Την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή, με εξαίρεση το νομοσχέδιο για αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές, ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στο Ζάππειο. Όπως χαρακτηριστικά είπε «μεταφέρουμε την πρόταση δυσπιστίας από τη Βουλή στο λαό και όχι σε πιθανώς εκβιαζόμενους βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης».
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε κάλεσμα σε όλα τα δημοκρατικά κόμματα και τους φορείς «να υψώσουν ένα τείχος Δημοκρατίας απέναντι σε μία κατάσταση πολιτικής παρακμής που δεν πρέπει να γίνει δεκτή από τη Δημοκρατική παράταξη».
Ο κ. Μητσοτάκης είναι «αμετανόητος καταχραστής της κεντρικής εξουσίας που του παραχώρησε ο ελληνικός λαός», τόνισε ο κ. Τσίπρας και κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει στην άμεση διάλυση της βουλής και στην προσφυγή στις κάλπες εντός τριών εβδομάδων.
«Από σήμερα ξεκινάμε την πορεία μας προς τον ελληνικό λαό γιατί μόνο αυτός μπορεί και έφτασε η ώρα να υπερασπιστεί τη δημοκρατία και τη κοινωνική δικαιοσύνη. Καλούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα, τους κοινωνικούς φορείς, την αυτοδιοίκηση, τα συνδικάτα, να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές και να δημιουργήσουν ένα συμπαγές τείχος προστασίας της δημοκρατίας. Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες να πάρουν την υπόθεση της δημοκρατίας στα χέρια τους. Με την πεποίθηση ότι η δημοκρατία υπάρχει και ζει όσο η υπεράσπισή της είναι υπόθεση του κάθε πολίτη».
«Δηλώνουμε ότι δεν θα νομιμοποιήσουμε αυτή την πρωτοφανή εκτροπή. Μετά τις αποκαλύψεις των αποδείξεων της εκτροπής, μετά την άρνηση να δώσει έστω και μια εξήγηση, αυτή η κυβέρνηση είναι ηθικά και πολιτικά έκπτωτη. Δεν μπορεί να παραμείνει. Ζητάμε την άμεση διάλυση της Βουλής και τη προσφυγή σε εκλογές.
Στο ερώτημα με τη Δημοκρατία ή με την εκτροπή πρέπει να απαντήσουν οι πολίτες. Μεταφέρουμε την πρόταση δυσπιστίας από τη Βουλή στο λαό. Ταυτόχρονα δηλώνουμε ότι όσο ο Μητσοτάκης αρνείται να πράξει το αυτονόητο, να προσφύγει στις κάλπες, ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση και κορμός της δημοκρατικής παράταξης στον τόπο, δεν θα νομιμοποιεί το νομοθετικό έργο μιας κυβέρνησης που είναι αποδεδειγμένα κυβέρνηση εκτροπής.
Από εδώ και στο εξής με εξαίρεση τη συμμετοχή μας στην αντιμετώπιση της προσπάθειας νομοθετικής διαδικασίας για τους νεοναζί θα απέχουμε από κάθε ψηφοφορία της Βουλής. Ξεκινάμε την πορεία μας προς τον ελληνικό λαό», υπογράμμισε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η απόσυρση της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ) από την Βουλή για πρώτη φορά μετά το 1974, δηλαδή κάτι πρωτοφανές στα χρονικά της Μεταπολίτευσης, σηματοδοτεί σίγουρα την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας ανεξάρτητα με το αν ο Κ.Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του αναγκαστούν να διαλύσουν την Βουλή ή επιμείνουν στη λειτουργία του «Κολοβού Κοινοβουλίου».
Ως προς το ερώτημα της ημερομηνίας των εκλογών, η κίνηση Τσίπρα επιτάχυνε το χρόνο διεξαγωγής τους και πλέον κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.
Να σημειώσουμε ένα παράγοντα που καλό θα είναι να ληφθεί υπόψιν, και καλό θα είναι να λαμβάνετε σε κάθε προσέγγιση των ελληνικών πολιτικών πραγμάτων: Οι Βρυξέλλες δεν αρέσκονται σε.. «Κολοβά Κοινοβούλια» καθώς θέλουν όλο το σύστημα μέσα στο «παιχνίδι».
Οπότε, και αυτοί θα πιέσουν για εκλογές «όσο το δυνατόν γρηγορότερα» και σίγουρα όχι του Ιούνιο ή Ιούλιο.
«Τραμπισμό α λα γκρέκα», υποβάθμιση των θεσμών, ολοκληρωτική νοοτροπία και επιχείρηση διασάλευσης του δημοκρατικού κεκτημένου βλέπει το Μέγαρο Μαξίμου πίσω από την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή ως αντίδραση για την αντιδημοκρατική εκτροπή που συντελεί η κυβέρνηση κατά τη συγκάλυψη του σκανδάλου των παρακολουθήσεων.
Κορώνες περί διασφάλισης και εγγύησης της δημοκρατικής ομαλότητας από την κυβέρνηση επιφύλαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο άκουσμα των ανακοινώσεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για αποχή από τις ψηφοφορίες της Βουλής.
