ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΤΟ DNA ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ – ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ “ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ” ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ;

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    DNA των δολοφονημένων Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη στον Κορυδαλλό, βρέθηκε στο κλεμμένο όχημα που εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή του Νέου Κόσμου με βαρύ οπλισμό.

    Το όχημα είχε κλαπεί στις 19 Ιανουαρίου από τη Νίκαια, είχε δηλωθεί η κλοπή του και ο ιδιοκτήτης είχε αποζημιωθεί. Εντός του οχήματος είχαν βρεθεί 2 αυτόματα τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ, 2 καραμπίνες, 2 αλεξίσφαιρα γιλέκα, καθώς και 1 χειροβομβίδα.

    Τα καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο κλεμμένο όχημα στο Νέο Κόσμο όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα της βαλλιστικής δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια έκνομη ενέργεια.

    Αναμένεται το αποτέλεσμα της βαλλιστικής διαδικασίας και για τα πιστόλια ώστε να φανεί αν υπάρχει συσχέτιση του βαρέως οπλισμού που βρέθηκε στο εν λόγω όχημα με κάποιο έγκλημα στο οποίο ακόμη λείπουν απαντήσεις και έχει η ΕΛ.ΑΣ υπό διερεύνηση.

    Όπως όλα δείχνουν ο Ρουμπέτης, που όπως φαίνεται “εκτελούσε” τα συμβόλαια θανάτου, ετοίμαζε κάποιο νέο χτύπημα. Απλά τον πρόλαβαν και δεν… παρέλαβε το αυτοκίνητο από τον Νέο Κόσμο!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Φιλε έφυγε ο Ράμπο και γινηκαμε ανω κατω. Για να μην ακούγεται τίποτα από τα συστημικά μέσα μάλλον έχουν κηρύξει τριήμερο πένθος. Οι εισαγγελείς μπορούν να συνεχίσουν τα μπάνια τους. Απο Σεπτέμβρη βλέπουμε.

    2. ΜΑΛΙΣΤΑ!!!! !!!ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ!!!! ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!!!

    3. Όλα στον Ρουμπετη θα τα ρίξουν. Ακόμα και τη δολοφονία του Κένεντι

    4. Έπρεπε να χωρέσουν στο αυτοκίνητο-γιάφκα και ένα αντιτορπιλικό. Ο συγχωρεμένος δεν ήξερε να βγάλει τα μάτια του με τη σκανδάλη και πάνε να του χρεώσουν και τη δολοφονία του Ιούλιου Καίσαρα.

    5. Το Μανιατάκη το φάγαν για να μην ξαναμιλήσει.
      Τα όπλα ήταν για νέα μεγάλη δουλειά.

    6. Μήπως από κοινού συμφώνησαν Αλαφούζος και Μαρινάκης να βγάλουν από τη μέση τον Ρουμπέτη; Ίσως τους έφαγε λεφτά. Οι μαφιόζοι όσο πιο βρώμικα έκαναν τα λεφτά τους τόσο θηρία γίνονται αν τους φας έστω ένα ευρώ. Θυμήθηκα μια ταινία του Στήβεν Φρίαρς με την Αντζέλικα Χιούστον και τον Τζων Κιούσακ. Αυτή πόνταρε λεφτά στον ιππόδρομο για ένα μαφιόζο αλλά έκλεβε λίγα. Το έμαθε και τη φώναξε στο σπίτι του. Πήρε μια πετσέτα, έβαλε μέσα πορτοκάλια, την τύλιξε και τη χτύπησε στην κοιλιά. Την διέλυσε, για λίγα δολλάρια. Το τέλος είναι συγκλονιστικό. Τσακώνεται με τον γιο της, μκροκλέφτης στο επάγγελμα, για τα λεφτά. Όπως πάει η μάνα να πάρει τη βαλίτσα με τα λεφτά ανοίγει και του κόβει το λαιμό. Πέθανε σε μια λίμνη αίματος γεμάτη δολλάρια.

