ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η 27ΧΡΟΝΗ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ – “ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ” ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ – ΙΧΝΗ ΠΑΛΗΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ – ΔΕΙΓΜΑ DNA ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    anastazia

    Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής στην Κω. Τα ίχνη της νεαρής κοπέλας έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου, ενώ χθες έγιναν 5 προσαγωγές και μία σύλληψη υπόπτου για την υπόθεση.

    Οι Αρχές στο νησί συνεχίζουν εντατικά τις έρευνες και χτενίζουν την περιοχή για να βρουν στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στον εντοπισμό της κοπέλας. Παράλληλα, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

    Η 27χρονη Αναστάζια έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου. Τα ίχνη της χάθηκαν στην περιοχή Μαρμάρι και ο 28χρονος επίσης Πολωνός σύντροφός της, που δουλεύει στο ίδιο ξενοδοχείο, δήλωσε την εξαφάνισή της.

    Σύμφωνα με μάρτυρα που είδε τη νεαρή εκείνο το βράδυ, «η κοπέλα καθόταν έξω μόνη της σε μια περίφραξη που έχω εκεί πέρα και έπινε το κρασάκι της. Από εκεί και πέρα μετά δεν ξέρω. Στο δρόμο καθόταν στην περίφραξη επάνω».

    Από την άλλη πλευρά, ο συλληφθείς με καταγωγή από το Μπαγκλαντές ισχυρίζεται στην ομολογία του πως συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του με τη συναίνεσή της, ωστόσο μετά την άφησε σε εξωτερικό χώρο και έκτοτε δεν την ξαναείδε.

    Η κοπέλα το μοιραίο βράδυ ήταν σε κατάσταση μέθης και είχε επικοινωνήσει με τον σύντροφό της για να πάει να την πάρει από το σημείο που ήταν. Ωστόσο, στη συνέχεια το κινητό της απενεργοποιήθηκε και το στίγμα του έδειχνε διαφορετική τοποθεσία.

    Ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ που την είδε εκείνο το βράδυ είπε: «Πρώτη φορά είχε έρθει στο μαγαζί. Ήρθε ψώνισε από εδώ σηκώθηκε και έφυγε. Στο μαγαζί ήρθε μόνη της τώρα μετά τι έκανε, πως έφυγε, δεν ξέρω. Πάντως με κάποιον έφυγε».

    Η μητέρα της 27χρονης δηλώνει, πάντως, πεπεισμένη ότι πρόκειται για απαγωγή.

    Εξέταση DNA στους πέντε αλλοδαπούς
    Αμέσως μετά την δήλωση της εξαφάνισης της, η αστυνομία έφτασε γρήγορα στα ίχνη των ανδρών με τους οποίους συναντήθηκε στο μίνι μάρκετ. Ένας 32χρονος με καταγωγή από το Μπαγκλαντές άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις και κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών.

    Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε στις αρχές ο άντρας από το Μπαγκλαντές είχε ερωτική επαφή με τη γυναίκα, ενώ στη συνέχεια την άφησε στο σημείο όπου αυτή είχε δώσει ραντεβού με το σύντροφό της. Όμως από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή κάτι τέτοιο δεν διαπιστώθηκε.

    Το δεύτερο επιβαρυντικό στοιχείο εναντίον του ήταν ότι στην κατοχή του βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό το οποίο αγοράστηκε μετά την εξαφάνιση της 27χρονης. Έτσι, η αστυνομία τον συνέλαβε για αρπαγή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Η Ξανθιά Πολωνεζα κουκλαρα,ορέχτηκε τον ξυπόλητο Μπαγκλαντεσιανο και πηγε μαζι του…..Οκ,μας επεισες

    2. Μετα απ αυτο πρεπει να απελαστουν ολα τα εκατομυρια των λαθρομεταναστων
      διοτι εισεβαλλαν στη χωρα για να θυσουν και να απολεσουν

    3. Δυστυχώς η κοπελα έχει πολύ λιγες πιθανότητες να ζει… Τα παραδείγματα σε όλη την Ευρώπη ειναι άπειρα απο τη στιγμη που ξεκίνησε η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση απο αφρικανικές και ασιατικές χώρες.
      Ο έλληνας τα έχει ψηφίσει όλα αυτά, με χέρια και με πόδια. Και μη μου πει κανένας για ΝΔ και Μητσοτάκη γιατί πριν ελάχιστες ώρες βρέθηκε ένας υποψήφιος βουλευτής τους να πει την αλήθεια για το τι επικρατεί στο κεντρο της Αθήνας και τον σουταραν με συνοπτικές διαδικασίες.
      Ξαναδωστε του λοιπον 40% και η επόμενη ίσως ειναι η κόρη σας…

    4. Κάτι της έριξαν στο ποτό, έτσι κάνανε και σε μια άλλη κοπέλα στη Ρόδο δυο βρομοπάκια. Όταν κυνηγούσε τα πάκια η ΧΑ δεν σας άρεσε, τώρα έχουν πάρει αέρα τα πάκια. Νεοέλληνες είστε για τον π__τσο καβάλα, καθισιό και για κάνα στοίχημα, άντε βγείτε έξω και τσακίστε τους, άντε μ@λ@κες.

    5. Kαντε τα πιθηκια πολτο , βρισκουν και κανουν οι μπασταρδοι !!!

    6. Οι γονείς της δεν έχουν εμφανιστεί; Όταν μεθάς δεν ξέρεις τι κάνεις. Βρήκαν την κοπέλα σε μια στιγμή αδυναμίας, ασέλγησαν πάνω της και τη σκότωσαν. Ίσως τη βίασαν πολλοί, η κοπέλα πάλεψε, αντιστάθηκε και την σκότωσαν. Χαράδρες δεν έχει η Κω, μόνο πηγάδια;

    7. Που ήρθες κ συ κοπέλα μου στην Ελλάδα να δουλέψεις;;; δε σου είπαν τι μπουρδελο ειναι η χώρα αυτη; εδώ σε σκοτώνουν, βιαζουν, ληστεύουν και δεν τιμωρειται κανεις. “ας προσεχες ” σου λένε κ από πάνω.. Γελώντας..

    8. Οι γυναικες να ξυπνησουν και να παψουν να μπλεκουν με αυτα τα ζωα.
      Τοσα παραδειγματα εχετε μεχρι τωρα και ακομη δε βαλατε μυαλο ;
      Μην μπλεκετε με ζωα,γι’αυτους οι γυναικες ειναι αναλωσιμες και χωρις αξια,αυτα λεει το γαμωκορανι τους.
      Ξυπνηστε επιτελους και βαλτε μυαλο,αλλιως θα υποστειτε τις συνεπειες της βλακειας σας.

      1. ΝΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΩΡΑ…….

      2. σιγά μην “έμπλεξε” αυτή η γυναίκα που είχε και σύντροφο, με πιθήκι, ψέμματα λένε τα πιθήκια για να καλύψουν που την έχουν παραχώσει αφού τη βίασαν/σκότωσαν

    Comments are closed.