ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ – ΚΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΙΚΗ! ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    Κοινοποίηση:
    3698006-scaled

    Πρώτη ανάρτηση του Ηλία Κασιδιάρη – Διαβάστε

    Σήμερα συντελέστηκε ένας ανεπανάληπτος θρίαμβος των Ελλήνων που μάχονται Υπέρ Πατρίδος και ταυτόχρονα μία πρωτοφανής πανωλεθρία του συστήματος εξουσίας. Επί τέσσερα χρόνια αντιμετώπισα έναν πόλεμο ολοκληρωτικό, ο οποίος φαινομενικά είχε στόχο εμένα, στην πραγματικότητα όμως στρεφόταν ενάντια στην Ελεύθερη βούληση των πολιτών, τις ελεύθερες εκλογές και την ίδια τη Δημοκρατία. Τελικά το σύστημα ηττήθηκε κατά κράτος, απέτυχε να απαγορεύσει το πηγαίο αίτημα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων για μία ισχυρή Εθνική αντιπολίτευση. Έγινε ήδη το πρώτο βήμα για την καθιέρωση μιας κραταιάς Εθνικής παράταξης στην πολιτική ζωή της χώρας, όπως συμβαίνει σήμερα στα πιο σοβαρά Ευρωπαϊκά κράτη. Η κυβέρνηση επιχείρησε να ανατρέψει αυτό το ισχυρό πανευρωπαϊκό ρεύμα με την παράνομη φυλάκισή μου, με δόλιες απαγορεύσεις και αντισυνταγματικές τροπολογίες. Απέτυχε οικτρά, γιατί όσο πιο βίαια επιτίθεσαι σε μία ιδέα, τόσο περισσότερο την χαλυβδώνεις και την εδραιώνεις στη συνείδηση του λαού και του έθνους.

    Το σύστημα διέδιδε ότι οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ δεν έχουν καμία προοπτική λόγω του ελάχιστου διαθέσιμου χρόνου προετοιμασίας, πίστεψαν πως θα πέσουμε για την τιμή των όπλων, όπως οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ στις Θερμοπύλες, αλλά στην πράξη όμως νικήσαμε όπως οι Αθηναίοι στο Μαραθώνα. Συντρίψαμε έναν εχθρό αλαζονικό και υπερφίαλο, που διέθετε μεγάλη αριθμητική υπεροπλία, δεν διέθετε όμως υψηλή στρατηγική. Στην πρώτη φάση της μάχης του Μαραθώνα οι Πέρσες υπερίσχυσαν απέναντι στο σκοπίμως εξασθενημένο κέντρο των Ελλήνων και πίστεψαν πως έχουν νικήσει. Την ίδια ώρα όμως τα Ελληνικά άκρα τους είχαν υπερκεράσει, τους είχαν περικυκλώσει και τους κατέκοβαν στο μέσο της πεδιάδας. Ο Σουν Τζου στην τέχνη του πολέμου λέει ότι η στρατηγική με τακτικούς ελιγμούς είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για τη νίκη, ενώ οι τακτικοί ελιγμοί χωρίς στρατηγική είναι ο θόρυβος πριν την ήττα. Το σύστημα έκανε απίστευτο θόρυβο επί μήνες, διαφημίζοντας τις αλλεπάλληλες αντισυνταγματικές τροπολογίες του, φτάνοντας στο έσχατο σημείο της εγκληματικής καταπάτησης της νομιμότητας και της κακουργηματικής απόπειρας δωροδοκίας ανωτάτων δικαστικών λειτουργών. Αυτοί οι ανερμάτιστοι ελιγμοί δεν ήταν απλά ο θόρυβος πριν την ήττα, ήταν η καλύτερη διαφήμιση και η πιο απτή απόδειξη της γνήσιας αντισυστημικότητας του εθνικού αγώνα. Ο αγώνας αυτός και η υπερήφανη νίκη της 25ης Ιουνίου αποτελεί κτήμα όλων των σκεπτόμενων Ελλήνων, των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που λοιδορήθηκαν, τέθηκαν στο περιθώριο και απώλεσαν το ιερό δικαίωμα της Ελεύθερης ψήφου κατά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση. Ευχαριστώ θερμά όλους όσους αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις τους αυτή την εθνική προσπάθεια, η οποία τίθεται υπεράνω προσώπων και κομμάτων και υπακούει στον υπέρτατο νόμο της Σωτηρίας της Πατρίδας. Χαιρετίζω αυτή τη νίκη ως ένας απλός αγγελιοφόρος της εθνικής ιδέας και αναφωνώ με υπερηφάνεια το Νενικήκαμεν. Έπειτα από τέσσερα πέτρινα χρόνια σε φυλακές υψίστης ασφαλείας αισθάνομαι και εγώ την ίδια μοιραία κόπωση, την ίδια απερίγραπτη εξάντληση με τον ημεροδρόμο του Μαραθώνα.

