ΡΕΒΕΓΙΟΝ “ΠΑΡΕΑ” ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΕΠΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΝΩ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΕΑ!!!!

    Κοινοποίηση:
    αστυνομια

    Ρεβεγιόν σε τέσσερα σπίτια έκανε χθες η αστυνομία, αφού όπως γράψαμε και νωρίτερα έκαναν έφοδο σε Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά όπου εκτός από το ότι δεν τηρούνταν τα μέτρα βρήκαν και όπλα.

    Το “εντυπωσιακό” είναι τα πρόστιμα που έκοψαν σε άλλα δύο σπίτια στην Λευκάδα και στην Εύβοια, όπου υπήρχαν «παράνομες» συναθροίσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα 3.000 ευρώ στους δύο ιδιοκτήτες των σπιτιών και των 300 ευρώ σε έξι στην Λευκάδα και δέκα στην Εύβοια.

    Όσον αφορά στο σπίτι στην Λευκάδα δεν γνωρίζουμε το πως ακριβώς θεωρείται «παράνομη συνάθροιση» ένα ρεβεγιόν με 7 άτομα (9 είναι το όριο), ενώ και στην Εύβοια υπήρχε μόλις ένα άτομο παραπάνω απ’ ότι επιτρέπεται.

    Για το περιστατικό στην Εύβοια, όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, προηγήθηκε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας ότι υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση ατόμων σε σπίτι στη περιοχή Νέα Λάμψακο. Ακολούθως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι, παρουσία Εισαγγελέα, και εντόπισαν 10 άτομα να κάνουν ρεβεγιόν και να έχουν στήσει ένα εορταστικό πάρτι.

    Άμεσα συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας. Σε βάρος του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Χαλκίδας, ενώ για την υπόθεση ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

    Επίσης από 300 ευρώ πρόστιμα βεβαιώθηκαν στους υπόλοιπους 9 παρευρισκόμενους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ούτε οι κατοχικές κυβερνήσεις δεν έμπαιναν βράδυ σε σπίτια, άλλο να συμπαθείς τους Γερμανούς Κυριάκο και άλλο να φέρεσαι όπως τα SS στην κατοχή.

    2. ο γειτονας μου παρτυ ειχε αφου δεν με ενοχλει γιατι να ρουφιανεψω ρε , δεν ειναι σωστο πραμα το ρουφιανεμα να το ξερετε μεγαλο κακο .

    3. Αφού στίν Κύπρο επιτρέπεται μέχρι 10 άτομα έκει πάει από τα 11 κι απάνω ενώ στίν Ελλάδα προτιμά από τα 10 άτομα κι απάνω…

    4. Η συμπεριφορά της Αστυνομίας αυτή την περίοδο, απέναντι στον πολίτη, είναι παντελώς απαράδεκτη. Καμία κοινωνική ευαισθησία, αντί να μεριμνούν για το καλό του πολίτη και προπάντων την Ασφάλεια του, εξαντλούν το γράμμα του νόμου για το πνεύμα δεν τους ενδιαφέρει καθόλου!!! Τους δώσανε λοιπόν, λίγο αέρα οι πολιτικοί και το παίζουν βελιγκεκες, μάγκες, και κατατρομοκρατουν τον απλό Πολίτη βγάζοντας απωθημένα τους. Αλλά έτσι με αυτή την πρακτική θα ξεσηκωθει η οργή του κόσμου και θα ξεσπάσει πάνω τους, δεν γίνεται να επιβάλουν φασιστικά αντιλαικα μέτρα με το έτσι θέλω, δεν γίνεται να επιβάλουν στέρηση ελευθερίας του πολίτη. Το ότι είναι εντελομενα όργανα, δεν μπορεί να μειώσει την ευθύνη τους και να είναι η αιώνια δικαιολογία τους σε μια δημοκρατική χώρα. Ας ασχοληθουν επιτέλους με το αντικείμενο τους , την Ασφάλεια του Πολίτη κι ας αφήσουν κατά μέρος το κυνηγητό του. Αλήθεια, οι αστυνομικοί αυτοί που σήμερα χρονιαρες ημέρες, πάνε και κλείνουν τις εκκλησίες, και παραμονεύουν να κόψουν πρόστιμο στους πιστούς, πως θα πάνε αύριο να αντικρίσουν τα Ιερά και τσ Άγια με ελαφρά την καρδία?

    5. Βρε μπατσόνι, η ντροπή δεν είναι δουλειά. Είπαμε, να εξασφαλιστείς, αλλά όταν στρέφεσαι ενάντια στην κοινωνία , τι νομίζεις ότι πετυχαίνεις; Μία μέρα θα συνταξιοδοτηθείς, θα βγάλεις τη στολή, κι όλοι θα σε φτύνουν. Τα ίδια σου τα παιδιά θα σε φτύνουν και θα ντρέπονται για σένα.

    6. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΠΑΚΟΥΡΙ ΗΤΑΝ? ΣΠΙΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ?

    7. ΡΑΓΙΑΔΕΣ & ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ , ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΘΟΜΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ , Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝΕ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΕΙ , ΟΣΟΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΙΣΤΡΙ ΓΑΙΔΑΡΩΝ , ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΧΕΣΤΗΔΕΣ !!!

      1. Ναι αλλά να ανοίγουμε κανένα βιβλίο, καμμια εφημερίδα που και που! Τα ματάκια των υπολοίπων δεν μας φταίνε!

