“ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΦΤΑΣΕ – ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ” – Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Ε.Α Η.ΛΕΟΝΤΑΡΗ

    Κοινοποίηση:
    leontaris_ilias-1

    Ιδιαίτερα σημαντική στις κρίσιμες ώρες για τα εθνικά θέματα που περνά η χώρα, ήταν η τοποθέτηση του στρατηγού ε.α. Ηλία Λεοντάρη στη διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε η American Hellenic Educational Progressive Association- AHEPA σε συνεργασία με το Mediterranean Council & Forum


    Ο στρατηγός ε.α. Ηλίας Λεοντάρης, (πρ. Διοικητής Γ’ Σώματος Στρατού, πρ. Διοικητής 1ης Στρατιάς, πρ. Αρχηγός Εθνικής Φρουράς) υποστήριξε πως επίκειται η αναμέτρηση με την Τουρκία και όσο κι αν προσπαθεί η Ελλάδα να το αποφύγει, έφτασε η «Ώρα Μηδέν».

    «Να προωθήσουμε τα δικά μας συμφέροντα κι ας δεχθούμε μια κίτρινη κάρτα, δεν πειράζει, είμαστε στην «Ώρα Μηδέν», ακόμη κι αν δεν είναι σήμερα, δεν μπορεί να είναι αργότερα από αύριο ή μεθαύριο. Η Τουρκία προσφέρει δώρα από αυτά που δεν έχει, θέλει να σταματήσει την ΑΟΖ με την Αίγυπτο, και μας έχει προειδοποιήσει για ότι θέλει να κάνει.

    Τα σκουπίδια κάτω από το χαλί παραμένουν σκουπίδια. Η Κύπρος περιμένει την Ελλάδα για την ΑΟΖ, πρέπει να δώσουμε άμεσα μία λύση γιατί στο μέλλον οι συνθήκες μπορεί να μην είναι ίδιες», είπε ο κ.Λεοντάρης.

    Η τοποθέτηση αυτή του στρατηγού, πως δηλαδή σύντομα θα κληθούμε να αναμετρηθούμε με την Τουρκία, αντηχεί μία αίσθηση η οποία είναι ευρέως διαδεδομένη σε όσους γνωρίζουν κι αντιλαμβάνονται πράγματα, παρόλα αυτά δεν μεταδίδεται από το πολιτικό προσωπικό της χώρας – εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων- προς τους πολίτες.

    Σημαντικές ήταν και οι τοποθετήσεις του κ.Γρίβα και του κ.Τσιβίκου, οι οποίοι μίλησαν με τη σειρά τους για την κρισιμότητα των στιγμών που διανύουμε ως προς την Τουρκία.

    Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Γρίβας Αναπληρωτής Καθηγητής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, Καθηγητής στο Τμήμα Τούρκικων και Ασιατικών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κατέδειξε με ιδιαίτερες γεωστρατιγικές λεπτομέρειες, «…Η Τουρκία είναι μια εχθρική χώρα…θέλει να έχει την Κύπρο προτεκτράτο και να ακρωτηριάσει την Ελλάδα….όποιος τώρα ελέγξει την Ανατολική Μεσόγειο θα ελέγξει τις παγκόσμιες εξελίξεις…Έχουμε φτάσει στο σημείο της αλήθειας»

    Ο Σάββας Τσιβίκος, Ύπατος Ταμίας της ΑΗΕΡΑ τόνισε με ιδιαίτερη ένταση πως «…ότι κι αν συμβεί πρέπει να γίνει με το πνεύμα που διαχειρίστηκε η Ελληνική κυβέρνηση την πρόσφατη κρίση στον Έβρο….Η Ελληνική κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων…Η ΑΗΕΡΑ είναι οι πρεσβευτές και επιτελεί τεράστιο έργο, με 600 τμήματα σε όλο τον κόσμο και στις πιο δύσκολες στιγμές του Ελληνισμού είμαστε παρόντες… είναι σε εγρήγορση και πάντα στο πλευρό της Ελλάδας και της Κύπρου…»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Καλα τα μεγαλα λογια , αλλά αν σας ερθει το χαρτι της επιστρατευσης ,τι θα κανετε ?

