ΠΟΥΤ@ΝΑ ΜΕΡΚΕΛ. ΝΕΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΡΕΜΕΤΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ. ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ…

    Κοινοποίηση:
    mekel apopsi makeleio.gr

    Η γερμανική κυβέρνηση αποφεύγει να καταδικάσει τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το άνοιγμα των συνόρων προς την ΕΕ. Τόσο η καγκελαρία όσο και το υπουργείο Εξωτερικών «αναμένουν» πως θα τηρηθεί η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας στο προσφυγικό. Όπως διαβεβαιώνουν εκπρόσωποί τους στην κυριακάτικη Frankfurter Allgemeine Zeitung, η γερμανική κυβέρνηση βρίσκεται σε επαφή με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

    Αιτία η αποτυχία στη Συρία

    Ν. Ρέτγκεν: Το άνοιγμα των συνόρων είναι μια «κραυγή βοήθειας»Ν. Ρέτγκεν: Το άνοιγμα των συνόρων είναι μια «κραυγή βοήθειας»

    Ο δε πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της γερμανικής βουλής, ο χριστιανοδημοκράτης Νόρμπερτ Ρέτγκεν δηλώνει στην ίδια εφημερίδα πως η Γερμάνια αλλά και η ΕΕ δεν θα πρέπει να αντιδράσουν σκληρά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του το άνοιγμα των τουρκικών συνόρων έχει μεν «προς τα έξω την μορφή μιας απειλής», επί της ουσίας πρόκειται όμως για μια «κραυγή βοήθειας» προς την Ευρώπη. Ο πρόεδρος Ερντογάν απέτυχε σύμφωνα με τον κ. Ρέντκεν στην προσπάθειά του να συνεργαστεί με τη Ρωσία. Με το άνοιγμα των συνόρων ζητά τώρα την βοήθεια των Ευρωπαίων.

    Το ζητούμενο είναι, σύμφωνα με τον χριστιανοδημοκράτη πολιτικό, τα κράτη της Δύσης να παρακινήσουν τη Ρωσία να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να βρεθεί μια λύση στη Συρία – ακόμη και με την απειλή επιβολής νέων κυρώσεων.

    Βοήθεια προς την Ελλάδα

    Αναλένα Μπέρμποκ: «Να στηθούν άμεσα δομές υποδοχής των προσφύγων στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ»Αναλένα Μπέρμποκ: «Να στηθούν άμεσα δομές υποδοχής των προσφύγων στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ»

    Μια εντελώς διαφορετική στάση τηρούν οι γερμανοί Φιλελεύθεροι. Η ΕΕ θα πρέπει να διακόψει άμεσα κάθε χρηματική βοήθεια προς την Τουρκία για τους πρόσφυγες ζητά η ΓΓ του κόμματος Λίντα Τόιτενμπεργκ. Και ο αντιπρόεδρος της ΚΟ Στέφαν Τομέ καλεί τη γερμανική κυβέρνηση και την ΕΕ να βοηθήσουν την Ελλάδα. Όπως ενδεικτικά δηλώνει ο κ. Τομέ: «Η ΕΕ και προπαντός η Γερμανία θα πρέπει να επιδείξουν αλληλεγγύη με την Ελλάδα και να βοηθήσουν, προκειμένου να περιοριστεί η μαζική παράτυπη διέλευση των συνόρων».

    Η πρόεδρος των Πρασίνων Αναλένα Μπέρμποκ δήλωσε στη Welt ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε ότι η κατάσταση δεν μας αφορά» και πρότεινε να στηθούν άμεσα δομές υποδοχής των προσφύγων στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ. Τέλος ο πρόεδρος της ακροδεξιάς «Εναλλακτική για τη Γερμανία» Αλεξάντερ Γκάουλαντ είπε ότι «οι κυνικές μανούβρες εκβιασμού του τούρκου προέδρου επιβεβαιώνουν όλες τις προειδοποιήσεις μας, το τουρκικό ντιλ της καγκελαρίου δεν είναι μόνο νεκρό, αλλά από την αρχή συνδέθηκε με μοιραία πολιτικά λάθη».

    Βερολίνο: Αναμένουμε την τήρηση της ευρωτουρκικής συμφωνίας

    «Η γερμανική κυβέρνηση θεωρεί και αναμένει ότι η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας για το προσφυγικό θα τηρηθεί», δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung και τόνισε ότι το Βερολίνο βρίσκεται σε επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους. Το ίδιο δήλωσε, σύμφωνα με την εφημερίδα, και το υπουργείο Εξωτερικών.