Για το νομοσχέδιο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα είσαι παρόν κατσαπλια σίχαμα της νέας τάξης πραγμάτων!!Ε βεβαία μόνο ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ειναι αυτός που σας τρομάζει!!!Στις εκλογές θα φάτε καλά προδότες ολετήρες του έθνους.Το δίλημμα ειναι ενα…
ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
ρε τι δεν καταλαβαινετε; Υποκρινετε ο τσιπρας οπως και αυτοι που θα σκολουθησουν. Στις εκλογες θα κανουν ολοι συγκυβερνηση για να σωσουν τα τομαρια τους. Δεν υπαρχει αντιπολιτευση ολοι ειναι μια κλικα.
Oi αληταμουρες της Βουλής εχουν το θράσος μα μιλάνε για Δημοκρατία,😬😔🤬
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΡΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ,ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ Η ΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ!!!ΑΣΕ ΦΤΑΝΕΙ!!
Αυτή είναι η πολιτειακή ανωμαλία που έλεγε ο πατήρ Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός;
Εγώ που ζω έξω και τα βλέπω καθαρά χωρίς φανατισμούς και στερεότυπα σας λέω το εξής αν ερχόμουν να ψηφίσω στην Ελλάδα (που δεν θα έρθω) θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ.
Καθαροί άνθρωποι ούτε μίζες ούτε σκάνδαλα στα χρόνια που κυβρρνησαν και όσα «σκάνδαλα» πάει να τους φορτώσει η συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες είναι όλα ψεύτικα και κουτοπόνηρος αντιπερισπασμός κατά το γνωστό φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ λάθη έκανε λόγω απειρίας κυρίως και γιατί στην Ελλάδα όλοι οι κρατικό θεσμοί ελέγχονται από τη συμμορία ΝΔ.
Δικαιοσύνη, αστυνομία, εκκλησία, ανεξάρτητες αρχές τάχα μου κτλ.
Όλοι η παραπάνω δεν στήριξαν την κοινή προσπάθεια ενώ αντίθετα έβαζαν εμπόδια σε δύσκολες στιγμές ακόμα και στη διαπραγμάτευση ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εντελώς μόνος.
Να θυμίσω τα γερούν γερά, βάστα Σόιμπλε και φέρε οποία συμφωνία ναναι.
Το Μακεδονικό ήταν ένα θέμα που ξεκίνησε το 1991 με κυβέρνηση ΝΔ και Μητσοτάκη πατήρ και υπουργό εξωτερικών το Σαμαρά.
Θυμάστε τι έλεγε τότε ο Μητσοτάκης;
Σε δέκα χρόνια θα ξεχάσουν το όνομα οι Έλληνες.
Από τότε όλες οι κυβερνήσεις έριχναν το πρόβλημα κάτω σπο το χάλι και κάποια στιγμή όλες οι κυβερνήσεις δέχθηκαν ένα όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων και μεχαλλαγές στο σύνταγμα.
Τότε υπήρχε ο Γκρουέφσκι που δεν δέχονται τίποτα.
Οι Αμερικανοί για να ελέγχουν την περιοχή και να τους βάλουν στο ΝΑΤΟ έδιωξαν το αδιάλλακτο Γκρουέφσκιωκαι έφεραν τον διαλλακτικό Ζάεφ.
Τη συμφωνία που υπέγραψε ο Τσίπρας θα την είχε υπογράψει και η ΝΔ και όλα τα κανάλια τους θα έλεγαν μπράβο και ζητώ στην κυβερνήσεις Μητσοτάκη που υπέγραψε την ιστορική αυτή συμφωνία και όλοι εσείς που σήμερα μιλάτε για προδότες θα το είχατε καταπιεί σαν κουφέτα.
Όπως κατάπιατε την «επιτυχημένη συμφωνία» της κυβέρνησης με τους Ιταλούς (ΑΟΖ) όπου τους αναγνωρίζει ιστορικά δικαιώματα αλιείας ακόμα μέχρι τα έξι ναυτικά μίλια εσαεί.
Όπως κατάπιατε την «επιτυχημένη συμφωνία» της κυβέρνησης με την κουτσουρεμένη ΑΟΖ με τους Αιγύπτιους που τους δίνει επιπλέον ΑΟΖ και κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.
Που εθσασταν τότε ώρε πατριώτες της φακής εσείς που δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας;
Τότε είχατε κρυφτεί ψευτοπατριώτες όλοι εσείς.
Η ΝΔ και ο Μητσοτάκης σας ξεγέλασαν προεκλογικά για την συμφωνία των Πρεσπών για να σας κλέψουν τα ψηφαλάκια και εσείς πέσατε στην παγίδα των πατριδοκάπηλων της ΝΔ.
Προεκλογικά ΝΔ για τη συμφωνία των Πρεσπών:
Άδωνις
Η συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική και θα την καταργήσουμε.
