ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ – “ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ” ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κα ΝΤΟΡΑ – ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ “ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ” ΤΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!!

    Κοινοποίηση:
    ntora_erntogan

    «Πατριδοκάπηλους» χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη όσους δεν θέλουν να μιλούν με τους Τούρκους για τα δικαιώματα της Ελλάδας, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα και ερωτώμενη για τα όσα ανάφερε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Λειτουργώντας και πάλι υπέρ του παλιόφιλου Ερντογάν, στο κανάλι του Μαρινάκη μάλλον ξέχασαν να τη ρωτήσουν για τα όσα καταλογίζονται στην κόρη της Αλεξία. Ντροπή εκατέρωθεν.

    Τα φάουλ δεν έλειψαν όμως αφού ερωτώμενη σε συνέντευξή της στο Mega, αναφορικά με την επικείμενη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα και την άποψη που εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς ότι «δεν είναι καλή ιδέα να έρθει», η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε χαρακτηριστικά πώς:

    «Κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Σαμαρά, οι επισκέψεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία συνεχίστηκαν, οι επαφές του κ. Σαμαρά με τον κ. Ερντογάν στο περιθώριο του ΝΑΤΟ υπήρξαν, άρα όλες οι κυβερνήσεις ακολουθούν ακριβώς την ίδια ακριβώς πολιτική. Διότι αυτό είναι το εθνικό συμφέρον».

    Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι «είναι εύκολο να λες «όχι» και να κατηγορείς και δυστυχώς στην Ελλάδα, ο υγιής πατριωτισμός πάρα πολλές φορές είναι σε πιο αδύναμη θέση από την πατριδοκαπηλία που «πουλάει» πιο πολύ. Η πραγματικότητα είναι μία η Ελλάδα προσέρχεται με απόλυτη αυτοπεποίθηση και αυτό που εκφράζουν κάποιοι αμφισβητώντας κάποια πράγματα, είναι σαν να μην πιστεύουν στα επιχειρήματα της χώρας μας, στη δύναμη του Διεθνούς Δικαίου, και να μην πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι σε θέση να διαπραγματευθεί και ταυτόχρονα να έχει μία αμυντική στάση».

    Υπέρ των ομοφύλων ζευγαριών η Ντόρα σημείωσε ότι αντιλαμβάνεται και σέβεται τις διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά τα πράγματα σήμερα έχουν αλλάξει.

    «Εγώ είμαι εξαιρετικά παραδοσιακή μαμά και γιαγιά, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν μόνο οι παραδοσιακές πυρηνικές οικογένειες, αλλά μονογονεϊκές, οικογένειες χωρισμένων γονιών, και ομόφυλα ζευγάρια με παιδιά».

    «Αυτά τα παιδιά, σε αντίθεση με όλα τα άλλα παιδιά, δεν έχουν δικαιώματα. Κι αυτό γιατί αναγνωρίζονται ως βιολογικά παιδιά μόνο του ενός γονιού.

    Αν ο ένας από τους δύο πεθάνει, το παιδί πάει κατευθείαν στην Πρόνοια, δεν έχει δικαίωμα να μείνει με τον άλλο γονιό, να κληρονομήσει, να πάρει διατροφή σε περίπτωση διαζυγίου. Τα παιδάκια αυτά είναι αδικημένα από τον νόμο και πρέπει να τα προστατέψουμε», ανέφερε η Ν.Μπακογιάννη.

    Για τις αντιδράσεις μέσα στο ίδιο το κόμμα, η Ν.Μπακογιάννη είπε ότι το ίδιο είχε συμβεί και με το σύμφωνο συμβίωσης, «κάποιοι δεν το είχαν ψηφίσει και μάλιστα τώρα το επικαλούνται».

    Εμείς παρακολουθώντας τη συνέντευξη, περιμέναμε, περιμέναμε και περιμέναμε ερώτηση για την Αλεξία Μπακογιάννη. Μάταια όμως. Ο κ. Μαρινάκης να χαίρεται τους δημοσιογράφους που πληρώνει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Το κόμμα της Ντόρας, Δημοκρατική Συμμαχία, έλαβε στις πρώτες εκλογές του 2012 /2,55%.
      Ήταν υπέρ των Μνημονίων.
      Τρομερή η υποστήριξη της από τους νταβατζήδες των ΜΜΕ.
      Στον νομό Ροδόπης έλαβε 18% και σε δήμο με χωριά μόνον μουσουλμάνων 38%!!!

