ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ – ΝΟΜΙΖΕ Ο ΑΛΕΠΟΥΔΙΑΡΗΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ – ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ «ΣΤΡΑΤΟΣ» ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΟΣΟΒΗΣΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Σε κλίμα έντασης και αποδοκιμασιών αφίχθη ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πολύπαθο Παλαμά. Εκατοντάδες αγρότες ξεχύθηκαν στους δρόμους «περικυκλώνοντας» το ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας που επισκέπτεται ο πρωθυπουργός.

    Περίπου 500 άτομα γέμισαν από νωρίς τον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Υγείας, ωστόσο οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας σε λίγα λεπτά έστησαν φραγμό και περιόρισαν τους διαδηλωτές στο προαύλιο της Εκκλησίας.

    Λίγα μέτρα πιο μακριά αγρότες από την Καρδίτσα, με αρχηγό τον πρόεδρο, Κώστα Τζέλλα έβγαλαν έξω τα τρακτέρ πάνω στα οποία τοποθέτησαν δεσμίδες από άχυρα.

    Και σε αυτό το «μέτωπο» η ΕΛΑΣ απάντησε με φραγμό με κλούβα και διμοιρίες των ΜΑΤ, με τους πλημμυροπαθείς να κάνουν λόγο για ημίμετρα, πρόχειρες παρεμβάσεις και εκφράζουν φόβους ότι σε νέα πλημμύρα θα καταστραφούν και πάλι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. κουλάρα μάμησε τους 41% σου έδωσαν μην τους αφήνεις έτσι και αλλιώς με ένα φουντ πας και ένα φουλ πας εσένα πάλι θα ψηφίσουν οι κοπριές οι Έλληναράδες κοπριές ε κοπριές .

    2. Πρέπει να ξαναγράψουμε Ιστορία !!! Είναι το χειρότερο καθίκι που πέρασε από τη πολιτική σκηνή της χώρας …μας γονάτισε ο δούλος – μουλος
      και πρέπει να κρεμαστεί στο Σύνταγμα για παραδειγματισμό !!! Απατεώνας μιζαδωρος ολκής… ξεδιάντροπος ψεύτης… προδότης ! Κρεμάλα…στο που στη υπηρέτη ξένων δυνάμεων και συμφερόντων… Οικογενειακώς…! να μείνει ούτε καναρίνι από δαυτους..!!!

    3. ΕΔΩ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ :ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥ 41% ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ??? ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ????

      1. ρε @@ αυτό με το σύνταγμα έχει γίνει αηδία. 500 κάμερες από όλες τις πλευρές να σε καταγράφουν ακόμα και αν πας να κλάσεις στην όποια συγκέντρωση που γίνεται εκεί. με ασφαλίτες γύρω σου και με δεκάδες διμοιρίες ματ. πότε θα βάλετε μυαλό ρεε?? άλλες λύσεις πρέπει να δοθούν και ένοπλες. αλλιώς κάτσε να τρως χημικά και καρκίνο και να σε τρέχουν και στα τμήματα χωρίς να βγει τίποτα.

    4. Εσείς που τον κράζετε,τον ψηφίσατε κιόλας,41%.Μόλις σας πετάξει κανα επιδοματάκι,τουμπεκί ψιλοκομμένο όλοι

    5. Πέρασε από Θεσσαλία ο δράκουλας κι έκανε σεισμό, μωρή κατσικοπόδαρη τι θα γίνει με σένα;

    6. ΚΟΥΛΗΗΗΗ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΥΘΟΣ ΤΙ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΕΨΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΕΧΕΧΕΧΕ ΡΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΕ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΕΡΜΙΝΕΙΤΟΡ ΤΟΝ ΚΑΣΕΛΑΚΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ Ε ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΛΠ ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΥΜΗΡΕΣ ΡΕ ΓΙΕ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΥΜΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Α ΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 %

    7. Οταν λες πολλα ψεμματα αυτα παθαινεις…..σε λιγο καιρο θα τον κυνηγανε και η ανθρωποι που καηκανε τα
      σπιτια τους το καλοκαιρι.
      Να πουμε οτι και τα μετρα που θα ανακοινωσει στην εκθεση θεσσαλονικης πχ για της εργαζομενες μητερες ειναι ευρωπαικα….δεν ειναι ιδεεα του μητσοτακη.

    8. Τα ΜΑΤ εχουν ενσωματωσει αστυνομικους αλλων ευρωπαικων κρατων για να αντιμετωπιζουν τους Ελληνες, χωρις ενδοιασμους και συναισθηματα.Και ειναι “κρυμμενοι” εδω και χρονια, καπου στη Θεσσαλια!!

      1. Η περιώνυμη seebrig με τα κατακάθια των βαλκανίων, στην υπηρεσία κάθε λαμόγιου πορδυμούργου, βλ. τσίπρα, κ μιζοτάκη π.χ.;;;

    9. στα τεσσερα χρονια μια φορα ειναι η ευκαιρια, τωρα προσεχτε τσ γιδια σαν και εσας γιδια

    10. Ποιος καλέ θα τον πάρει στο κυνήγι ;Ο Έλληνας ο οσφυοκαμπτης διαχρονικός ραγιάς και επί του παρόντος επιδόματακιας;Η υπερήφανη αγροτιά που κάνε βόλτες στο Σύνταγμα και ψήνει σουβλάκια /καλαμάκια στην Αγχίαλο ταλαιπωρούντας άλλους εργαζόμενους κυρίως αυτοκινητιστές του μεροκάματου;ουστ παλιό ξεφτιλες…και μόνον 500 ρε….

    11. Ποιο κυνηγι τον πηραν ;
      Πενηντα ατομα βλεπω εγω και τον γιουχαρουν δυο τρεις.
      Αν αυτο το λετε “τον πηραν στο κυνηγι” τοτε καλα τους κανει και τους δουλεβει.

    12. ακομα οι μισοι ελληνες δεν ξυπνησανε ακομα ραγιαδες γεννηθηκανε ραγιαδες ιαι τα παιδια σας ραγιαδες και τα παιδια των παιδιων σας παππςφλεσας

    13. όπου πάει τρώει κράξιμο και λέει ότι τον υποδέχονται συριζαίοι. Αν ισχύει αυτό ο σύριζα θα βγει κυβέρνηση. Μητσοτάκη μια είναι η διαχρονική αλήθεια: Γαμιέσαι.

    Leave a Response