ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟ – “ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ” ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

    Κοινοποίηση:
    prepei-πρεπει

    Προ των πυλών η κατάρρευση της χώρας. Οι μάσκες έπεσαν και για τη ΝΔ, καθώς πλέον τα δίνει όλα στους «αλλοδαπούς», δημιουργώντας τετελεσμένα για τον εθνικό κορμό.

    Όλα αυτά την στιγμή που οι γεννήσεις των ξένων στη Σάμο,πάνε να ξεπεράσουν αυτές των Ελλήνων!

    Σοκ προκαλούν τα στοιχεία από τη Σάμο αναφορικά με την σύνθεση των γεννήσεων μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών.

    Όπως αναφέρει η samiaki.tv από την αρχή του έτους μέχρι και τις 31/10 γεννήθηκαν στο νησί 226 παιδιά εκ των οποίων μόνο τα 120 ήταν Ελλήνων και τα 96 αλλοδαπών!

    Όχι αλλοδαπών κατοίκων της ΕΕ που μπορεί να μένουν στη νησί, αλλά όπως διευκρινίζεται αλλοδαπών μεταναστών!

    «Προς γνώση της Σαμιακής Κοινωνίας πληροφορούμε ότι το χρονικό διάστημα από 01-01-2019 έως και 31/10/2019 η μοναδική υπηρετούσα, με μετακίνηση, Παιδίατρος στο Νοσοκομείο μας, εξέτασε στα εξωτερικά ιατρεία της Παιδιατρικής Κλινικής 4.592 παιδιά και νοσήλευσε 293 παιδιά.

    Επιπλέον, εξέτασε 226 νεογνά, που γεννήθηκαν στη Μαιευτική –Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας, εκ των οποίων 130 ημεδαπά και 96 αλλοδαπά (προσφύγων-μεταναστριών).», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

    Εμείς ένα έχουμε να πούμε, καληνύχτα Ελλάδα!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ημεδαπά και 96 αλλοδαπά τι παει να πει? ΕΛΛΗΝΕΣ = ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ = ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ αλλοιώνετε την πατρίδα αλλοιώνετε και της ονομασίες τι μας μένει?επειδή το θέλουν μερικά γουρούνια?

    2. Τι ειναι αυτα που γραφεις;;;;;; Οι βορειοηπειρωτες ειναι Ελληνες και δεν δωθηκε τοτε στην Ελλαδα η Βορεια Ηπειρος γιατι αντεδρασαν οι Ιταλοι και την εδωσαν στην Αλβανια!!!!!! Δεν βλεπεις τι γινεται τωρα με τον Ραμα, που παει να αρπαξει τις περιουσιες των Ελληνων της μειονοτητας;;;;;;;; Ο Κατσιφας ηταν ποιο Ελληνας απο πολλους…..
      Ελληνες!!!!!!!!! Να ενημερωνεσαι πρωτα και να μην γραφεις επικινδυνες ανακριβιες, για σοβαρα θεματα!!!!!!!!!

      1. Ή εσύ ή εγώ κάποιος από τους δυο μας δεν καταλαβαινει τι διαβάζει, ποιος ανέφερε τους Βορειοηπειρώτες, αν και μην είσαι σίγουρος ότι όλοι όσοι ισχυρίζονται βορειοηπειρωτική καταγωγή ισχύει πάντα.Εδώ μιλάμε γίνεται το “σώσε”, πρόκειται για ύπουλη εχθρική απόβαση ασιαφρικανών κανιβάλων και τα πιόνια που επιτρέπουμε να κυβερνούν περί άλλα τυρβάζουν…. Εμείς όμως τι κάνουμε; καλά αυτοί υπερασπίζονται τις “καρέκλες “τους, εμείς θα αφήσουμε ανυπεράσπιστα τα σπίτια μας; τι γίνεται βρε, χαρίζουμε την πατρίδα μας στους κανίβαλους, γιατί το θέλει ο κάθε μπιλντερμπεργκμπιλντεράς;;; άιντε να τα βάλουμε όλα στη θέση τους, να αποκαταστήσουμε την τάξη, όλοι μαζί μια γροθιά πριν είναι αργά! είχαμε τον εθνοπροδότη Τσίπρα, κατσαπλιάς πρώτης γραμμής, τώρα ο Μητσοτάκης η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος….να τσακιστούν μαζί με τους αγρίους που προστατεύουν πριονίζοντας τα θεμέλεια της πατρίδας!

    3. οταν καποιος θεωρει τους βορειοηπειρώτες Ελληνες… ΤΟΤΕ και οι τουρκοι καλα κανουν και υπερασπιζονται τους τουρκοκυπριους γιατι ειναι τουρκοι, καλα κανουν και υπερασπιζονται τους μουσουλμανους της θρακης, γιατι ειναι φιλοτουρκοι… ετσι δεν παει;;;; και κατι προσωπικο… για μενα και οι κυπριοι… ειναι κυπριοι.

