ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ Γ@ΦΤΟΙ! ΝΥΧΤΑ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ – ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ

    Κοινοποίηση:
    ΗΓ

    Μία ακόμη νύχτα αναταραχών επικράτησε χθες σε αρκετές περιοχές της Δυτικής Αττικής, με πρωταγωνιστές ομάδες Ρομά που επιδόθηκαν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

    Οι ομάδες Ρομά έστησαν οδοφράγματα, πυρπόλησαν οχήματα και καταστήματα και προκάλεσαν φθορές με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου παιδιού από πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Θεσσαλονίκη.

    Στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, κάηκε χθες μεγάλο μέρος επιχείρησης ελαστικών για φορτηγά, που πυρπόλησαν Ρομά.

    Προειδοποίηση από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι των γύρω περιοχών ώστε να παραμείνουν στα σπίτια τους και να έχουν κλειστά πόρτες και παράθυρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, χθες το βράδυ της Τετάρτης, άγνωστοι εισέβαλαν σε βιομηχανικό χώρο στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο. Αφού έκλεψαν ελαστικά, τα τοποθέτησαν στο δρόμο και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά τόσο στα λάστιχα όσο και σε ένα βαν.

    Στη συνέχεια ξαναμπήκαν στον βιομηχανικό χώρο και τράβηξαν έξω τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, πριν βάλουν φωτιά σε χώρο των εγκαταστάσεων.

    Πυροβολισμοί στο Αιγάλεω

    Στην περιοχή παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς χθες το βράδυ, στη λεωφόρο Αιγάλεω, σημειώθηκε περιστατικό που ενδέχεται να σχετίζεται με την ομάδα Ρομά που έβαλε φωτιά στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν πυροβολισμοί από κυνηγετικό όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, τραυματίστηκαν αστυνομικοί .
    Άνω Λιόσια: Ρομά πυρπόλησαν αστικό λεωφορείο

    Νωρίτερα χθες το βράδυ, στη λεωφόρο Φυλής, στα Άνω Λιόσια, ομάδα Ρομά πυρπόλησε ένα λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές πανικού. Οι Ρομά πέταξαν αρχικά πέτρες και στη συνέχεια προπηλάκισαν τον οδηγό, αναγκάζοντάς τον να κατεβάσει τους επιβάτες. Λίγο αργότερα, έβαλαν φωτιά στο λεωφορείο. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.

    Βίντεο από το φλεγόμενο λεωφορείο

    Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες δυσκολεύτηκαν να προσεγγίσουν το σημείο, καθώς οι Ρομά είχαν ανάψει φωτιές σε κάδους και είχαν στήσει οδοφράγματα.

    Σε ένα άλλο λεωφορείο σημειώθηκε μικρής έκτασης φωτιά, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, χωρίς ωστόσο η κατάσταση να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

    ΟΑΣΑ: Απόσυρση λεωφορείων από το αμαξοστάσιο Λιοσίων

    Νωρίς τα ξημερώματα της Πέμπτης ο ΟΑΣΑ, για λόγους ασφαλείας, αποφάσισε την απόσυρση όλων των λεωφορείων από το αμαξοστάσιο στα Άνω Λιόσια.

    Ομάδες Ρομά είχαν βάλει φωτιές και κοντά στις γραμμές του Προαστιακού, με αποτέλεσμα να διακοπούν για μικρό χρονικό διάστημα τα δρομολόγια.

    Επεισόδια με Ρομά και στο Αγρίνιο

    Επεισόδια σημειώθηκαν χθες το απόγευμα από Ρομάκαι, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο, κοντά στο παλιό ΚΤΕΛ, με πετροπόλεμο και φωτιές.

    Στα επεισόδια συμμετείχαν περίπου 50 άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων φορούσαν κουκούλες, που φώναζαν συνθήματα κατά της αστυνομίας που έσπευσε στο σημείο.

    Δείτε βίντεο από agrinioTV

    Οι συγκεντρωμένοι Ρομά έκαψαν λάστιχα και άναψαν φωτιές σε κάδους, ενώ κάποιοι επιδόθηκαν και σε πετροπόλεμο σε διμοιρία της αστυνομίας.