    8. Χαρά στον ελληναρα Άρτεμη Μάτσα! Ζήτω ο δοσιλογισμος! Και εις κατώτερα συνελληνες, ρουφιανεψτε αβερτα

      1. Δεν ρουφιανεβουν τσαμπα,επι πληρωμη τα κανουν.

    9. σε χωριά της ορεινής φωκίδας ,οπου ζούν 7-8 γερόντια τον χειμώνα σε κάθε χωριό ,τα καλοκαίρια αλλά κ τώρα συνέχεια γίνονται ΚΛΕΨΙΕΣ σε σπίτια κ σε αυτοκίνητα απο γύφτους αλβανούς βούλγαρους κυρίως ,παίρνουν οι κάτοικοι το 100 κ τούς λένε ΔΕΝ υπάρχει προσωπικό κ περιπολικό να πάνε αστυνομικοί για τα περιστατικά αυτά κ μάλιστα πριν 3 χρόνια επιασαν 2 γυφτους να κλέβουν την εκκλησία κ πήγε το περιπολικό μετά απο 6 ωρες ????
      ριν 5 ημέρες ανοιξε το καφενείο σε ενα χωριό για να το καθαρίσει ο ιδιοκτητης του κ ηταν μέσα ενας συγγενής του κ τον βοήθαγε στο καθάρισμα ,κάποιο ΕΛΕΙΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ πηρε τηλ το 100 κ κατήγγειλε το περιστατικό ,αμέσως σε ΜΙΣΗ ΩΡΑ εφθασαν ΤΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ κ βεβαίωσαν 3.000 ευρω πρόστιμο στον ιδιοκτητη κ 300 ευρω στον συγγενή του ,αυτη ειναι η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΗΗΗΗ – μπραβο στα ΜΠΑΤΣΟΣΚΥΛΑ

    10. ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΜΕΣΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΆ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΆΛΛΑ! ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΊΠΟΤΑ! !

    11. Φασισμός της οικογένειας Μητσοτάκη, θυμίζουμε Αφρικανική χώρα όπου ο Φύλαρχος Κυριάκος κάνει ό,τι του γουστάρει καταδυναστεύοντας τους πολίτες.

      1. …..ποια αφρικη ρε ……ασια ρε και αφησε ησυχη την αφρικη…..αδιαβαστε…..

    12. Μηνύσεις και αγωγές στους πανίβλακες αστυνομικούς που την είδαν εξουσία.
      Αλλά, μην ξεχνάτε ηλίθιοι, όταν σας δέρνουν τα κουμούνια, ανάρχες κ.τ.λ. θα σας δέρνουμε κι εμείς.

      1. Όπως εισαι παρε φορα και πέσε στο κενό. Ξέχασες το διαδώστε!1! Στο τέλος της μακακιας που έγραψες. Δεν πειραζει . Και εσύ το έριξες ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ

    13. Τα μπατσάκια, με την άκρως περιορισμένη αντίληψη και την αντικοινωνικότητα που τους διακατέχει, μετά τη νομιμοποίηση της διαταραχής τους από το καθεστώς, που οι ίδιοι αποκαλούν δουλειά, έχουν αποθρασυνθεί τελείως. Συγχαρητήρια στους ψηφοφόρους της μεσαίας τάξης των 600€ που έχουν χαντακώσει, για μια ακόμα φορά, ολόκληρη την κοινωνία, για τα μικρορουσφέτια τους, ή ακόμα χειρότερα, απλά έχοντας αναγάγει την ηλιθιότητα σε τρόπο ζωής, χωρίς κανένα ατομικό ή συλλογικό όφελος.

      1. Τα μπατζάκια ακολουθανε τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους όπως ορκίστηκαν. Εσύ κατσε μιζερε που και 1000 ευρω να σου δώσουν 2000 θα ζητάς παρε φορα και χτυπα το κεφαλι σου στον τοιχο. Μια ζωή η αστυνομία σας φταίει. Όχι οι κυβερνήσεις. Είναι κυβέρνηση η χρυσή αυγή τα ψηφισματα της θα τηρείς , είναι το ΚΚΕ τα ψηφισματα του θα ακολουθείς. Αμα εισαι μαγκακος και το παίζεις τρελιτσα εύχομαι να έχεις βαθιά τσέπη. Φιλακια

        1. Οι αστυνομικοι συμπεριφερονται με μισος κατα των πολιτων αυτης της χωρας . Αν σου δοθει εντολη να σκοτωσεις την μανα σου θα το κανεις; Ε λοιπον οι αστυνομικοι με τις εντολες που εκτελουν δειχνουν να μισουν τους Ελληνες. Εσεις δηλαδη πως ζειτε δεν λετε και σε εμας και δεν ειστε μιζεροι; Πες για να σας κανουμε copy paste να ζουμε και ολοι οι υπολοιποι χωρις μιζερια

        2. Τα μπατζακια να κανουν σωστα την δουλεια τους που ειναι η ασφαλεια του πολιτη .Μας εχουν ρημαξει οι τουρκογυφτοι και αν ερθουν λενε δεν μπορουν να κανουν τιποτα και ποιος μπορει να κανει ;Να κοφουν προστιμα στην φυωχολογεια πρωτη και καλυτεροι .Ξεφτιλες

    Comments are closed.