ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ – Η ΦΩΤΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ

Κοινοποίηση:
penteli

Εφιαλτικό μεσημέρι ζει η Αττική με τη φωτιά να έχει ξεφύγει και να κινείται επικίνδυνα! Η φωτιά μπήκε σε αστικό ιστό και στη Νέα Πεντέλη.

Όπως επιβεβαίωσε σε τηλεοπτική μετάδοση ο αντιδήμαρχος Πεντέλης, Γιάννης Ζουνης, η φωτιά έχει κάψει σπίτια και στη Νέα και στην Παλαιά Πεντέλη.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: “η φωτιά βρίσκεται στην πίσω πλευρά στον λόφο του Αστεροσκοπείου. Ο λόφος Καλλιθέας κάηκε και εκεί υπάρχουν αρκετά σπίτια”. Μάλιστα, επιβεβαίωσε πως έχει γνώση για καμμένες οικίες, ενώ όπως τόνισε πάνε σπίτι σπίτι προκειμένου να απομακρύνουν τον κόσμο από τα σπίτια τους.

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, ανέφερε πως στο σημείο βρίσκονται τέσσερα υδροφόρα οχήματα του Δήμου Χαλανδρίου και περιμένουμε οδηγίες. Οι κάτοικοι θα πάνε στο αθλητικό κέντρο “Νίκος Πέρκιζας” για την προσωρινή στέγαση και φιλοξενία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. ENAΣ ΣΤΑΛΙΝ ΗΓΕΤΗΣ χρειάζεται τώρα στην Ελλάδα να ξεπαστρέψει όλα τα λαμόγια, να μην αφήσει ρουθούνι από λαμόγιο.

  2. Εδώ Λυβιη σας ομιλειν ο Μουσουλμανικος στρατός της Ελλάδας πας ελλην έχει ένα dna με τον Χαρδαλια και τους στρατιώτες που διαθέτει αρνηθητεν να πολεμήσετε.μεχρι έσχατης ώρας και βλεπωμεν

  3. Λέω να φέρουμε από Ζ Λυβιη μουσουλμανους να κάνουμε πραξικόπημα στο στρατό τη λέτε ρε σαν ιδέα κλπ

  4. 41 % ΤΑ CANADAIR ΜΩΡΗ ΖΑΒΗ ΤΑ ΑΦΗΣΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ;

  5. Κάθε χρόνο 2 πράγμστα είναι στανταράκια: η επανάληψη του ΡΕΤΙΡΕ στο μέγκα με την Κατερίνα Γιουλάκη και οι ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ κι όχι μόνο….δεν βσρεθήκστε ρε προδότες να σψηφίζετε τους δήμιούς σας ?Φστε δημοκρστία και ΚΛΕΠΤΟΚΡΣΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…..ΚΟΡΌΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑ

  6. Φυσικά και θα μπει αφού ο Χσρδσλιας έχει εγκατασταθεί πρόσεχε επιχηριασιακο κέντρο Καπανδρίτι επιχηρηση δηλαδή και όχι υποσταθμό πυροσβεστική Καπανδρίτι η στο δημαρχείο Καπανδρίτι κλπ η αστυνομία αν υπάρχει

    1. Άντε ρε παρτάλι κι εσύ κόψε τις ασυνσρτητες παπαριές σου ….Χάλια κάντο το nickname ….

  7. Πώς σας φαίνονται τα 5 χρόνια διακυβέρνησης της Νέα Δημοκρατίας; Συνταξιούχοι γουστάρετε; Οι όμορφες πόλεις όμορφα καίγονται

  8. Να κάνει ο Jerry λιτανεία στο Σύνταγμα με λοάτκι και non binary, πρώτη σειρά Κατίγκω, Κούλα,Κωλοπιατέλας, Σκερτσόζος.

  9. Χτίστε κι άλλο μέσα σε δέντρα και θα ιδήτε..
    Πάλι καλά που υπάρχουν Κυριάκος – Κικίλιας, αλλιώς θα είχαν καεί και βραχονησίδες.

  10. που ειναι οι πυροσβεστες απο την επαρχια ηρθανε?? !! και συγκεκριμενα απο την πελοποννησο: Αμα στην πελοποννησο πιασει φωτια εκει ποιος θα την σβησει ερωτημα: πανω σε βασιμες πληροφοριες που λεγανε τα καναλια για βοηθεια απο την επαρχια για να σωσουν την Αττικη :

  11. Οι τούρκοι είναι φίλοι μας…

  12. Αν ο Κουλαρος πάρει πάνω από 15% μετά από αυτό θα είναι κατάκτηση C.L.
    Εκλογές από Οκτώβριο παιδιά ο λαός είναι στα εξοχικά από τις μίζες.

