«ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ». ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ! ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ! «ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ» – ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ SURVIVOR. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    skai

    Ο Κεμάλ Ατατούρκ, η Σμύρνη του 1922 και προκλήσεις πέρα από τα όρια. Ελλάδα – Τουρκία στο Survivor φέτος αλλά κάποιοι ξεχνούν ότι μιλάμε απλά για ένα παιχνίδι και τίποτα περισσότερο.
    Σε κάθε hashtag που έχει να κάνει με το Survivor, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου (02.02.2019), με «μάχη» Ελλάδας – Τουρκίας φέτος, γινόταν… χαμός από αναρτήσεις. Άλλες χιουμοριστικές, άλλες όχι τόσο. Άλλες έως και προσβλητικές. Υπήρχαν όμως και κάποιες εξοργιστικές.

    Γιατί κάποιοι από την… άλλη πλευρά του Αιγαίου βρήκαν ευκαιρία να ξεράσουν εθνικιστικό εμετό.

    «Ρίξτε τους Έλληνες στη θάλασσα» ήταν μια από τις αναρτήσεις που έγιναν. Δεν ήταν η μοναδική ανάλογου περιεχομένου. Κάποιος άλλος χρήστης ανέβασε φωτογραφία του Κεμαλ Ατατούρκ και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Ας μην ξεχνάμε ποιος έμαθε τους Έλληνες κολύμπι».

    Ανάλογο και το tweet από έναν άλλο χρήστη. «Ο πατέρας μας έμαθε στους Έλληνες να κολυμπούν» έγραψε και συνόδευσε την ανάρτησή του με φωτογραφία του ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας.

    Αυτές δεν ήταν φυσικά οι μοναδικές αναφορές στην καταστροφή της Σμύρνης και στο θάνατο χιλιάδων Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

    «Για μένα θα ήταν ωραίο η τουρκική ομάδα να πει τον ύμνο της Σμύρνης. Σκεφτείτε «σαν τον αέρα φεύγουν οι ηττημένοι εχθροί»».

    «Και το 1922 ο αγαπητός μου πατέρας (σ.σ. Κεμάλ Ατατούρκ) τους δίδαξε πως να πηδούν στη θάλασσα» ήταν ακόμη ένα προκλητικό tweet.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Οταν τα μουεζινια ηταν πανω στα δενδρα και τρεφονταν με χαρουπια και μπανανπφυλλα ο ελληνας διδασκε πολιτισμο .,.,.
      περασν πολλα πολλα χρονια και για την κονομα καποια μπερδεψαν τουσ ανθρωπους με τα ζωα

      και συ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ χαζευεις ακομη αυτα που σου σερβιρουν ..,.,..,

    2. Είναι περήφανοι γιατί με κτηνωδίες πήραν ξένη γή, την γή των Ελλήνων. Το παραδέχονται πως είναι αρπακτικά και εγκληματίες απο τους ηλίθιους χλευασμούς τους. Τους εύχομαι σύντομα να πάνε και στον παππού τους εκτός απο τον πατέρα τους την Κεμάλα, τον παππού τους τον διάβολο που προσκυνάνε. Αν είναι να αποκτήσω κάτι με τον πόνο και το αίμα του άλλου τότε δεν το θέλω, γιατί έχω αυτό που οι τουρκαλάδες δεν έχουν, ψυχή, συνείδηση και Χριστό! Είναι γελοίοι με μεγάλη έπαρση και όποιος πετάει πολύ ψηλά πιο εύκολα τσακίζεται.

    3. Όχι στα σόου του μίσους. Κλείστε τον ΣΚΑΙ και τα απαράδεκτα παιχνιδάκια του τώρα . ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΡ ?? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ?? Δεν έχει δικαίωμα να προκαλεί μίσος . Δεν έχει δικαίωμα να δίνει δικαιώματα στους μισέλληνες. Μας αφορά όλους.

    4. Διαδωστε το στα σοσιαλ να μην βλέπουν το παιχνίδι.

