ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ: ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:
    ΛΟΣ

    Συναγερμός σήμανε το Σάββατο (21/1) το βράδυ στο Μόντερεϊ Παρκ στην Καλιφόρνια, ανέφερε η εφημερίδα LA Times στον ιστότοπό της, καθώς σημειώθηκε περιστατικό με πυροβολισμούς και πολλά θύματα.

    Το συμβάν έλαβε χώρα μετά τις 22:00 (τοπική ώρα, 08:00 σήμερα το πρωί ώρα Ελλάδας) σε περιοχή όπου πραγματοποιούνταν εορταστικές εκδηλώσεις για το κινεζικό Νέο Έτος στο Μόντερεϊ Παρκ, στην κομητεία του Λος Άντζελες.

    Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δέκα νεκρούς και 16 τραυματίες. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή για να παραστούν στην έναρξη των διήμερων εορτασμών για το κινεζικό Νέο Έτος. Κάτοικος της περιοχής δήλωσε ότι πιστεύει πως οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν μετά το τέλος του φεστιβάλ.

    Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν την αστυνομία και την πυροσβεστική να έχουν σπεύσει στην περιοχή και να παρέχουν τις πρώτες βοήθειας στα θύματα.

    Τραυματίες έχουν διακομιστεί σε διάφορα νοσοκομεία της περιοχής, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει συλληφθεί ο δράστης. Το Μόντερεϊ Παρκ βρίσκεται περίπου 11 χιλιόμετρα από το κέντρο του Λος Άντζελες.

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Oι νεκροί ειναι Κινέζοι. Ο δολοφόνος (αν δεν είναι Κινέζος) έχει ρατσιστικά κίνητρα.

    2. Στην Αμερική η κυβέρνηση Μπαιντεν δίνει μικρά παιδάκια σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια για να τα βιάζουν και να τα εκδίδουν. Αυτός είναι ο πολιτισμός της δύσης και η “νέα Ελλάδα” του κουλη. Τα ορφανα παιδάκια που ζουν σε δομές θέλει να τα κάνει τραβεστί και τα στέλνει όλα σε συγκεκριμένη δομή, η οποία δομή αυτή έχει χρηματοδοτησει γάμους ομοφυλόφιλων και τα παιδάκια θα τα δώσει για υιοθεσία σε ομοφυλόφιλους. Ότι κάνει ο μπαιντεν.

    3. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑΣ

    4. αυτα τα προτυπα θελουν να περασουν οι βρωμο αμερικανοι στην κοινονια. να σκοτωνει ο ενας τον αλλο.

      1. Νομίζεις ότι οι Ρώσοι μεθυστακες δεν σφάζονται μεταξύ τους. Ακόμη και ο πόλεμος στην Ουκρανία στην ουσία εμφύλιος μεταξύ Σλάβων είναι.

    5. Δυτικές κοινωνίες, τι άλλο σχόλιο? Ο εξεφτελισμος του ανθρώπου, η ξεφτίλα να ζηλεύεις αυτό τον πολιτισμό του μίσους της απάνθρωπιας της κακίας και να σου λένε οι πολιτικοί σου, ανήκωμεν εις την δύσην! Σκ@τα στα μούτρα τους, αυτοί κονομανε από τους Αμερικανούς, πληρώνονται για αυτό. Πολιτικοί, οι εχθροί όλου του λαού.

      1. Αν δεν σου αρέσει η πλούσια Δύση και η Δημοκρατία και θέλεις απολυταρχικα και τυραννικο καθεστώτα. Τραβά να ζήσεις στην Ρωσία/Ιράν/Τουρκία η Βόρεια Κορέα. Να σε γλεντάνε όλη μέρα οι δικτάτορες να ψοφας απο την πείνα και να μην τολμας να μιλήσεις. Γιατί σε αυτές τις χώρες αν πεις το παραμικρό για το καθεστώς αν είσαι “τυχερός” και γλυτώσεις την εκτέλεση σίγουρα θα σαπίσεις σε κάποια φυλακή!

    6. θα δούμε τόσους νεκρούς όσους είδαμε με Φύσσα και Γρηγορόπουλο…απλά το ανακοίνωσε η τηλεόραση…

    Comments are closed.