    Από την πλευρά της η υπουργός Άμυνας Άνεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ ζήτησε από την Δύση να κάνει περισσότερα για την κατάσταση στην Συρία: «Η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ πρέπει από κοινού να αυξήσουν την πίεση προς τον ‘Ασαντ και τον Πούτιν, προκειμένου να ανοίξουν τον δρόμο για πολιτικές συνομιλίες και τερματισμό του φοβερού πολέμου στην Συρία», δήλωσε η κυρία Κραμπ-Καρενμπάουερ, τονίζοντας ότι η τρομερή ανθρωπιστική κατάσταση πλήττει τους πάντες.

    Ο αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Νόρμπερτ Βάλτερ-Μπόργιανς τάχθηκε κατά οποιασδήποτε στρατιωτικής λύσης της κρίσης στην Συρία και σημείωσε ότι ένας πιθανός δρόμος θα μπορούσε να είναι οι συνομιλίες μεταξύ της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, του τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

    Αυστρία: Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε Ελλάδα και Βουλγαρία

    Εν τω μεταξύ, την πρόθεση της χώρας του να υποστηρίξει οικονομικά και με επιπλέον αστυνομικούς τις χώρες στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ελλάδα και Βουλγαρία, για την αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης με τους πρόσφυγες, ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου στη Βιέννη ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός του Λαϊκού Κόμματος, Σεμπάστιαν Κουρτς.

    «Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί μία κατάσταση όπως το 2015. Στόχος μας πρέπει να είναι να προστατεύσουμε συντεταγμένα τα εξωτερικά σύνορα, να σταματήσουμε εκεί την παράνομη μετανάστευση και την περαιτέρω προώθηση παράνομων μεταναστών», υπογράμμισε ο κ. Κουρτς, ζητώντας να υπάρξει μία συντεταγμένη προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.

    Όπως ανέφερε, «βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τους εταίρους μας στην ΕΕ και κατά μήκος της Διαδρομής των Δυτικών Βαλκανίων. Εάν δεν επιτευχθεί η προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, τότε η Αυστρία θα προστατέψει τα δικά της σύνορα».

    Την αγανάκτησή τους στις ενέργειες του Τούρκου προέδρου Ερντογάν εξέφραζαν απόψε τα αυστριακά κοινοβουλευτικά κόμματα, με τον εκπρόσωπο ευρωπαϊκών θεμάτων των συγκυβερνώντων Πράσινων, Μισέλ Ραϊμόν να τονίζει ότι «η ΕΕ δεν επιτρέπεται να αφήσει να εκβιάζεται από την Τουρκία», και την ευρωβουλευτή του ΝΕΟΣ (Νέα Αυστρία) Κλαούντια Γκαμόν να ζητά ένα επαρκή κοινοτικό προϋπολογισμό για κυρίαρχους συνοριακούς ελέγχους.

    ΠΗΓΗ: DW.COM

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    46 Σχόλια

    1. Τι μας φταινε οι τουρκοι την δουλεια τους κανουν οπως και οι εδω προδοτες που κοροιδευουν το βλακα λαο και τα εχουν συμφωνησεικαι ξερουν πολυ καλα τι θα γινει και κανουν παραστασεις υποκρισιας για να μας ριχνουν
      σταχτη στα ματια Ας Ξυπνησουμε Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ

      1. Μάς φταίνε, γιατί οι εντολές δεν εκτελούνται και οι κτηνωδίες δεν διαπράττονται μόνες τους. Οι δε δικές τους ευθύνες δεν παραγράφονται από τις δικές μας μαλακίες…

    2. Δεν ξέρω, ίσως εγώ να τα βλέπω απλά. Που θέλουν να πάνε οι αυτοαποκαλούμενοι ” μετανάστες”; Οι περισσότεροι Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Σουηδία. Από τα σύνορα
      λοιπόν βάλτε τους στα τραίνα και στείλτε τους κατευθείαν εκεί. Γιατί να μας στοιχίζουν επιχειρησιακά όλοι αυτοί; Στο τρένο κατευθείαν κι άντε γεια.
      Οσο για την Ε.Ε. θα σας πω τι μου έλεγαν οι Αγγλοι. (οταν είχαμε Τσίπρα).
      “Εμείς ως Αγγλία περιμέναμε να κάνετε πρώτοι την κίνηση εξόδου από την Ε.Ε. και θ’ ακολουθούσαμε κι εμείς. Τελικά εμείς αποκτήσαμε ελευθερία, εσείς μείνατε στα δεσμά της Γερμανίας”.
      Αυτοί (οι Αγγλοι) ζουν πλέον ελεύθεροι. Εμείς τι κάνουμε; Κοιμόμαστε όρθιοι και πληρώνουμε ξενοδοχείο ωσάν πανηλίθιοι.