    Είμαι και εγώ έτοιμος να καταρρεύσω, αλλά θα παραμείνω όρθιος, θα ανακτήσω τις δυνάμεις μου και θα επανέλθω στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής, ενισχυμένος και αναβαθμισμένος. Σε λίγους μήνες λήγει η μακρά περίοδος της άδικης και παράνομης κράτησής μου, θα είμαι και πάλι ελεύθερος και θα επιστρέψω δυναμικά στην πρώτη γραμμή των Εθνικών Αγώνων, τους οποίους ποτέ δεν εγκατέλειψα και για τους οποίους στερήθηκα το ύψιστο αγαθό της Ελευθερίας. Κάθε προσωπική απώλεια, κάθε μικρή ή μεγάλη θυσία ισοδυναμεί με έπαινο και παράσημο, είναι το απαραίτητο τίμημα που κάθε Έλληνας οφείλει απέναντι στην Ιστορία, τους Προγόνους και την αιώνια Ελλάδα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    68 Σχόλια

    1. ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ
      Και τώρα αρχίζει ο αγώνας.

    2. Τα φιδια στα πορνοκαναλα ριχνουν δηλητηριο ο Μικρουτσικος κλαιει για την μανα του φυσσα Δεν μου λες ρε μικρουτσικε τα παιδια της ΧΑ που σκοτωσαν και δεν ενδιαφερθηκε κανεις να βρει τους δολοφονους γιατι δεν τα αναφερεις Να χ…… την δημοκρατια σας

      1. Χέσε τον αλατόνερο που τόσα χρόνια πότισε δηλητήριο την ελληνική κοινωνία με τις βρωμοεκομπες του καθώς τα γκομενιλικια με πιτσιρίκες σχεδόν κόρες του….μιλάει στο πάνελ και βλέπουμε τα σάλια που πετάγονται από τον εσχατογερο της συμφοράς…δίπλα στην πλαστικιά. !!!!

    3. ενταξει δειχνουνε οτι τους ποναει…αλλα μπορει να παιζουν και θεατρο…
      παιδια μη τρελενεστε…μπραβο που ο κασιδιαρης στην ουσια πηρε 4,5 % απο ελληνες πατριωτες και εθνικιστες…
      αλλα με νδ με 157 βουλευτες οτι προδοτικο νομοσχεδο θελουν οι μασονοι παλι το περνανε….

