ΣΙΚΑΓΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ – ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΣΤΟ ΠΟΔΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    5668589

    Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε μέρα – μεσημέρι στην πλατεία Βάθη. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί έπεσαν στη συμβολή των οδών Αχαρνών – Μάρνης, στις 14:52.

    Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκε σοβαρά ένα άτομο, ενώ αναμένεται να καταφτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

    Στο σημείο βρέθηκαν και κάλυκες, με την αστυνομία να έχει αρχίσει τη συλλογή στοιχείων.

    Λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκε και άλλο τραυματισμένο άτομο, στο ύψος του ΙΚΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τα περιστατικά και σχετικά με το αν συνδέονται μεταξύ τους.

    Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι τραυματίες είναι δύο αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 27 ετών και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

    5668584 5668582

    ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ. Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)
    ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ. Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)

    5668593

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Αυτός ό Βρωμοπιθηκολαός έχει ότι τού αξίζει.

    2. Ο Φ. Κρανιδιώτης συνεχίζει να στηρίζει απόλυτα την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τη στιγμή που δεν τη στηρίζουν ούτε οι ίδιοι της οι βουλευτές !
      Μετά τον σκάνδαλο των υποκλοπών και τα υπονοούμενα για την προσωπική ζωή του Ν. Ανδρουλάκη, ο Κρανιδιώτης «ξαναχτύπησε», δίνοντας συγχαρητήρια στον υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη για την υπόθεση με τους μετανάστες στον Έβρο, οι οποίοι μπήκαν ανενόχλητοι στην πατρίδα μας, ενώ όλοι γνώριζαν που βρίσκονται επί μία βδομάδα.

    3. Μεμονωμένο περιστατικό ήταν.

    4. Που είναι οι Refugees welcome? Που έχουν χαθεί αυτά τα παιδιά?

    5. Περιμένετε το χειμώνα που θα κλείνει ο Κουλης τα φώτα στους δρόμους τι έχει να γίνει.

    6. ….ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΑ ΟΡΚ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ 800 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ….ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΡΑΓΙΑΔΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΤΟΝ ΑΧΜΕΤ,ΤΟΝ ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΡΑΤ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!

    7. Μ’αυτούς θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα…!

    8. Δυστυχώς δεν υπαρχει σωτηρία από κανένα κόμμα πατριωτικο, όπιο και να εμφανιστεί… Η μόνη λύση ξέρετε πια είναι, αυτή του 67′ μόνο έτσι θα σωθεί η χώρα από τα μιάσματα που κουβάλησαν εδώ το ανθελληνικό τοξο της βουλης.

    9. Το λεν οι πετροπερδικες….ωρε Γιωργο Παπαδοπουλε! Θαρθει η ωρα που οι καφροπιθηκοι πασης προελευσεως θα την κανουνε λαμογια για το….Βατικανο μπας και ιδρωσουνε οι αιμοροιδες του Παπα! Η ιστορια επαναλαμβανεται! Τ ακους Κουλαρα ανιστορητη 400 χρονια Οθωμανικης κατοχης κι ο Ελληνισμος ζει! Αν εσυ και το κολληταρι σου ο Αλεκθης νομιζετε οτι θα τα καταφερετε σε 10 χρονια να μαθετε και το αλλο με το….τοτο!

    10. Μα γιατί τοσοι επενδυτές εχουν κατακλύσει τη χωρα μας και δεν χαίρεστε;

    11. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΥΛΆ ΕΓΙΝΕ 100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

    12. όσο πιο “ανεξέλεγκτες” γίνονται οι καταστάσεις τόσο πιο ο ραγιάς ζητάει αστυνόμευση και επιτήρηση, κάμερες, εφαρμογές κλπ, τα έχουμε δει στις δυστοπικές ταινίες και τα μυθιστορήματα από την εποχή του Χάξλεϋ

    13. Αφήστε τους να σκοτωθούν μεταξύ τους, το εκαβ και η αστυνομία να μην πηγαινουν αυτα ειναι εξοδα για τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη

    14. Τι χρωστάμε να συμβιώνουμε μ’αυτά τα ζώα; Τι χρωστάμε ρε;

      1. Αυτά αξίζουμε φίλε, τίποτα παραπάνω. Από Μπακογιάννη, Καμίνη, Αβραμοπουλο, Μπακογιάννη και τα καλύτερα έρχονται!

    15. Αααααα σας παρακαλώ πολύ μην σκούζετε τώρα, τους ψηφίσατε για να μετατρέψουν τις όμορφες και ήσυχες γειτονιές σας σε πολυπολιτισμικά γκέτο.
      Καλή σας χώνεψη τώρα, ΝΔ+ΣΥΡΙΖΑ+ΚΙΝΑΛ+ΚΚΕ+ΜΕΡΑ25 πήραν 90% κοντά, καλά να πάθετε και τα χειρότερα έρχονται.

      1. Ακριβώς ήρθε ο καιρός να θερισετε αυτά που σπιρατε

    16. #Ξευτίλες ΝΔ, θα πεθάνουμε όλοι, με αυτούς, αν δεν ξεκουμπιστούν …χθες, όχι αύριο !

    Comments are closed.