      1. Σωστη σκέψη. Το ιδιο σκεφτόμαστε. Που φτάσαμε ώστε για να απαλλαγούμε από τα καθάρματα να περιμένουμε την αλληλοεξοντωση των μαφιόζων και οχι την δράση της δικαιοσύνης

    7. Τετοια μεταπολιτευτικη βρωμα εχει να φανει απο την εποχη….Μπουφοντινα! Ακους κυρα Ντορα που απ τη κουζινα σου προεκυψες και πολιτικο προσωπο?

    8. Ο Αλαφούζος γνώριζε για τη συνάντηση του Ρουμπέτη με τον Χίο ή το έμαθε τώρα;

    9. Φοβήθηκε ο Αλαφούζος, που τον εκβίαζε ο Ρουμπέτης, ότι θα τα ξεράσει όλα στον Χίο, ποιος κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του, και του έδωσε το αυτοκίνητο. Εκτός αν του το έδωσε για προστασία. Αλλά ποιοι τον απειλούσαν; Αν ο Ρουμπέτης εκβίαζε τον Αλαφούζο το έκανε από μόνος του ή τον έβαλε ο Μαρινάκης; Τότε μιλάμε για πόλεμο μεταξύ των δύο πλούσιων, που και οι δυο έχουν ομάδες.

    10. 2 αποβρασματα λιγοτερα,στ’αρχαια μας στεφανε,σκιστους τι σουφρα

    11. Μήπως ο Ρουμπέτης εκβίαζε τον Αλαφούζο και με δική του πρωτοβουλία συναντήθηκε με τον Χίο για να εκβιάσει τον Αλαφούζο και μετά αυτός του έδωσε το αμάξι; Μπορεί να του έχει δώσει και λεφτά και τα έχει θάψει. Κι ο Αλαφούζος, που δεν γούσταρε να εκβιάζεται έβαλε να τον απειλήσουν και να τον καθαρίσουν;

    12. η βαλλιστική θα δείξει αν κάποιο όπλο χρησιμοποιήθηκε κατά Χίου ή Καραϊβάζ

    13. Πάντως ο Αλαφούζος έχει το βλέμμα πρεζάκια, ο Μαρινάκης όχι.

    14. Ίσως απειλούσαν τη ζωή του και φρόντισε να προμηθευτεί τον οπλισμό για να τους ξεκάνει πριν τον ξεκάνουν.Το ερώτημα είναι ποιοι ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση. Ο Αλαφούζος γιατί ο θανών γνώριζε τα μυστικά του και τον εκβίαζε και του έδωσε το αμάξι για να τον παγιδεύσει και να ξέρει τις κινήσεις του και έβαλε άλλους εκτελεστές να τον φάνε;

    15. Δεν τον πρόλαβαν άλλοι, τον καθάρισαν οι ίδιοι και έστησαν καρφωτικο σκηνικό για στόχο στην περιοχή που βρέθηκε φορτωμένο το αυτοκίνητο. Άλλος σε διαφορετική περιοχή ετοιμάζεται να συναντήσει τον μαύρο θεριστή.

    16. Γλίτωσαν ή μαφιόζοι ή καλοί άνθρωποι από τα χέρια του Ρουπέτη.

    17. Tι οπλισμό βρήκανε ρε παιδιά ? Καλασνικοφ κλπ, αφού ο Αλαφούζος είπε ότι το αμάξι είναι παροπλισμένο. Tί δεν είναι αυτό και το έχει δώσει στον Λεβαδειακό?

      1. Άλλο αυτοκίνητο σε άλλη περιοχή. Όχι αυτό που τους σκότωσαν

      2. ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΡΣΕΣ!!!! ΑΛΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΣΡΣΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ

    18. ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΡΟΥΜΠΕΤΗΣ !!!!
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ… ΟΤΙ ΔΕ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΡΕ……. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
      ΡΕ, ΔΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ @ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΥΣ ΠΟΠΟΛΑΡΟΥΣ Κ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Comments are closed.