      1. Θα αιτηθούμε άδεια να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα εντός κοινωνίας πρώτα.
        Πόσο πιο ξεκάθαρα να στο πούμε να το καταλάβετε!!
        Ο εχθρός είναι εντός συνόρων (κουμούνια, ανθέλληνες , ισλαμιστές). Εκτός.. να αναλάβουν οι μισθοφόροι του Ισραήλ+Σταλιν που τους κουβάλησαν κατά χιλιάδες και ζούνε εις βάρος μας!

    2. Δυστυχώς όλα τα σχόλια, που είναι σωστά , καταδυκνείουν τα αποτέλεσμα της πολιτικής των απάτριδων ταγών μας, που έφεραν τους έλληνες στο σημείο να θεωρούν εχθρική την πατρίδα τους….
      . Διότι αν πάμε να πολεμήσουμε φανταστείτε τι θα γίνει με τις κόρες μας και τα παιδιά μας, θα τα αφήσουμε να τα βιάζουν οι λαθραίοι, έρμαια του οιουδήποτε.?
      Επίσης οι στρατιωτικοί δεν εμπνέουν κανένα κύρος, έχουν καταντήσει γλύφτες των πολιτικών και εμφανίζονται ως ήρωες μετά, όταν παροπλιστούν.

    3. τρελο γελιο…..ποιον πολεμο ρε γατακι;οπως φαινεται και στις εδω αναρτησεις των πολιτων οι ελληνες εχουν για εχθρο τους το ελληνικο κρατος.οσο θα με χρεωνετε με ενφια να μην με υπολογιζετε.οταν με το καλο ψοφησουν τα δημοσια παρασιτα,μπορει να να ξεκουνηθω.αυτα τα ξερουν οι πολιτικοι,γιαυτο και δεν θα γινει κατι…..

    4. Απορώ πως αντέχουν τα αυτιά μας(μάτια μας) τόσες μαλακίες……
      Το μόνο που με ανησυχεί είναι αν όλοι οι Έλληνες πλομαρχοι έχουν το IQ του παρόντος

    5. Ολοι πηγαμε στρατο και ξερουμε τι ειναι ολοι αυτοι οι πρωην στρατηγουληδες. Δυστυχως….το συστημα κανει ανωτατους τους διαπλεκομενους και διεφθαρμενους. Αλλιως, ψηλα δε φτανουν. Μιλησε πχ πριν μερικες μερες ο Αλευρομαγειρος…τι να πουμε για τετοια ατομα, Θεοδωρουλακηδες κλπ. Οι Βαρδινογιαννηδες κανουν το ναυτικο. Το στρατο….τελος παντων, ετσι ηταν παντα, με κατι κουντουριωτηδες κλπ

    6. ΟΧΙ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΥΜΑ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΝΩ ΦΡΕΝΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

    7. Ναι τώρα εγώ θα τρέξω,που είμαι άνεργος και δεν έχω μαντήλι να κλάψω, πού έκανα βιογραφικό σε υπηρεσίες και μετά έβλεπα αυτούς παίρνανε ήταν ξένα ονόματα,ρε δεν πάτε να γαμ…..ε ,για να σκοτωθούν Έλληνες και να δοξαστουν η φλουφλιδες όπως πάντα, επαναλαμβάνω να πάτε να γαμη…..ε όλοι σας.