      1. Οι ΤουρκοΚυπριοι μισούν τους Τούρκους αν οχι ολοι, τουλάχιστον οι περισσοτεροι. Οι Τούρκοι εχουν φέρει απο τα βαθη της Ανατολιας βαρβάρους και απολίτιστους Τούρκους και τους φόρτωσαν στο κεφαλι των Τουρκοκύπριων, που απο τους Ελληνοκύπριους έγιναν ανθρωποι και εκπολιτιστηκαν. Οποτε δεν τους θελουν. Οι Τούρκοι δεν νοιάστηκαν να υπερασπιστούν τους ταχα ομοεθνείς τους. Την Κύπρο ήθελαν. Το ιδιο συμβαίνει και στην Θράκη, που αν ειχαμε Ελληνες στην κυβερνηση θα πετούσαν το Τουρκικό προξενείο εξω και οι Ελληνες Μουςουλμανοι θα γινόταν Ελληνες πραγματικοί, αλλιως θα τους έστελνε στην Τουρκια. Το πρόβλημα λοιπον δεν ειναι οι Τούρκοι η οι Αλβανοί. Το πρόβλημα το εχουμε εμεις με τις κυβερνήσεις μας. Αυτο ομως δεν δικαιολογεί το να απαρνιόμαστε τους Ελληνες της Βορείου Ηπείρου. Αληθεια, ξέρει κανεις απο εσάς τους έξυπνους ποσα εκατομμυρια Ελληνες υπαρχουν στην Μεγαλη Ελλαδα;;;; Αν συνεχιςουμε με τετοια μυαλά, πολυ φοβαμαι πως σε λιγο θα πρεπει να απαρνηθούμε και τους Ελληνες της Θεσσαλονίκης, της Κοζάνης, της Έδεσσας κλπ. Να το κανουμε και αυτο;;; Τι λέτε;;;; Βάλτε λιγο μυαλό, γιατι δεν μας έμεινε πολύς καιρός. Θα τα βρουμε ολα μπροστά μας. Ξυπνήστε κι αφήστε τις αριστερίστικες προπαγάνδες. Κοιτάξτε μονο που μας οδήγησαν μέχρι τωρα. Εδω που φθάσαμε ουτε ο εθνικισμός θα μας βοηθήσει. Το μονο που θα μας βοηθήσει να επιβιώσουμε ειναι ο υπερ εθνικισμός. Ξερω, απο τους αριςτερους ειναι κατακριτέο. Μεγαλο παράπτωμα να αγαπάει καποιος την πατριδα του, την οικογενεια του, τα ήθη και τα έθιμα του, τα ιερά και τα όσια. Τελικα μεγαλο παράπτωμα να ειναι καποιος λογικός. Ζητω η τρέλα!!!!

    4. ΚΟΥΛΗ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΣΙ ΜΑΡΟΥΛΗ ΤΟΡΑ ΑΙΝΤΕ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΕΓΟ. ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΟΠΙΟΣ ΘΕΛΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ. ΣΕΛΙΔΑ ⚓⚓⚓⚓⚓

    5. ΝΑΙ !!!! ΝΑΙ !!!! Αυτο ειναι ΤΟ προβλημα της Ελλαδος… αντε να δω τώρα ποσοι θα σχολιασουν;;;; να δω ποσοι εχουν αντιληφθει οτι αυτο ειναι ΤΟ ελληνικο πρόβλημα… και οχι ο αλβανος κατσιφας… και ποιος θα εισπρατει τωρα για την μαφια;;; και αν πηγε η μενεγακη ξεβρακωτη στην θάλασσα… και αν ο ολυμπιακος εκλασε… και ο παναθηναικος κατουρησε, το προβλημα ειναι οι μεταναστες, ο μαρινακης που ενας ανθρωπος ελενχει τα παντα, που ενω ξερουμε… εμεις ψηφιζουμε τους ιδιους και τους ιδιους, και τελος το οτι παρηγαγε η ελλαδα… το κατεστρεψαν… εσεις τρεξτε στα συλλαλητηρια για τον αλβανο…

      1. Ποιον Αλβανό μωρε;;; Οι Ελληνες της Βορείου Ηπείρου ειναι Αλβανοί;;;
        Οςο για το οτι ΤΟ πρόβλημα της Ελλαδας ειναι η λαθρο ειςβολη που δεχόμαστε, Συμφωνω και επαυξάνω. Αλλα και αυτο το μεγενθυναν οι αριςτεροι, οχι πως οι αλλοι οι ταχα μου δεξιοι ειναι καλύτεροι. Ολοι παιρνουν εντολες απο το ιδιο κέντρο και ολοι εχουν το ιδιο αφεντικο. Τουλάχιστον οι περισσοτεροι δεξιοι, οχι ολοι δυςτυχως, το εχουν καταλάβει και το παραδέχονται. Ας παραδεχτούν ομως και οι αριςτεροι πως και τα αριςτερα κόμματα, (κόμμα=κομματιαζω, τεμαχίζω) ειναι το ιδιο. Κανένας δεν νοιάζεται ουτε για την Ελλαδα, ουτε για τους Ελληνες. Να μας αφανίσουν θελουν κι εμεις εριζουμε για αλλα. Σε αυτο εχεις δικιο. Αλλα σε παρακαλώ μη ξαναπείς Αλβανούς τους Βορειοηπειρώτες. Αλίμονο μας αν μονοι μας βγάζουμε τα ματια μας. Τοτε πράγματι ολοι θα χορεύουν πάνω στο πτώμα μας. Έλεος πια!!!

      2. παλι καλα που αρχιζετε και τα λετε ανοιχτα….. αντε καληνυχτα ελλαδα τωρα που ξυπνησαν οι ελλαδικοι…………… ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

    6. Αραβοκρητικός ο Κούλης, θέλει ανεξάρτητη αραβική Κρήτη! Δεν είναι τυχαίο ότι είναι σαν ταμτάκος…είναι τα Μαυριτανικά γονίδια…

    Comments are closed.