Μητσοτάκης
Η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά επιζήμια και με μια δική μου κυβέρνηση θα την αλλάξω.
Ντόρα Μπακογιάννη στην ίδια γραμμή.
Και όλα τα στελέχη της πατριδοκάπηλης και λαικιστικης ΝΔ στην ίδια γραμμή τα βίντεο υπάρχουν για όποιον θέλει να μάθει τι έλεγαν προεκλογικά και τι μετεκλογικά.
Μετεκλογικά με ΝΔ κυβέρνηση
Άδωνις
Η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι προδοτική ούτε εθνικά επιζήμια.
Δένδιας
Θα τιμήσουμε θα εφαρμόσουμε μέχρι κεραίας τη συμφωνία των Πρεσπών.
Το λοιπόν το παραμύθι με τη συμφωνία των Πρεσπών κομμένο και μην είστε υποκριτές.
Στην ουσία
Οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σας έκλεψαν διαχρονικά σας λεηλάτησαν και σας χρεοκόπησαν.
Φεύγοντας άφησαν άδεια ταμεία
Ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε μια τάξη παρότι είχε δεσμεύσεις και μνημόνιο αφού ο «πατριώτης» Σαμαράς δεν είχε κλείσει την αξιολόγηση επίτηδες για πετάξει το μπαλάκι των ευθυνών και τα δύσκολα μέτρα στο ΣΥΡΙΖΑ που ήταν βέβαιο πως θα κερδίσει τις εκλογές.
Φεύγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από 4,5 χρόνια άφησε στα ταμεία 37 δις ευρώ.
Εσείς ψηφίσατε ξανά τη ΝΔ που σας χρεοκόπησε και άφησε άδεια ταμεία.
Η επιλογή στις εκλογές είναι πάλι δική σας θέλετε τους κλέφτες που σας λεηλάτησαν και σας λεηλατούν η αυτούς που σας άφησαν στα ταμεία 37 δις ευρώ με σωστή διαχείριση;
Η επιλογή είναι δική σας στις εκλογές.
Δική σας θα είναι και η τυχόν νέα χρεοκοπία με Μητσοτάκηδες και ΝΔ δική σας θα είναι η φτωχοποίησει.
Ήδη το πλιάτσικο της ΝΔ είναι πολύ μεγάλο και δεν ξέρω αν ακόμα και τώρα μπορεί να σωθεί η κατάσταση.
Βλέπετε εσείς επιλέξατε το 2019 τους κλέφτες και αυτούς που σας χρεοκόπησαν δεν επιλέξατε αυτούς που άφησαν στα ταμεία 37 δις
Όσο για τα 37 δις στα ταμεία προεκλογικά ο Μητσοτάκης και η ΝΔ αμφισβήτησαν και μετεκλογικά καπηλεύτικαν ωσάν να τα είχαν βάλει αυτή στα ταμεία τα 37 δις
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν παρέλαβε καμένη γη από το ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρω όμως αν θα μπορεί να πει το ίδιο και μια άλλη υποθετικά κυβέρνηση.
Στο φινάλε εγώ δεν έχω ούτε ιδεοληψίες μαύρο άσπρο ούτε στερεότυπα οι καλοί δεξιοί και οι κακοί αριστεροί εγώ μεγάλωσα στο εξωτερικό με άλλη νοοτροπία και τα βλέπω απλά και πρακτικά χωρίς κομματικά γυαλιά.
Η ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες σας χρεοκόπησαν σας φτωχοποίησαν και σας γελοιοποίησαν και ο ΣΥΡΙΖΑ σε δύσκολες συνθήκες με μνημόνια με δανειστές πάνω από το κεφάλι του έβαλε μια τάξη παρόλα τα λάθη του (που δεν ήταν σκάνδαλα επιπέδου απατεώνα Μητσοτάκη) και άφησε στα ταμεία του κράτους και 37 δις.
Απλή αριθμητική.
Τώρα αν εσείς νεοελληναράδες είστε τόσο «πατριώτες» που θέλετε σώνει και καλά τους «πατριώτες» της ΝΔ με γεια σας και χαρά σας.
Δική σας η επιλογή δική σας η ευθύνη δικές σας και οι συνέπειες και ο νοών νοείτω.
Οι μπαταχτσήδες κλέφτες της ΝΔ έχουν θαλασσοδάνεια 400 εκατ ευρώ.
Οι μπαταχτσήδες του ΠΑΣΟΚ 300 εκατ θαλασσοδάνεια.
Εσείς θα τα πληρώσετε νεοελληναράδες τα δικά τους φαγοπότια.
Τρώγανε και χέζανε όλοι αυτοί αστακούς και κοψίδια πήραν δάνεια τα οποία πληρώνετε τώρα εσείς με τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών.
