ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΖΩΗ ΡΑΠΤΗ – ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙΓΟΤΑΝ – ΛΟΓΙΚΟ – ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ

Κοινοποίηση:
rapti1

Η Ζωή Ράπτη έκανε διακοπές στην Αστυπάλαια και το έριξε «έξω» με τσιφτετέλι υπό τους ήχους του λαϊκού άσματος του Χρήστου Νικολόπουλου «Μία είναι η ουσία». Καμία σημασία δεν θα είχε το γεγονός, αν ο… ανέμελος χορός της πρώην κυρίας Βορίδη, δεν ήταν μόλις λίγες ώρες μετά την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού που «επέτρεψε» μία φωτιά από τον Βαρνάβα να φτάσει στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης 13 Αυγούστου, μία μόλις μέρα μετά την πυρκαγιά και πριν αυτή τεθεί υπό πλήρη έλεγχο, σε ένα από τα σκάφη που κάνουν κρουαζιέρα στις δυσπρόσιτες παραλίες της Αστυπάλαιας.

Η υφυπουργός Ανάπτυξης σύμφωνα με τους πληροφοριοδότες μας επιβιβάστηκε στο σκάφος που αριθμούσε περίπου 50 επιβαίνοντες, μαζί με μία ακόμα φίλη της και με την παρέα μίας αιρετής από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στο μεταξύ, χθες, η Ζωή Ράπτη, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, που κινδύνευσε να γίνει στάχτη από την πυρκαγιά.

Νέα αριστερά: “Προκλητική και δίχως ενσυναίσθηση συμπεριφορά”

Η Νέα Αριστερά, σχολίασε την κρουαζιέρα της κ. Ράπτη, αναφέροντας: «μια ημέρα μετά το ξέσπασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αττική κι ενώ ακόμα οι φλόγες έκαιγαν ανεξέλεγκτες η υφυπουργός ανάπτυξης κ. Ράπτη το γλεντούσε σε σκάφος που έκανε κρουαζιέρα στην Αστυπάλαια».

Κατά την κοινοβουλευτική ομάδα, «η προκλητική και δίχως ενσυναίσθηση συμπεριφορά στελεχών της κυβέρνησης δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Δεν θα δεχθούμε όμως ότι είναι και κανονικότητα».

Καταληκτικά η Νέα Αριστερά υπογραμμίζει πως «η κυρία Ράπτη που χθες συνόδευσε μάλιστα τον πρωθυπουργό στο σόου στην Πεντέλη οφείλει άμεσα να καταθέσει την παραίτηση της».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

43 Σχόλια

  1. Μισθός 1000 ευρώ και πολλά είναι για όλους τους τεμπέληδες βολευτες

  2. Τι μερικά δέντρα ρε άσχετες,τολμάς και μιλάς ανοητε

  3. Καλά κάνουν τα παιδιά, στην υγειά των καθυστερημένων που τους ψήφισαν.

  4. O τίτλος του άρθρου τα λέει όλα.Ευγε!!!

  5. ΑΙ ΚΙΧΟΥ ΡΕ ΞΕΚΟΛΙΩΤΗ ΓΥΦΤΟΠΡΟΞΕΝΕ ΚΟΥΛΟΖΑΒΕ

  6. Κοίτα τη πως τρίβεται η μανταμ.Τη πήρε όλο το σκάφος μετά;

  7. Μόνο τα γελαδια που τους ψηφίζουν πιστεύουν πως ενδιαφέρονται για την Ελλάδα και τους Έλληνες!

  8. την εχουν περικυκλωσει δυο μυριζει οργιο γεια σου κουλα με τους πατριωτες σου ξαναψηφιστε την ρε ραγιαδες

  9. Το συγκεκριμένο event έλαβε χώρα τον Ιούλιο. Καμμία σχέση. Και να ήταν δηλαδή πού το πρόβλημα; Επειδή καίγονται μερικά δένδρα, πρέπει να τα βάψουμε μαύρα; Α ρε κομπλεξάρες.

    1. Το θέμα δεν είναι ποτε έγινε. Δηλαδη όλο τον υπόλοιπο καιρό είναι όλα ρόδινα;
      Η αναισθησία τους και το ότι όλοι είναι γομάρια, ξεπερνάει συγκυρίες και χρονικά γεγονότα.

    2. Μερικά δένδρα λες τώρα εσύ έ; Και εναι μόνο αυτό που βλέπεις;

    3. Βρε ανόητο υποκείμενο επικοινωνείς καθόλου με το μυαλό σου; Καταλαβαινεις τι λες και τι σημαίνει να καίγονται δέντρα; Σε λίγο δεν θα έχεις στο να πιεις ηλίθιε, ούτε φαγητό να φας. Ούτε οξυγόνο να αναπνευσεις. Το καταλαβαινεις αυτό η είσαι τόσο ανόητος που δεν σου κόβει να σκεφτείς ούτε τα βασικά.

  10. Στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Μάκη Βορίδη…… Πλέον στα 58 της ξέρει να περνάει καλά…..