      μην εξαπαταστε…στο δρομο θα κριθουν τα πραγματα…
      και μην εχετε εμπιστοσυνη σε ανθρωπου π δεν γνωριζετε…
      ειμαι σιγουρος οτι απο τους 13 βουλευτες των σπαρτιατων κανενας δεν ξερει τι ρολο βαραει κανεις τους…

    4. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΡΕΝΤΗ ΜΠΕΛΕΡΗ. 13,6% ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ(ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ,ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

    5. Γεωργιάδη που ασχολείσαι με Ηλία και όχι να διώξεις τους λαθρομετανάστες που φέρατε, ξέρεις τι σε πονάει; Ότι για ένα υπουργείο του κούλη βρίζεις τον πατριωτικό χώρο πιο πολύ και από την Ρεπούση, τον Τατσόπουλο,τον Ψαριανό και τους άλλους μπολσεβίκους. Πάρε τον Βορίδη και τον Πλεύρη να πάτε να δείτε το τζαμί που ανοίξατε, ζητήστε συγνώμη πάλι από την εβραϊκή κοινότητα και άσε τον Ηλία. Ο Ηλίας λέει αυτά που έλεγες εσύ παλιά πριν πάρεις το Υπουργείο από τον Κούλη! 240.000 Έλληνες ψήφισαν Σπαρτιάτες και κανένας Άρειος Πάγος δεν θα τολμήσει να το ακυρώσει! Εσύ, η Ρεπούση, ο Ψαριανός και ο Χαντικαμπάνα του κούλη δεν θα ακυρώσετε 240.000 Ελληνες γιατί σε πήραν χαμπάρι και οι πρώην ψηφοφόροι σου(τέτοιος ήμουν και εγώ) τι κωλοτούμπας είσαι! Πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια και όχι siemens(εσύ έλεγες για siemens)- ανθελληνισμός- λαθρομετανάστευση που θέλετε! Ευχαριστούμε Στέφανε που βάζεις παλιά τους βίντεο και γελάει ο κόσμος με αυτά που λέγανε!

    6. Το έχω γράψει και το ξαναγράφω.

      Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι ο άνθρωπος που βρίσκεται αδίκως και παρανόμως στη φυλακή απλά γιατί αγωνίζεται για το Έθνος του θα δικαιωθεί.
      Δεν βλέπετε πως ότι σκαρφίζονται και πράττουν εναντίον του καταλήγει εναντίον τους;
      Δεν βλέπετε ότι ένας και μόνο λόγος του αναταράσει όλο το πολιτικό σύστημα;
      Δεν βλέπετε πως έχουν μετατρέψει το παράλογο σε λογικό για να τον εξαφανίσουν και πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο;
      Όλοι τους αποτελούν ένα ευρύτερο κόμμα, μόνο τα λογότυπά τους είναι διαφορετικά και προσποιούνται ότι δήθεν έχουν διαφορές μεταξύ τους.
      Ο Ηλίας είναι καθαρά “πολιτικός κρατούμενος”.
      Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την
      ανομία και την τσέπη όλων αυτών των συμμοριτών που σκοτώνουν κάθε μέρα την Ελλάδα εκφράζεται
      με δύο λέξεις: ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.
      Όσο και να προσπαθείτε αυτό που έρχεται δεν μπορείτε να το αποφύγετε, είναι το πεπρωμένο του, ο Ηλίας κάποια στιγμή (και σύντομα)
      θα ενώσει όλους τους Έλληνες.

    7. Λυσαξανε τα τσοντοκαναλα σκασανε απο το κακο τους Μεγαλη ηττα του Βοριδη και σια μετα απο τοσες παρανομες ενεργειες τους για την μη σημετοχη του Ηλια Μια μονο λεξη του και εφερε μεσα σε δεκαπεντε μερες ενα αγνωστο κομμα στη βουλη Αυτο τους δυελυσε τους ελιωσε Τετοια χαρα που νοιωσαμε ευχομαι να μας δινει παντα ο ΘεοςσυνεχειαΜπραβο Ηλια

    8. Πρώτη μου φορά στα 53 μου χαίρομαι για αποτέλεσμα εκλογών.
      Με το καλό Λιακο. Βάστα γερά.
      Μακάρι τα ζώα να καταλάβουν κάποια μέρα πόσο θα αλλάξει το πολιτικό γίγνεσθαι με γνήσιους πατριώτες. Ούγγροι, Ιταλοί, Γάλλοι είναι μαλακες δλδ.;
      Έτσι, γροθιά στο κατεστημένο…

    9. ,ΚΑΥΛΑΑΑΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΡΦΏΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΤΑΤΊΚΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΏΝ!!!