Χρεοκόπησαν τα κόμματα τους χρεοκόπησαν την Ελλάδα από το πολύ πλιάτσικο και εσείς νεοελληναράδες τους ψηφίζετε ακόμα για το ρουσφέτι το βόλεμα και το πλιάτσικο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μηδέν χρέος στις τράπεζες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λάθη κυρίως λόγω απειρίας άφησε στα ταμεία 37 δις ευρώ (που ήταν άδεια από τον ψευτοπατριώτη Σαμαρά) για να μπορεί η Ελλάδα να έχει καβάντζα και να δανείζεται με χαμηλά επιτόκια χωρίς να την εκβιάζουν οι αγορές.
Αλλά εσείς ψηφίσατε αυτούς που σας χρεοκόπησαν και σας κλέβουν διαχρονικά.
Τα 37 δις ευρώ που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν φάει τα κλεφτρόνια της ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες.
Φάτε τώρα νέα χρεοκοπία και μνημόνια για να συνέλθετε.
Επειδή είστε πανέξυπνοι.
Ένας τρόπος υπάρχει για να φύγει ο Μητσοτάκης είτε σας αρέσει είτε όχι.
Τσίπρας.
Ο Κασιδιάρης είναι ένας φασίστας νεοναζι ουκρανοναζί και τσιράκι του συστήματος και θα έπρεπε να το έχετε καταλάβετε από την εποχή της ΧΑ.
Μεγάλε, ακόμα και νά βγή πρώτο κόμμα ο Τσίπρας, δέν πρέπει νά γίνη σεβαστό τό αποτέλεσμα τών εκλογών, επειδή κι αυτός τό 2015 άλλαξε τό αποτέλεσμα τού δημοψηφίσματος, ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!!!! Καί μιλάει αυτός ο καραγκιόζης γιά δημοκρατία…
Το Ναι η Όχι του δημοψήφισματος ήταν ναι η όχι στην πρόταση Γιούνκερ αυτή είναι η πραγματικότητα και όχι η προπαγάνδα που επικράτησε της ΝΔ μαζί με τα κανάλια των ολιγαρχών.
Το δημοψήφισμα δεν αφορούσε ούτε έξοδο από το ευρώ ούτε έξοδο από την Ευρώπη.
Ατό το «αφήγημα» ήταν ένα καλοστημένο κόλπο της εγχώριας διαπλοκής και της συμμορίας ΝΔ για να αμαυρώσουν τη φωνή του λαού και την δημοκρατική και ιστορική πρωτοβουλία του Τσίπρα.
Αν έχεις το θεό σου οι νεοδημοκράτες ψήφισαν ναι στο δημοψήφισμα και μετά ακολουθώντας την κομματική γραμμή προπαγάνδας της ΝΔ έλεγαν γιατί το όχι έγινε ναι.
Απίστευτα πράγματα.
Ψήφισαν ναι αλλά ήθελαν όχι και να μην γίνει ναι.
Ότι ναναι που δεν στέκει με λογική.
Είμαι από αυτούς που πιστεύω πως η Ελλάδα αν πήγαινε στα άκρα τότε και έφευγε από το ευρώ σήμερα θα ήταν πολύ καλύτερα.
Θα θα χρειαζόταν τόσες θυσίες από τους Έλληνες και σίγουρα ένα δικό σου νόμισμα έχει πολλές επιλογές χωρίς μνημόνια και ΔΝΤ.
Για να είχε συμβεί αυτό θα πρέπει να υπήρχε συσπείρωση όλων των δυνάμεων λαός και πολιτικοί.
Αν θέλεις τη γνώμη μου ούτε οι Έλληνες ήταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο και ακόμα και εσύ πιστεύοντας τα κανάλια και την εγχώρια διαπλοκή με την πρώτη στραβή θα ήθελες να κρεμάσεις τον Τσίπρα αν έφευγε από το ευρώ.
Η δε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μιζαρισμένοι και πιασμένοι από Γερμανούς, Γάλλους, Εβραίους, Αμερικανούς, Άγγλους κτλ δεν δουλεύουν για τα συμφέροντα της Ελλάδας αλλά για τα συμφέροντα της ολιγαρχίας που τους υπηρετούν.
Οπότε καταλαβαίνεις τι θα γινότανε εμφύλιος πόλεμος.
Θυμάσαι τι έλεγαν τότε στη ΝΔ κατά τη διαπραγμάτευση και μετά στο δημοψήφισμα;
Γερούν γερά, βάστα Σόιμπλε και υπέγραψε μια συμφωνία οποία ναναι.
Αυτά έλεγαν.
Ο Τσίπρας εκείνη τη δύσκολη περίοδο ήταν εντελώς μόνος απέναντι σε δανειστές, εκβιαστές, εγχώριους δωσίλιγους και τσιράκια των ξένων.
Το δημοψήφισμα εκείνο έδωσε άλλο αέρα στη διαπραγμάτευση μετά και οι ξένοι κατά το δημοψήφισμα αλλά και μετά είδαν με πολύ συμπαθητική ματιά το ξεσηκωμό των Ελλήνων και με μια Αριστερή κυβέρνηση για πρώτη φορά.