    8. Αφού τσίμπησε την σύνταξη στρατηγού και το αντίστοιχο εφάπαξ, λέει αυτά που έπρεπε να πει όταν ήταν εν ενεργεία. Ας μην τα λέει σε μας. Ας τα συζητήσει με τους εν ενεργεία συναδέλφους του και με τον Άλκη. Αυτοί διοικούν όχι εμείς. Εμείς τα ζώα ψηφίζουμε πολιτικούς για να υπερασπιστούν την ευνομία και τα δικαιώματά μας. Πόσο ουτοπικά όλα αυτά…..

    9. και αν δεν ειναι αυριο θα ειναι μεθαυριο και αν δεν ειναι μεθαυριο θα ειναι την αλλη βδομαδα μπορει και σε κανα χρονο..

    10. Δηλαδή οι gay που ζητούν ίδια δικαιώματα θα πολεμήσουν μέγα πρωθυπουργε,η μόνο στρινγκ και παρέλαση; επίσης οι γιωταδες γιοί σας θα πάρουν όπλο, γιατί θα σάς την πέσουμε μόλις ξεκίνησει όλο αυτό και κάνεις δεν θα γλιτώσει προδωτες.στρατηγοι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και καί λοιποί βγάλτε εισιτήρια για αλλοδαπές χώρες θα σας πηδήξουμε μέσα στο σπίτι σάς προδωτες

    11. Ρε πάτε καλά ?
      Μια σκατιά χώρα με ούτε 9 εκ..πληθυσμό που πριν την κρίση είμασταν 11εκ..
      Έχει γεμίσει 5εκ ισλαμιστές – μουσουλμάνους λαθρομετανάστες … Τι πόλεμος ρε μαλάκα .. ο εχθρός είναι εντός της κοινωνίας και έχει μερικούς χιλιάδες προδότες που ο αείμνηστος Παπαδόπουλος τους έστειλε απλά εξορία και πάλι Εντός Ελλάδας με ελικόπτερα να τους δίνουν και φαγητό , τους κλέφτες τους λοποδήτες και φονιάδες αθώων. Αυτό που μας έκαναν ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ ( ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ/ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ) κατά τ άλλα δημοκρατία.. ΝΑ ! …Μωρέ Ηλίας Δαγκωτό λέμε …να ξαναπάρουμε πίσω τα σκήπτρα μας ..
      Εδώ οι μυριάδες εχθροί βρίσκονται εντός συνόρων , ποια Τουρκία μας τσαμπουναει ο ψωλας
      Πρώτα εθνοκάθαρση με την βοήθεια του εθνικού στρατού να καθαρίσει η κοινωνία από Προδότες – πολιτικούς – δημοσιογράφους – βρώμικο σύστημα πολιτείας και μετά σειρά έχουν όλοι οι άντρες κομμουνιστές – η τρομοκρατική οργάνωση antifa και οι χιλιάδες χιλιάδων μουσουλμάνοι παράνομοι ισλαμιστές.!

    12. Κανενα προβλημα…
      Καλο Βολι…. στον αποστρατο, την παρεα του, τους γερμανοτσολιαδες, τους πολιτικαντηδες, τα κοπροσκυλα, τα κομματοσκυλα…τους πουστηδες, το τριτο φυλλο, τους αποτακτους, τους αστρατευτους….. Ειμαστε σιγουροι οτι, θα μας προστατευσουν, και θα αποτρεψουν τον κινδυνο, ακομα και αν χρειαστει να στρατολογησουν, τους απλυτους, τις μκο, τα παιδακια τους, και ολους τους πολιτειακους παραγοντες, οι οποιοι τοσο πολυ “νοιαζονται” για τους Ελληνες Πατριωτες, τη Χωρα, το Εθνος – τα οποια και πουλησαν εναντι πινακιου φακης. Εμεις θα παρακολουθουμε την προσπαθεια, θα μοιραστουμε τα τυχον λαφυρα, και θα περιμενουμε την αναπτυξη.
      Και δεν θα λιποψυχησουν, λιποτακτησουν, χασουν ή δωσουν εστω και 1cm Ελληνικου Εδαφους,
      διοτι θα τους περασουμε…απο τη ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ…
      Μας τελειωσαν οι μαλακες και τα κοροιδα…
      Αντε….κοπροσκυλο…

