ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ; ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ; ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΑΦΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΒΑΡΚΑ ΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ!

    Κοινοποίηση:
    ls-elakt

    Tρεις νεκροί λαθρομετανάστες και 21 διασωθέντες είναι ως τώρα απολογισμός ναυαγίου λέμβου στη θαλάσσια περιοχή 13 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά των Παξών.

    Η λέμβος που μετέφερε περίπου 50 λαθρομετάναστες βυθίστηκε πιθανότατα λόγω εισροής υδάτων.

    Οι έρευνες στη περιοχή για τους υπόλοιπους επιβαίνοντες συνεχίζονται από τέσσερα εμπορικά πλοία, έξι σκάφη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφτυλακής ενώ στο σημείο έσπευσαν ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και δυο ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιος από τους μετανάστες νωρίτερα είχε καταφέρει να επικοινωνήσει με το κινητό τηλέφωνο του στον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112 λέγοντας ότι κινδυνεύουν και χρειάζονται βοήθεια προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας Διάσωσης του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ.

    Στη θαλάσσια περιοχή οι καιρικές συνθήκες είναι καλές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Η ΧΩΡΑ παραδίδεται εκ τον έσω , παντα θα υπάρχουν προδότες και σήμερα αυτο το κάνουν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ , πρέπει να εισαι ηλίθιος για να μην βλέπεις οτι η ελλαδα οπως παει σε λιγα χρόνια θα κατοικείτε απο αλλοδαπούς και επειδή οι αριστεροί ηλίθιοι δεν ειναι , το κανουν εν πλήρη γνώση και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον τους , ποιο ειναι αυτο , μα φυσικά η καρέκλα , προσπαθούν να μαζέψουν ψηφαλακια απο τους μετανάστες και κλείνουν τα μάτια στο αποτέλεσμα που φαίνεται απο μακριά

    2. Σε λιγο θα αποβιβαζονται στο λιμανι του Πειραια με την ανοχη και την αδιαφορια που δειχνουν οι πολιτικαντηδες, πουβγηκαν να μας πουν οτι ειναι υπερ της πολυπολιτισμικοτητας, αλλα μετα τις εκλογες και επιτρεπουν μεχρι σημερα τον λαθροεποικισμο της χωρας, χωρις να τους νοιαζει για τις συνεπειες στον κοινωνικο ιστο!!!!!!!!

    3. Είναι σίγουρο ότι ερχόντουσαν η μήπως δουλέμποροι τους μετέφεραν Ιταλία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    4. μακελειο,γιατι υπάρχει συχνά πρόβλημα στην καταχώρηση τού σχολίου;;;προτιμάτε μόνο εκείνα με μπινελίκια;εχω ζητήσει και άλλες φορες εξηγήσεις αλλα αδιαφορητε.Ισως και εσεις να παίζετε κάποιο παιχνιδάκι ή να είναι ανίκανο το σύστημα καταγραφής που διαθέτετε.Μολις σας ξεγραψα,και θα το πω στους φίλους μου.

      1. Το πρόβλημα είναι στο κεφάλι σου, όχι στα σχόλια

    Comments are closed.