  13. Με μιζοκούλη κάηκαν και οι πέτρες

  14. ετσι οπως παει η φωτια θα φτασει μεχρι το κεντρο της Αθηνας χαλανδρι χολαργος κλπ…πρωτοφανες : μαλλον βλεπω παραιτηση της κυβερνησης και παμε για εθνικες εκλογες εφοσον πλησιαζει και η εκθεση θεσσαλονικης οπου εκει τη θα εχει να πει ο πρωθυπουργος κουλης του 41% τακατο τακατα σκατα τα σκατα :

  15. ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΜΜΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΤΣΙ;;

    1. οι σεισμοπαθείς του 1999 ζουν ακόμη σε κοντέινερ

  16. Εγώ λέω ότι τις φωτιές τις βάζουν οι τούρκοι για να μας αποδυναμώσουν ψυχολογικά και μετα να μας χτυπησουν. Δεν μπορω να δωσω αλλη σωστη απαντηση στον εαυτον μου.Μακαρι να κανω λαθος πανω σε αυτο.

  17. 41% στη Μαφια,μαλ… νεοελληναρες.
    Τωρα θα υποστειτε τις συνεπειες της βλακειας σας.
    Καμμια μα καμμια λυπηση…οτι παθετε σας αξιζει.

  18. Το πιο ξεφτίλα κράτος του πλανήτη. Δεν αξίζει καν να ασχοληθούμε πλέον. ΑΘΛΙΟΙ

  19. θελουν να καταστραφει ο κοσμος και τα funds να τα αγορασουν κοψοχρονιας. τα funds πληρωνουν εταιρειες να κανουν εμπρησμους πλημμυρες δηλητηριασεις και αλλα.

  20. Διακοπάρες Ελληνάρες. Το κατσικάκι πηγε 10 ευρώ και το αρνάκι 12. Αφήστε τα σπίτια σας έτσι στο έλεος με τα φυτά και τσ κλαδιά επάνω, μην τα κόψετε.

  21. αχαχαχα ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΜΟΥΛΟΥΣ
    41 ΤΑΚΑΤΟ
    Ο ΑΝΤΕΤΟΚΚΟΥΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

  22. ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ(ΑΚΟΜΑ ΗΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ)ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ!!!ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΚΕΝΩΣΗ ΠΡΩΤΑ Η ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ!!!!

  23. Πήγε κόντρα στην υπερδύναμη τις Ρωσίας και χλεύασε τα beriev ,που πήγαν τα λεφτά μας πόσο πληρώνουμε κάθε μήνα δήμους πολιτικές προστασίες δασοκομαντος και κέρατα που είναι ο στρατός γαμω τους λοατκι σας μαλακές

  24. και οίδεν ο Κύριος το 41% και μετανοίαν καμμίαν και κατέκαυσεν αυτούς

  25. Τωρα μπορουμε να…..μειωσουμε τις εκπομες διοξειδιου του ανθρακα …αφου τα δαση καηκαν! Οι πορδες της αγελαδας σας μαρανανε νεοταξιτες ηγετισκοι! Τον πουλον και γρηγορα ολες σας καρακαριολες μανουελες, κουλαρες και σια! Αντε και συντομα στο….μυστικο δειπνο της ιστοριας!

  26. Τι περιμένετε ωρε, κύρηξη στρατιωτικού νόμου τώραααααα

  27. Στέφανε είναι άχρηστοι και ανίκανοι ή μήπως είναι βαλτοι…..;;;;;

  28. ΚΟΥΛΗ…………ΔΙΩΧΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ..ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΣΥ….ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ…..

    1. αν πάει σε εκλογές τον Σεπτέμβρη το έχει στο τσεπάκι το 60%, οι 90% που θα απέχουν θα περιμένουν να ακυρωθούν οι εκλογές και άλλα τέτοια φαιδρά και θα φωνασκούν ότι η κυβέρνηση δεν έχει νομιμοποίηση αλλά θα κυβερνήσει κανονικά 4 χρόνια

  29. Υπάρχει καποιος πατριώτης πολιτικος να κανει πραξικόπημα τώραααααα. Και εσυ γαμ,,, ελληνικε στρατε να σταθεις στο πλαι του.

Comments are closed.