ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ! ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΔΡΑΣΤΗ – ΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ (;) ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΤΗΣ “ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ”

    Κοινοποίηση:
    glyka-nera34

    Κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη φαίνεται να βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων. Ξαφνικά, τρεις εβδομάδες μετά τη δολοφονία, ένα άτομο φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης από τον ίδιο.

    Παράλληλα, υπάρχει και μία λίστα 15 υπόπτων με μικρότερες ομοιότητες με τους δράστες.

    Στη σοφίτα του σπιτιού έχουν βρεθεί «ορφανά» DNA, τα οποία παραμένουν αναξιοποίητα και λανθάνοντα προς το παρόν.

    Επίσης, οι αρχές αναζητούν τρία ύποπτα αυτοκίνητα, ενώ εξετάζονται διαρροές πληροφοριών από την φερόμενη ως ψυχολόγο της Καρολάιν.

    Διαβάστε επίσης:

    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ! “ΕΔΩΣΕ” ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ Η ΜΑΣΟΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΑ LIDL;;; ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ… ΜΑΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ “ΕΣΠΑΣΕ” ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

    “ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@Ν@”! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΙΟΥΝΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ;;;; ΘΕΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΙΝΟΥΚ – Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ – ΑΛΗΘΕΙΑ Ή “ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ;;;; [ΒΙΝΤΕΟ]

    Δείτε και το εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου με πλήρες ρεπορτάζ:

    exofillo5-6

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Μάθαμε τώρα όλες γίνονται ψυχολόγες!!!!!
      Δεν φτάνει ένα χαρτί μαρή, αμ έλα που δεν φτάν για να σε κάνει ψυχολόγα

    2. Στα μεγαρα που δουλευε ο ελικοπτερας βριθει απο γυφτους.Ας ψαξουν ποιος η ποια ειναι ο πληροφοριοδοτης- γιατι ο πιλοτος απο τη χαρα του το ελεγε στο συναφι του οτι εχει λεφτα και θ αγορασει οικοπεδο, πηγαινε τακτικα στο ντουμπαι, αλλο που δεν ηθελε και η φιλιπινεζα.Οι διαρρηκτες και οι εγκληματιες ετσι δρουν. απο τους πληροφοριοδοτες!!!

    3. Αφου εχει ανακατευτει η μασονια πολυ χλωμο το βλεπω να βρουν τους δραστες!!!!!!! Εκτος και αν ο ντορος που εχει γινει με αυτη την δολοφονια τους αναγκασει να κανουν πισω. Ιδωμεν. Στεφανε προχωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.