ΠΕΘΑΝΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΑΛΕΝ ΝΤΕΛΟΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 88 ΕΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    AP19139677873017

    O Γάλλος ηθοποιός, Αλέν Ντελόν, γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου 1935, πέθανε στις 18 Αυγούστου σε ηλικία 88 ετών.

    Η αγγελική ομορφιά του και η ιδιαίτερη παρουσία του έφεραν επανάσταση στον κινηματογράφο στις ταινίες των Clément, Melville και Visconti.

    Ήταν ο Swann, ο Zorro και ο Chaban-Delmas, γράφει ο Le Figaro και συνεχίζει για τους ρόλους του: Φύτεψε ένα τσεκούρι πάγου στο πίσω μέρος του λαιμού του Τρόστσκι και κατέκτησε το Σύδνε της Ρώμης. Έπαιξε τον Σιμενόν, δούλεψε για τον Γκοντάρ στα τέλη της ζωής του, αυτόν που τον είχε αποφύγει το νέο κύμα.

     Σε όλη του την καριέρα, συγκρίθηκε με το alter ego του, τον Jean-Paul Belmondo. Οι δυο τους αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλον στο Borsalino (1970), συναντήθηκαν ξανά στο Une chance sur deux (1998). Είχαν κουβαλήσει στους ώμους τους τον γαλλικό κινηματογράφο.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Γοητευτικός μέχρι το τέλος. Εύχομαι να τον σεβαστεί η οικογένεια του. Οι περισσότεροι σημερινοί ηθοποιοί είναι της οκάς, ούτε στο μικρό του δακτυλάκι.

    2. Φεύγει όλη η γενιά των ξεχωριστών αυτών ανθρώπων που μεγαλώσαμε μαζί τους, και μείναμε με τα σουργελα. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

    3. Μεγάλος Εθνικιστής, από την εποχή του Ζαν Μαρί Λεπέν.

    4. εδω ο κοσμος ειναι μες στα προβληματα…. και μερικοι ασχολουνται με λογις λογις σαχλαμαρες…. βλεπε ντελον… συγνωμη κιολας ποιος χεστ κε???

    5. Μεγαλος, ο,τι και να πουμε. Δυστυχως,εκανε ενα μεγαλο λαθος, δεν αναγνωρισε ενα εξωγαμο παιδι του, που του εμοιαζε καταπληκτικα,( το παιδι το ειχε παρει και το μεγαλωσε η μητερα του Α. Ντελον,η γιαγια του. ) Ο γιος του, ο Αντονυ Ντελον , προς τιμην του,το ειχε σαν αδερφο του ,εστω και απο αλλη μητερα. Ας ειναι συχωρεμενος , ολοι εκει θα παμε, να θυμομαστε παντα οτι ειμαστε ανθρωποι και να ευχομαστε το καλο του αλλου.

      1. Σοφά λόγια είπες… εύγε… δυστυχώς ελάχιστοι τα τηρούν… μετρημένοι στα δάχτυλα..

    6. Τεραστια καλλιτεχνικη μορφη! Ο Θεος να τον αναπαυσει!

    7. ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ….Και ένα σφίξιμο στην καρδιά σε όλους όσους θυμούνται τις ταινίες που μας μεγάλωσαν Delon, Belmondo, Bronson και Clint Eastwood !!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥΤΣΙΔΗΔΕΣ,ΚΟΚΛΩΝΗΔΕΣ,ΡΟΥΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…..ΠΛΕΟΝ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    8. Από τό 2018 σκεπτόταν νά φύγει μέ ευθανασία.. Τελικά τί εγινε ;

      1. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΜΟΥΛΕ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΕ.

        1. Εσείς οι αναρχοάπλυτοι πάντα βρίζετε σε ότι κι αν λέτε; Είναι μέσα στο αριστερό πρωκτόκολό σας η εσύ κάνεις τη διαφορα;

    Comments are closed.