ΠΩΣ ΚΑΗΚΕ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ; ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ – ΕΝΟΧΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΑΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΥΒΟΙΑ

    Μια ώρα και είκοσι λεπτά με μαρτυρίες και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πώς μια φωτιά που θα μπορούσε να περιοριστεί έγκαιρα , κατάφερε με μηδενικό άνεμο και “εντολές μη κατάσβεσης”, να κατακάψει περισσότερα από 520 χιλιάδες στρέμματα γης. Δάση, ζώα, χωριά, καλλιέργειες, κόποι μιας ζωής αφέθηκαν στην τύχη τους και έγιναν στάχτη από μία κυβέρνηση η οποία εκδίωξε τους κατοίκους από τα χωρία τους ενώ ουδέποτε φρόντισε για τον προστασία των δασών ή την πυρόσβεση. Αντιθέτως, σχεδιάζει επενδύσεις με νέες χρήσεις γης, στο όνομα της “ανάπτυξης” και της “ανασυγκρότησης”.

    Στο δεύτερο μέρος, που σύντομα θα είναι έτοιμο, θα στοιχειοθετήσουμε το “γιατί” κάψανε τουλάχιστον 520.000 στρέμματα και τα όνειρα των ανθρώπων της Βόρειας Εύβοιας.  Μπορείτε να επιλέξετε αγγλικούς ή ελληνικούς υπότιτλους.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Το θεμα ειναι εαν θα επιτρεψετε να κανουν οργια στην γη σας τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε !!!! Το λιγωτερο ειναι να τους καταμαυρισετε και αυτους εδω και τους προηγουμενους και να ψηφισετε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!

    2. Το βρήκαν το κόλπο τώρα, φωνάζουν ότι μας σώζουν και ότι θέλουν το καλό μας, και μας δολοφονούν χωρίς έλεος. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…. Μη τους πιστεύει κανένας. Ελευθερία ή θάνατος.

    3. Ο γουρλομάτης ξεπέρασε στήν εγκληματικότητα καί τόν Νέρωνα πού έκαψε μόνο τήν Ρώμη,ενώ ό εγκληματίας ό γουρλομάτης καίει όλη τήν Ελλάδα.
      Γιάννης Λάκων

    4. τι “εντολές μη επιβίωσης” έπεσαν στα νοσοκομεία με την ψευτοδημία….

    5. Γιαυτό ο Κούλης έχει λυσσάξει με τους Ρώσους! Στείλαν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και σβήνανε τις φωτιές αντί να κάνουν ότι… τις σβήνουν!!!

    6. Βουλευτής ΝΔ είπε ότι ιδιωτικές εταιρείες κυβερνούν τη χώρα: «Μας πίεσαν γι’ αυτό πληρώνετε πανάκριβο ρεύμα»!

    7. Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.

    8. Ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι σύγχρονος νέρωνας είναι γνωστό πλέον τοις πάσι. Δεν υπάρχει καμία ηθική αναστολή μπροστά στα επιχειρηματικά πλάνα φίλων και ημετέρων. Ένα από τα τελευταία του θύματα το Τατοϊ το οποίο υπέστη και ολική καταστροφή με σχέδιο για εφορμογή εστιατορίων, εισιτηρίων, καφενείων κλπ. Όταν η ίδια η πραγματικότητα ξεπερνά τον μύθο…

    9. γεκ-τερνα =αντιπρόεδρος Γουρζής(επώνυμο;;
      ΡΑΕ= Αλεξάνδρα Γουρζή κόρη αντιπροεδρου
      Γεραπετριτης=συζγ. Αλξνδρας Γουρζή κ. ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΝΤΠΡΔΡΟΥ ΓΟΥΡΖΉ ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ.
      ΓεραπετριτηςΜαξμουΓκουρλοματης= Εγκλημα ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ ΓΚΑΜΠΙΝΟ ΛΕΡΝΑΊΑ ΎΔΡΑ

    Comments are closed.