ΠΟΥ ΠΑΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΗΡΙΑ;; ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ AEGEAN ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ – ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΤΟΥ “ΡΟΚΙ ΜΠΑΛΜΠΟΑ” ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΥΤΥΧΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;

Κοινοποίηση:
avgenakis-xilo

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ζήτησε δημόσια συγγνώμη και ο υπάλληλος του αεροδρομίου θεωρεί «λήξαν» το επεισόδιο με τον πρώην υπουργό. Τόσο απλά και ξάστερα.

Ο κ. Παναγιώτης Βαζούρας, ο υπάλληλος του αεροδρομίου που γνωστοποίησε το όνομά του, έδωσε εντολή στους δικηγόρους του και ανακάλεσαν την μήνυση που είχε υποβάλλει εναντίον του κ. Αυγενάκη μετά τον ξυλοδαρμό του από τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που είχε αποκαλύψει πρώτο το makeleio.gr.

Οι δικηγόροι του κατέθεσαν την εξουσιοδότηση ανάκλησης της μήνυσης την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Αστυνομικό Τμήμα – και το σχετικό παράβολο- και θα βρεθεί στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα καθώς ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών είχε διατάξει προκαταρκτική εξέταση.

Ο κ. Βαζούρας χαρακτηρίζει ως  «ατυχές περιστατικό» το επεισόδιο και  «ένταση της στιγμής». Κάτι που είναι «σύνηθες» για τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο και δηλώνει πως «πήρε τεράστιες διαστάσεις από τα Μέσα Ενημέρωσης με πολλές ανακρίβειες και υπερβολές».

Έτσι τόσο απλά ο νεαρός υποκύπτοντας στις πιέσεις του περιβάλλοντος του ίσως και από το αφεντικό του κ. Βασιλάκη της Aegean συντοπίτη του Αυγενάκη, ο Αυγενάκης θα μπορεί πλέον να ξυλοκοπάει όποιον θέλει αφού θα γνωρίζει ότι με τις “πλάτες” που έχει, είναι στο απυρόβλητο. Για το παλικάρι τι να πει κανείς; Από το να απολυθεί και να μην ξαναβρει δουλειά, το βούλωσε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Ούτε τα πήρε ούτε τίποτα …Απλά το αφεντικό του, κουμπάρος της ντορούλας και κολλητός του Μητσοτακεΐκου, του στειλε φιρμάνι ότι αν δεν ανακαλούσε αμέσως τη μήνυση, σε 3-4 μήνες το πολύ δεν θα είχε δουλειά ούτε στην Aegean ούτε πουθενά αλλού για καμιά δεκαριά ζωές, τόσο αυτός όσο και όλη η οικογένεια του και το σοΐ του μέχρι 3 -4 βαθμού και το ΣΔΟΕ θα επισκεπτόταν όσους από την οικογένεια του και το παραπάνω συγγενολόι του είναι τυχόν ελεύθεροι επαγγελματίες….Απλά πράγματα…..

    1. Αυτό πιστεύω κι εγώ. Τον φώναξαν σε ένα γραφείο, τον κύκλωσαν 2-3 φουσκωτοί και με τον Βασιλάκη να του λέει ευγενικά ότι αν δεν λήξει το θέμα εδώ, θα τον πάρουν τέσσερις. Ακόμη και μάρτυρες που υπήρχαν, θα μπορουσαν να τους σωπάσουν εύκολα. Η μόνη λύση ήταν να είχε αρκετά χρήματα για να προσλάμβανε δικηγόρο πολύ γνωστό, πλούσιο και με κοινωνική δύναμη ώστε να μπορεί να τους αντιμετωπίσει. Αλλά άντε και να γινόταν αυτό. Πόσο σοβαρή θα ήταν πια η ποινή στον Αυγενάκη; Κάποιοι μήνες φυλάκισης με αναστολή κι ένα πρόστιμο. Κι αφού περνούσε λίγος καιρός και ξεχνιόταν το θέμα, ένα βράδυ που ο υπάλληλος θα περπατούσε μόνος του στον δρόμο, ξαφνικά θα του εμφανίζονταν από μία γωνία δυο «φίλοι». Κι αν όλο αυτό το θεωρήσει κάποιος υπερβολικό, μάλλον δεν ξέρει σε τι κοινωνία ζει. Και θα μου πεις τώρα, όσοι δεν μπορούμε να τους κοντράρουμε θα κάτσουμε να ανεχόμαστε τον κάθε Αυγενάκη; Ναι, γιατί δυστυχώς η ζωή είναι άδικη και αναξιοκρατική.