    10. Σκουξτε τωρα πορνες στα τηλεπαράθυρα

    11. τον ΕΦΑΓΕΣ στη μάπα τον λιάκο ….
      χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα κ κλάμαααααααα τωρα η μάγδαιναααααα

    12. ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΗΛΙΑ!!!!!! ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ!!!!!

    13. Περιμένω να κάνουν τον Κασιδιάρη εκπρόσωπο τύπου των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ. Εκεί θα αρχίσει το σύστημα να φτύνει τα έντερα του.

    14. Τώρα που ψηφίσαμε Σπαρτιάτες ,και μπήκαν πανηγυρικά στη Βουλή ,και ο Ηλίας είπε ότι είναι μεγάλη νίκη κλπ κλπ.Γνωριζει κάνεις να μου πει ποιος θα είναι ο ρόλος του Κασιδιάρη μέσα απ’ τη φυλακή;Και αν όταν βγει σε ένα χρόνο πέριπου θα μπορεί να ασχοληθεί με τα πολιτικά δρώμενα;Και αν ναι,θα μπορεί να πάρει θέση βουλευτή με κάποιο τρόπο με το κόμμα των Σπαρτιατών;;;;Υπάρχει περίπτωση να κάνουν ότι δεν τον γνωρίζουν καταλαβαίνετε πως το λέω,δηλαδή να του πουν τώρα φίλε δεν χώρας.παιζει τέτοιο σκηνικό;βέβαια θα ήταν μαλακεια τους εκτός από προδοσία γιατι στις επόμενες θα πάρουν πάλι 500 ψήφους Αυτά είναι εις θέσιν κάποιος να τα απαντήσει .

      1. Λοιπόν… ο Ηλίας θα βγει από τη φυλακή, επειδή θα έχει κάνει όλη την ποινή που του επιβλήθηκε πρωτόδικα, χωρίς καν να έχει τελειώσει το Εφετείο. Ωστόσο, το Εφετείο θα τον ξανακαταδικάσει, αυτό είναι δεδομένο, οι δικαστές είναι μιλημένοι και οι δίκη είναι παρωδία σοβιετικού τύπου. Οπότε θα είναι μεν ελεύθερος γιατί θα έχει εκτίσει ήδη την ποινή που θα του ξαναεπιβάλλουν, αλλά πλέον θα λένε ότι έχει καταδικαστεί και στο Εφετείο και δεν θα του επιτρέπουν και πάλι να κατέβει. Επίσης μέχρι τότε επειδή έχουμε και αυτοδιοικητικές και έχουμε και ευρωεκλογές, θα φτιάξουν και άλλους αντισυνταγματικούς νόμους με τους οποίους πλέον θα καταργηθεί εντελώς το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι μαζικά για χιλιάδες ανθρώπους και χωρίς πολλές συζητήσεις και εξηγήσεις.

      2. Φίλε καταρχάς συγχαρητήρια σε όλους μας!!! Τώρα ως προς τα ερωτήματα που βάζεις, ο Ηλίας θα βγεί το μάξιμουμ τον Φεβρουάριο του 2024.
        Έως τότε εκπρόσωπος τύπου θα είναι ο Κυριλιδης, μετά θα αναλάβει ο Ηλίας.

    15. ειμαι σιγουρος οτι εισαι ο επομενος πρωθυπουργος. Το νερο μπηκε στο αυλακι…

    16. Ζούμε για να δούμε όλους τους προδότες να φορέσουν σχοινί.
      Πάμε γερά για αντιπολίτευση και στις επόμενη κυβέρνηση.
      Η δικαιοσύνη του Θεού μπορεί να αργεί αλλά θα είναι αμείλικτη.

