ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ 35ΧΡΟΝΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ – ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΕΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ – ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΠΤΗ [BINTEO]

    Κοινοποίηση:
    vitrioli-kallithera3-main

    Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών μία 35χρονη Ελληνίδα η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην είσοδο των γραφείων της εταιρείας που εργαζόταν, στην Καλλιθέα.

    Οι Αρχές φαίνεται να έχουν φτάσει στα ίχνη της συγκεκριμένης γυναίκας από τον συνδυασμό των στοιχείων που είχαν στην κατοχή τους, την κλήση από το καρτοτηλέφωνο, το δρομολόγιο του ταξί μετά την επίθεση και την ανάλυση κλήσεων από την δεύτερη σάρωση που ζήτησαν πρόσφατα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση στα νέα σημεία ενδιαφέροντος.

    Η Ασφάλεια φαίνεται να έχει ικανά στοιχεία για να προχωρήσει στην προσαγωγή και εξέταση της συγκεκριμένης ύποπτης από την οποία αυτή την στιγμή λαμβάνεται κατάθεση. Η ίδια μέχρι στιγμής αρνείται την όποια εμπλοκή της, όμως η ανάκριση θα συνεχιστεί και θα σίγουρα θα την φέρουν αντιμέτωπη με τα επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της.

    Πάντως, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, φέρεται να βρέθηκε περούκα και τηλεκάρτα στο σπίτι της γυναίκας που καταθέτει τώρα.

    Δείτε το βίντεο από το OPEN:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ειναι και το αλλο, ποιον ενημερωσε οταν εκανε την επιθεση απο το σημειο, γιατι βγηκε απο το αυτοκινητο του ταξι να παει να τηλεφωνησει?

    2. Και αν την πιάσουν την βιτριολού τι θα την κάνουν; Θα φάει το πολύ μέχρι 10 χρόνια που σημαίνει πως σε 3,5 χρόνια θα είναι ελεύθερη και πάλι και ας κατέστρεψε ισόβια την ζωή του θύματος της. Αυτός είναι ο γελοίος ποινικός νόμος στο μπουρδελιστάν και αυτό και το σωφρονιστικό του σύστημα….

    3. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΑΛΛΟ …ΗΤΑΝ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΞΑΝΘΙΑ ΠΕΡΟΥΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΚΟΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ??? ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?? …ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ??
      ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΑΛΛΗ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ , Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ …

    4. Ελα τωρα προσεξε ολα τα αλλα και αφησε περουκα και τηλεκαρτα σπιτι της????
      Μαλλον θελετε να πειτε βρηκαν σε ποια θα τα ριξουν
      και αλίμονο αν ο καθενας που εχει αντιζηλίες η που θεωρει οτι φταιει αλλος που δεν κανεις σχεση με καποιον, απλα να ριχνει βιτριόλι
      Νομιζω μας δουλευουν
      Και στο τελος θα μας πουν η μια ηταν η ηθική και η αλλη η φυσική αυτουργός απο τις 2 γυναικες

    5. Δούλευε σε δικηγορικό γραφείο γράφουν.Ετσι εξηγείται πόσο προσεχτική ήταν στις κινήσεις της.Απο υποθέσεις του γραφείου είχε μάθει λεπτομέρειες πώς να φυλάγεται. απο κάμερες, διαδρομες και στίγμα κινητού.

    6. Ε ρε δούλεμα που πέφτει….. “Βρέθηκε περούκα και τηλεκάρτα σπίτι της”. Δηλαδή για να καταλάβω, είχε σχεδιάσει τέλεια το έγκλημα, απέφυγε κάμερες και κινητά, αλλά κράτησε τη περούκα και τη τηλεκάρτα σπίτι της για ενθύμιο; Ξέρετε εσείς πολλούς να σχεδιάζουν “το τέλειο έγκλημα” αλλά να κρατάνε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για εβδομάδες σπίτι τους; Ναι σου λέέέέωωωωω. Εγώ το έχω γράψει μέρες τώρα, πάει για κουκούλωμα. Θα βρουν κάποια να τραβολογάνε σε δικαστήρια με μούφα στοιχεία, και μέχρι να αθωωθεί απλά θα κουκουλώσουν το θέμα…

      1. Ασε μας ρε ξερολα εσυ, τα ξερεις όλα και οι αλλοι του εγκληματολογικου είναι χαζοι;

    Comments are closed.