    Εξαιτίας των επεισοδίων, αποκλείστηκε η εθνική οδός Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του κόμβου Αγίου Δημητρίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    49 Σχόλια

    1. Μην ξεχνάτε ότι ο Βασίλης Μάρτζακλής (Αστυνομικός), επιστρέφοντας από την υπηρεσία στο σπίτι του, είδε ένα γυφτο να κάνει διάρρηξη. Πήγε να τον σταματήσει και ο γύφτος τον σκότωσε με μαχαιριές. Ο γύφτος ήταν σεσημασμένος και είχε συλληφθεί τουλάχιστον 15 φορές.

    2. Για τον 25χρονο Νικόλα που δολοφόνησαν για 60 ευρώ οι 2 Πακιστανοί λαθρομετανάστες και σήμερα θα γιόρταζε την ονομαστική του εορτή, δεν είδαμε καμία επέτειο
      και καμία συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Βλέπεις ο Νικόλας είχε την ατυχία να μην είναι αριστερούλης και λοάτκι.
      Αν ήταν τέτοιος, θα του είχαν φτιάξει άγαλμα και θα κατέθεταν στεφάνια και λουλούδια.

    3. Η χώρα ανήκει στους Αλβανούς , τους Ρωσοπόντιους , τους Γύφτους , τους Πακιστανούς κλπ. Αυτοί να πάνε να πολεμήσουν αν γίνει κάτι με τους Τούρκους.

    4. Δηλαδή Aν υποθέσουμε ότι αύριο τραυματίζεται ισλαμιστής
      λαθρομετανάστης (πχ Πακιστανός) σε νόμιμη καταδίωξη
      αστυνομικών, τι θα γίνει;
      Θα κάψουν την Ελλάδα οι παράνομοι μετανάστες και οι ακροαριστεροί, και η Αστυνομία θα είναι θεατής;
      “για να μην οξυνθεί η κατάσταση”;

    5. στο κολπο και οι μπατσοι!!!
      επι συρηζα καθε μερα εσπαγαν και απο 1 μαγαζι,,,
      σε1 βραδυ σταματησαν τα παντα!!!

    6. Αν τα κάνανε αυτά οι Έλληνες,η εβραιοκούλα θα έστελνε ακόμα και στρατό και θα πέφτανε κορμιά,τώρα είναι απλά Πέμπτη.Ξέρετε ότι οι σκατόγυφτοι από τα ναρκωτικά που πουλάνε,δίνουν μερίδιο και σε πωλητικούς,γι’αυτό οι τελευταίοι τους γλύφουν και τον λώκο,δεν είναι για τα ψηφαλάκια που λένε μερικοί.

    7. Οι εξουσιες ειναι για να επιβαλλουν την ταξη και την ασφαλεια σε ενα κρατος δικαιου.
      ΟΙ αστυνομικοι οπλοφορουν για να χρεισιμοποιουν το οπλο οταν παραστει αναγκη για των ασφαλεια
      των πολιτων οταν οι κακοποιοι δεν συμορφωνοντε με τις διαταξεις σ αυτη την αντιπαραθεση μπορει να σκοτωθει
      ο κακοποιος αλλα και ο αστυνομικος.Αν σκοτωθει ο κακοποιος ο αστυνομικος δεν ειναι εγκληματιας και δεν πρεπει να αντιμετωπιζεται ετσι και να υποβαλλεται σε τιμωριες διοτι εκτελει το καθηκον του απεναντι της κοινωνιας ,διοτι συμφερει να σκοτωθει να σκοτωθει ενας παρα να σκοτωσε ο κακοποιος πληθος πολιτων.
      Αν σκοτωθει ο κακοποιος δεν ειναι αμοιρος της τυχης του διοτι αυτος προκαλεσε με τη συμπεριφορα του.Αυτα σε ενα κρατος δικαιου .
      Σε καμια περιπτωση δεν ειναι δικαολογημενη η επανασταση απο το σκυλολοη του αποθανωντος κακοποου ,διοτ αν ζουσε θα κατελληγε στη φυλακη.Οι κακοποιοι καταληγου η στη φυλακη η στο χωμα.
      Με τους ανισχυρους νομους του κρατους εναντι των πασης φυσεως κακοποιων φτασαμε να θελλουν οι εγκληματικες φυσιογνωμιες να λαβουν το πανω χερι καιο το κρατος αισχυρο να επιβληθει εναντιων τους και να επιβαλλει την ταξη.Θα μου πειτε μονον οι γυφτοι φταινε σ αυτοτο κρατος. Εδω υπαρχουν και μεγαλιτεροι κλεφτες οι αξιοι πασης τιμης οι φοροδιαφυγαδες ,αυτοι που αναισχυντα αισχροκερδουν εις βαρος των αδυνατων ,οι την εξουσιαν εχοντες καλυπτωμενοι και προστατευομενοι απο το νομο της ασυλιας.Αυτοι ειναι οι μεγιστοι κλεφτες οι αξιοι πασης τιμης.Ενα κρατος που δεν ειναι κρατος δικαιου δεν εχει προοπτικη υπαρξεως ,εχει ημερομηνια ληξεως .Οσο το ψαρι βρωμαει απ το κεφαλη δυστυχως θα επικρατουν και θα εξουσιαζουν οι κακοποι πασης φυσεως.

