ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΦΤΕΣ – Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ – Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ – ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ;

Κοινοποίηση:
6303727

Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη κατατέθηκε από τους “87” στην Κεντρική Επιτροπή λίγα λεπτά αφότου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει από τους διαφωνούντες να καταθέσουν πρόταση μομφής όπως προβλέπει το καταστατικό του κόμματος. Στο βήμα ανέβηκε μετά τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης ο οποίος έθεσε ζήτημα ηγεσίας.

Νωρίτερα, 100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που πρόσκεινται στους «87», σε κείμενο που κατέθεσαν, ανέφεραν πως «ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, οφείλει επιτέλους να αναλάβει την ευθύνη και να προκηρύξει εκλογές Προέδρου. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Τόνιζαν επίσης πως: «Είναι ιστορικό μας καθήκον να ανακοπεί αυτή η καθοδική πορεία. Το οφείλουμε απέναντι στον ελληνικό λαό και στον αριστερό και προοδευτικό κόσμο της χώρας, τον κόσμο από την ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά, το σοσιαλιστικό χώρο, την οικολογία, το προοδευτικό κέντρο. Το οφείλουμε στην ιστορία μας και στους αγώνες που δώσαμε για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία από ένα μικρό κόμμα, κυβέρνηση του τόπου και αξιωματική αντιπολίτευση. Να μην αφήσουμε να γκρεμιστεί σε λίγους μήνες ό,τι χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια με κόπο».

Υπενθυμίζεται πως καθοριστικό είναι το Σαββατοκύριακο για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, με όλα τα στρατόπεδα έχουν δώσει ραντεβού στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος σήμερα το μεσημέρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Για να μην συνεχισει ο ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτηριζεται ως “ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ” επιβαλεται να σχολάσει τον αρχηγο του. Να κλαίνε τα λοατκια με μαυρο δακτυ μετα. Με τι μουτρα θα παει ο συριζα πχ σε κανα χωριο αν συνεχισει να αχει πουστη αρχηγο. Τουλαφιστον ο κουλης ειναι πουσταρα, αλλα ειναι κρυφη.

  2. καντε ένα καλό βρωμο αριστεροί και διώξτε την λουγκρα από τον πολιτικο βίο της χώρας, όλα τα είχαμε οι πο@@δες μας μαραναν

  3. Ο “Μπάμπης” είπε τήν μεγάλη Αλήθεια .Όσον αφορά στό αλληλοφάγωμα στόν Σύριζα είναι απίστευτο νά έχουν δεχθεί νά είναι υποψήφιος τού Κόμματος εξωκοινοβουλευτικός ! Είναι δυνατόν στήν Βουλή νά εκπροσωπείται τό Κόμμα διά Πληρεξουσίου επί 4 χρόνια ;

  4. Ψαροκασσελα αποστολη εξετελεσθη κολληταρι της Κουλαρας! Εμεινε η χωρα χωρις αντιπολιτευση! Πιες καμμια τσικουδια με το γιδοβοσκο της κρητης για τα επινικια!

  5. Την δουλειά που του ανέθεσαν από Αμέρικα και Δύση την τελείωσε με άριστα πριν από λίγες μέρες. Να μοστράρει δηλαδή την ανωμαλία χωρίς φόβο και πάθος προς κάθε κατεύθυνση, χειροκροτούμε ος από το συνάφι του και τους πολέμιους του Κυρίου μας.

  6. Το μεγαλύτερο αδιέξοδο είναι ότι η χώρα είναι χρεοκοπημένη εδώ και 15 χρόνια. Όποιος και να ναι πάνω εκτελεί τις εντολές των Βρυξελλών.

Leave a Response