ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ – ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ – ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ- ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ – ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ 112 -ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ;

Κοινοποίηση:
1000_93c0073a-2e2a-4e88-aaf0-3f3c2b911de1

Δεν έχει τέλος ο πύρινος εφιάλτης που ξεκίνησε απο τον Βαρνάβα. Η φωτιά “πέρασε” στην Πεντέλη, με αποτέλεσμα οι πολίτες των γύρω περιοχών να δέχονται μηνύματα από το 112.

Μετά τα μηνύματα από το 112 για προληπτική εκκένωση της Πεντέλης και της Νέας Πεντέλης, αποφασίστηκε η εκκένωση του Παίδων Πεντέλης και του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου. Με άλλο μήνυμα κλήθηκαν οι κάτοικοι των περιοχών Ντράφι, Διώνη και Δαμάρασι Ραφήνας να απομακρυνθούν προς τη Λεωφόρο Μαραθώνος.

Η φωτιά καίει πλέον και την Ανθούσα με το μέτωπο πλέον να εχει ανοίξει πολύ και ακόμα δεν έχει ξημερώσει.

Με άλλο μήνυμα κλήθηκαν οι κάτοικοι των περιοχών Ντράφι, Διώνη και Δαμάρασι Ραφήνας να απομακρυνθούν προς τη Λεωφόρο Μαραθώνος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ένα μπορδελο κ μισό….πίνω τον καφέ μου μέσα στο πράσινο …φυσικά δεν είμαι Ελλάδα κ ούτε θα γυρίσω ξανά……ολλανδια =παράδεισος επί γης

    1. Εκανες την καλύτερη δουλειά!!!
      Φεύγω και εγώ σε λίγες μέρες και δεν επιστρέφω ούτε νεκρός!!!

  2. Καλά που καθαρίσαμε τα οικόπεδα για να μην καούμε.

  3. Στέλνουν χρήματα και οπλικά συστήματα στον Ζελένσκι, μέσα πυρόσβεσης δεν μπορούν να αγοράσουν. Αυτοί, ούτε την πυροσβεστική δεν μπορούν να εξοπλίσουν. Επιπλέον, επιβάλλεται να αλλάξουν τον νόμο για τις επεμβάσεις στα καμμένα δάση, λέω για το έγκλημα της τέως δικαστίνας Σακελαροπούλου που επέτρεψε με νομολογία ΣτΕ την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στα καμμένα. Δυστυχώς δεν το διόρθωσαν ακόμη με νόμο, όπως έπρεπε να είχε κάνει η Βουλή.

  4. Πόλεις των 15 λεπτών, ανεμογεννήτριες και πράσινα άλογα.
    Που θα τελειώσει, πότε θα σταματήσει αυτός ο εφιάλτης;

  5. Κούλη ζητά από τους Ρώσους να στείλουν το berief πως το λένε τέλος πάντων μπας κ σωθούμε.τωρα γκαντεμη παρτους τηλεφωνο

  6. 500 πυροσβέστες +εθελοντες και ο Μητσοτάκης μπανανία λουκετο βαλτε

  7. Ήρθαν δυνάμεις από επαρχία άκουσα κι άλλες πυροσβεστικές δυνάμεις ….Είναι τρελό πάντως να ακούς βοήθεια από την επαρχία χωρίς η ίδια η πρωτεύουσα να μην μπορεί να παρέχει ισχυρό δυναμικό κρούσης….

  8. Ψηφιστε μ@λ@κες αγράμματοι άνευ εγκεφάλου το “συνταγματικό” το τόξο μέχρι…να σας κάψουν πάλι ζωντανούς μαζί… με τα παιδιά σας ! Γελάει ο πλανήτης με τη μ@λ@κι@ σας την εγκεφαλική…για αυτό και θα σας κάψουνε να πα να γ@μ#θει…με τη βλακεία σας τη διαχρονική…!! Άντε ζώα με τους άχρηστους…τους κλαρίνογαμπρούς !! τύπου Σκορδαλιά και Σάπιοκοικηλια… ήρθε εδα η ώρα σας να πάτε σε σπηλιά..!!! Ουστ άχρηστοι των αχρήστων…μια ζωή μ@λ@κ€ς Έλληνες θα είστε !!!

Comments are closed.