      1. Οι Άγγλοι δεν ήταν ποτέ στο ευρώ! Σαν να λες θα φύγει αύριο η Ελβετία από το ευρώ.

      2. Αλεξανδερε η εισαι μεγας βλακας η νομιζεις ότι μιλας σε βλακες ,είναι ρε δυνατον ολοκληρη μεγαλη βρετανια με το ισχυροτερο νομισμα στον κοσμο και με βαρια βιομηχανια να περιμενε εμας πρωτα να φυγουμε απ την ε.ε. και να μας ακολουθησουν;;; σοβαρεψου αγορι μου!!!!τα ψεματα και της μπουρδες σου να της λες αλλου!!!!

      3. Υπάρχουν και οι τσάρτερ πτήσεις, εξαιρετικά οικονομικές, ξέρουν αυτοί – οι πακιστανοί “πρόσφυγες” ιδιαίτερα – καθώς έτσι μετακινήθηκαν προς την τουρκιά αρχικά. Έχω την εντύπωση ότι ο αφανισμός της γκιόσας και της άθλιας γενιάς της, και ως προσώπων ακόμη, θα σημάνουν πραγματική άνοιξη για την Ευρώπη και όχι μόνο.

    3. ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ , ΜΟΓΓΟΛΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Κ@ΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ .

    4. Εάν είχαμε πατριωτική και σοβαρή κυβέρνηση θα είχαμε ήδη αποχωρήσει από το Ευρωμπουρδέλο της Μέρκελ που μας θέλει για μαντρί.

      1. σωστε τα λες κανονικα επρεπε να φυγουμε απο την ευρωσυμμορια και απο το αλλο το πορνειο το νατο αλλα δεν εχουν γκογκοδια οι πολιτικοι μας ειναι λουγκρες στο φιναλε να τους αφηνουν να πνιγονται δυο τρεις βαρκες να μεινουν αβοηθητες και ισως βαλουν μυαλο οι υπολοιποι αυτοι δηλωνουν ολοι θελουν να πανε γερμανια καλα ο δημοσιογραφος που τους ρωτα ειναι βλακομαλακας? γιατι δεν τους λεει οτι στην γερμανια και στα αλλα κρατη δεν τους θελουν τοσο φοβαται για την θεση του? δεν ειναι δημοσιογραφια αυτο αλλα τσαρλατανισμος και τελος ακουω στα καναλια μια προταση μονο ( προσφυγες και μεταναστες) η σωστη λεξη ειναι λαθροεισβολεις προσφυγες ηταν στην τουρκια οχι στην ελλαδα στις εκατο λεξεις οι ογδοντα ειαι προσφυγες και μεταναστες οχι κυριοι κατευθυνομενοι δημοσιογραφοι ειναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

    5. ΒΛΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΑΡΕΣ

    6. Με αυτους τους ρυθμους τι θα γινει σε 2 χρονια αν γεμισουμε 15 εκατομμυρια αφρικανους εδω .θα το καψουνε το μαγαζί. Οι μασωνοι θελουν να σβησουν την ελλαδα απο τον χαρτη

    7. Ρωτας αγαπητε, αν οι αλλες χωρες τους δεχονται;;;;; Δεν πηρες χαμπαρι οτι ολες οι Ευρωπαικες χωρες εχουν κλεισει προπολλου τα συνορα τους και το μονο Ξεφραγο Αμπελι στην Ευρωπη ειμαστε εμεις;;;;;;;;; Εχουμε βλεπεις…….. φιλεσπλαχνους κυβερνητες εμεις!!!!!!!!