Να ξέρεις πως τόσο στη Γερμανία όσο και στη Γαλλία με φίλους που μιλούσα όλοι έλεγαν μπράβο στην κυβέρνηση και στους Έλληνες που σήκωσαν το ανάστημα τους και πρέπει να στηριχθούν μέχρι τότε τα σχόλια για την Ελλάδα και τους Έλληνες δεν ήταν καθόλου κολακευτικά τα θυμάσαι και εσύ φαντάζομαι με τα ειρωνικά άρθρα τους τεμπέληδες Έλληνες που δεν δουλεύουν και πίνουν ούζα.
Στα χρόνια των μνημονίων μια μόνο κυβέρνηση σήκωσε το ανάστημα της και τα έβαλε για πρώτη φορά με τα κοράκια των αγορών και αυτή η κυβέρνηση ήταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Οι κυβερνήσεις συνεργασίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εκείνη την περίοδο ήταν φέρτε ότι θέλετε δανειστές να το υπογράψουμε.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Το τι θα επιλέξετε φίλε είναι δική σας επιλογή και εσείς θα την πληρώσετε όπως την πληρώσατε και τώρα με το Μητσοτάκη.
Μπορείτε να πυροβολήσετε τα πόδια σας ξανά ψηφίζοντας έμμεσα η άμεσα τη ΝΔ αλλά αυτός που θα πονέσει περισσότερο δεν θα είναι άλλος εκτός από εσάς.
Εγώ νομίζω πως με βάση τα κόμματα ως έχουν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η καλύτερη επιλογή.
Βγείτε για λίγο από τη συνήθεια τα στερεότυπα και τους φανατισμούς και δείτε για λίγο καθαρά.
Η ΝΔ οι Μητσοτάκηδες και το ΠΑΣΟΚ σας χρεοκόπησαν και συνεχίζουν να σας λεηλατεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ΣΥΡΙΖΑ σε δύσκολες συνθήκες με μνημόνιο με δανειστές πάνω από το κεφάλι του και δεσμεύσεις στο τέλος άφησε και 37 δις στα ταμεία.
Εσείς τι θέλετε κάποιον που διαχειρίζεται σωστά και σέβεται το δημόσιο χρήμα η αυτούς που σας χρεοκόπησαν σας κλέβουν και συνεχίζουν να σας λεηλατούν;
Το ερώτημα είναι ρητορικό και απλό και δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε μένα απάντησε στον εαυτό σου ειλικρινά όμως.
Και τα μπουρδέλα έχουν δικαίωμα στην απεργία.
ο Εθνοπροδοτης του συριζα τολμα να προκαλει και παλι.Οι Εθνικιστες ρε αληταρα ειναι Ελληνες με ολη τη σημασια της λεξεως.Αδουλωτοι ανεπιρεαστοι και δεν εχουν αφεντικα εντος και εκτος Ελλαδος.Το καταλαβες ρε παρταλη ? Για σενα το λεω που υπεγραψες την καταπτυστη συμφωνια των Πρεσπων που εδωσες ασυλι σε δυο εκατομμυρια λαθρομεταναστες.Που υπεγραψες και τα τρια μνημονια .Που ληστεψες τους. συνταξιουχους με τον νομο κατρουγκαλου.Αί σιχτιρ
Αυτοι οι οποιοι ξεπουλησαν την Μακεδονια στους γυφτοσκοπιανους και θα εσκιζαν τα μνημονια με ενα νομο και ενα αρθρο και που γεμισαν την χωρα με λαθρομεταναστες και ανεχοταν τις αλητειες των αναρχοαπλυτων στα Εξαρχεια και τις καταληψεις και τις επιδρομες του Σκατικωνα κλπ , κλπ , ζητα παλι την ψηφο του Ελληνικου λαου για να αρχισει παλι το μπαχαλο κλπ !!!!!! Δηλαδη να φυγουμε απο την Σκυλα και να πεσουμε στην Χαριβδη !!!!! Με αυτο το πλευρο να κοιμουνται!!! Αυτοι πρεπει να πανε στο 3% , εκει που ηταν!!!! Ακομα υπαρχουν οι συνεπειες απο τον αθλιο νομο του Κατρουγκαλου, τον οποιο κατα τα αλλα θα καταργουσαν οι ψευτες της ΝΔ !!!! Του φουμο ειναι ετοιμο για τις εκλογες και για τους δυο!!!! Οσοι ακομα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου, ας τους ξαναψηφισουν να προκοψουν!!!!
Τα Σκόπια τόσα χρόνια δεν έχουν καταρρεύσει αφου (δυστυχώς) τα στηρίζουν οι «Μακεδονομαχοι» Βορειοελλαδιτες. Χαμός κάθε Σαββατοκύριακο απο Έλληνες στα Σκόπια. Στα σούπερ μάρκετ και γενικά στα καταστήματα ακους σχεδόν μόνο Ελληνικά! Βενζίνη βάζουν στα Σκόπια μέχρι και στον οδοντίατρο πάνε. Και φυσικά να μην ξεχάσουμε ότι τους 300 «προδότες» της βουλής τους ψηφίζουν οι Τσιφτετελληναραδες. Σίγουρα δεν πήραν την εξουσία με κάποιο πραξικόπημα!!!
