τον τσίμπησαν. Να τι κράτος έχουμε.

  4. Από τρελό και από μικρό λέγεται η αλήθεια….

  5. Όσο και να εκφοβίζουν με τη κρατική βία πάλι ο κόσμος θα τα λέει.

  6. δυστυχως καλοι μου ανθρωποι,αλλοι κανουν κουμαντο στη χωρα μας@ και τον κυριο τον εστειλαν για να διαλυσει την αντιπολιτευση οπως και εγινε για να καθισει ο αλλος οσα χρονια τον χρειαζονται χωρις αντιπολιτευση και να περναει οτι του πουνε χωρις αντιδραση,

  7. ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΤΣΕΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ
    ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ?
    ΑΝ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ ΗΤΑΝΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ Η ΑΝ ΕΙΧΑΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
    Ο ΘΕΟΣ ΕΠΛΑΣΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΛΑΟ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ

  8. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Μας φέρανε για αντίπαλο δέος τον πλασιέ της πίσω κίνησης. Το μόνο που ρητορεύει είναι τα χούγια του και πως πρέπει να τον τρώμε στην μάπα για να προπαγανδίζει τις εμμονέςτου. Κατάντια πλέον για όλη την ανθρωπότητα το τόσο κενό, γιατί το ίδιο σενάριο με αντίστοιχες μαριονέτες που ζητούν ψήφο παίζει σε όλες τις χώρες.

  9. Φανταστείτε αυτόν πρωθυπουργό. Εμετοοοοοοοοοοοοός Δεν με ενδιαφέρει τι ανωμαλίες κάνει στην ιδιωτική του ζωή,αλλά μέχρι εκεί.

  10. Πάντως τώρα που το ξαναείδα, είμαι πλέον 100% σίγουρος ότι είναι προβοκάτσια δική του/της/το. Προσέξτε πόσο αμήχανα περιμένει παίζοντας με το μικρόφωνο, τον “τυχαίο” που θα περάσει να τον κράξει και πως επίσης αμήχανα απαντά με το “έλα εδώ να το πεις” που ίσα που ακούγεται (εμένα εάν με έβριζαν θα του φώναζα καθώς πήγαινα πάνω του) και μετά καπάκι πιάνει τα περί “ομοφοβίας”. Εντάξει στην φουστια δεν πιάνεται (εύκολα) ο φουστης. Αλλά σε καταλάβαμε. Πολιτικό λόγο δεν έχει το πρακτοράκι, μόνο με την οπή του ασχολείται και θέλει να ασχολούμαστε και εμείς. Στο τέλος θα πει ψηφίστε με επειδή τον παίρνω.

  11. Πολύ θα ήθελα να δω τον Κασελάκη να πλακώνεται με κάποιον μόνος του, χωρίς μπράβους δίπλα του. Εκει σε θέλω Κασελάκη. Να γίνεις μπαούλο

  12. Αλλαξοκωλιες εκει απο οπου σε στειλανε! Εδω ειναι Ελλαδα λαμογιο! Τι πηγες στο Βολο μπας και σου σκισουνε το κωλο? Ο πισωγλεντισμος βαφτιστηκε προοδος σιχαμα? ! Κτιζει και image η λουλου! Αντε παγαινε κατα Οθωμανους μερια να βρεις τη….λυτρωση στο προβλημα σου!

  13. “Έλα να το πεις εδώ” τολμάει και λέει η παλιο λού…ρα γιατί ξέρει ότι έχουν επιβάλλει παγκόσμια χούντα, τη χούντα της κωλ…..δας! Από εκεί που τρέχανε να κρυφτούνε….. και σε αυτό φταίτε πρωτίστως οι άντρες που από ¨ευγένεια” και “πολιτισμό” τους επιτρέψατε να υπάρχουν παντού! Και όταν αρχίσουν να εισχωρούν σε ανώτερες θέσεις επαγγελματικές, είναι θέμα χρόνου να καταλάβουν και τις Κυβερνητικές.

