ΡΕ ΚΟΥΛΗΗΗ: ΑΜΥΘΗΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΖΕΥΓΟΣ» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ! ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΥ Μ@Λ@Κ@ ΕΛΛΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΡΕΒΑ

    Πούλησε το πατρικό στη Γλυφάδα και έβγαλε πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ το 2021 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ίδιο ποσό δηλώνει και η Ντόρα Μπακογιάννη. Το ζεύγος Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι δηλώνει ποσοστό ιδιοκτησίας σε συνολικά 33 ακίνητα.

    Πάντως ο Κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να οφείλει 150.000 ευρώ στην αδελφή του Αλεξάνδρα και 14.796 ευρώ σε πιστωτική. Η σύζυγός του έχει δανειακές υποχρεώσεις ύψους 36.662 ευρώ από καταναλωτικό δάνειο (το αρχικό ποσό του οποίου ήταν 68.222 ευρώ), 826.169 ευρώ από δάνειο που αφορά το 1/3 δανείου με άλλους δύο συνοφειλέτες ενώ οφειλή σε πιστωτική δηλώνει 10.014,08. Τα εισοδήματα του πρωθυπουργού ήταν: 1,5 εκατ. ευρώ από την πώληση ακινήτου, 3.692 ευρώ από αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα, 12.710 ευρώ από ακίνητα, 19,11 ευρώ από τόκους, ενώ 69.836 ευρώ ήταν το ύψος της βουλευτικής αποζημίωσης. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι δήλωσε εισοδήματα 173.823,17 ευρώ από υπεραξία μεταβίβασης κεφαλαίου, 34.000 ευρώ από ακίνητα και 141.176,83 ευρώ από διάθεση περιουσιακών στοιχείων.

    Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε καταθέσεις ύψους 1.291.050,6 ευρώ και 87 δολαρίων σε ελληνικές τράπεζες ενώ η σύζυγός του δήλωσε 177.305,43 δολάρια και 17.084 ευρώ σε γαλλική τράπεζα, 546.727 ευρώ σε ελβετική τράπεζα. Σε ελληνικές τράπεζες δήλωσε 3011 ευρώ και 407 δολάρια ΗΠΑ. Ο Κ. Μητσοτάκης έχει μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων στην BNP PARIBAS τα οποία αποτιμήθηκαν σε 24.543 ευρώ, και η σύζυγός του μισθώνει 3 τραπεζικές θυρίδες. Η ακίνητη περιουσία δεν παρουσιάζει αλλαγές. Μεταξύ των ακινήτων είναι βοσκοτόπια και αγροκτήματα στην Κρήτη, ακίνητα σε Αττική και Κυκλάδες αλλά και μια μονοκατοικία της Μ. Γκραμπόφσκι στη Βρετανία. Ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του δηλώνουν τρία επιβατικά Ι.Χ ενώ ο κ. Μητσοτάκης απέσυρε ένα αγροτικό όχημα που είχε στην κατοχή του. Ο Κ. Μητσοτάκης όπως τα προηγούμενα χρόνια δηλώνει τη συμμετοχή του στην εφημερίδα Κήρυκας Χανίων ενώ η σύζυγός του στις εταιρείες MGPG και Μ. Γκραμπόφσκι και Σία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Η δε γυναἰκα του η Μαρἐβα ἐχει τρείς θυρἰδες σε τρἀπεζα φανταστεἰτε τι θυσαυρὀ κρὐβει, ὀυτε εμπιστοσὐνη ἐχει εκεἰ ποὐ μἐνει ποὐ τοὐς φυλἀνε τὀσοι.