    8. Μόνο ο πρόεδρος τού AfD (Εναλλακτική) Αλέξανδρος Γκάουλαντ δηλώνει ότι τό σύμφωνο μεταξύ
      τής ΕΕ (Μέρκελ) καί τής Τούρκίας είναι νεκρό.Όλοι οι άλλοι είναι άσχετοι μπουρδόλόγοι.Τό σύμ-
      φωνο τής ΕΕ μέ τήν Τούρκία Γίά τούς πρόσφυγες υπεγράφη στίς 18 Μαρτίου 2016.Εμπνευστής
      καί αρχιτέκτονας αυτού τού συμφώνου είναι ο Γκέραλντ Κνάους (Gerald Knaus) εβραίος απο τήν
      Αυστρία δεξί χέρι τού Σόρος στήν Ευρώπη καί αυτονομαζόμενος “ειδήμων γιά τό προσφυγικό”.
      Εκαναν τόν πυρομανή πυροσβέστη.Ο Κνάους είναι πρόεδρος τού Think Tank (δεξαμενή σκέψης)
      ESI στό Βερολίνο.Χρηματοδοθείται από τόν άσπονδο φίλο τής Ελλάδας τόν Σόρος.
      Γιάννης Λάκων

    9. Μην πεσετε στην παγιδα
      με δολο τα χρηματα προσπαθει να μας φορτωσει τα λαθρογαιδουρια αποΑσια και Αφρικη που ερχοντε
      οπως παντα
      Απο τα οποια μονον οι ΜΚΟ θυσαριζουνε
      και ο Μητσοτακης με τη ΜΚΟ του θυσαυριζει για τα πουτανακια τις θαγατερες του και τη γυναικα του
      και ο στρατος και λαος να κανουν τις φιλιπινεζες στους λαθρο
      και ξεπληρωνει δανεια για να τρων και να σκανε οι λαθρο
      Τα χρηματα που θα δωσει θα τα δωσει σαν καλυμενο δανειο και εμεις παλι θα το ξεχρεωσουμε
      Η Γερμανια ειναι μεγαλη σε εκτασει χωραει ολη η Ευρασια ας ανοιξει τα συνορα της αφου ειναι τοσο φιλάνθρωπη και ας στειλει αεροπλανα να τους παραλαβει για να μην ταλεπωρουντε οι καιμενοι λαθρο
      Ρε σεις κατοχη μας εχουνε για να ερχοντε να μας χεζουν οιλο
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ

      1. Μόνο χρέη έχεις περισσότερα από έναν Αφρικανό και τίποτα παραπάνω. Και τα σχολεία και τους δρόμους σου έγιναν με λεφτά των ευρωπαίων και όχι με δικά σου. Και δεν λες να τα πληρώσεις και σου κούρεψαν και 100 δις. Με ξένα λεφτά μπορεί και ο Ασιάτης να φτιάξει κράτος.

        1. ΤριςAli “Yunanı” του κώλου, για να το θέσω ευγενικά, βγάλε το σκασμό τουρκαλβανό σκουπίδι… Θα μάς υποχρεώσεις!

    10. Το σωστό και δίκαιο θα ήταν στις πύλες εισόδου της χώρας, οι νέοι Ευρωπαίοι ασιατικής ή αφρικανικής καταγωγής, να δηλώνουν τη προτίμησή τους για τη χώρα τελικού προορισμού και εγκατάστασης. Εφόσον λοιπόν οι περισσότεροι επιλέγουν ως νέα τους παρτίδα, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και Αυστρία, θα πρέπει να οδηγούνται στο αεροδρόμιο και εφόσον έχουν τα ναύλα να ταξιδεύουν ανεμπόδιστα προς τη χώρα των ονείρων τους. Για αυτούς που δεν έχουν το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου, βλέπουμε. Αυτό θα ήταν το σωστότερο.

      1. Το σωστότερο είναι να κάτσουν στους τόπους τους να βάλουν μια άκρη και να φτιάξουν κράτος. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουν μπουρδέλο όλη την Ευρώπη!

    11. Ολόκληρη η υφήλιος είναι με το μέρος των Ελλήνων , σε παγκόσμιο επίπεδο τα σχόλια στα blogs είναι ενθαρρυντικά , έως και προτρεπτικά για άνοιγμα πυρ στα σύνορα , έχουν καταλάβει οι πολίτες των άλλων κρατων ότι η Ελληνική αντίσταση είναι προς όφελος όλης της Ευρώπης

    12. Ποιος του ειπε του σκατοτουρκου να μπει στην Συρια;;;;; Επειδη του σπασανε τα παιδια θα την πληρωσουμε εμεις;;;;;;; Η ΕΕ ειναι ανυπαρκτη, μονο ψυθιριζει μερικα λογια συμπαραστασης και τιποτα αλλο, η παλιοπροβατινα Μερκελ χαιδευει τους Τουρκους, δεν εχουμε να περιμενουμε τιποτα απο αυτους!!!!!!!! Με αποφασιστηκοτητα η κυβερνηση πρεπει να απωθησει τις βαρκες των τουρκων δουλεμπορων στο Αιγαιο, διαφορετικα το παιχνιδι ειναι χαμενο!!!!!!! Το εχω γραψει εκατο φορες, αν δεν γυρισουν βαρκες πισω στην Τουρκια, οι ροες δεν θα σταματησουν, αλλα αυτο για να γινει, χρειαζονται πατριωτες πολιτικοι για να το κανουν και οχι ανδρεικελα ξενοδουλα!!!!!!!!!

