ΠΡΕΖΑ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΟΠΛΑ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Ο ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΣΕ ΓΚΕΤΟ ΑΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΑΘΗΝΑ

    Η πρέζα καλά κρατεί στην Αθήνα του Μπακογιάννη. Ακολουθεί η καταγγελία αναγνώστη μας αλλά και αποκλειστικές φωτογραφίες από το κολαστήριο του κέντρου των Αθηνών. Μαυρίστε τους εγκληματίες στις εκλογές.

    «Θα ήθελα να αναφέρω ότι τα τελευταία 3 χρόνια επαγγελματίες και κάτοικοι του Μεταξουργείου είμαστε στο έλεος των τοξικομανών (Αφγανών, ιρακινών, τούρκων και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε )και των ληστών που έχουν μετατρέψει το Μεταξουργείο σε ένα νέο Εφετείο, αν και μπορώ να πω ότι εφετείο μπροστά σε αυτό είναι παιδική χαρά, επιθέσεις και διαρρήξεις από τους τοξικομανείς είναι καθημερινό φαινόμενο, δεν έχει μείνει μαγαζί και σπίτι που να μην έχει πάθει ζημιά, ξηλώνουν ότι υπάρχει, από πόμολα μέχρι χαλκοσωλήνες τις οποίες πουλάνε στους Μπαγκλαντές στα σκραπ που έχουν φυτρώσει τέτοιες μάντρες σε όλο το κέντρο χωρίς να τους έχει ελέγξει κάνεις, η κατάσταση είναι κόλαση μετά το απόγευμα καθώς όλοι αυτοί κάνουν επιδρομές σε ότι κτίριο βρουν για τους λογούς που προανέφερα, η αστυνομία είναι ανύπαρκτη, το ίδιο και ο δήμος, από το εθνικό θέατρο έως την πλατεία Αηδή και μέχρι τον σταθμό Λαρίσης και Βάθη τα στενά είναι γεμάτα τοξικομανείς, με τον μεγαλύτερο πυρήνα να είναι πίσω από τον ΟΣΕ, έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι, καθώς μεγάλος αριθμός τουριστών αναγκάζετε να περάσει μέσα από το γκέτο της Ζήνωνος για να πάει στα αξιοθέατα, δυστυχώς το κράτος είναι ανύπαρκτο, δήμαρχος με πρώτο και καλύτερο το κύριο υπουργό προστασίας του πολίτη, ένα πράγμα θα πω, είναι θέμα χρόνου να έχουμε έναν νέο Καντάρη, και αν γίνει τότε αλίμονο τους».

    Γεια σου ντορογιέ με την Αθήνα σου!

     

    ΑΘΗΝΑ 2

    ΑΘΗΝΑ 4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Η Ελληνική επαρχία και τα νησιά είναι ωραία αλλά η Αθήνα βρωμάει. Ο Νέος Δήμαρχος πρέπει να αναγκάσει όλους να την ασπρίσουν γιατι είναι αηδία να βλέπεις γραφίτι.

    2. Πρέζα Lights…Τωρα και στα περίπτερα.

    3. Όπου πήγαν τα λαθροσκατά,το κάνανε το μέρος ζούγκλα

    4. Οι μόνοι κάτοικοι της Αθήνας που δεν ξέρουν που γίνεται το εμπόριο πρέζας και το λαθρεμποριο τσιγάρων είναι ο Μπακογιαννης και ο Θεόδωρικακος!! Άρα είτε τα παίρνουν από κυκλώματα πρεζεμπορων και λαθρεμπορων τσιγάρων κάνοντας τα στραβά μάτια είτε όντως δεν έχουν καταλάβει τίποτα και δεν ξέρουν ότι στην Σωκράτους πίσω από το παλιό εφετείο πουλάνε πρέζα και ότι στην Στουρναρη πουλάνε λαθραία τσιγάρα έξω από την πύλη του πολυτεχνείου και τα κρυβουν κάτω από τα ρολόγια του νερού στο πεζοδρόμιο έξω από την πύλη.