    17. Με μια τηλεκαρτα και μεσα απο τη φυλακη σε ταπεινωσε γουρλωματα……

    18. Δεν ξέρω για εσας παντως εγω πρώτη φορα χαίρομαι για αποτελέσματα εκλογών.

    19. Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΝΙΝΤΖΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;

    20. ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Νίκησε το τριπτυχο εναντια στην μαφία.

    21. Καλη λευτερια Ηλια ολοι οι ελευθεροι Ελληνες σ αναγωριζουμε και σ αγαπαμε.

    22. Ίσως το πιο ευχάριστο των σημερινών εκλογών

    23. Η αρχή έγινε, τώρα όλοι εμείς πρέπει καθημερινά να στηρίξουμε και να δυναμώσουμε τούς Σπαρτιατες!!! Ο δύσκολος αγώνας τώρα αρχίζει, πάμε δυνατά αδέρφια για την Ελλάδα μας!!!! Ζήτω η πατρίδα μας.!!Λευτεριά στον πολιτικό κρατούμενο και αγωνιστή Ηλία Κασιδιαρη!!!

    24. Φααααααααπ!!!!πουστρακια,ρουφιάνοι ,λιγδες,δημοσιογράφοι κ πολιτικοί,καταπιειτε τσαπου.Ηδη λένε ότι επειδή είπε ο Στίγκας ότι ο Κασιδιαρης λειτούργησε σαν βενζινοκινητήρας για την εκτόξευση των Σπαρτιατών….και λέει ο στραβελακης ομολόγησε ,να κριθούν άκυρα τα αποτελέσματα ,αυτό μπορεί να συμβεί λέει;λύσσα στην κρεμάλα κ συ

    25. Ρε παιδια ηρεμηστε λιγο, δεν ηγειται ο Ηλιας, καθιστε να δουμε, αν ηταν ο ιδιος να ζητωκραυγαζαμε, τωρα ας περιμενουμε να δουμε.

    26. Τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφιας, στάζουν χολή. Αυτή είναι πρωτόγνωρη νίκη για έναν που μέσα από τη φυλακή, σε τόσο λίγο χρόνο και με όλα τα ΜΜΕ εναντίον του, κατάφερε αυτό για το οποίο μιλάνε όλοι στα τσοντοκαναλα απόψε. Χαστούκι στην αλαζονεία και στους πραγματικούς “δημοκρατικους” φασίστες που διαστρεβλωνουν την αλήθεια και λοιδωρουν όποιον έχει αντίθετη από αυτούς άποψη.

    27. Έχουν λυσσάξει όλα τα Μογγολοκάναλα
      ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυστ κοπρήτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες

    28. Πόσο κρετίνοι είστε ρε;
      Οι “σπαρτιάτες” είναι κυριολεκτικά μαντρόσκυλα του σαπιου σας συστήματος. Οπως ήταν κι η ΧΑ.

    29. Ρε χαμένα κορμιά ο επικεφαλής των Σπαρτιατών είναι της νέας δημοκρατιας

      1. Και όχι μόνο. Επί Σαμαρά είχε ψηφίσει υπέρ για την φυλάκιση της ΧΑ. Τόσο ζώα είναι οι ψηφοφόροι τους.

    30. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ…!!!!
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…!!! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΗΛΙΑ…!!!! ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ…. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ….ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..!!!

    31. ΠΡΟΣΟΧΗ. Ξεκάθαρα σήμερα τόσο ο Χατζηγάκης όσο και ο Μπουμπούκος δήλωσαν ότι οι δημοσκοπίσεις έδειχναν τον Κασιδιάρη με πολύ μεγάλα ποσοστά, και πως με τον νόμο που φτιάξανε καταφέρανε τουλάχιστον να κόψουν τον Κασιδιάρη. Ωμή παραδοχή της πραγματικότητας, που αποδεικνεύει πόσο φωτογραφικός ήταν ο νόμος και πόσο συνωμοτικά έδρασε ο Άρειος Παράγκος. Οι δικηγόροι του Κασιδιάρη πρέπει να τα μαζέψουν όλα αυτά και να κάνουν ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ, σε διάφορες ανεξάρτητες αρχές.

