ΣΑΝ ΤΗ ΜΥΡΤΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ- ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ- ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    anastazia

    Πέντε αλλοδαπούς προσήγαγε η αστυνομία στην Κω για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής που τα ίχνη της εξαφανίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας. Οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι και ένας 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός παραμένει κρατούμενος με την κατηγορία της αρπαγής καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν, φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν η κοπέλα και να συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της.

    Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η κοπέλα βιάστηκε απο πέντε Πακιστανους και Μπαγκλαντεσιανους και στη συνέχεια την “ξεφορτώθηκαν”. Κάτι που κανείς δεν πρόκειται να αποκαλύψει ως τις εκλογές! Και αυτό γιατί κρύβονται πολλά από πίσω!

    Όπως είπε και ο Στέφανος Χίος στην εκπομπή “Ραδιομακελάρηδες”, στο νησί της Κω, αρκετά πράγματα λειτουργούν… παράξενα! Από τα χοτ σποτ που υπάρχουν στο νησί, τα βράδυα, βγάζουν παρανόμως τους λ@θρομετανάστες και τους πηγαίνουν για δουλειά σε ξενοδοχεία. Μόνο που αυτά τα ξενοδοχεία, ανήκουν ή έχουν μετοχές, άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας. Τα φθηνά εργατικά χέρια, λοιπόν που χρησιμοποιούν είναι και αυτοί που έβαλαν στο “μάτι” την 27χρονη, τη βίασαν και τη σκότωσαν. ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ολοι στο νησί ξέρουν τι γίνεται αλλά στόματα δεν θα ανοίξουν ως τις 25 Ιουνίου.

    Το χρονικό της εξαφάνισης

    Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα. Η 27χρονη από την Πολωνία είχε ρεπό από το ξενοδοχείο που εργαζόταν στο νησί, ενώ ο 28χρονος ομοεθνής σύντροφός της δούλευε κανονικά. Η κοπέλα αποφάσισε να βγει έξω μόνη της. Κάποια στιγμή μέθυσε και συναντήθηκε με την παρέα των πέντε αλλοδαπών (Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών). Τότε, οι αλλοδαποί της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, όπως και έγινε. Ο Μπαγκλαντεσιανός παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε.

    Όπως προέκυψε όμως, έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας, στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της κοπέλας, ενώ ούτε οι κάμερες που ήταν εκεί έδειξαν κάποια κίνηση.

    Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να βρεθεί καποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής κοπέλα απο την Πολωνία.

    Ενα ακόμα στοιχείο που προβληματίζει πολύ τις Αρχές είναι το γεγονός ότι ο Μπαγκλαντεσιανός έβγαλε εισιτήριο για εξωτερικό αμέσως μετά την εξαφάνιση της νεαρής.

    Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί έχουν καλέσει για νέα κατάθεση τον 28χρονο σύντροφο της κοπέλας, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κενά.

    Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ πηγές σημειώνουν ότι η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η νεαρή κοπέλα είναι γεμάτη πηγάδια.

    ΌΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ – ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    58 Σχόλια

    1. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΛΙΟΤΙΠΟΤΕΣ,,ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ Η Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ(ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ),ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ,ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΜΚΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ.ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΑΛΛΑ Η ΚΟΝΟΜΑ ΚΟΝΟΜΑ.

    2. περιεργη κατάθεση απο τον συντροφο της. Βγήκε και αυτός έξω προς τα μέρη της εκείνο το βράδυ.