    2. Aυτα ειναι τα φανερα,το 1%.
      Τα πραγματικα ειναι τα εκατομμυρια που εχουν στις τραπεζες του εξωτερικου και στις offshore.
      Χεσμενοι στο χρημα ειναι,εχουν τα παντα και ζουν μες τη χλιδη,σα βασιλιαδες.
      Γιατι νομιζετε οτι γινονται πολιτικοι,επειδη νοιαζονται για τους φτωχομπινεδες ;
      Ποιο αλλο επαγγελμα δινει τοσο αφθονο,ευκολο και χωρις κοπο και ευθυνες χρημα ;
      Oσοι τους ψηφισατε ειστε εντελως ηλιθιοι και με το δικιο τους σας εχουνε για ζωα.
      Που αλλου θα βρουνε τοσα εκατομμυρια ζωα,να τους δουλεβουν χοντρα,να τους φτυνουν καταμουτρα και οι ηλιθιοι να τους ψηφιζουν ;
      Mονο στο μπουρδ το ελλαδισταν

    3. Το 1,5 εκατομμύριο εισέπραξε από πώληση πολυτελούς αυτοκινήτου στην Γλυφάδα σε Ισραηλινό.
      Μας την έχουν πέσει και οι Ισραηλινοί αλλά και γενικώς οι Εβραίοι αγοράζοντας ακίνητα για κατοικία και ξενοδοχεία για εκμετάλλευση.
      Οι εξάδελφοι του Νετανιάχου, με το οικογενειακό επώνυμο τους Μιλικόφσκι εξαγόρασαν το χαλυβουργείο της Θεσσαλονίκης Ελληνικός Χάλυψ.

    4. Κληρονόμος φλώρος και ανεπάγγελτος με ενοίκια είναι, όπως όλοι αυτοί. Και είναι υπέρ των δημοσίων υπαλλήλων, υπέρ των κλειστών επαγγελμάτων και υπέρ των κοπρόσκυλων που ζούνε με κληρονομιές/ενοίκια και χουντικές αντιπαροχές (και τους μειώνει από το ’24 και τον φόρο στα κωλοενοίκιά τους). Οι λοιποί -που ψηφίσατε- τρέξτε για το μεροκάματο, γίδια.

    5. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ??? ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΗΨΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΑΜΗΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ

    6. Περιμενε εσυ “κυρ-παντελη” -τυχαιο τ ονομα να σου δωσει η οικογενεια κουλη κανενα φιλοδωρημα να τη βγαλεις καθαρη.Ναι εσυ που τους ψηφισες τ’ακους?

    7. Ο Μητσοτάκης φροντίζει να ξεζουμίσει τους Έλληνες, με φόρους πάνω στους φόρους. Μα τέτοια αναλγησία και υπεροψία?
      Ευτυχώς που οι εισβολείς “επενδυτές” που έχει μαζέψει, τα έχουν όλα δωρεάν, διότι σε διαφορετική περίπτωση, θα έβαζαν τα κλάμματα και οι δυό τους.
      Σκασίλα τους για τα κορόϊδα τους Έλληνες Φορολογούμενους.

    8. Που είναι τώρα οι εισαγγελείς του κώλου να μιλήσουν για εξαπάτηση, όχι μόνο για τον Κούλη αλλά για όλους τους πολιτικούς. Προφανώς επειδή μαζί τα τρώνε με εισαγγελείς, γραμματείς και Φαρισαίους. Σκάτα στα μούτρα σας, να μην χαρείτε ΤΙΠΟΤΑ!

    9. Αν κάνεις ψάξει σε θυρίδες θα βρει αλλά τόσα….! Και άλλα τόσα σε μπαουλα κτλ που τα έχουνε κρυμμένα από φακέλους κ σακούλες μαύρες…. γνωστές σαν μίζες….
      Είναι δυνατόν να σκεφτεί ένας πλούσιος τον φτωχό;;; θα καθισουν τούτοι εδώ να περιορίσουν την φτώχεια και την μιζέρια τ κοσμάκη που δεν μπορεί ούτε τα απαραίτητα να αγοράσει για να ζήσει;;
      ΕΛΛΑΔΑ:Μία ρημαγμενη και χρεοκοπημενη χώρα με πλούσιους πολιτικούς, φιλαράκια, κολλητους, ολιγαρχες και φτωχούς πολίτες που ζουν για να πληρώνουν φόρους, σε λίγο δεν υπάρχει κ Ελληνοπουλο αφού κανεις δεν κάνει παιδιά.