    32. ΗΛΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
      ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ !!!

    33. Ένα μεγάλο μπράβο στους Σπαρτιάτες και τον Ηλία Κασιδιάρη! Όχι τυμπανοκρουσίες! Ήτανε μια μικρή νίκη, έχουμε πολλές μάχες μπροστά μας και μια λυσσαλέα επίθεση από όλα τα συστημικά κόμματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων από Δεξιά και Αριστερά και τα διαπλεκόμενά τους! Προσεκτικά βήματα, μάχες εντός και εκτός Βουλής να μην ξαναγίνουν επικοινωνιακά τα λάθη του παρελθόντος, να τους ταράξουμε στη νομιμότητα! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

    34. ΣΥΧΑΡΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΙ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
      ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ Κ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ…
      ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟΣ…….
      ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ.
      ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ….

      Υ.Γ ΒΛΕΠΩ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ………. ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
      ΑΒΥΣΣΟΣ……
      ΞΥΔΙ.

    35. Μεγάλη χαρά!!!. Ψάχνουν να δουν τι έγινε. Κάθε χρόνο και πιο δυνατοί. Άκρα δεξιά μέχρι τέλους! Trump τώρα για ολοκληρωτικό ξέσκισμα.!

    36. Προσοχή! Δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια του κόμματος σε εκλογικά κέντρα και οι επιτροπές έλεγαν στους ηλικιωμένους ότι δεν κατεβαίνει συνδυασμός στο νομό (ετεροδημότες)

    37. Που και να ήταν ελεύθερος…ξυδακιιιιιιι

    38. Τώρα κύριε Κατσιβαρδά ξέσκισε στις αγωγές για επικίνδυνη συκοφαντία με ότι αυτό συνεπάγεται όλους τους φασίστες δημοσιογράφους που ήδη χαρακτηρίζουν το κόμμα των Σπαρτιατών ως φασίστες.
      Έχετε πολύ υλικό από τα σημερινά τηλεπαράθυρα.

    39. Εὐχαριστοῦμε Ἠλία, γιατί εἶσαι ὁ πρόδρομος γιά τήν ἐλευθερία καί τήν ἀποκατάσταση τῆς ὀμαλότητος στήν πατρίδα μας.

    40. O MEΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ…..
      παγκοσμιο φαινομενο….σας νικησε ενας φυλακισμενος

    41. Ρε τι παθανε όλα τα παπαγαλάκια…. βγάζουν τόση χολή… περαστικά μουνόπανα…

    42. Η μασέλα της Τσαπανίδου τρεμόπαιζε αριστερά – δεξιά όταν ο Χατζηνικολάου διάβαζε τη δήλωση του Κασιδιάρη. Από τις πιο απολαυστικές στιγμές της βραδιάς. Ωστόσο εννοείται ότι το σύστημα από αύριο θα ανασυνταχθεί και θα επιτεθεί σε έναν προς έναν τους εκλεγμένους και μη βουλευτές των Σπαρτιατών. Με κάθε τρόπο… ηθικά, φραστικά, σωματικά, ύπουλα, κλπ κλπ.

    43. Ο Κασιδιαρης εκτίει την ποινή του χωρίς μυξοκλαματα σαν κάτι άλλους.

    44. Παμε δυνατα και τολμηρα! Μπραβο Ηλια και μπραβο σε ολους μας! Επιτελους,κατι θα αλλαξει. Ευγε!

    45. Δε μου λες ρε βοριδη τσαρλατανο κοκοβιε σκατομουρη , ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ??????