    8. Το κράτος συνένοχο στο έγκλημα για άλλη μια φορά,αδιαφορεί μπροστά στην εγκληματική δραστηριότητα.

    9. Τουλάχιστον αυτοί είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Γι αυτό τους χεζονται και δεν τολμάνε να τους κάνουν τίποτα. Όχι σαν εμάς, που το 90% είναι ζώα όρθια που όπως τους παίζουνε χορεύουν!

    10. ΔΕ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΌΣΟ ΑΣΧΟΛΉΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΌΣΟ ΘΑ 5Α ΣΠΆΝΕ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΆΜΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΉΣΕ ΜΕΤΆ ΑΠΌ. ΛΊΓΟ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΎΝ ΣΤΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΤΟΥΣ

    11. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΑΓΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ 300 ΜΕ 400 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΖΑΝΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΟΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ
      ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙ ΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ, ΘΑ ΛΟΥΦΑΖΑΝ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
      ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ………

    12. Η παράδοση λέει ότι οι γύφτοι έφτιαξαν τα καρφιά που σταύρωσαν τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό γιαυτό είναι καταραμένοι. Αν δεν ήταν θα είχαν σπίτια όπως όλος ο κόσμος και δεν θα ζούσαν συνεχεία στην παρανομία ο Θεός να τούς λυπηθεί.

    13. ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΎΡΡΙΖΑ ΚΚΕ πάρτε το χαμπάρι αν ποντάρετε στους γύφτους για τους ψήφους και τους χαϊδεύετε δεν πρόκεται να πάρετε ψήφο από νομοταγή πολίτη

    14. μητσοτακη (με μικρο μ) ξερεις….. το χρονο δεν το νικησε κανενας,
      Οσο κοντη μνημη και να εχει ο Ελληνας, οσονουπω, ερχονται εκλογες, κι εκει θα δεις ποσα απιδια πιανει ο σακος.

    15. …..ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΤΡΟΥΣΑΜΕ ΚΟΡΜΙΑ…..ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΑΝΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑΣ….. ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ!!!!….

    16. Η καταστολή τι κάνει; Τα δακρυγόνα, τα γκλόπς και τις συλλήψεις τα φυλάνε για τους αγρότες και τους συνταξιούχους

    17. Ρε τραβήξτε τα όπλα και ρίξτε, τι τα φυλάτε τα γύφτια;

    18. μακάρι να γίνει παγκόσμιος πόλεμος με πυρηνικα

    19. Γύφτοι , Αλβανοί , Ρωσοπόντιοι. Τα τρία κακά της μοίρας μας…

        1. Σε έτσουξε αυτό που είπε Αλβανοσπορίδι;Δίκιο έχει

          1. Άσε ρε κουράδα που θιχτηκες και εσύ. Είσαστε Ουγκανα ψεκασμενα..

            1. Μπεεεεεεεεε τι είσαι απο τα τρία και θίχτηκες;

    20. το θεμα ειναι ΑΛΛΟ.ποιοι βρησκονται ΠΙΣΩ απο τους ρομα και απλητους γενικως? στα πανεπιστημια που εγιναν ψωλια αναρχιας και εγκληματηκοτητας.

    21. Επειτα μας λενε ρατσιστες οικαημενουληδες οταν εχεις στο αιμα σου το κακο παντα αυτο θα κανεις

    22. Σε τσαντηρι θα παω με τους ρομα.. μπραβο παλληκαρια οχι φρεντακιδες φραπεδακιδες και μαλακες μαμακιδες.. Ρομα καφτε τα παντα γαμηστε τους και οι ελληναραδες φταινε… σταρχιδια τους μια ζωη ολα..

