“ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ”: ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ – ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ “ΖΑΧΑΡΙΑΣ” ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    exo khdeia

    Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στον αγαπημένο τους Αλέξανδρο.

    Τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το απόγευμα της Τρίτης, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και το οποίο κινείτο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

    Πυροσβέστες και αστυνομικοί, που έφτασαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα των σιδερικών τον 23χρονο Αλέξανδρο, ο οποίος όμως ήταν ήδη νεκρός.

    Η κηδεία του Αλέξανδρου Ζαχαριά γίνεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά. Απαρηγόρητοι οι γονείς, οι φίλοι, αλλά και οι άνθρωποι με τους οποίους δούλευε στα καταστήματα παιχνιδιών της εταιρείας του πατέρα του, είναι εκεί, για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

    Άφατη θλίψη είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων, που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον δικό τους Αλέξανδρο, που τόσο βίαια έφυγε από τη ζωή. Όλοι τους μιλούν για ένα παιδί χαμογελαστό, με όνειρα και σχέδια για τη ζωή που, τόσο ξαφνικά, βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

    funeral5

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Καλό ταξίδι μικρέ και να είσαι ευτυχισμένος εκεί που πας. Καλό παράδεισο να έχεις. Κρίμα ήσουν τόσο νέος.

    2. ας τα κάνουν τα αμάξια να πηγαίνουν μέχρι 50 60 χιλιόμετρα γιατί τα κάνουν και φτάνουν 170 και 250 Ε μου λέτε??? αφήστε τη θεωρία λοιπόν όλοι εσείς οι Άγιοι που δεν τρέξατε ποτέ σας άλλωστε δεν είναι λίγα και αυτά που γίνονται με χαμηλές ταχύτητες….. μη λέμε ότι θέλουμε ειδικά κάτι μλκς που σε αγανακτούν και πανε σα πάπιες φρενάρουν συνέχεια δε ξέρουν που παν οι ρόδες τους….. και έχουν πάρει κόσμο και κοσμάκη στη πλάτη τους …. Όσο για τη ΛΕΑ για εσάς τους εντελώς αργοστροφους είναι λωρίδα έκτακτης ανάγκης και όχι να την καβαλατε επειδή πάτε με 30 …. επιπλέον στις υπόλοιπες λωρίδες πρέπει να οδήγητε με νορμάλ ταχύτητες και να μη πλακωνεστε στα γαμ…. τα φρένα επειδή απλά δε ξέρετε να οδήγητε….. συμφωνώ ότι τα 170 είναι υπερβολή όμως το ίδιο ισχύει και για τα 50 στην εθνική οδό ακόμα και στην αργή λωρίδα .. .. αγανακτα αυτός που ακολουθεί και μετά η μλκ πάει σύννεφο…..

    3. Λοιπόν το αυτοκίνητο που είχε ήταν ένα Golf 5 GT 1.400 κυβικά 170 άλογα οταν φρέναρε με 170 από τη γράφουνε κάποια άρθρα επάνω στο δέντρο και ο δρόμος ήταν μικρός αλλά μεγάλη ευθεία και κατοικημένη περιοχή με σχολεία και θα έπρεπε για 40 αυτός επέλεξε να πάει πάνω από το όριο ταχύτητας σε κατοικημένη περιοχή λογικό είναι να στενεύουν πάρα πολύ τα πράγματα με 170 που χτύπησε ήταν σαν 340 χιλιόμετρα Αυτό σημαίνει παιδιά δεν κατάλαβε τίποτα το παιδί Εγώ σε πεζοδρόμιο ήμουνα και ακούω ένα μπαμ Από δυνατό αέρα και είχε πέσει στα 20 μέτρα μία λεκάνη πλαστική των ρούχων στο δρόμο αν πήγαινα εγώ πιο γρήγορα με τα πόδια Θα την είχα φάει στο κεφάλι…

    4. ΤΑ DRONES ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ Ε; ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ ΟΣΟ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΖΕΠΕΛΙΝ.

    5. Γιατί τρέχουν;;;;;;;;
      Να προλάβουν τί;;;;;;;;
      Αυτός που έφυγε…… έφυγε.
      Αυτοί που μένουν είναι το δύσκολο

    6. Κριμα ηταν ακομα παιδι! Γενικα σε αυτην την ηλικια δεν εχουμε την αισθηση του κινδυνου! Τα πεισσοτερα κακα απο την ταχυτητα γινονται! Στο χερι μας ειναι να μην τρεχουμε σαν τρελοι κ να φοραμε κρανος!

    7. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΝΩΝΤΑΙ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ!! ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

      ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΘΑ Τ Ρ Ο Μ Α Ξ Ε Τ Ε !!!

      1. Απο οτι ακουσα δν εφταιγε ο νεαρος αλλα μια κυρια που προπορευοταν κ ενω ο νεαρις εκανε προσπεραση ξαφνικα η κυρια αποφασισε ν στριψει κ ο νεαρος καρφωθηκε στην κολωνα για ν μ τν σκοτωσει.

        1. Ρε καφρε μουλε. Ξέρεις τι ρόλο παίζει η διπλή διαχωριστική σε έναν δρόμο πανίβλακα; Η μήπως το ότι στην πόλη το όριο είναι τα 50 και όχι τα 170; Στοκε.

    8. Καλο του ταξίδι. Ελπιζω τουλάχιστον να εχουν και αλλα παιδια οι ανθρωποι αυτοι. Οχι οτι αυτο εχει μεγαλη διαφορά, γιατι οπως πολυ σοφά λέει ο λαός μας, οποιο δάχτυλο κι αν κόψεις, το ιδιο πονάει, αλλα τουλάχιστον θα εχουν κάπου να ακουμπήσουν οι ανθρωποι. Κρίμα το παιδι, οπως και ολα τα νεα παιδια μας που χάνονται στην άσφαλτο.

      1. Κρίμα για κανεναν δεν λες που επιλέγει να αυτοκτονήσει και να δολοφονήσει και άλλους στον δρόμο τύπου Παντελιδης (α ναι δεν οδηγούσε αυτός) και τόσοι άλλοι.

    Comments are closed.