    13. 1ον: ομαδικη απέλαση σε ολους τους λαθρομετανάστες
      2ον: εδώ κ τώρα προσφυγή για τις γερμανικες αποζημιώσεις κ
      3ον : ανακύρηξη ΑΟΖ.

    14. Αυτοί είναι οι ναζί. Δεν ξεχνάνε τους συμμάχους τους, τους Τουρκαλάδες. Πάντα οι ναζί είχαν μένος για την Ελλάδα. Ποιος πιστεύει ότι π ναζισμός δεν είναι στο αίμα τους; Ξαφνικά μέσα σε μια νύχτα όταν τελείωσε ο πόλεμος έγιναν δημοκράτες; Όχι απλά κρύβουν τις ιδέες τους

    15. Απελαση και σε σενα ανθελληνα Ali και διωξιμο απο τη χωρα που σε εκανε ανθρωπο.Πολυ συντομα μαλιστα….

    16. Να μαζευτεί όλη η ευρώπη να πάμε στην γερμανία να την ισοπεδώσουμε να τους κρεμάσουμε (όπως ανάγκασαν τόσο κόσμο και αυτοκτόνησε) και μετά να την χωρίσουμε στα τέσσερα !!! και να δουλεύουν σαν σκλάβοι για τις υπόλοιπες χώρες !

    17. να ειπουμε του στραβου το δικαιο παιδια στα σοσιαλ μεθια οι Γερμανοι οι περισσοτεροι την σκυλοβριζουν, οπως εμεις και πολλοι Γερμανοι μας ζητουν συγγνωμη για οσα γινανε απο το ξεσπασμα της οικονομικης κρισης ως τωρα. Ο Αγων των Ελληνων ειναι και για την σωτηρια ολων των Ευρωπαικων λαων! ο απλος λαος δεν φταιει. Γερμανοι Γαλλοι Αγγλοι Σουηδοι, ολοι υποφερουμε απο την ισλαμολαιλαπα. την γυφτισσα την Μερκελ την ελεγχουν με ΜκΟΥλτρα. Δεν τη βλεπετε τη Ξεμωραμενη πως χασκογελαει. ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

    18. Αφού τους θέλουν τόσο πολύ ας πάνε Ανδριανούπολη να τους φορτώσουν και να τους πάνε στη Γερμανία απευθείας και να μη μας ζαλίζουν ταρχιδια

    19. σε λιγο ολοι αυτοι θα βρουν τροπο να πανε στην χωρα της,εκει που θελουν δηλαδη και τοτε θα καταλαβει.Πλαναται πλανη οικτρα ολη η κεντρικη ευρωπη ολοι αυτοι θα μεινουν ελλαδα.

    20. Αφού η Τουρκία διευκολύνει το πρόβλημα της Ελλάδας, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ Κλείσιμο συνόρων μέχρι νεωτέρας.
      Αναστολή διεκπεραίωσης ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ με την Τουρκία μέχρι νεωτέρας.
      ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ!!!!Μόνο όταν χάνει €€€$$$$ καταλαβαίνει.
      Και ιδιαίτερα τώρα που έχει ανάγκη των $$$$$$$$ του συναλλάγματος από τουρισμό και των εξαγωγών, η πίεση θα είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.
      Δυστυχώς μόνο έτσι ο Ερντογκάν θα αναγκαστεί να σταματήσει με δικά του μέσα τις ροές.!!!
      Οι ΑΣΣΥΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ αντιμετωπίζονται με ΑΣΣΥΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ!!!

      1. Σιγά, ψευτόμαγκα του πληκτρολογίου, σε φοβήθηκε τώρα ο Σουλτάνος και τρέχει να κρυφτεί.

