ΠΡΩΗΝ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΙΝΖΟ ΑΜΠΕ – ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    iaponas

    Ολόκληρο εργαστήριο με χειροποίητα όπλα και εκρηκτικά έκρυβε στο σπίτι του ο δολοφόνος του Ιάπωνα πρώην πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε, όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα της αστυνομίας.

    Ο 41χρονος Τετσούγια Γιαμαγκάμι σκότωσε τον Σίνζο Άμπε με δύο σφαίρες πισώπλατα, χρησιμοποιώντας πιστόλι που είχε κατασκευάσει ο ίδιος από δύο κομμάτια, το ένα για την κάνη και το δεύτερο για τη λαβή, από ξύλο, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο μηχανισμός εκπυρσοκρότησης, ο οποίος ήταν ηλεκτρονικός.

    Ο δράστης συνελήφθη επί τόπου, αμέσως μετά τη δολοφονική του ενέργεια. Ο ίδιος αντιστάθηκε και οι φρουροί του πρώην πρωθυπουργού χρειάστηκε να δώσουν μάχη στη μέση του δρόμου, προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν.

    Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του Γιαμαγκάμι, όπου εντοπίστηκε το εργαστήριο των χειροποίητων όπλων και εκρηκτικών, η κατοχή των οποίων είναι παράνομη στην Ιαπωνία.

    Προς το παρόν είναι άγνωστο γιατί ήταν «εκνευρισμένος» με τον Σίνζο Άμπε ο δολοφόνος, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο αμέσως επόμενο διάστημα, μέσω της ανάκρισης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Μήπως είναι ξένος δάχτυλος για να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα;

    2. Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα.. οι Πύλες άνοιξαν εδώ και μήνες από τον τραγο των Αιγών της Μακεδονίας.
      Δεν υπάρχει γυρισμος για κανέναν!Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!

    3. ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΚΙΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ..

    4. να τους εστελναν να τον προσεχουν οι δικοι μας μπατσοι που προστατευουν τους δικους μας κυβερνοντες τοσο που οποιος παει απλα να μιλισει σε πολιτικο τον πιανουν σηκοτο τον πανε στην μπουζου θαρρεις κι ειναι δολοφωνος

    5. έχουν στηθεί για την φωτογραφία και οι άλλοι από πίσω κοιτάνε σαν βλάκες, δεν κάνουν καν τους τρομαγμένους ούτε τρέχουν….

    6. Μην τους βλέπετε ετσι τους Ιάπωνες είναι τρομεροί πολεμιστές και πολυμηχανοι, στον Β Π.Π. Οι Αμερικανοί έφτυσαν αιμα για να τους νικήσουν στον Ειρηνικό και στην Μπουρμα, αν δεν είχαν κατασκευάσει της ατομικές βόμβες ακομα θα πολεμούσαν.

    Comments are closed.