ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. ΒΟΜΒΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΥΠΟΠΤΟ ΔΕΜΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ… ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

    Κοινοποίηση:
    κοκκινος

    Κόκκινος συναγερμός από το πρωί στην Ελληνική Αστυνομία

    Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται όσο περνά η ώρα, η υπόθεση της αρπαγής του γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά.
    87
    Ο 50χρονος που έχει εταρεία με την οποία εφοδιάζει με ποτά και τρόφιμα πλοία, από τις εννέα σήμερα το πρωί έπαψε να δίνει σημάδια ζωής. Το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε και οι συγγενείς του βιώνουν πρωτόγνωρες στιγμές αγωνίας.

    Τέσσερα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορούσαν μπλούζες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Ομάδας (ΕΚΑΜ) της Ελληνικής Αστυνομίας του είχαν στήσει καρτέρι κάτω από το σπίτι του.

    Όταν ο επιχειρηματίας κατέβηκε από το διαμέρισμα του που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην ακτή Θεμιστοκλέους και κινήθηκε προς το αυτοκίνητο του, τότε δέχτηκε την επίθεση των δραστών. Οι εύσωμοι άνδρες τον ακινητοποίησαν και με την βία τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο.

    Κάτοικος της περιοχής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές. Στην ΕΛ. ΑΣ. σήμανε συναγερμός και ειδικά κλιμάκια της έσπευσαν στο σημείο.

    Η ακτή Θεμιστοκλέους αποκλείστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Σήμανσης οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να εξυχνιάσουν την περίεργη υπόθεση.

    Το θύμα που είναι πατέρας τριών παιδιών, φαίνεται ότι είχε γίνει στόχος παρακολούθησης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κι αυτό γιατί οι δράστες είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τις ενέργειες τους, έτσι ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί για τις κινήσεις του και να φέρουν εις πέρας σε μικρό χρονικό διάστημα την αποστολή τους.

    Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η αρπαγή του επιχειρηματία, η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του επιχειρηματία και τη σύλληψη των δραστών. Μέχρι στιγμής κανένα από τα μέλη της οικογένειας τους επιχειρηματία δεν έχει γίνει αποδέκτης κάποιου αιτήματος των δραστών, προκειμένου να ξεκαθαριστεί εάν πρόκειται για απαγωγή με αντίτιμο τα λύτρα ή ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγωγέας αφορολόγητων προϊόντων είχε πέσει θύμα αρπαγής και πριν από δύο χρόνια.

    Έκρηξη Κολωνάκι: Ήθελαν νεκρούς στην εκκλησία – Δεν ήταν τυχαίο το «χτύπημα»

    1

    Σε ένα κουτί από παπούτσια ήταν τοποθετημένος ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος εξερράγη στις 07:10 το πρωί της Πέμπτης (27/12) έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

    Ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούνταν από δύο μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό τα οποία ήταν δεμένα με ταινία και πάνω τους ήταν προσαρμοσμένη εκρηκτική ύλη, αλλά και καλώδια κι ένα ρολόι.

    Ο νεωκόρος της εκκλησίας, η οποία βρίσκεται βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σκουφά και Λυκαβηττού, εντόπισε το ύποπτο κουτί όταν προσήλθε στο ναό για τον ανοίξει και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

    Στο σημείο έφτασε ένας αστυνομικός από το Τμήμα Εξαρχείων, ο οποίος τραυματίστηκε από την έκρηξη. Ο αστυνομικός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Ο νεωκόρος τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για την παροχή πρώτων βοηθειών.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει κανείς την ευθύνη για την επίθεση.

    Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

    «Ήθελαν να χυθεί αίμα»
    Οι Αρχές ανησυχούν ιδιαιτέρως για το σημείο που επιλέχθηκε να τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός.

    Πρόκειται για πολυσύχναστο μέρος, ενώ προκαλεί μεγάλη ανησυχία το γεγονός ότι δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

    Ο τόπος και ο χρόνος δείχνει ότι οι δράστες είχαν στόχο έναν Ιερό Ναό – σύμβολο για την πρωτεύουσα και μάλιστα σε μια από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές εορτές.