        1. Bούλωστο ρε τσουτσέκι λέμε.Ψάχνεις μπελάδες γ@μιολη?

          1. Αγαπητέ φίλε, διακρίνω μια ελαφριά ειρωνεία στο σχόλιό σου, ή μου φαίνεται; Έχεις νευράκια;

    21. Γονατισμένα στους Γερμανούς ανθρωπάκια, που σε απλά Ελληνικά ονομάζεστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, δεν βλέπετε πως δεν θα υπάρχει ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ από τους Γότθους και Ούνους του βορά (αυτοί ήθελαν και πήραν από σας, μόνο τα ασημικά της Χώρας μας) αφού ακόμα και χθες, ο μετασαρκωμένος Αδόλφος στο πρόσωπο της γριάς γκιόσας του Βερολίνου, μας έδειξε ξανά την αιώνια φιλία που είχαν οι Γερμανοί με τους Τούρκους από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο ; ; ;
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    22. πατριωτες στα νησια μας ανοιχτε πυρ παρτε τα οπλα για νασοθουνε τανησακια μας
      ολοι μαζι κατα λαθρομεταναστων και πολοιτηκων φοναξεται ολοι μαζι
      ξεχασεται τα πολοιτηκα σας κωματα σας παρακαλω πριν να ειναι αργα

    23. Οι Γερμαναραδες στον ιδιο χαβα….Οι Αμερικανοι…δικαιωμα σας να υπερασπιστειται τα συνορα σας…..(τους δωσανε οι π#υσταραδες, 7-8 βασεις στην Ελλαδα……). Οι υπολοιποι Ευρωπαιοι – και οι Αγγλοι – Γαλλοι….μουγκα……Κι ο κουλης και οι υπολοιποι, δεν ξερουν τι τους γινεται. Οι Συριζαιοι στηριζουν Ερντογαν…..Μην εχετε καμια αμφιβολια οτι παρα τα μετρα που πηραν (αναγκαστηκαν) η πολιτικη τους ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Εκθεση της frontex μιλα (επισημα) για Μαζικα Κυματα σε εβρο και νησια τις επομενες μερες….Το παιχνιδι θα παιχτει στα Νησια. Να εξαφανισουν ολες τις ΜΚΟ, και να βγαλουν τωρα το στολο στη νοητη γραμμη των θαλασσιων συνορων για φυλαξη και push back – με χρηση πραγματικων πυρων.
      Κανενας δεν προκειται να μας βοηθησει…Πατριωτες.
      Οι ομοδοξοι Ρωσσοι σιγουρα ειχαν παντα τα συμφεροντα τους, και ενω προσπαθησαν τα προηγουμενα χρονια πολλες φορες να μας προσεγγισουν τους απεκλεισαν με το χειροτερο τροπο ……(απεμπολισαν μια επιπλεον δυνατοτητα….). Οι Βαλκανιοι ειναι “εκτος” θεματος…..
      Να δουμε τωρα τι σκατα θα κανουν οι προδοτες ετσι οπως τα καταφεραν.

    24. Με τα όπλα στο χέρι να μην μείνει κανένας!
      Μαζί με αυτους και όλους τους ΣΥΡΙΖΟαλληλέγγυους και όλα τα Ανθελληνικά σκουλήκια που δρουν εναντίον της πατρίδας!
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΡΕ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!

      1. Απίστευτο αυτό που γίνεται. Έλληνες ξεσηκωθειται και προστατέψτε την πατρίδα! Η ΕΕ έδειξε ότι είναι εντελώς σιχαμένη. Αυτοί δεν είναι πρόσφυγες!!! Κλειστά τα σύνορα! Δυνατοί και ενωμένοι μαζί !

        1. Δυνατοί και ενωμένοι μαζί, αλλά εσύ στον Καναδά. χαχαχαχαχαχαχαα

      1. Θα τους κάνεις αέρα τα αχαμνά , με το μάχιμο πληκτρολόγιό σου.

        1. Άντε στα τσακιδια απο εδώ ρε τρολακι της κουμουνδουρου.

        2. Εσένα θα σε “πηδήξουν” πάντως γενίτσαρο σίχαμα και σύντομα προβλέπω. Δεν θα σου αρέσει.

      2. Πστρα το ίδιο τροολ του Άγγελου απ’ το Μιλάνο είσαι;; Τώρα πιάνεις το δικό μου νικ; Στο λακο που σκάβετε θα θαφτειτε!! Ξυλοξυλοξυλοξυλοξυλο και πάλι ξύλο στα τρολακια της αριστεριλας μέχρι να σκάψουν το λακο τους!

    Comments are closed.