ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Η ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ – ΣΥΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΓΥΦΤΩΝ! ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΠΗΓΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    πυροβολισμός

    Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής, στις 6:30, στην Λεωφόρο Θηβών 235, στο Περιστέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να τρευματιστούν στα κάτω άκρα.

    Πρόκειται για Ρομά, γύφτους κοινώς, οι οποίοι έπειτα από διένεξη έβγαλαν τα όπλα και ξεκίνησαν να πυροβολούν. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με δικό τους όχημα ενώ η Ελληνική Αστυνομία αναζητά τους δράστες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Πρέπει να επαναλειτουργήσει ο Καιάδας……

    2. Ζουμε το αμερικανικο ονειρο στο ελλαντα αλλα οι τσιγγανοι δε το ξερουν

    3. Απελαση στους αλβανοβουλγαρορουμανογυφτους αυριο το πρωι

    4. του αντιφασιμού και του αντιναζισμού, τώρα συνειδητοποιεί όλος ο 1ος κόσμος ότι πολέμησε στο λανθασμένο στρατόπεδο στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, και για όσους ψάχνουν πώς ο Μουσολίνι, ο Χίτλερ και ο Παπαδόπουλος “παρέσυραν” τόσο κόσμο η απάντηση ήταν ότι οι άνθρωποι ζούσαν καλύτερα, εθνικά υπερήφανοι και ο εκφυλισμός, η λαμογιά, η εγκληματικότητα και η μαφία είχαν εξαλειφθεί το πρώτο 24ωρο, καθήστε να τρώτε τις σφαίρες των Ρομά εκεί που κάθεστε και να σας ξεσκίζουν οι λάθρο μην σας πει κανείς “ρατσιστή”

    5. Γαμημενοι κωλόγυφτοι. Σαν τις κατσαρίδες. Δεν ψοφάνε με τίποτα.

    6. Ούτε ένας νεκρός γύφτος;Γιατί ρε γαμώτο;

    Comments are closed.