    46. Αρχίσανε τα ξεπουλημένα αριστερόστροφα φασισταριά να βρίζουν και να απειλούν…θα μας βρείτε λένε μπροστά σας εννοώντας τους Σπαρτιάτες, εντωμεταξύ κυκλοφορούν στο FB φωτογραφίες με τις γνωστές μ@λ@κίες τους, διάφορα σκίτσα με φίδια…με αυγά φιδιού …με σβάστικες. με τίτλους περί Ναζί κ.λπ, προσπαθώντας πάλι να δυναμιτίσουν το κλίμα. Το νου σας γιατί επεξεργάζονται διάφορα νοσηρά στο μυαλό τους για να δημιουργήσουν προβλήματα.

    47. Δεν μπορεί να μας σταματήσει τίποτα ούτε ο άρειος πάγος, ούτε οι προσφυγές στο εκλογοδικείο που θα γίνουν σύντομα, η είσοδος των Σπαρτιατών στην βουλή είναι σίγουρη!!!! Με την βοήθεια του Μέγα Κασιδιάρη ένα κόμμα που είχε πάρει 752 ψήφους σε όλη την Ελλάδα έφτασε τους 240 χιλιάδες ψήφους και αν δεν υπήρχε νοθεία θα είχαμε εκπροσώπηση μέσα στην βουλή με πάνω από 20 βουλευτές!!!!

    48. Έχουν λυσσάξει όλα τα λαμογια και βγάζουν χολή από τώρα, φανταστείτε τι θα γίνει από δω και πέρα

    49. Μαζί απέναντι στο διεφθαρμένο σύστημα αδελφέ Λιάκο.

    50. Συγχαρητήρια, ναι, ναι, είναι αλήθεια. Η στήριξη Ηλία στους Σπαρτιάτες, στο νήμα των Εκλογών, ανέδειξε την δύναμή του, και τη δύναμη των πατριωτών ψηφοφόρων, παρά τη λυσσαλέα μάχη τιυ συστήματος για το αντίθετο, με χίλιους τρόπους.

    51. Ήδη τα τσοντοκάναλα μιλάνε για προσφυγή στο εκλοδεικιο και να ακυρωθεί το κόμμα εάν εμπλακεί ο Λιακός στους Σπαρτιάτες… Επιδη ο πρόεδρος των Σπαρτιατών ευχαρίστησε τον Λιάκο… Θελει μεγάλη προσοχή, Όχι λάθη οι καφροδημοσιογραφοι όπως ο χατζιλαλακης ήδη μιλάνε για νεοναζιστικο κόμμα…Οποτε προσοχή είσαστε οι τελευταία μας ελπίδα να σώσουμε την χώρα θέλει υπομονή και σωστές κινήσεις Σπαρτιάτες προσέξτε καλά.

    52. εσφιξε η σουφρα της φακλανας κανελη

    53. Ηλία θυμήσου είμαστε μαζί σου!Καλή λευτεριά ρε κομάντο και όταν βγεις με το καλό ξέσκισέ τους!

    54. Όλα τα παπαγαλάκια του δημοκρατικού βόθρου έχουν βγάλει καντήλες με τους Σπαρτιάτες.Ρε ξεφτιλισμένοι δημοσιογράφοι αρχίσατε πάλι να βρίζετε… ακόμα δεν μπήκαν στην βουλή και αρχίσατε τις ύβρεις?

    55. Αποτελεί έναν άθλο μέσα από την φυλακή να οργανώσεις ένα κόμμα και με τέτοιο αντισυνταγματικό πόλεμο να τους νικήσεις.

    56. Λιακο γερα! Μπραβο σου! Ελλας Ελληνων Χριστιανων!

    57. Για σου ρε λεβέντη Ηλία! Είσαι ήρωας του Έθνους μ’αυτά που περνάς απ’τους πισωκίνητους.

    Comments are closed.