    3. Καλησπερα, ρε παιδια απολυτως κατακριταιο μην γραψω τιποτα χειροτερα και φυσικα συμφωνω απολυτως με τα περισσοτερα σχολια αν και δεν τα διαβασα μεχρι τελους οστωσο ομως εγω στεκομαι στο σημειο που παρουσιαζουν το αρθρο οι συντακτες, οτι δηλαδη ειναι κατι που λογω προεκλογικης περιοδου κλπ κλπ. Ποτε θα σταματησει αυτη η μαλακια..;; Αφου οτι μα οτι και να κανουμε, δε παν να ψηφισεις σπαρτιατες κυνηγους κομμα φτοχων κλπ κλπ ΟΤΙ μα ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ θα βγαλει και θα κανει αυτο που θελει.. Εδω δεν μιλαμε απλα για ΝΟΘΕΙΑ εδω υπαρχει καταργηση πολιτευματος και πολλα αλλα τεχνηεντως, το πιο απλο παραδειγμα που μου ρχετε, και οχι, σχολιαστε και πειτε μου αν διαφωνει κανεις, οτι εδω στις Ηνωμενες Πολιτειες οχι στο καμερουν η ξερω γω.. εδω στις ΗΠΑ και επαιξε ΝΟΘΕΙΑ στην Ελλαδιτσα μας θα επιτρεψουν εκλογες ελευθερες και οπως πρεπει με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ..;; πατε καλα..;; ξεχνατε ποσα προσωπα περασαν τον τελευταιο 1 μηνα..;; Διευθ της ΣΙΑ ο αλλος της ΜΟΣΑΝΤ και παει λεγοντας.. ετσι θα το αφησουν στην κατα φαντασια ελευθερη βουληση του κυριαρχου λαου…;; Οποτε με μια λεξη αναγνωριστε το ΜΑΤΑΙΟ της υποθεσης ολοι και μην γραφετε μαλακιες. Σας ευχαριστω.!!!

    4. θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουνε οι κοπέλες ότι άσχετα με τις ταινίες και τις ιδεολογίες θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικές με τις ερημιές, τις εκδρομές, τα νυχτοπερπατήματα με αλκοολ ειδικά χωρίς σοβαρό συνοδό ή παρέα, διότι η πραγματικότητα είναι ωμή.Δεν λέω ότι φταίει αυτή αλλά δυστυχώς για αυτήν είναι πλέον αργά

    5. Μας εβαλαν και το Drone της Πολιτικης Προστασιας (εδω γελαμε) και μας δειχνουν πλανα σαν τονΤασσο Δουση στην εκπομπη ‘εικονες΄’.

    6. Μπαγκλαντεσο-πακιστανοι κυβερνανε τη χωρα,βιαζοντας και σκοτωνοντας…Ποιός Κούλης,ο Κουλης ειναι μαριονετα….Προφυλαξτε τα παιδια σας μονο οσοι εχετε…

    7. Που είναι οι αλληλέγγυες κ οι αλληλέγγυοι με τα ταγαρια κ τις αξύριστες μασχάλες;;; Να βγουν να υπερασπιστούν τους αγαπημένους τους πακιστανομπαγκλαντεσιανοαλβανογεωργιανους….. 🤔🥴😏

    8. Που είναι οι καργίες, οι διθενατζουδες που στηρίζουν την βία κατά των γυναικών τώρα? Εξαφανισμένες!!! Μόνο όταν Έλληνες βιοπραγουν κατά γυναικών εμφανίζονται και κάνουν πορείες, τώρα πουθενά, αυτή η στάση τους δείχνει ότι συνεννουν στην προερχόμενη από αλλοδαπούς βία.

    9. Η πληροφορία δένετε ότι η Αναστασία ήταν βιζιτου και μάλλον την έφαγε ο σύντροφος της από ζήλια αυτό φενετε και από το σημάδι καψίματος στο χέρι της

    10. Προδότη της Μακεδονίας, πρώην καταληψία με τα παιδιά στο 15μελές, τράβα στην Κω να φωτογραφηθείς όπως στην Πύλο! Στην Κω να φωτογραφηθείς με την μητέρα της κοπέλας και να της μιλήσεις για την πολυπολιτισμικότητα που φαντάζεσαι με τα παιδιά σου όμως στο ιδιωτικό! Ηλία και Σπαρτιάτες για τα παιδιά σας! Αυτοί οι ανθέλληνες που σας λένε για πολυτισμικότητα φυλάσσονται από τη μισή Αστυνομία,τα παιδιά τους τα πάνε σε ιδιωτικά και όχι με τα παιδιά των Πακιστανών και οι δημοσιογράφοι τους δουλεύουν στα τουρκοκάναλα των εφοπλιστών!