    5. Πουτανοπαιδα γαμω ολη τη τουρκια μουνοπανα βρωμιαρηδες…Σε λιγα χρονια που θα βγουν αληθινες οι προφητειες των Αγιων Πατερων μας θα μας γλυφετε τα αρχιδια!!!Οταν παρουμε την Πολη θα μας προσκυνατε κ θα παρακαλατε για ελεος!!οσο γι αυτο το μπασταρδι τον κεμαλ ατατουρκ ας μαθουν οτι ειναι μπασταρδος κ γεννηθηκε σε μπουρδελο που ξεσκιζοτανε η μανα του!!!!

    6. Το μεμέτι του ΣΚΑΪ επίτηδες βάζει αυτά τα γυρίσματα για να φανατίσει τους Τούρκους έναντι των Ελλήνων. Ρε Τουρκαλά, μασάει η κατσίκα ταραμά? Μην ξεχνάς ένα βασικότατο γεγονός. ΠΟΤΕ στην ιστορία, δεν άφησαν τους ‘Έλληνες να πολεμήσουν τους Τούρκους. ΠΑΝΤΑ σταματούσαν τους Έλληνες (για εσάς Ίωνες), πριν σας πάνε στα βάθη της Ασίας, στα προπατορικά σας εδάφη. Άνοιξε μια εγκυκλοπαίδεια, όχι Τούρκικη αλλά ούτε και Ελληνική, ξένη, Αγγλική, Γαλλική να δεις όποτε τα βάλατε με την Ελλάδα ΠΑΝΤΑ σας πηδούσαν οι Ίωνες.

    7. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΙΚΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΕΗΔΕΣ.

    8. Κι εσεις δεν πρεπει να ξεχάσετε ποιοι εκαναν εσάς ανθρωπους, αν και με εσάς ιςως απέτυχαν, αλλα και ολους τους υπόλοιπους λαούς. Με εσάς παντως υπάρχει μεγαλη αμφιβολία αν ποτε γίνατε ανθρωποι. Προςωπικα πιςτευω πως ακομα βρίσκεστε στο στάδιο οπου θελετε χίλια χρονια για να γινεται ζωα. Νομιζω πως οι Ελληνες απέτυχαν με εσάς. Ιςως και με ρους Γερμανούς. Με αλλα λόγια, απέτυχαν να καονουν ανθρωπους ολους τους Μογγόλους. Κρίμα.

    9. ΤΗ ΠΕΡΗΜΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ………….ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ 1821 ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ….. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ…… ΕΚΤΟΣ ΚΑΠΠΟΙΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΠΑΧΥΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟ ΜΝΟΙΜΟΝΙΩΝ…………..

    10. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ;
      ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

    11. Τα παιδιά μας πολεμούν τους Τούρκους στο Σαρβάιβορ ματώνοντας στις λάσπες.

      Εσείς τι κάνετε πατριώτες; Τυλίγεστε με τις σημαίες και τραγουδάτε τον εθνικό ύμνο, δήθεν για τη Μακεδονία και μετά βουρ στα σουβλατζίδικα που δεν έχει καρέκλα να κάτσεις;

      Η Χρυσή Αυγή που είναι; Έστειλε παίχτες να δηλώσουν συμμετοχή;
      Είναι τυχαίο που οι Τούρκοι αφιέρωσαν την πρώτη τους νίκη ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΑΟ;

      Θέτω κάποια ερωτήματα σε όσους υποτιμούν τη μάχη που δίδεται σε ουδέτερο, προς το παρόν, έδαφος.

    12. Χαχα, μπουνταλαδες Τούρκοι, ουτε να δέσουν τα κορδόνια τους δε μπορούν, οποιος εχει παει Τουρκια και εχει συναναστραφει μαζι τους, καταλαβαινει

    13. Όποιος είναι τόσο σκουπίδι να παίζει σε αυτά τα ξεφτιλισμένα τούρκικα τηλεπαιχνίδια έχει χάσει την όποια αξιοπρέπεια , ας τους πετάξουν στην θάλασσα θα πάρουν ένα μάθημα ! Όσο για τους ηλίθιους που τα παρακολουθούν τι να πω αυτοί ας μείνουν ηλίθιοι αφού τους είναι πιο εύκολο !!!!

    14. Καλα κανουν αφου υπαρχουν ηλιθοιοι που καθονται και τους δινουν τηλεθεαση μπραβο!!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.