    13. Έχω καταλάβει και βλέπω και ρωτάω ότι η ανυποταξία έχει ξεπεράσει κάθε όριο πολλοί φεύγουν για εξωτερικό από φόβο και λιποταξία θα γίνει σύντομα πιο συχνή
      Τα νέα παιδιά ακούνε Τουφεκιά και πάνε τουαλέτα τεμπέληδες σαχλαμάρες μεθυστακες κομπιούτερ χαβαλε σουβλάκι και φραπέ ξέχασα τώρα γίνονται και ριρηδες ποσωγλεντηδες Θα αναγκαστούμε εμείς της δεκαετίας του 70 και 80 τα καμάκια οι μαγκεσ να βγάλουμε το φίδι από τη τρύπα πάλι
      Μάγκες να γυμνάζεστε όπως ο καθένας μπορεί
      Ο τολμών νικά

    14. Αν δεν διωξουν τους ισλαμοπιθηκους θα παθουμε μεγαλη ζημια, αυτους τους εβαλε μεσα η τουρκια σαν δουρειο ιππο…το βλεπουμε ολοι …αλλα δεν το βλεπει καμια κυβερνηση και κανενα αριστερο ρεμαλι …Πριν τον πολεμο που ειναι αναποφευκτος…Πρωτα πρεπει να στηθουν κρεμαλες για ολα τα πολιτικα ρεμαλια… δευτερον φευγουν με το” καλο” οι βαρβαροι που εισεβαλαν στη χωρα η ακομα καλυτερα τους κανουμε λιπασμα για τα χωραφια , διαλεγουν και παιρνουν …αν δεν γινουν αυτα δεν γινεται να παμε σε κανενα πολεμο με την τουρκια …γιατι μετα την ηττα …δεν θα ειναι τουρκοκρατια για 400 χρονια αλλα για παντα…και μη νομιζετε οτι θα μας αφησουν να ζησουμε και απλα θα πληρωνουμε φορους σε αυτους…Αν παμε σε πολεμο δεν μας παιρνει να χασουμε δεν πρεπει να παιξει καν αυτο το σεναριο…Γιατι αυτα που “επαιξαν ” για 400 χρονια και αυτα που εκαναν το ’22 η ακομα και αυτα που εκαναν στη κυπρο το ’74 θα μοιαζουν με παραμυθακια του “χανς κριστιαν αντερσεν”

    15. αλλος ενας παρλαπιπας που μιλαει αφου ειναι εα αντε χασου ρε και εσυ με τα παρασημα απο το γιουσουρουμ κομπλεξικοι καραβαναδες

    16. Ακόμη ένας άκαπνος στρατηγός της πλάκας το παίζει Ράμπο τώρα που βγήκε στην σύνταξη.Πού ήσουν ρε ψευτο-κομάντο όταν μπούκαραν παράνομα στο Ελλαδιστάν τουλάχιστον 3 εκατομμύρια μαντραχαλέοι Λάθρο φανατικοί Ισλαμιστές!!!Να του πεί κάποιος του στρατηγού της φάπας ότι η δουλειά του στρατού ΚΑΙ σε καιρό ειρήνης είναι να ΦΥΛΑΕΙ τα γ@μημένα σύνορα.Σίγουρα πάντως η δουλειά του στρατού δεν είναι να κάνει την ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ και τον μάγειρα στους διάφορους μαντραχαλέους Λάθρο ψευτο-πρόσφυγες.