  2. Θα έχει ενδιαφέρον Στέφανε σε 5-10 χρόνια να δεις την πορεία του νεαρού.
    Αν απλά φοβήθηκε θα κάνει την ίδια δουλειά.
    Αν τον αγόρασε με καλά λεφτά μπορεί να την έχει παρατήσει.
    Αν τον έκανε μέλος της μαφίας τότε θα είναι προϊστάμενος κάπου στην Aegean…

  3. Όχι για να μη χάσει το μεροκάματο αλλά γιατι είναι τέρμα ΗΛΙΘΙΟΣ. Επειδή, αν από όλη αυτή την ιστορία δεν κατάφερε να βγάλει από 200-300 χιλιάρικα για να κάνει πίσω και να το βουλώσει, μια ζωή στο μεροκάμματο θα είναι και θα τρώει σφαλιάρες από όλους! Σιγά μην τον πετάξουν σε χαντάκι! Συμφωνίες σε συμβλαιογράφους είναι αυτές, ενημερώνονται δικηγόροι κ.λ.π. υπάρχουν μάρτυρες δεν ειναι απλά

  4. Aegean fucking πολιτισμός του Δυστύχη Βασιλάκη, υιού του “οραματιστή” Θεόδωρου Βασιλάκη… Το σκατό ξεπέρασε την κάλτσα…..🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

    1. ΑΝ ΔΕΝ ΡΙΞΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Ο ΒΟΒΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

  5. Εγω απο την πρωτη στιγμη τον ελεγα κωλοφαρδο τον πιτσιρικα,Αυτα μια φορα στη ζωη σου ερχονται,Στην χειροτερη διοριστηκε ολο του το σοι στην καλυτερη πηρε και αρκετα μετρητα,ετσι κι αλλοιως απο την τσεπη του Αυγενακη θα βγουν?

  6. Και ανακάλεσε και θα απολυθεί σε λίγο καιρό.Αφήνουν πρώτα να κρυώσει το θέμα.

  7. Μόνο μην τον εκδικηθεί στο μέλλον το κάθαρμα ο Αυγενάκης επειδή τον έκανε ρόμπα. Δεν ξέρω αν υποχωρώντας προστατεύει τη ζωή του. Πολλώ δε μάλλον αν τα πήρε για να κάνει πίσω. Τότε την έχει βαμμένη.

  8. Εγω παρολα αυτα πιστευω οτι το περιστατικο δεν αποτελει μια ατυχη στιγμη που θα μπορουσε να την προσπερασει ο υπαλληλος και ο Αυγενακης με συμβιβασμο. Ισα ισα που τωρα χρειαζεται περισσοτερο να επεμβει η δικαιοσυνη. Το περιστατικο δεν αποτελει ιδιωτικο γεγονος και αφορα ολους μας και φυσικα τους κανονισμους που ολοι παραβλεπουν. Με λιγα λογια το δημοσιο ειναι αυτο που πρεπει να αποκαταστησει με καθε τροπο την εικονα του.

  9. Ναι λες και εάν άφηνε την μύνηση θα τον δικαίωναν τα δικαστήρια , η δικαιοσύνη εκτός από τυφλή έχει γίνει και κουφή Κούτση και,,,,

  10. Η βουλή θα επιβάλλει καμμία ποινή στον μποξέρ ή είναι μια κλίκα όλοι μαζί και δεν θα τον τιμωρήσουν ?

  11. Τελικα εκ των υστερων και αντικειμενικα να το δει κανεις μαλλον καλα του εκανε ο αυγενακης, δικιο ειχε τελικα

  12. λύνεται με περισσότερα λεφτά. Τα πήρε ο μικρός κύριοι, δεν είναι παλληκάρι, είναι ακόμα ένας από τον σωρό…

    1. και πολυ καλα εκανε και τα πηρε, μπορει στο μυαλο του να νομιζε οτι δε θα κερδισει κατι παραπανω αμα το πηγαινε μεχρι τελους.

Comments are closed.