«ΡΙΞΤΕ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΤΣΑ»! ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! «Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ…». ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΡΕ «ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΕ» ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ; – ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.

    Κοινοποίηση:
    τσιπρασ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

    Βίντεο-σοκ: Αλήτικη επίθεση των ΜΑΤ του Καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε γυναικόπαιδα στη Θεσσαλονίκη (BINTEO & EIKONEΣ)

    Μια περήφανη Ελληνίδα περιγράφει πως έζησε την επίθεση των ΜΑΤ του Τσίπρα με χημικά δακρυγόνα και ρόπαλα στη Θεσσαλονίκη!
    Είναι η Ισμήνη Κάντα
    «Αδέρφια δεν έχει ξαναγίνει είμαι γιαγιά και σε αυτήν την ηλικία δοκίμασα χημικά . το τσούξιμο στη μύτη στο λαιμό στα ματιά δεν περιγράφεται, ο φασίστας πρωθυπουργός επιτέθηκε σε φιλήσυχους πολίτες γιαγιάδες παιδάκια έσκαγαν δίπλα μας βροχή. Δεν υπήρχε λόγος όλοι είμαστε στην πλατεία του Mεγάλου Αλεξάνδρου.
    Ο μόνος λόγος ήταν να διαλύσει την μεγάλη συγκέντρωση. Φεύγοντας τρέχοντας βλέπαμε ασθενοφόρα. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ , ποτέ, τα παιδάκια να κλαίνε οι γυναίκες να πέφτουν κάτω ,και τα χημικά χωρίς λόγο αμέτρητα. .
    Τα ραδιόφωνα δίνουν συνεχώς ρεπορτάζ. Αυτή την στιγμή ένας αστυνομικός ζητά ευθύνες από την ηγεσία της αστυνομίας. Σας λέω ήταν πολίτες όχι αναρχικοί.
    Ο θυμός των πολίτων και οι φωνές μετά τα χημικά δεν μπορώ να σας το περιγράψω».

    Τις κατάρες για τον Τσίπρα και την οικογένεια του – όχι από την κυρία Ισμήνη αλλά από αγανακτισμένους Έλληνες στο facebook- επιλέξαμε να μην της παρουσιάσουμε. Για την ώρα μένουμε στο κείμενο ΣΟΚ από την κυρία Κάντα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ .

    2. Για το βιντεο που εχετε βαλει προσεξτε ποσο πονηρα εχει βαλει το τιτλο το RT.
      Tear gas & clashes at anti-Macedonian rally in Thessaloniki, Greece
      Μιλαει για αντι-Μακεδονικη συγκεντρωση βαφτίζοντας τους Σκοπιανους «Μακεδονες» και τους διαμαρτυρομενους ως αντι-Μακεδονες.
      Μας χτυπάνε από παντου.

    3. Τσογλανε Εβραίε μόλις υπάρξει εθνικιστική πατριωτική κυβέρνηση θα τα πληρώσεις όλα όσα έκανες στην πατρίδα μου!!!!ανηπομονω να σε δω στα κάτεργα αληταρα κοπροσκυλο κομμουνιστή!!!!!

    4. Πότε θα βάλει μυαλό ο ραγιάς; Την μία του φταίει ο ανεπρόκοπος, την άλλη ο σαχλαμάρας και έπεται συνέχεια με γουρλομάτη… Μεταπολίτευση της πλάκας… Ξυπνάτε ραγιάδες!

    Comments are closed.