    5. Ναι αλλά όταν ο Μπακογιάννης έκοβε βόλτες προεκλογικά στην Αθήνα και έλεγε ότι τα φαινόμενα τέτοιου τύπου θα εξαφανιστούν τα ζώα τον πίστεψαν και τον ψήφισαν. Πίστεψαν άλλον έναν Μητσοτάκη, καλά να πάθουν τώρα. Κλειδαμπάρωμα απ΄τις 5μμ και το πρωί να κάνεις το σταυρό για το αν θα βρείς το αυτοκίνητο στη θέση του.
      Για να μην ξεχνιόμαστε, τα ψηφίσατε όλα αυτά.
      ΥΓ. Ολόκληρη η Αθήνα είναι ένας τεράστιος βόθρος, σε όποιο στενό κι αν γυρίσεις βρωμάει κάτουρο και σκατίλα ενώ τα σκουπίδια συν την σκουπιδίλα από τους αδειασμένους κάδους για να πάρουν τα χαρτιά.
      Σε τέτοιο χάλι ούτε με τον συριζα δεν ήταν.

    6. Η Αθήνα είναι μια από τις πιο βρώμικες και άσχημες πόλεις αν όχι όλου του κόσμου, τουλάχιστον της Ευρώπης. Πολλές φορες απορώ με τους τουρίστες. Τι βρίσκουν και έρχονται στην Αθήνα; Εκτός από το μουσείο, την Ακρόπολη και κάποια αλλά αρχαία που πρέπει όλοι να δουν και να θαυμάσουν, τίποτα άλλο δεν αξίζει. Τα νησιά ναι, εκεί είναι ολα όμορφα, αλλά η Αθήνα; Όχι. Δυστυχώς κατάντησαν μια ιερή και πανέμορφη πόλη σαν τα κακασχημα μούτρα τους και την μαύρη και βρώμικη ψυχή τους. Στον αφέντη τους τον διάολο να πάνε όλοι τους.

    7. Ο ντορογιός από βλαχοδήμαρχος Καρπενησίου, δοτός δήμαρχος Αθηναίων.
      Περιφερειάρχης Ανατολικής Στερεάς, θα μπορούσε και περιφερειάρχης Κρήτης λόγω παππού ή Πελοποννήσου λόγω γιαγιάς.
      Η μητέρα του δήμαρχος Αθηναίων, χωρίς να είναι Αθηναία. Διετέλεσε και βουλευτής Ευρυτανίας, χωρίς να έχει σχέση με τον νομό. Τώρα βουλευτής Χανίων ως τουρίστρια.

    8. ξανά εκλογές για …,.φύλαρχο τα ζωα!!!

    9. αν δεν ματώσει η κωλοτρυπιδα του μιζοτάκη στις 21.5, θα έχουμε αποτύχει !!

    10. ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ 7 ου
      ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
      ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ . ΤΟ 7ο ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ !!!

    11. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ!!!!!!

    12. Και κάνουν πως δεν ξέρουν οι μούλοι οι πολιτικοί.

    13. Για όλα φταίει ο Ηλίας γι’ αυτό τον έβαλαν φυλακή για να βρωμίσουν την Αθήνα.

    14. Είναι δυνατόν η ανθελληνική ηγεσία να ασχολείται με τέτοια θέματα; Προέχει το καλάθι του νονού και το wifi στα χοτ σποτ των μεταναστών. Κατά τα άλλα, υπέγραψε σύμβαση για τον φράχτη στον Έβρο που θα γίνει μελλοντικά γιατί 4 χρόνια τους νομιμοποιούσε όλους! Μαύρο στο ανθελληνικό τόξο, ψήφο στον Ηλία. Να φύγουν οι ανθέλληνες.

    Comments are closed.