    17. Εβραιόδουλοι εν αποστρατεία έχουν γεμίσει την Ελλάδα και το παίζουν λιοντάρια όταν φτάσει η σύνταξη.Ας είχαμε έναν Μεταξά και θα σας έλεγα εγώ ποιων τα κεφάλια θα έπαιρνε πρώτα…

    18. Εγώ θα πολεμήσω όταν μου επιστρέψει η Ελληνική Δημοκρατία τα λεφτά που μου έκλεψε με το κούρεμα των ομολόγων. Μέχρι τότε είμαι σε πόλεμο με αυτήν. Να πολεμήσει ο Βενιζέλος.

    19. Ο Εχθρός ( οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες ) είναι εντός των πυλών. Άν θέλετε την συνδρομή των αποδήμων Ελλήνων στον αγώνα πρέπει να τους διώξετε απο την Ελλάδα, μαζί και με τους προδότες πολιτικούς.

    20. Καμια επαναληπτική καραμπίνα πάρτε βάλτε και αποθήκη να χει 5-6 μέσα κ μια έτοιμη, και κάνα στοκάκι φαγητό να τη βγάλουμε κάνα δίμηνο του πανικού..Γλυφτες ξεγλυφτες, ίσως λένε και αλήθειες… τώρα.εστω….

    21. Τόσα χρόνια γλειφατε κατουρημενες ποδιές των πολιτικάντηδες και όχι μόνο εσείς όλοι οι υψηλού επιπέδου αξιοματικοι, αλλά και από ένα μέρος του λαού που τους φιλαγε τα χέρια και σφιχταγκαλιαζονταν με τους προδότες. Και αντί να καθαρίσετε και να συλλάβετε όλα τα κομματοσκυλα των ελληνόφωνων που τίναξαν δημόσιο βίο και κράτος έχετε απαίτηση εμείς που πεινάμε να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα που οι σεις οοοολοι οι ραγιάδες βάλατε πρώτα μέσα στην χώρα και νυν και οι αναρχοαριστεροκατσαπλιαδες όπως και οι Φαναριώτες της ιεράς συνόδου συν οι μασόνοι απαιτείτε….τέρμα οι απαιτήσεις κύριοι…στα σπίτια μας και όποιος θέλει ας κοπιάσει…μόνο με πύραυλο θα πεθάνουμε…

    22. ΟΧΙ!!!Πώτα θα κλείσουμε τα σύνορα σε αυτούς που χρεωκόπησαν,μειοδότησαν,απομύζησαν,διέλυσαν,ταπείνωσαν κ εξευτέλισαν τη Χώρα κ το Λαό της(για να τους προσαγάγουμε σε ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…)ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ,ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ.ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ,ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΟΥΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ(όσο κι εάν έχουμε πληγωθεί…).ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.

    23. Στρατηγός Εν Αποστρατεία…Όλοι αυτοί το παίζουν πατριώτες και τουρκοφάγοι όταν βγουν στην σύνταξη. Όσο φοράνε τα γαλόνια κάνουν επικύψεις μπροστά στους προδότες πολιτικούς προϊσταμένους τους και δε βρέθηκε ένας αξιωματικός με παπάρια σαν του Παπαδόπουλου να τσακίσει τους προδότες.και να υπερασπιστεί την Πατρίδα του…. Θα πάμε και σε αναμέτρηση με την Τουρκία; χαχαχαχα Μάλλον με τους Αλβανούς, Πακιστανούς και Τζιχαντιστές που έχουμε εισάγει από το 90 θα πάμε ψηφίζοντας προδότες.Ο Ερντογάν δεν θα χρειαστεί ούτε να κουνήσει το δακτυλάκι του. Μόνο για σύνθημα να μας ξεκάνουν οι επενδυτές θα το κάνει. Ξεχνάτε και πως σήμερα το 1/3 του στρατού μας είναι αλβανάκια και λοιπά αλλοδαπά που τους δώσαμε και ιθαγένεια.. Θα πολεμήσουν όλα αυτά για την Ελλάδα εναντίον των αδερφών τους τούρκων ε; αχχχχ βαχχχχχ

    24. Θα πάω να πολεμήσω για το κράτος που δουλεύω όλη μέρα σαν σκυλί για 480 ευρώ τον μήνα.Να πολεμήσουν τα παιδιά των 300 πούστηδων της Βουλής

    25. Ένα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι γίνονται λιοντάρια μόλις βάλουν δίπλα από το βαθμό τους το ε.α.;;;όσο υπηρετούν ότι κι αν γίνεται κοκοκο μόνο το δρόμο για το ΑΤΜ ξέρουν.