Γιωργοs Καρατζαφερηs σχολια…ΣΚΑΙ 31/1/2023
Υμνοι Καρατζαφερη για τον Κυριακο:»Ειναι ο πρωθυπουργοs του αιωνα»…
Μητσοτακηs:Χερι χερι με τον Καρατζαφερη…
Πολιτικη ΒΟΜΒΑ:Επιστρεφει(;)ο Μπογδανοs στη ΝΔ…
Σφιγγουν οι κ@λοι του δειμωκρατικου τοξου…
Ρεζίλια Ελληνες πολιτικοί απατεώνες και λήσταρχοι έχετε στείλει τη χώρα στο πάτω και συνεχίζετε το μαπετ σοου ενώ ο λαός πεινάει και ξενιτεύεται. Θα σας μαυρίσουμε όλοι οι σκεφτόμενοι πολίτες. Να πονταρετε μονο σε αυτούς που τρώνε ακόμα κουτόχορτο με τις αηδίες που ξεφουρνίζουν κάθε μέρα οι αστείοι δημοσιοκάφροι σας
Οι χασισοαληταμπουρες θα βγάλουν από την εξουσία τους κοκαπουστοαλητες. Πάρε τους μεν βάρα τους δε και κοπριά στα λάχανα. Καμιά λευτεριά δεν βλέπω.
Μητσοτάκη κλέφτη φύγε.
ΤΑ ΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ
ΠΟΥΣΕ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΚΟΠΡΗΤΙΑ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΗ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΣΤΙΓΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ…ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΗΣΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ
Ο Ντογιάκος (το γνωστό κάθαρμα), γνωμοδότησε (πάλι) υπέρ των Funds με εντολή Μητσοτάκη (αφού αυτός κρύβεται πίσω από τα κοράκια).Να σου πλειστηριάζουν δηλ το σπίτι για 1000€. Μητσοτάκης-Ντογιάκος είναι εχθροί του κράτους. Να τους ξαναψηφίσεις μαλάκα.
Κυριάκο μαζί σου. Δηλαδή και που ήταν στην Βουλή τα 2ποδα, τί έκαναν; Βρε ουστ.
Όσο και να γλύφεις δεν θα σε βάλει συνέταιρο στα κέρδη του. Με τα 0.60 θα μείνεις. Ίσως μία μικρή προσαύξηση λόγω εκλογών.
Ο Καρατζαφέρης ανακοίνωσε ότι θα, κατέβει στις εκλογές με τη ΝΔ.
Ο Μητσοτάκης βαζεύει τους ψήφους των ακροδεξιών.
Σας δουλεύει ψιλό γαζί η συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες.
Πόσο ηλίθιους σας θεωρούν;;
Εντυπωσιακο το θεατρο των δυο Μερκελοκαραγκιοζηδων οντως! Ολα τα λεφτα! Οι…επικοινωνιολογοι σας το υπαγορεψανε? Καινουργια….ποικιλια σανου?
Βελόπουλος, ΚΚΕ, ΜΕΡΑ25 και ΠΑΣΟΚ κάντε το ίδιο.
Ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει.
Η ανοχή είναι συνενοχή.
Βγήκε το δεξιό παρακράτος να εκμεταλλευτεί πολιτικά την τραγωδία με το θάνατο του πιλότου.
Τι πιο σύνηθες, μια ζωή περιμένουν σαν τα κοράκια.
Ακόμα σας κυβερνούν ο εκβιαστής και οι εκβιαζόμενοι της ΝΔ;
Πόση ξεφτίλα πια ρε νεοελληναράδες;
Είπε ο συνταξιούχος λούστρος των ναζί …
Τίτλος λανθάνων την αλήθειαν λέγει. Πιο πεοθυλαστες των Γερμανών από τους ραγιάδες εν Ελλάδει δεν υπάρχουν. Το έχουν αποδείξει πάμπολες φορές οι πολιτικοί σας.Κι εσείς που τους ψηφίζετε. Τι ΝΔ, τι Σύριζα, τι ΚΚΕ, Πασοκ και Μέρα 25. Τουμπεκί σε όλα τα μνημόνια και μια Χρυσή Αυγή που δεν παραιτήθηκε ούτε το καλοκαίρι του 15, ούτε για τις Πρέσπες. Τελικά ποιοι είναι οι Γερμανοφιλοι;;;
Λούστροι των ναζί είναι οι Μητσοτάκηδες που ψηφίζετε.
Κολλητός του Χριστοφοράκου ήταν ο Μητσοτάκης σας με τις «χορηγίες» της Siemens μεγάλωσε.
Ο δε πατήρ του Μητσοτάκη ήταν δωσίλογος και συνεργάτης των ναζί.
Για αυτό τόσο η ΝΔ όσο και οι Μητσοτάκηδες είναι οι αγαπημένοι των Γερμανών.
