ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ! “ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ” ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ – “ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΟΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝ” [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    petros_fillipidis.png

    Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Δανάη Μπάρκα και ο Άρης Καβατζίκης διάβασαν αποσπάσματα από τις καταγγελίες που έκαναν χθες στο ΣΕΗ, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Λένα Δροσάκη.

    Αναφορά έγινε και στην απόλυση του Φιλιππίδη από την θιασάρχισσα Κάτια Δανδουλάκη το 2019 στην παράσταση Έγκλημα στο Όριαντ Εξπρές. Σύμφωνα με την κ. Δροσάκη, τότε άρχισαν τα ίδια περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης προν την ίδια, άλλες φορές κατ’ ιδίαν άλλες μπροστά σε όλο τον θίασο. Μία μέρα χωρίς κανέναν λόγο επιτέθηκε λεκτικά και με απίστευτη ένταση ενώπιον όλου του θιάσου σε εμένα και στον συνάδελφό μου Λευτέρη Ζαμπετάκη, προφανώς θεωρώντας ότι έχουμε μεταξύ μας κάποιου είδους ερωτική σχέση. Πράγμα που δεν ίσχυε. Η πρόβα διακόπηκε και η κ. Δανδουλάκη του ανακοίνωσε ότι δεν θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του ως σκηνοθέτη. Αποχωρεί ο ισχυρός και όχι ο αδύναμος».

    Διαβάστε τι ακριβώς δηλώνουν στην καταγγελία τους οι κυρίες Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη στο patkiout.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Το θέμα το άνοιξε η Μπεκατωρου. Αποσιωπηθηκε λόγω ότι ο εμπλεκόμενοι βιαστής είναι πολιτικό πρόσωπο. Στη θέση της βγήκαν οι ηθοποιοί που έχουν οικειότητα με τη δημοσιότητα κι αυτό ήταν όλο. Περιμέναμε να γίνει ξεκαθάρισμα σε πολλά επίπεδα αλλά τελικά θα το κλείσουν.

    2. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ Κ. ΣΕΙΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΘΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ .
      ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ .
      ΧΑΧΑ ΡΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .

    3. Ναι πέσατε όλες από τα σύννεφα , δεν ξέρουμε τι γίνεται στον χώρο αυτό τώρα ξαφνικά μας άνοιξαν τα μάτια με τις καταγγελίες και πέσαμε από τα σύννεφα άχου καλέ τελικά δεν ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο .

    4. Εγώ απορώ πως αυτές οι κοπέλες δεν εμπιστεύονταν το πατέρα τους και τι σόι επικοινωνία είναι αυτή σε ελληνικές οικογένειες που η κόρη δεν τα λέει του πατέρα της Ώστε να πάει να τον πηδήξει οπιος την ενοχλήσει ηθοποιοσ Τραγουδιστής επιχειρηματίας πολιτικός και να τον ευνουχίσει Έτσι θα έκανα εγώ σαν Έλληνας οικογενειάρχης Εδώ τον σκυλο μας πειράζουν που δαγκώνει και πάμε αυτόφωρο λόγω ξυλοδαρμού Τι κάνουν τώρα αυτοί οι γονείς ακόμα περιμένουν???

    5. Ανακαλύψατε την Αμερική… Σε αυτούς τους χώρους παντού στον κόσμο τα ίδια γίνονται… Από το Χόλιγουντ μέχρι την κλακς φιλμς…. Την δεκαετία του 60 και του 70 να δεις τι γινόντουσαν… Να πούμε για ηθοποιούς;.. Σκηνοθέτες;; τραγουδιστές;;; συνθέτες;;; δημοσιογράφους;;; εκδότες;;; πολιτικούς;;; δικαστές;;; Η πιάτσα ξέρει πάνω από 1000 ονόματα….