    Δεν επέλεξαν όμως απλά να κάνουν ένα συμβολικό χτύπημα. Δεν φρόντισαν να κάνουν κάποιο προειδοποιητικό τηλεφώνημα και έτσι έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

    «Ήθελαν νεκρούς. Ήθελαν να χυθεί αίμα», δηλώνουν κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι είναι τρομοκρατημένοι από το γεγονός ότι οι δράστες «χτύπησαν» στην καρδιά της Αθήνας και μάλιστα σε ένα μέρος όπου συρρέουν καθημερινά εκατοντάδες πολίτες.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι ο νεωκόρος της εκκλησίας ήταν αυτός που εντόπισε τον μηχανισμό και μάλιστα προσπάθησε αντιλαμβανόμενος περί τίνος πρόκειται να προστατέψει τον Ναό (παίρνοντας μεγάλο ρίσκο) να τον απομακρύνει από την πλαϊνή είσοδο όπου είχε τοποθετηθεί.

    Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μία μακρά λίστα με περιστατικά επιθέσεων κατά χώρων θρησκευτικής λατρείας που έχουν καταγραφεί από το 2017, σύμφωνα με Έκθεση που δημοσιοποίησε πρόσφατα το Τμήμα Θρησκευτικών Ελευθεριών και Διαθρησκευτικών Σχέσεων της Διεύθυνσης Θρησκευτικής Εκπαίδευσης και Διαθρησκευτικών Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων, του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

    ώρα 13:30 Ύποπτο αντικείμενο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου

    Νέος συναγερμός σήμανε σήμερα, Πέμπτη (27/12) στην Αστυνομία, καθώς εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

    Όλα ξεκίνησαν όταν στον έλεγχο που έγινε στο ειδικό μηχάνημα της αλληλογραφίας βρέθηκε ένα δέμα που θεωρήθηκε ύποπτο. Αμέσως το έβαλαν στην άκρη και ειδοποίησαν την αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν ειδικοί πυροτεχνουργοί οι οποίο μετά τον έλεγχο διαπίστωσαν ότι το ύποπτο αντικείμενο ήταν σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ένα power bank για την φόρτιση κινητών τηλεφώνων, ή κατά άλλες μια μπαταρία από χριστουγεννιάτικη κάρτα που παίζει μουσική.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΟΠΟΙΟΣ ΔΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΣΥΓΓΕΝΩΝ,ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ…ΜΟΝΟ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ…ΔΝ ΘΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΡΧΟΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΑΝΤΟΦΛΑ ΟΡΘΙΑ…ΤΟ 2019 ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ(ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ)

    2. Ό,τι κι αν πράττουν οι μπολσεβίκοι είναι χαμένοι από το ξεκίνημα της πράξης τους.
      Όπως μετά την εξαπάτηση του ψηφοφόρου στο 2015-16 δεν περνούν τα ψέματά τους άλλο πια, έτσι και τώρα με το παιχνίδι τρομοκρατίας πολιτών δεν περνά η λαμογιά, η κλεψιά, και η προδοσία τους. Δεν μας τρομάζει πλεον η τρομοκρατία. Μόνο που μας θυμώνει.
      Δεν έχει σημασία, λοιπόν, ποιοί έβαλαν την βόμβα στην εκκλησία του Αγίου Διονύσου – οι αναρχοαριστεροί ή οι τζιχαντιστές που η κυβέρνηση τους κουβαλάει κρυφά και βιαστικά απ’ την Τουρκία – είναι όλοι “δικά τους παιδιά”.
      Δεν τους φοβώμαστε! Ως αλητάμπουρες το γλέντησαν στην Εξουσία με το παραπάνω. ΟΧΙ ΑΛΛΟ!! Έρχεται η ώρα να τους μπαγλαρώσουμε, να περάσουν στην πολιτική ανυπαρξία. Και είναι η ώρα της λυπητερής.

    3. Δεν εχετε καταλαβει οτι ζουμε τον 3ο γυρο του κομμουνιστοσυμμοριτοπολεμου,αυτον που ειχε καταφερει να αποτρεψει η Επανασταση της 21ης Απριλιου 1967.

    4. Θελουν να φοβωμαστε να παμε στην εκκλησια.Ετσι οντας αδειες οι εκκλησιες,δεν θα χρειαζωνται & οι ιερεις,οποτε κοβουμε τουε μισθους τους απο τον κρατικο κορβανα,ελευθερωνονται αυτα τα χρηματα,με τα οποια προσλαμβανουμε 10.000 συντροφια,μιας & παμε για εκλογες.Ετσι Τσιπρα μπαχαλακια;

    5. ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΟ . ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΚΑΞΣΤΕΡΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ .

    Comments are closed.