      1. Σιγα φιλαρακι,θα σκισεις κανα καλσον.Φαε στη μαπα τωρα τον υποτακτικο του Ερντογαν που τον ψηφισες για πατριωτη,και οταν καταλαβεις τί ειναι προδοσια,ξαναμιλα μας

        1. Γελάει ο κόσμος με τα σχόλιά σου

    11. Κάτι τέτοια υπάνθρωπα κατακάθια ήταν και στο βαπόρι που βυθίστηκε ανοχτά στην Πύλο!!Καμιά λύπηση λοιπόν για το σαπιοκάραβο!!

    12. Απάτες, παράνομη εργασία, φέρανε εδώ απολίτιστους, ατυχήματα , φόνοι, μαφία, απάτες βιασμοί, αυτοκτονίες και δεν κουνιέται φύλλο…και στις εκλογές κάτι μου λέει ότι και να γίνει μα ότι… η ΝΔ πάνω από 40% made in presvia oh yes

    13. Μπαγκλαντεσιανοι και πακια το εργαλειο της…. βαριας ελληνικης βιομηχανιας που πανω απ ολα….σεβεται τη γυναικα! Απελαση η εκτελεση εδω και τωρα! Ακους Κουλαρα των ΜΚΟ που ο νους σου ειναι στη παντελονα μαγαρα της ΝΔ? Παρε και ογδομηντα τοις εκατο απο τον νεοελληνα ραγια και να τα βαλεις εκει που ξερεις!

    14. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε Σπαρτιάτικα και Εθνικιστικά!!Ο κύβος ερρίφθη συναγωνιστές!Άπαντες όλοι οι Έλληνες εθνικιστές και υποστηρικτές του Εθνικού-εθνικιστικού κόμματος Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη στηρίζουμε και θα ψηφίσουμε ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ δαγκωτο και μονοκούκι.Δεν στηρίζουμε υβριστές και συκοφάντες του εθνικιστικού χώρου και του Ηλία Κασιδιάρη!!Μακάρι να δούμε στην βουλή ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗ!!Ο Θεός μαζί μας!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!
      ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

      1. Είναι που ο Κασιδιάρης πρίν τίς 21 Μαϊου έλεγε ότι δέν είστε πρόβατα γιά νά σάς υποδείξη τί θά ψηφίσετε, τώρα άλλαξε γνώμη, ΜΠΕΕΕΕΕ!!!

        1. Ανθέλληνες Αριστεροί και νουδούδες, τον παίρνετε……

        2. Ναι ρε τραχανά, άλλαξε γνώμη…Απαγορεύεται; Εσύ τι ζόρι τραβάς; Αντε πνίξου…

    15. Τα πράγματα είναι σοβαρά εδώ και χρόνια και εμείς πηγαίνουμε όπου βγει.

    16. Και γιατί να μην βγάλει η ΝΔ την είδηση; Τέτοια θέλει. Τις ψήφους της ακροδεξιας

    17. λαθρομεταναστες ερχονται στην πελοποννησο τα τελευταια 400 χρονια.

    18. Κατι τετοια υπανθρωπα κατακαθια ηταν και στο βαπορι που βυθιστηκε στην Πυλο!!Καμια λυπηση λοιπον για το σαπιοκαραβο!!

      1. Αυτή είναι μία αλήθεια αλλά οι αριστερίλες και οι γραικύλοι δεν την δέχονται

    19. Αν ηταν η κόρη του Μητσοτάκη στη θεση της Ανασταζιας θα είχαν βρει την άκρη σε ένα μισάωρο

    20. ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΌΛΟΥΣ!… ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ… ΒΑΡΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΊΣΩΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕ, ΘΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΓΗΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ” ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ!…

        1. 3τ πρώτα έγραψες ανθρώπινα και μετά σου βγήκε η μητρική σου γλώσσα ε?