    10. Δεν πειράζει μαζί δεν θα τα πάρουν.Και κάποια στιγμή στο μέλλον κάποιος λοχίας θα βγει και θα εκτελέσει τα εγγόνια -δις εγγόνα του δημόσια για τα εγκλήματα του Κούλη κατά των Ελλήνων.

    11. αυτοι ανηκουν σε μια οικογενεια οπου απο γυφτοι που ηταν οι προπαπουδες τους γιναν αρχαιοκαπηλοι χαρτοκαπηλοι κλπ οι πασοκτσιδες προυπηρχαν οικογενειοκαπηλοι και χαρτοκαπηλοι οι υπολοιποι τραβαν κουπια για κανα ξεροκοματο…..χμμμμ λεγονται φουσκοκαπηλοι…

    12. Αντί να τους κρεμάσουμε κοινή θέα και να δουλεύουν τα παιδιά τους καταναγκαστικά έργα, τους έχουμε και μας κυνερνάνε. Τώρα γκρινιάζουν για τους φόρους οι ηλίθιοι ελεύθεροι επαγγελματίες που τον βγάλανε. Το μπούλο κύριοι

    13. Αυτοί ανοίκουν σε μια από τις πιο πλούσιες πολιτικές οικογένειες της Ευρώπης χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ. Ο συγχωρεμενος δράκουλας είχε ανταμοιβή για τις υπηρεσίες του στους Γερμανούς κατακτητές 200000 χρυσές λίρες, αυτά είναι γνωστά. Πάντα ζούσαν από το κρατικό χρήμα και με ατελείωτες μίζες. Μπράβο στους ραγιάδες.

    14. Χρυσές δουλειές κάνει η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ, παρουσιάζει περισσότερα κέρδη ακόμη και από λαδέμπορα της διακυβέρνησης του. Του ταιριάζει η παρομοίωση, αμφότεροι γδέρνουν το λαό με φούμαρα, 2,8€/κιλό αγόρασαν οι λαδέμποροι το λάδι, 15€/κιλό το είδα στο μεγάλο γερμανικό souper market, αυτό που διαφημίζει χαμηλές τιμές και ποιότητα. Αισχροκερδούν λοιπόν οι λαδεμποροι, αισχροκερδεί και το μητσοτακαίικο.

    15. καθε πρωθυπουργος στην μπανανια εχει εναν η δυο μυστικους λογαριασμους για τα χοντρα την κασαδουρα που λεμε αυτα ειναι τα ψιχουλα για το ποπολο.

    16. …….ΧΑΧΑΧΑ!!…..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΡΑΓΙΑΔΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΑΓΙΑΔΟΠΟΥΛΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!…..ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΊΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ!!!…..ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ!!!!……ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ !!!

    17. Και σίγουρα αυτά είναι τα φανερά και που τα δηλώνουν στην Εφορεία. Τα απόκρυφα θα είναι πολύ περισσότερα. Το θέμα δεν είναι αυτό. Να τα χαρούν μέχρι 2ας Παρουσίας. Το μέγιστο γι’αυτούς, και που θα πρέπει να το φροντίσουν από τώρα είναι: Εχουν επιμεληθεί ώστε το φέρετρό τους να είναι από ατόφιο χρυσάφι;

    18. Το «Φέσι» 840.000.000 € από Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται γιατι δεν μπαινουν φυλακή όπως καθε απλός πολίτης που χρωστάει;;;;;;;;;;;

    19. Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανίζεται να δηλώνει για το 2021 εισοδήματα άνω των 1,5 εκατ. ευρώ, με το μεγαλύτερο ποσοστό να προέρχεται από την πώληση ακινήτου στη Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός δήλωσε εισοδήματα, 3.692 ευρώ από αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα, Αγρότης ο Κούλης wtf.

    Comments are closed.