    26. Άκου να σου πω στρατηγέ μου εγώ θέλω να κάνω τα μπανακια μου…. δεν μπορώ να βάλεις την κυρία στρατηγού να πλέξει κάλτσες για τους στρατιώτες !!!

    27. Εμείς θα πάμε στο σπίτι τού Κούλη και κάθε Κούλη να κατασχεσουμε τα κλεμμένα.. όσο για τον πόλεμο είναι είδη πουλημένο το παιχνίδι. Οι δηλώσεις είναι για εσωτερική κατανάλωση

    28. Εγώ ρε λαμόγιο είμαι Commando και δεν θα πολεμήσω.Φέρατε πρώτα προδότες 5.500.000 εκ λαθραίους Μουσουλμάνους μέσα σε μια χώρα 8.500.000 εκ πλέον Ελλήνων και τώρα λέτε ετοιμαστείτε πόλεμος.Αν έρχεται η ώρα του πολέμου απελάστε τον εχθρό μαλάκες.Τι περιμένετε.

    29. Δωστε μας οπλα στρατηγε και θα την βρουμε την ακρη ..πρωτα τους προδοτες μετα τιυς λαθροπιθικους σκατομουσιυλμανους και μετα τα τουρκακια θα φωναζιυν θελω την μαμα μου…τωρα να γινη που κραταν τα ποδια μου..

    30. Εμείς πανέτοιμοι είμαστε τουλάχιστον το 50 % το άλλο 50 μας το πήρε το εξωτερικό και έμεινε εδώ όλη η σαββούρα ανάμεσα μας..
      Εσύ? Είσαι έτοιμος στρατηγέ ??
      Σε εμάς χάρη θα μας κάνεις. Να ξεμπερδεύουμε κιόλας να μην δούμε τα έσχατα χρόνια της Ελλάδας μ’αυτούς που μας κουβαλήσατε..
      Εσείς εκεί πάνω στο 5γωνο είστε έτοιμοι, ή άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε στο medal of honor ..!

    31. Ευχαριστούμε πολύ δεν θα πάρουμε….να στείλει τα παιδιά του….τα παιδιά του κουλη που τα σέρνει μαζί του στο Ισραήλ….τα παιδιά των υπολοίπων πολιτικών….τις αριστερού δες, τα κομματοσκυλα και τους σομαλοπακιστανους τους…
      Στα σπιτια μας και όποιος θέλει ας κοπιασει..
      Οταν ξεβρωμισουμε το ξανασυζητάμε.

      1. προτεινω να στειλει τους 2000+ οργανισμους, δημοσιογραφους με δηθεν ιστοσελιδες που τα αρπαξανε απο τον Πρεκα και μετα ολους τους γονους και τους ψευτοαριστερους με τις δεξιες τσεπες…εμεις οι υπολοιποι δεν θα παρουμε..μαζευουμε χρηματα για να ξεχρεωσουμε τα μνημονια που μας βαλανε

      2. το πως θα ξεβρωμισουμε δεν μας ειπες

        1. Για το ξεβρωμισμα ότι ξέρεις..ξερω..
          Εχω την συνείδηση μου καθαρή και δεν έχω ψηφίσει ποτέ κανέναν από όλους τους βρωμιαρεους της μεταπολιτευσης….

    32. ας πάει αυτός να αναμετρηθεί μην μπουν οι Τούρκοι και δεν γίνει το gay prideκαι σταματήσουν οι κατασχέσεις

    Comments are closed.