Μάθε επίσης πως εδώ έχει βουίξει η Γερμανία πως ο Μητσοτάκης ζήτησε από τους Γερμανούς μεσολάβηση για τα ελληνοτουρκικά ώστε να βρεθεί μια λύση που θα περιλαμβάνει συνεκμετάλευση του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.
Ο Μητσοτάκης το ζήτησε από τους Γερμανούς.
Ψιλά γράμματα αυτά για νεοελληναράδες σαν εσένα που παριστάνετε και τούς πατριώτες τρομάρα σας.
Τράβα τώρα στο καλάθι της νοικοκυράς του τσαρλατάνου Άδωνι έχει προσφορές καλές ένα κιλό φέτα 16 ευρώ μόνο.
Λάδι 5 λίτρα 30 ευρώ φοβερή προσφορά.
Το είπε και ο Αυτιάς όλη με τη ΝΔ που τους ταΐζει καλά.
Ο Τσίπρας είναι λαμόγιο, μόνο που δεν έχει κ@@ο να ελέγχει τις δεξιές κρατικές υπηρεσίες. Τι πα να πει ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή; Δεν γίνεται κάτι να ισχύει μόνο για τη Χρυσή Αυγή του πλέον 1 άντε 1,5%. Η εγκληματικότητα και οι παρανομίες πιάνουν ΟΛΑ τα κόμματα. Αν έχει τα @@ ο Τσίπρας, να δεχτεί και τον περιορισμό των αναρχοκουμουνιών, των άπλυτων, των αλλοδαπών, των τρομοκρατών ( λχ 17Ν ) και των βανδαλισμών τύπου ρουβίκονα. Αλίμονο οτι νομοι θέλουμε να βγάζουμε ΜΟΝΟ για την Χρυσή Αυγή και σε ότι μας κόβει ψήφους. Αλίμονο να συκοφαντούμε και να λέμε εγκληματίες όποιον δεν δεχόμαστε και δεν είναι με το μέρος μας, αλίμονο να λέμε δολοφόνους όσους ΔΕΝ έκαναν φόνο.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ….
Καλα ρε φιλε αφελη , δεν το ξερεις οτι ο Βελοπουλος ειναι το δεκανικι της ΝΔ ??????
ΑΥΤΟΙ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ
ναι, οκ, δεκτό. Να ΜΗΝ πληρώνονται όμως. Δηλαδή ΚΑΙ να δημιουργούν ζήτημα ΚΑΙ να τσιμπάνε τη βουλευτική αποζημίωση. Ωραία! Όπως δηλαδή οι λαθροαράπηδες ένα πράγμα. Κοπρίτες ολκής! Να κάθονται, να λιαζονται και να πληρώνονται. Αλεξάκη, θα ρωτήσω αύριο το αφεντικό μου : «αφεντικό διαφωνώ με το πως λειτουργείς το μαγαζί σου. Γίνεται να με πληρώνεις κι εγώ να….. ξύνομαι;» Γαμώ την αριστερά σας ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.
Κανονικά όλη η αντιπολίτευση πρέπει να κάνει το ίδιο μέχρι να ξεφτιλιστεί και να παραιτηθεί ο απατεώνας Μητσοτάκης.
Ψηφίστε τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες νεοελληναράδες σαν καταντήσατε τριτοκοσμική χώρα και ακόμα να ξυπνήσετε.
Οι πρόσφυγες που πέρασαν τα σύνορα της Ελλάδας το 2016-17 και ήρθαν στη Γερμανία σήμερα είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από εσάς που υποτίθεται ζείτε στην πατρίδα σας.
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σας χρεοκόπησαν σας φτωχοποίησαν σας γελοιοποίησαν και πάλι τους ψηφίζετε για το ρουσφέτι και το βόλεμα και γιατί είστε χαμηλής νοημοσύνης και τελείως ηλίθιοι.
Φάτε τώρα ρουσφέτια και βολέματα.
Να πάτε τώρα στο καλάθι της νοικοκυράς του τσαρλατάνου Άδωνι που σας δουλεύει ψιλό γαζί.
Εντελώς καθυστερημένοι είστε.
Η συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες έχουν σχέση με τη greek mafia και οι νεοελληναράδες τους ψηφίζουν ακόμα για το ρουσφέτι το βόλεμα και το πλιάτσικο.
Μην ανησυχείτε όμως νεοελληναράδες θα πάτε στο καλάθι της νοικοκυράς του τσαρλατάνου Άδωνι και θα είστε καλά.
Σας δουλεύει ψιλό γαζί ο Σκοπιανός Άδωνις και σας πουλάει πατριωτισμό με την οκκά επειδή είστε τελείως ηλίθιοι.
Η καταγωγή του Άδωνι είναι από τα Σκόπια,.
