ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ – ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ Ή ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

    Κοινοποίηση:
    russia-army

    Ορισμένα από τα ρωσικά στρατεύματα που συμμετείχαν σε ασκήσεις στην Κριμαία, τη χερσόνησο που η Ρωσία προσάρτησε από την Ουκρανία το 2014, επέστρεψαν στη βάση τους στην Τσετσενία.

    Αυτό μετέδωσε το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

    Η Ρωσία δήλωσε προ ημερών ότι κάποιοι στρατιώτες της επέστρεφαν στις βάσεις τους αφότου ολοκλήρωσαν ασκήσεις σε περιοχές κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας, αλλά οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ υποστήριξαν ότι η Μόσχα είχε στείλει νέες στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή.

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα πως υπάρχει πλέον κάθε ένδειξη ότι η Ρωσία σχεδίαζε να εισβάλει στην Ουκρανία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Παραμυθια τσι Χαλιμας που αποσυρει στρατευματα ! Αλλωστε παταει οτι ωρα θελει τα κουμπια κι αντε γεια απο Κιεβο μεχρι Αλεξανδρουπολη ! Ταγιπ εισαι ΝΑΤΟ η Πουτινιαρης τωρα? Εδω θελω να σε δω Μογγολε παζαρευτη!

    2. την ουρα στα σκελια εβναλε ο κοντος τουρκολαγνος δικτατορας

    3. Καλά ο πουστόγερος θα έχει πεθάνει σε λίγες μέρες.

    4. Το ξανθό γένος εναντίων στο χαζό γένος το ΝΑΤΟ και την ΕΕ

    5. Ο Μπάιντεν και οι ΗΠΑ που σκατά κολλάνε απ΄την άλλη άκρη του κόσμου;; Κόπτονται τόσο πολύ για το αν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία;;;

    6. Οι Ρουσσοι δεν θα κανουν το χατηρι στον Μπαιντενοπουλο. Ολοι εσεις που ψηφιζεται τον Μωυση ας κοιταξτε λιγο προ την Ανατολη.

    Comments are closed.