  11. Δεν έχουν καθόλου τσιπα. Ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν μπορουν να υποκριθουν πως συμπάσχουν; Έστω και στα ψέματα. Δεν μπορουν να κάνουν λίγες μέρες υπομονή; Το ξέρουμε πως μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, αλλά είναι ανάγκη να το δείχνουν τόσο φανερά;;

    1. Θυμάσαι μετά την τραγωδία στα Τέμπη, όταν καθοδηγούσε ο 💩γκρήνμπεργκ, πόσο πειστικά υποδύονταν τα κλαμμένα μνιά;;; Χρειάζονται βούρδουλα για να ξεκουνηθούνε τα ρεμάλια και τώρα βλέπεις λείπει ο εξειδικευμένος…

      1. Εγώ δυστυχώς θυμαμαι και την Ντορα, όταν ηταν υπουργος, που βγήκε όλο χαμόγελο την πρώτη φορά να μας πει πως είχε σκοτωθεί, (δολοφονηθεί κατ έμε), ο Ηλιακής. Έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε και ακόμα δεν φεύγει από το μυαλό μου το χαμόγελο της. Αργότερα. βέβαια, το απόγευμα, βγήκε σαν τεθλιμμενη χήρα, προφανώς την μάζεψαν, αλλα εγώ ειδα το χαμογελο της την πρώτη φορά, γύρω στις 11 η 12 το μεσημέρι. Φοβερο πράγμα.

  12. Μπράβο στην Υφυπουργό Ανάπτυξης….. Έφερε την Ανάπτυξη στων χορευτών τα……

  13. Μήπως παρίστανε την γέμιση στο σάντουιτς ?

  14. Ατέλειωτο το πάρτι για το παρεάκι των «αρίστων» στην ημικατεστραμμένη ραγιαδομπανανία του κουλιστάν…. Γλέντι λες και δεν υπάρχει αύριο για τους νούδουλους και τους παρατρεχάμενους.

  15. Ένας υδροστρόβιλος δεν έτυχε που να πάρει.
    Ρε είναι όλοι τους για κρέμασμα με σύρμα όχι με σχοινί.
    Κατάρα σε ολους τους και στις γενιές που θα βγάλουν.

  16. Μηπως ο Πολακης της εκανε σεξιστο σχολιο ,αν ναι ντροπη του ! ΧΑΧΑΧΑ

  17. ΕΤΣΙ ΤΖΕΡΕΜΕΔΕΣ ΨΗΦΗΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

  18. Αμαν γιαβρουμ! Ανεβα στο τραπεζι κουκλα μου γλυκεια….αχ καλε τη ζηλευω!

  19. Αυτοί καλοπερνάνε και σεις πεινάτε τουρκόσποροι ραγιααααααδες. Μου το παίζετε και απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων 😂😂😂😂. Βρομοραγιαααααδεεεεεςςς

    1. Μπραβο αγραμματε ηλιθιε , καταφερες να φτιαξεις μια παραγραφο . Αντε τωρα να σκουπισεις καμμια τουαλετα μπας κ βγαλεις τζαμπα κωλοχαρτο για το ετος .

  20. Ειναι εκλεγμενο δημοκρατικα το “κοριτσι”? Τα παραπονα σας στους εκλεκτορες λοιπον του …κυριαρχου λαου ! Η κυβερνηση αυτη δεν ηρθε ουρανοκατεβατη αλλα μεσα απ τις καλπες! Καλη…συνεχεια!

  21. Να τι ψηφιζετε μαλακισμενε λαε , και την πληρωνει ο απλος λαος που δεν τους φηφισε, στα τσακιδια ολοι σας.

  22. Της γυναικας ο καημος λουσα φουτσα και χορος

  23. Πολυ καλα έκανε η κοπέλα…Δουλεύει(σε αντιθεση με τους φτωχους κλαψιαρηδες τεμπεληδες!!!! Που είναι το κακό καποιες μέρες τον αυγουστο να περάσει και λίγο ανέμελα??????

    1. Η Ελλάδα καίγεται,
      όσο καμμία άλλη χώρα στον κόσμο,
      αλλά οι Εθνοπατέρες στην τρελλή χαρά…

    2. Σερ,ψάξε για καμιά δουλειά φτωχε τεμπελη συριζομουρη και ασε τα λογια δειλε..δεν βαρέθηκες την φτωχια και την μιζέρια?

    3. Ποια δουλεια ρε φτωχομπινε που το παιζεις κ πλουσιος χαχαχα . Που εχει δουλεψει αυτη η αχρηστη που αν δεν ηταν το κομμα θα σκουπιζε το σκαφος αντι να χορευει ; Φτου σου γελοιε που εχεις κ αποψη .

      1. Ειμαι πλούσιος δυστυχώς για σενα…ζήσε με βασικό μισθό και σκασε…τι να σου κανω..ας δούλευες φοβιτσιαρη φτωχε κλασιδιαρικε όπως κανει η ανώτερη κοινωνική τάξη…

        1. Ρε μουφα αν ησουν πλουσιος δεν θα δουλευες αλλα θα εισεπραττες . Κανενας πλουσιος δεν δουλευει , οι φτωχοι δουλευουν . Αντε να καθαρισεις κανενα σπιτι στην Εκαλη να νοιωσεις πλουσιος 🤣🤣🤣

        2. Μπατιρόκωλος είσαι ρε Εκαλιώτη, το πιθανότερο είναι να γλείφεις και κάνα πλούσιο συγγενή για να σου δώσει κάνα χαρτζιλίκι για το εισιτήριο του λεωφορείου

    4. Εσύ θα την προσλάμβανες στην επιχείρησή σου μισθό 10,000 το μήνα καθαρά για αυτό το έργο στην “αναπτυξη” της χώρας;

  24. κάτι τέτοιες γίνουν αντικείμενα ομαδικής μεταχείρισης από πρόσφυγες, αυτό δεν γίνεται είδηση

  25. Αμάν πια με αυτή την κλάψα σας. Μην τους ψηφίζετε ρε πούστη μου, δεν φταίνε αυτοί. Όπου δείτε αεριτζή ανεπάγγελτο και μοστρατζή με έτοιμα λεφτά και μαύρα, τρέχετε από πίσω του.

Comments are closed.