Γεια σου φίλε Έλληνα της Γερμανίας σε διαβάζω και σε χαίρομαι και λίγα λες. Είπαμε τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις έχουν τελικά σώσει το 60% και όλοι τους είναι με καταθέσεις, περιουσία, διορισμούς, αναθέσεις έργων, μίζες φτιαγμένοι. Κοιτάζουν αφ’υψηλού ένα 30% που πληρώνει πάντα το μάρμαρο. Δεν κουνιέται φύλλο. Μπουκωμενοι και οι γαλοναδες που εξυπηρετούν την εκάστοτε κυβέρνηση γιατί αλλιώς κάθε 5-6 χρόνια θα είχαμε πραξικόπημα. Υπομονή μπορεί να βρεθεί κάποιος πατριώτης σαν το γέρο του Μωριά και να ισιωσουν όλα.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Να είσαι καλά φίλε Κεφαλονίτη και εγώ σε σέβομαι να το ξέρεις.
Τον Κολοκοτρώνη φίλε Κεφαλονίτη τον έβαλαν τότε φυλακή όπως και τους περισσότερους ήρωες του 1821 οι πολιτικοί πρόγονοι των Μητσοτάκηδων και της ΝΔ.
Τίποτα δεν διδάχθηκαν οι νεοελληναράδες από την νεότερη ιστορία τους.
Ανάθεμα και αν την ξέρουν την πραγματική ιστορία.
Μικρασιατική καταστροφή.
Σεπτεμβριανά.
Χούντα.
Εισβολή και κατοχή Κύπρου.
Όλα από τον ίδιο πολιτικό χώρο διαχρονικά και τους απογόνους τους, με τη σημερινή μορφή και εκφραστή τη ΝΔ.
Τον Καπποδίστρια τον δολοφόνησαν οι πολιτικοί πρόγονοι της ΝΔ και των Μητσοτάκηδων.
Το μέγα ηγέτη Βενιζέλο των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών τον έριξαν γιατί ο λαός ήθελε ψωμί ελιά και κώτσο βασιλιά και μια αντιπολίτευση λαικίστικη, ξενόδουλη και ξενόδουλη με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.
Οι απόγονοι τους σήμερα είναι η ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες.
Η κατάρα της Ελλάδας διαχρονικά.
Μαυροκορδάτος και Κωλέτης οι πρόγονοι των Μητσοτάκηδων της ΝΔ και τα συμφέροντα που εκπροσωπούν.
Όσο οι νεοελληναράδες δεν αντιλαμβάνονται και δεν μαθαίνουν είναι καταδικασμένοι σε νέες χρεωκοπίες και νέες εθνικές καταστροφές μέχρι την πλήρη εξαφάνιση.
Το 60% που καλοπερνά από τη συμμορία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι κομματόσκυλα, λαμόγια, βολεμένοι ύαινες και αρπακτικά.
Δεν θα είναι πάντα έτσι όταν πριονίζουν το κλαδί που λέγεται Ελλάδα κάποια στιγμή θα πέσουν όλοι κάτω.
Μητσοτάκη κάθαρμα παραιτήσου.
Μητσοτάκη γ@μιέσαι π@λιοπούστη.
Γ@μιούνται και όσοι τους ψηφίζουν.
Χεστηκες αλεξακη μολις διαβασες την αληθινη δημοσκόπιση, ετσι? Απο ολα τα νομοσχεδια θα απεχεις εκτος…
Δεν πειραζει, η Χρυση Αυγη ας.. εξαιρεθει
Ο Κασιδιαρης δεν ειναι στην Χρυση Αυγη.
.
Να δω λαμόγια τι αλλο θα σκεφτειτε!
Αα, αλ6, μήπως γνωριζεις απο την παγκοσμια ιστορια τι έκαναν ολες οι αυτοκρατοριες πριν την τελικη πτώση τους?
.
..αν το βρεις γραψε μου
Α, την περιστερα σου εχω καιρο να την δω, τι κανει, ζει;
Η χούντα του Μητσοτάκη πρέπει να πέσει και θα πέσει.
Η χολέρα που απλώθηκε στη χώρα παντού θα φύγει.
Τι λες ρε καργιολη τι σου έταξαν τα αφεντικα σου; ποια πατριωτικη περιοχή θα πουλήσεις πάλι και θες εκλογες ξευτίλα εθνοπρωδοτη η Μακεδονία είναι ελληνική το αίμα και η κατάρα των πρόγονο μας έχει πέσει στα κεφάλια σας και στις οικογένειες σας, να μην μείνει κανένας σας ζωντανός ρε μπασταρδε.. Οσο για το άλλο πιόνι ανθελληνικό σκουπίδι που κυβερνά την χώρα, όλα εδώ πληρώνονται κούλα όλα εδώ, προδότες λαθρολαγνοι και λοατκι ξευτιλες, ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ. Ζητω ο ένας και μοναδικός ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΖΉΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Το ίδιο να κάνει και ο Βελοπουλος τώρα. Να αναγκαστεί να πάει σε εκλογές ο εθνικός μειοδοτης.
Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Βελόπουλος είναι να τρέχει στον Ντογιάκο και να τον εκλιπαρεί να αφήσει εκτός εκλογών τον Κασιδιάρη, ως κοινός ρουφιάνος και χαφιές.