    6. Το κόμπλεξ του φαινόταν είτε στο σανίδι είτε στη συνέντευξη !! Βέβαια δεν θα ήταν ο μόνος… Όταν ανοίξουν όλα τα στόματα, θα δούμε ότι οι “καλύτεροι άνθρωποι” ήταν οι μεγαλύτεροι βιαστές. Λίγο υπομονή…

    7. ρε τον μπαγλαμα κι δε του το ειχα με τετοια μαπα χαχαχαχαχα

    8. Eτσι είναι , όταν αρχίζουν τα δύσκολα κάνεις τον ψόφιο κοριό.Ηθοποιός είναι δε δυσκολεύεται, θυμηθείτε τις παλιές ελληνικές ταινίες που στα δύσκολα οι πρωταωγίστριες λιποθυμούσαν.

    9. Ρε τον πιθηκομουρη και αταλαντο μου θέλε κοκο

    10. Μόνο έτσι μπορούσες να πη@ήξεις Πετράν?Ξεφτίλα

    11. αρχίσαμε με τα κομματόσκυλα που χρόνια λυμένονται σαν μικροί δικτάτορες τις ομοσπονδίες και κονομάνε…αλλα στο Ελλαδιστα χάθηκε η μπάλα. και γρήγορα πιάσαμε τους ηθοπιούς που οι περισσότεροι είναι άνεργοι αλλά εδω υπάρχει φαγητό..πηδήματα, βίζιτες και πάει λέγοντας
      καλή τροφή για τα πορνοκάναλα και τις ξανθιές που πιάσανε όλες δουλειά με τις επιστημονικές τους γνώσεις
      πήγαμε να πιάσουμε τους δημοσιογράφους αλλα μόνο ο Στέφανος έχει κοχόνες και
      τα λέει έξω από τα δόντια ..όλοι οι υπόλοιποι το αμίλητο νεράκι
      και ξαναγυρίσαμε πάλι στους ηθοπιούς.. εδώ έχουν πέσει πηδήματα της αρκούδας οπότε μένουμε εδώ…

    12. Νομίζω ότι η καινούργια κοινωνία που θέλουν να φτιάξουν είναι μάσκες παντού να μην βλέπεις τον άλλον καλά, όχι χειραψίες και αγκαλιές, κλισμένος στο σπίτι μόνος, και όταν σου αρέσει κάποια γυναίκα και πας να της μιλήσεις, να σε κλίνουν ισόβια για βιαστή. Κάθε ανθρώπινη επαφή θα ποινικοποιείται.
      Επίσης να τονίσω, αν ακούσουμε μια γυναίκα να λέει ότι αρσενικοί δεν υπάρχουν πια, να της υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν αλλά τους κυνηγάτε με κάθε τρόπο και τους ευνουχίζετε.
      Κομμουνισμός και γκουλάγκ τύπου Σοβιέτ στην κοινωνία και στο σέξ.

    13. Μου κανει εντυπωση που δεν βγαινουν ΟΙ σεξ. παρενοχλησεις και εκβιασμοι των γκευ ηθοποιων, σκηνοθετων κτλ σε νεαρους καλλιτεχνες προκειμενου να τους “σπρωξουν” στο χωρο ενω ειναι στους περισσοτερους γνωστες και βγαινουν μονο οι καταγγελιες των γυναικων που συνεβησαν πριν δεκαετιες.Ειναι τοσο πανισχυρο το γκευ λομπυ που κανεις καλλιτεχνης και δημοσιογραφος δεν τολμαει να αποκαλυψει κατι?

      1. Πολύ σωστός , εφόσον εμπλέκονται κ πολιτικοί κλπ δεν θα βγει τίποτα

    14. Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν έχουν εξουσία επί άλλων τα ίδια κάνουν σε όλον τον κοσμο

    15. ΟΣΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΙΔΟΣ,,ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ…ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΡΝΗΣ

    16. ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕΣ ΠΟΡΝΙΔΙΟ; ΣΑΝ ΠΟΡΝΗ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΒΘΗΚΕΣ,,ΣΩΣΤΑ;

    17. ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ (ΠΟΡΝΕΣ- ΒΙΑΣΤΕΣ – ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ-ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ )
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ- ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ-ΠΟΡΝΕΣ-ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ-ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ-ΒΙΑΣΤΕΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ???