  14. ΟΜΟΣΙΧΑΜΑΡΑ είναι γλίτσα, όχι “φοβία” αν και είναι γνωστό ότι το μεγάλο απωθημένο σας είναι να σας φοβούνται για αυτό βιώνουμε τη χούντα σας αυτή τη στιγμή αλλά όχι, δεν φοβάται κανείς, ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ. Άντρες και γυναίκες παθαίνουμε αναγούλα όταν φανταζόμαστε ομόφυλους μας στο κρεββάτι και πολύ περισσότερο τον εαυτό μας…. και αυτό, δεν είναι φοβία για την ηδονή όπως τελικά υποννοείται αλλά ΑΗΔΙΑ. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  15. Άλλη μια κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας. Μετά τον “γάμο” των ομοφύλων (ετυμολογικά της ίδιας φυλής) που κανονικά είναι ομοφυλόφιλων (ίδιου φύλλου δηλαδή άντρας με άντρα και γυναίκα με γυναίκα), ήρθε ο κακοποιητής της φυσιολογικής λειτουργίας του σώματος να μιλήσει για ομοφοβία κακοποιώντας και τη γλώσσα. Και ποιος είπε της κάθε λουκριτιας ότι είμαστε όμοιοι με αυτήν και τη φοβόμαστε; Εκτός από πισωκουνα είναι και αγράμματη; Δε φοβόμαστε τους λούστρους αλλά δε θα μας κάνει κανένας νόμος και καμιά ατζέντα να αποδεχθούμε ως φυσιολογικό το ανώμαλο όπως αυτό ορίζεται από τη θρησκευτική μας παράδοση. Και εάν θεωρεί ότι επίθεση ήταν ένας να φωνάξει μια λέξη επιθετικό προσδιορισμό για τη φύση του λεγόμενου, ας πάει να δει τι σημαίνει ομοφιλοφοβία που είναι και ο σωστός όρος, σε μια ισλαμική χώρα που τους πετάνε από τις ταράτσες.

  16. Δεν ξερω τι σκ@τα ειναι περιθωρειακοι τυποι σαν αυτον τον βλακα που ειπε αυτο το πραγμα , αν ειναι ομοφοβικοι κτλ , παντως ειναι σιγουρα κομπλεξικοι με πολλα θεματα μεσα τους ,,,

  17. Η ομοφοβία είναι ένα χαρακτηριστικό της Ελλάδας. Ξεπέρασε το και γύρνα στο αμέρικα πουστάρα.

  18. Ομό ομό τι ομό;
    Ομοφυλοφιλος; Ομοεθνής; Ομοζυγωτικός;
    Ομοφυλοφοβία λοιπόν.
    Και δεν είναι φοβικός κάποιος. Δεν τους φοβάται!!!
    Είναι παρά φύσιν η πράξη και εκ φύσεως κατακριτέα στον έλλογο άνθρωπο.
    Επιπλέον ομόφυλος είναι άλλο από ομοφυλόφιλος. Το πρώτο δείχνει δυο ίδια πράγματα πχ ομοεθνείς και το δεύτερο την επιθυμία για κάποιο άλλο πράγμα. Ουτε να το κάνετε ξέρετε ούτε να μιλησετε ξέρετε.
    Οι σκυλοι μου είναι καλυτεροι..και νοητικά και στις γεννετησιες ορεξεις τους.

  19. ΟΜΟΦΟΒΙΑ ΛΕΕΙ… ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ?? ΕΝΑΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  20. ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΒΟΥΛΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙΚΟ ΠΛΗΘΟΣ.
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟ,
    ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

  21. ΔΗΛΑΔΗ
    ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΠΟΥΣΤ@@@ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕ;;
    ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ; ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙ ¨ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ¨;

  22. Εμεις ειμαστε ομοσιχασιαρηδες και εσείς ομοσιχαμενοι. Δηλαδή κάποιος που απεχθάνεται το τσιγάρο είναι τσιγαροφοβικός…;;; Ή κάποιος που σιχαίνεται το σκόρδο είναι σκορδοφοφικός;;; Και κάποιος που δεν γουστάρει το ποδόσφαιρο λέγεται ποδοσφαιροφοβικός…;;;; Ίσα ρε μιάσματα εβραιοδουλα που σοφιαζεστε κάθε τι αρρωστημένο να μας πριζετε τους όρχεις. Ούστ βρωμιαρέοι.

  23. Παλιο-που@ταρα σε εφερε ο εβραιος Σορος να ατιμισης την Ορθοδοξια μας .

  24. αριστερη βρωμοπουστάραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

  25. Τράβα ρε Λάκη στα γαριδοκαραβα σου Αθεε πουστ# που θα μας κάνεις και κήρυγμα…. Πατρίς Απατριδε… Θρησκεία Αθεε… Οικογένεια Ανώμαλε..!
    Τράβα γ@μ@…γ@μ#σου…ότι θέλεις κάνε… μονό μη μας σπάς άλλο τ’ @@δια… επειδή δεν έχεις..!!!

  26. Και ποιος εισαι εσυ ρε, που θα μας πεις τι θα κανουμε;;; Χωρις να εξαιρω βεβαια, τα υπολοιπα ερπετα! Αι σαπερα!

Comments are closed.