    2. Γκάιζ , δεν υπάρχει σωτηρία. Εμείς φταίμε και ΜΟΝΟΝ εμείς. Γκρινιάζουμε πως όλα πάνε κατά διαόλου, δεν έχουμε ρευστό να επιβιώσουμε, αλλά και πάλι θα παίξουμε τρία ευρώ στο τζόκερ. Θα δώσουμε καμία κατοστάρα στα μπουζούκια. Θα κάνουμε νύχια και μαλλί κάθε μήνα. Θα πειράξουμε το αυτοκίνητο για καλύτερη απόδοση.Θα ανανεώσουμε την συνδρομή μας στο only fans. Στα @@ μας στην πραγματικότητα, ο κ@@λος μας να είναι καλά. Δυστυχώς η μόνη λύση είναι να πεινάσουμε ξαφνικά ΟΛΟΙ ταυτόχρονα, το στομάχι να διαπεράσει την πλάτη, μόνο έτσι θα πάρουμε μπροστά. Ο άνθρωπος κατήντησε το μεγαλύτερο έκτρωμα της φύσης , τα έχουμε όλα δεδομένα.

    3. Το βιολογικό παιδί του ενός gay γονιού, μπορεί να το υοθετήσει ο gay σύντροφος αφού έχουν συνάψει το Σύμφωνο Συμβίωσης.
      Δεν απαιτείται Γάμος και ειδικός Νόμος. Το Σύμφωνο Συμβίωσης είναι υπέρ αρκετό και δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο.
      Η κ. Ντόρα, βάζει κι αυτή τα παιδιά ως ασπίδα, όπως κάνουν μερικοί-μερικοί αλλόθρησκοι, όνομα και μη χωριό.

    4. Η ΜΑΝΤΑΜ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ……ΖΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΗΣΣΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΙΛΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ PRIVE ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ…. ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΑΥΛΙΚΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΠΟΥΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ……..

    5. Μόνο τον κ@λο τους στην καρέκλα τους ενδιαφέρει και όλα τα άλλα ας καούν.

    6. ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ Η ΓΝΩΣΤΗ ΝΤΟΡΟΦΑΚΛΑΝΑ Η ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ ΒΟΡΓΙΑ ΑΥΤΗ ΑΛΛΟΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΟΥΛΑ….ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΝΩΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΟ…. ΡΟΖΑΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ …..ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

    7. Μάκια μάκια στα μουστάκια. Έπρεπε μωρη λέρα να ήταν απάνω κανένας φουστανελας που τη φόραγε μέχρι τα γόνατα για να κρύβει ότι του κρέμεται και θα σου λεγα μετά περί πατριδοκαπηλιας. Αλλά βρήκατε και τα κάνετε.

    8. Καταραμένη να είσαι φόνισσα. Οι κατάρες του Θεού του Ζώντος στο κεφάλι της σατανοοικογένειάς σου.

    9. Όλη η παράδοση έχει πέσει πάνω σ’αυτήν και την οικογένειά της

    10. Κάθησε και μίλα στο διαδίκτυο μαλάκα Έλληνα και απελευθερώσου μέσω οθόνης βλαξ.Στην πούτσα του ο δρακουμέλ αν τον βρίσεις σε σχόλια.Στα παπάρια του σε έχει γραμμένο.

    11. Οι προδότες μιλάνε για πατρίδα… Να τους θυμάσαι αυτοί θα φέρουν τετελεσμένα με μεγάλο αντίκτυπο στην ιστορία… Πότε δεν έχει παραδοθεί γη χωρίς πόλεμο και να βγεις και χαμένος.. ξεπούλημα επίσημο

    12. ΜΩΡΗ ΣΑΛΑΜΟΥΧΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΞΑΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!

    13. Τσιφλικη τους ειναι η Ελλαδα,επειδη τους φυφησαν,
      δεν σημαινει οτι τους εδωσαν εξουσια να ξεπουλησουν την Ελλαδα ολοκληρη\.
      Πηρα φορα η κοκορομυαλη , να χαντακωσει την Ελλαδα .Αυτη η κοτα δεν ειναι στην πολιτικη εξουσια
      ο λαος δεν την εξουσιοδοτησε να κανει με την πατριδα μας οτι θελει να κρεμοτσακιστει και να φυγει
      Ας τον καλεσε στο σπιτι της και να τον χαρισει τα δικα υης τσιφλικια και τη δικη της περιουσια

    14. αν υπήρχε θεός …θα ηταν στην ΚΟΛΑΣΗ ολη αυτη η ΒΡΩΜΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    15. ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΥΝΤΕ ΤΟΝ ΑΑΡΟΝ ΑΒΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΙΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!
      ΕΙΔΙΚΑ Η ΝΤΟΟΥΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!!!! ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΑΛΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!! ΓΟΥΔΗ!!!!!

    16. ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ!!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!! ΓΟΥΔΗ!!!!!!!

    Comments are closed.