    18. Λοιπον οι περισσοτερες “καταγγελιες”¨,αφορουν ασχημη συμπεριφορα η απρεπη λογο.Λιγες ειναι αυτες που αφορουν πραγματικη βια και επιθεση.Αυτος ειναι ο ενας λογος που τα “θυματα” δεν απευθυνθηκαν στην δικαιοσυνη,αλλα στα MME και στα social media,διοτι δεν υπαρχει κατι το αξιοποινο η αντε να ειναι σε επιπεδο πταισματος (πχ εξυβριση).Αν καταγγελαμε καθε μερα τον καθενα που μας εβρισε η μας μουτζωσε,τοτε θα εκρεμουσαν 10000000 δικες!Δευτερον ο αλλος λογος ειναι γιατι τοτε που συνεβει το καθε γεγονος,οι “καταγγελουσες” εβαλαν την “καριερα” τους πανω απ’ολα και δεν κατειγγηλαν τιποτα και πουθενα.Τριτον τα περισσοτερα καταγγελομενα δεν μπορουν να αποδειχθουν.Τεταρτον το “πεσιμο” απο καποιον που γουσταρουμε ειναι κομπλιμεντο και γοητεια,αλλα αν δεν τον γουσταρουμε ειναι παρενοχληση.Αρα δεν υπαρχει αντικειμενικο κριτηριο γι’αυτο (εξαιρουνται οι περιπτωσεις βιας η απειλης).Πεμπτον δεν μπορω ν’ακουω “παγωσα,καταστραφηκε ο κοσμος μου,πεθανα” γιατι ο αλλος της επιασε το χερακι η της ειπε “ψιτ μ@@ναρα”..Και τελος,ποιο το ποιον των κυριων που κανουν τας καταγγελιας;Ειναι ηθικα στοιχεια και προσβληθηκε η ηθικη τους;Πότε;Οταν τα πετανε ολα εξω για τα φραγκα στα περιοδικα και στις τηλεορασεις,Οταν για τις περισσοτερες εχουν ακουστει βιζιτες,κερατωματα,δικαβαλα και τρικαβαλα και αλλαγες γκομενου καθε 15 μερες (παντα ομως απο επιχειρηματια σε επιχειρηματια!);

    19. Δηλαδη ο Χάρης Ρώμας που κυκλοφορουσε στο κολωνακι με αγορακια καλυτερος ηταν;
      Δεν θα πω για Λυκουρεζους και τραβελια.

    20. KOΨΕ ΠΙΘΗΚΟΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ!
      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΩΝ 301 ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ!

    21. ΕΜΜΜΜ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
      ΕΔΩ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ. ΠΟΥ ΠΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΩΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ;;;;!!!!!;;;;;;;

    22. Πάντα ήταν ένας βλαμμένος μαλάκας. Σαλιάρης, βρωμιάρης και χαζός. Στήριξε την καριέρα του, στον οίκτο και την λύπηση του κοινού.

    23. Γιατί δεν βγαίνουν και όσες του κωλοτριβονταν για να της κάνει σταρ να μιλήσουν; Εκεί θα φριξετε. Έγιναν όλες οι Ελληνίδες π@τ@νες και ύστερα σας φταίει ο κάθε Φιλιππίδης.

      1. Γεια στα χερια σου… Ελληνιδες ισον πορνες τελος

    24. Τι ξευτίλα ζει η γυναίκα και ο γιός του. Με τι μούτρα θα τους κοιτάξει στα μάτια το αρρωστάκι.

    25. Διαρκείας το αδίκημα, αυτό και αν είναι ακατανόητο!

    Comments are closed.