ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ! ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ: ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (EIKONEΣ)

    Κοινοποίηση:
    3

    Συνεχίζουν τις προκλητικές τους κινήσεις οι Αλβανοί. Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ομάδα Αλβανών εθνικιστών “εισέβαλε” στην πλατεία του χωριού Κρανιά της Βορείου Ηπείρου και επιχείρησε να καταστρέψει το μνημείο που είναι αφιερωμένο στον Βορειοηπειρώτη Οπλαρχηγό Θύμιο Λώλη.

    Ακόμα, κατέβασαν και κατέστρεψαν και την ελληνική σημαία που ήταν αναρτημένη στον παρακείμενο ιστό.

    Ο νεαρός Αλβανός που αφαίρεσε την μαρμάρινη πλάκα και την ελληνική σημαία, έγινε αντιληπτός από ομογενείς και στην προσπάθειά του να ξεφύγει έριξε στο έδαφος την κατεστραμμένη σημαία και την πλάκα που έσπασε και τράπηκε σε φυγή προς τα χωράφια που τον περίμεναν σε αυτοκίνητο άλλοι νεαροί Αλβανοί. Στο χωριό έχει καταφτάσει ήδη αστυνομική δύναμη από τους Αγίους Σαράντα.

    3

    4

    5

    6

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Έξω από την Ελλάδα Όλοι η βουλευτές!Και αυτό πού γίνεται με τούς Αλβανούς υπάρχει σε κάθε Χώρα είτε με τούς Εθνικιστές είτε με τούς Μετανάστες ή τούς εμπόρους ναρκωτικών αν Δεν υπάρχει Κράτος όλα είναι μπουρδελο.κομματα σαν ΧΑ δεν θα βγούνε είναι Παγκοσμιοποίηση Μάς Σκλαβοσαν οι Αμερικάνοι πάρτε το Χαμπάρι Και όχι μόνο εμάς σχεδόν όλο Τον Κόσμο εκτός από τής Χώρες πού Υπάρχουν πυρηνικά όπλα!Εμείς Σαν κράτος το μόνο πού μπορούμε είναι να αγοράζουμε σύγχρονα όπλα αεροπλάνα να γίνουμε μικρό Και δυνατό Κράτος όπως το Ισραήλ.Απλα η αλήθεια είναι ότι Δεν θα μάς αφήσουν ή Ευρωπαίοι ούτε όπλα να αγοράσουμε αλλά ούτε να γίνουμε δυνατό Κράτος μάς θέλουν σκλάβους Σαν Κράτος Υπόδουλους γιατί θέλουν να κουμανταρουν τα Βαλκάνια!Ότι Δεν μπόρεσε να κάνει ο Χίτλερ το έκανε η Μέρκελ Τέταρτο Ράιχ ξαναχτύπησε!Λυπάμαι πού το Λέω αλλά Για μάς Δεν προβλέπεται τίποτα Στα Βαλκάνια τώρα κουμαντάρει ο Σουλτάνος!Η καριολα Μέρκελ Τον φοβάστε έχει πολλούς πράκτορες τού Στην Γερμανία τούς φοβούνται

    2. Σπιτ…αρ σκιπταρ σκαταλβανοί σκατόφατσες , διανοητικά καθυστερημένοι δρόμο για την σκατοπατρίδα σας δεν σας θέλουμε εδώ πέρα , ο πούστης ο μητσοτάκης σας μάζεψε ο πατέρας του κούλη του ημίτρελου, δρόμο σπίτια σας η Ελλάδα δεν είναι για ζώα είναι για ανθρώπους !