    23. ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΥΛΑ………….ΛΑΓΝΟΓΥΦΤΕ

    24. ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΕ

      1. Για να συνεχίσουν οι πολιτικοί ανεχλητοι να σε κλέβουν να σου παίρνουν το σπίτι και συ σαν τον μ@λακα να κάθεσαι να σε πηδανε. Οι κακόμοιροι οι αστυνομικοί καλε που σπάνε τα κεφάλια σε γέροντες έξω από την βουλή και πνίγουν τον κόσμο με χημικά για να μας κλέβουν οι πολιτικό τα λεφτά και να προδίδουν την Ελλάδα μας. Με Ελληνικές σημαίες ψηλά αντιδρούν οι ρομα στην αδικία ενώ εσύ γλύφεις τους κλέφτες απαταιωνες παιδεραστές πολιτικούς. Σαν δεν ντρέπεσαι ραγια.

      2. Εσύ ρε ρουφιανε που λες να κατεβει ο στρατός στους δρόμους αν κατέβουν αγανακτησμενοι άλλοι πολίτες για την διαφθορά που υπάρχει και τους κωλοπολιτικους πάλι τα ίδια θα έγραφες βρωμοχαφιε

    25. Οκ δεν επρεπε ν ριξει σφαιρα
      Αφου αντιδρούν κ η αστυνομία επιτέλους ας πράξει…θ αφήσουν ν βαλν φωτια οι ρομα όλη την χωρα;;;;;;
      Ελεος!!!!!!
      Τζάμπα βενζίνη ήθελε.
      Εμείς γιατί πληρωνουμε;;;;;

    26. Όλοι μαζί με τους τσιγγάνους είμαστε,να τσακιστουν να φύγουν οι Μιζοτακηδες

    27. οι αστυνομικοι ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ……. ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ Κ ΤΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΥΤΑ……
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…. ΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
      ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.
      ΧΑΧΟΑΧΟΑΟΧ

    28. Τέτοια βλέπουν τα μόγγολα και από νύχτα θα το κάνουν μέρα μεσημέρι. Αλλά εδώ σας πηδάει ο αλβανός επιβήτορας και χασκογελάτε αμήχανα. Ντροπή σας φλούφληδες.

    29. ε… γυφτοι λεμε τωρα..εχει μεσα και πακια και αριστεροθεν και καθε λογης καρυδι..προβα generalle 5ης φαλαγγας θα λεγα…αστους να νομιζουν οτι εχουν το πανω χερι.. ας γινει σκηνικο να βγουμε οι ελληνες εξω δεν θαξερουν που να κρυφτουν και αυτοι και οι εντολοδοχοι τους. Νο mercy στους προδοτες

      1. Σκεπάσου καλά μήν ξυπνήσης. Πότε ακριβώς θά βγούμε οι έλληνες;;; Τί άλλο πρέπει νά γίνη δηλαδή γιά νά μάς κάνη νά βγούμε;;

    30. Τουλαχιστον αντιδρουν.. Οχι σαν εμας τους λαπαδες, που οτι πει η συμμορια των εμβολιων εμεις τρεχουμε και υπακουμε σαν δουλοι.

    31. Δεν έκλεψαν τα ελαστικά.Απλος τα πήραν και έβαλαν φωτιά.

    32. Ειπαμε ποια ειναι η λυση για τους βοθρογυφτους.τους μαζευεις ολους σε μια πεδιαδα,δηθεν για μουσικη βραδια ρομα και καπου εκει στο κεφι και στο γλεντι αργα τη νυχτα,ΑΜΟΛΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΜΙΑ ΝΑΠΑΛΜ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ.ΜΑΓΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΟΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

      1. Αφού θά τούς τακτοποιήση ο Θεός, άσε κατά μέρος τίς ναπαλμ καί άσε Αυτόν νά κάμη παιχνίδι. Καλύτερα νά νοιαζόμαστε γιά τό πού θά τακτοποιήση ΕΜΑΣ ο Θεός…

      2. οι νεοναζι ειστε πιο κατω, μη το ξεχνας

    33. το χάος και τη δυστυχία που προκάλεσαν οι γύφτοι της Νέας Δημοκρατίας, δεν τα έχει προκαλέσει κανείς άλλος

    Comments are closed.