ΝΕΚΡΟΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ! ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΟΠΛΟ

    Νεότερη ενημέρωση:

    Υπέκυψε στα τραύματά του, ο άντρας, τον οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, πυροβόλησε ένας 68χρονος νωρίτερα σε πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους στον Πειραιά.

    Ο 68χρονος δράστης πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στη πλάτη.

    ==============

    Στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά μεταφέρθηκε πριν από λίγο ένα άτομο τραυματισμένο ύστερα από πυροβολισμό.

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ένας ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε έναν άλλον άνδρα έξω από πάρκινγκ της οδού Πραξιτέλους 147 σημαδεύοντάς τον στον κεφάλι. Το θύμα ήταν υπάλληλος της επιχείρησης και κατά τις αναφορές οι δύο άνδρες είχαν συχνά διαπληκτισμούς.

    Αμέσως μετά το περιστατικό ο ένοπλος άνδρας «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι του στην οδό Αλκιβιάδου αλλά στην συνέχεια παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Εχουν βαλει τους Ελληνες που ζουν σε φτωχογειτονιες να υπομενουν καθημερινως και να ερχονται σε αντιπαραθεση με τα Ορκ(βλεπε αλβανια,πακιστανια κλπ)

    2. Ο/Η Οπου δεν υπαρχει κρατος ,υπαρχει ο νομις της ζουγκλας λέει:

      Καθε βδομαδα,τι λεω,καθε μερα πια κι ενας φονος … ,Ευτυχως θα παρουμε την βαθμιδα,ολα καλα

    3. Αυτή η πλάκα με τους Αλβανούς πρέπει κάποτε να τελειώσει……….

    4. Κοίτα προτινω να υπάρξουν μια δημόσια υπηρεσία που να απευθύνονται όλοι αυτοί η οποία αυτή η υπηρεσία να είναι ουδέτερη και να εξετάζει και να λύνει της διάφορες τους κλπ με διαπραγμάτευση αυτή η ηπηρεσια πρέπει να είναι δωρεάν και καμία σχέση με ΜΚΟ κλπ φτώχεια κλπ ουδέτερη για όλα εκτός της διάφορες

    5. Ρε παιδιά έχει τρελαθεί ο κόσμος με το παραμικρό λύνουν διάφορες με όπλα κλπ.

    6. Ρε mitsos, καλά σου λένε όσοι σε επικρίνουν. Ξέρεις τί ακριβώς έγινε και αμέσως αρχίζεις να τρολαρεις;
      Αν θέλεις να γλείφεις τον Κυριάκο ή τον κασελακη ή τον Ανδρουλάκη, πήγαινε στις πληρωμένες ιστοσελίδες τους και προσκύνησε. Όλο ανόητα σχόλια για χουντικούς και μαλακίεςαάαααα. Δύο πράγματα πες μας, πότε γεννήθηκες και ποιον ψήφισες και θα σου πω εγώ ποιος είναι χούντα. Για να σε ενοχλούν τόσο πολύ οι Έλληνες, μάλλον ΛΟΑΤ σε βλέπω.

      1. Οσοι με επικρινουν ειναι αποκλειστικα χουνταιοι, αρα δεν εχει αξια η γνωμη τους. Δε γλειφω κανεναν απο αυτους που λες. Οι ελληνες ενοχλουν εσας, ολους τους βριζετε εκτος απο τους λιγοστους συνοδοιπορους σας. Εγω τους υποστηριζω γιατι ειμαι ελληνας και οχι περιθωριακος νεοναζης με ψυχολογια ραγια, οπως εσυ που ζητας ενα δικτατορα να σε καβαλησει

        1. Αφού λοιπόν είσαι έλληνας, θα πρέπει να ξέρεις ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και ΟΧΙ στους μετανάστες και στους λαθρο.
          Αν όμως είσαι Μούλος, θα πρέπει να ξεκουμπιστεις από δω.

          1. χαιρω πολυ χαιριπουλος. Στους ελληνες και οχι στους χουνταιους προδοτες. Μουλος εισαι εσυ και σιγα μη φυγουμε οι ελληνες για να μεινετε εσεις οι λουστροι. Ειστε λιγοι και γραφικοι

    7. Έχουμε διαλύσει τελείως μα τελείως! Πειραιάς, κέντρο Αθήνας ένα μπουρδέλο. Αστυνομία και κράτος ανύπαρκτο εδώ και είκοσι χρόνια. Δεν υπάρχει ένας στρατιωτικός πατριώτης να σώσει την χώρα; Η κατηφόρα δεν έχει τελειωμό σε όλα τα επίπεδα! Καλύτερα χουνταιος ( δηλ. Πατριώτης που αγαπά την Ελλάδα)και νοικοκύρης,παρά ψευτοδημοκρατης άναρχος που είναι οι μεγαλύτεροι killers του ελληνικού λαού και της χώρας.

    8. αν το θυμα ειναι αλλοδαπος οι χουνταιοι εγκρινουν

    9. Που είσαι ρε Τάκη να μας σώσεις από τον πιγκουίνο τον Οικονόμου την παλιολινάτσα.

    Comments are closed.