      1. Αν δεν γνωρίζεις τήν πραγματικότητα,τό καλλίτερο είναι νά μήν εκφέρης γνώμη.Λοιπόν άκου πώς εχει η ιστορία με τούς λαθρομετανάστες αλβανούς.Από τον Β.Παγγόσμιο πόλεμο ,η Ελλάδα βρισκόταν σέ εμπόλεμη κατάσταση μέ την Αλβανία,επειδη η χώρα αυτή πολέμησε στό πλευρό τών Γερμανο-Ιταλών κατά τής Πατρίδος μας.Τό 1987,ο τότε Υπουργός τών Εξωτερικών τής κυβέρνησης τού Ανδρέα Παπανδρέου και μετέπειτα Πρόεδρος τής Δημοκρατίας,ο κ. Κάρολος Παπούλιας,πήγε στά ΤΙΡΑΝΑ και με τον ομόλογό του αλβανό Υπ.Εξ. αποφάσισαν να αρουν τό εμπόλεμο ανάμεσα στίς δύο χωρες.Από την στιγμή πού καταργήθηκε το εμπόλεμο,αρχισαν τα καραβάνια τών αλβανών νά πηδάνε τόν φράχτη καί νά μπαίνουν απρόσκλητοι στήν χώρα μας. Μέχρι τό 1987,δεν εμπαιναν οχι γιατί φυλάγαμε εμείς καλά τά σύνορά μας,αλλά γιατί οι δικοί τους συνοριοφύλακες χτυπούσαν στό ψαχνό όποιον τολμούσε νά περάση πρός τά εδώ,επειδή τόν θεωρούσαν σάν πολιτικό φυγόδικο.Η κυβέρνηση Κων/νου Μητσοτάκη ,ανέλαβε την διακυβέρνηση τής Ελλάδος σχεδόν 4 χρόνια αργότερα απο τό άνοιγμα των ελληνο-αλβανικών συνόρων.Δέν θά ισχειριστώ οτι κι’αυτή δέν φέρει ευθύνες, γιατί δέν εκανε τιποτε νά σταματίση την μαζική εισβολή τών αλβανικών καραβανιών στη χώρα. Αλλά ας αποδίδουμε τίς ευθύνες κυρίως στην κυβερνηση τού Αντρεα και δευτερευοντως στόν Μητσοτάκη ο οποίος κυβέρνησε λιγώτερο από 3 χρόνια. Α.Χ.

    3. Δυστυχώς οι δικοί μας εθνικιστές είναι κουραδες μόνο ουγκ ουγκ

      1. Θα τους βοηθησης εσυ αν κινηθουν η θα πανηγυριζης μαζι με αλλους,αν τους συλλαβουν παλι ως εγκληματικη οργσανωση;& στο κατω-κατω γιατι ζητας μονον απο αυτους αντισταση μιας & εσυ εισαι πιο εξυπνος,αφου τους κρινεις ετσι οπως τους κρινεις;Οι υπολοιποι Ελληνες,των αλλων κομματων γιατι δεν αντιδρουν;Θελετε το ψωμι μασημενο,ενω εχετε τα αλβαναρια & ολες τις αλλες φυλες του Ισραηλ να σας κανουν διαφορες δουλειες & αφου αυτοι ξεκαθαρισουν την κατασταση,εσεις του δηθεν συνταγματικου θαρθετε παλι δημοκρατικα,τρομαρα σας,να ξανακυβερνησετε τα προβατα.

    4. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ !

    5. καποτε αναρωτιομουνα οταν ακουγα οτι στα σχολεια γινοτανε φασαρια για το ποιο παιδι θα σηκωνει την σημαια ελληνας κανονικα αλλα αυτοι ειχαν αλλες βλεψεις η αλβανος η πακιστανος κλπ η απορια μου ηταν ( ενα αλβανακι ηθελε να κρατα την ελληνικη σημαια στην παρελαση επειδη με μαθηματικη ακριβεια παμε για συρραξη με δαυτους η τοτε απορια μου ηταν σε περιπτωση πολεμου με τους αλβανους αυτο το παιδι ποιοα σημαια θα κραταει ?) μα ασφαλως θα μου πειτε την αλβανικη ολοι αυτοι εχουν ερθει στην χωρα για καποιο σκοπο απλα περιμενουν το συνθημα και τοτε να δουμε τι θα γινει

    Comments are closed.