    21. Ερχονται απο την Πολωνια να εργαστουν στην Ελλαδα!!! Η Πολωνια ειναι βιομηχανικη χωρα με καλυτερη ασφαλεια, λαθρο δεν εχει οπως και η Ουγγαρια, εδω τι ερχονται δεν ξερουν τα χαλια της χωρας, ποιο ασφαλης ειναι η Κολομβια. Καληνυχτα Ελλαδα.

      1. στην Ελλάδα έχει αφροασιατικό κρέας που τα εθνικιστικά καθεστώτα των χωρών τους δεν τις αφήνουν να φάνε….

    22. Είχε λίγο υπερβολική πίεση στον αγωγό το Μπαγκλαντεσι…

    23. Να το αποκαλύψετε αν γίνεται και μπορείτε
      κύριε Χίο πρίν τι εκλογές διότι μετά το πουλί πάει πέταξε.

    24. Ποτε θα καταλαβουν οι γυναικες,οτι δεν πρεπει να μπλεκουν με ισλαμιστες μουσουλμανους και με ολα αυτα τα σκουπιδια ; Στις ποσες βιασμενες και δολοφονημενες γυναικες θα ξυπνησετε επιτελους,γυναικες ;
      Ολα αυτα τα σκουπιδια θεωρουν τις γυναικες κατωτερο ειδος χωρις κανενα δικαιωμα και αναλωσιμες.
      Ποσες ακομη δολοφονημενες θελετε για να καταλαβετε οτι δεν πρεπει να μπλεκετε με αυτα τα ζωα,γιατι ρισκαρετε τη ζωη σας ;

      1. με τρελοχουνταιους δε πρεπει να μπλεκουν, ειστε αποβλητα

        1. Κάνε παρέα με τον μένιο,τον λιγνάδη, τον πατέλη, τον γιατρομανωλαλάκη, τον γεωργιάδη, και τον καπουτζίδη φλώρε νουδουλαρέε!!!
          Μπάζο, ε μπάζο!!!

    25. κριμα για τη κοπελλα.Τοσο ωραια και πηγε με τα πακι?χαθηκαν οι ελληνες?

    26. Κάνανε την Ελλάδα , την πιο ασφαλή χώρα στον κόσμο , την πιο επικίνδυνη. Αλήτες πολιτικοί!

    27. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΡΕ ΧΙΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ???
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΥΠαΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???
      ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΨΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΛΕΟΝ………
      ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ νεοδημοκρατικοσ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΕΖΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ….
      ΕΛΛΑΝΤΑ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΠΑΤΕ ΣΤΡΑΤΟ !!!! οχαοχοαχοαο
      θα περασει το μηνυμα ???

    28. ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΟΡΟΚΑΝΑΛΑ ΩΡΕΣΣΣΣΣΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΕΙΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ ΟΝΤΩΝ………

        1. ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ…………

    29. Τα λαθροπιθήκια τα χρησιμοποιούν για βαποράκια και για να τους μαμάνε όλοι οι ανώμαλοι των γνωστών κομμάτων. Σιγά μη πήγαινε αυτό το πλάσμα με βρομόπάκη γ@μώ τη φάρα τους με τα σκουπίδια που έχουν μαζευτεί εδώ.

    30. Η χώρα ανήκει στους Αλβανούς της , τους Πακιστανούς της , τους Μπαγκλαντεσιανούς , τους Αφγανούς , τους Ρωσοπόντιους της κλπ κλπ.

      1. Η χωρα φιλε μου ανηκει σε αυτους γιατι εσυ μαζι με τα αρφανα του Κασιδιαρη καθως κ ολοι οι ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ του Πουτσου με την Καναπεδιαση , το πληκτρολογειο κ την Αναμονη του Χριστου την εχουν παραδοσει ΑΜΑΧΗΤΗ !!!! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ . Δωσε θαρρος στον χωριατη μια κατασταση .

      2. Οι ρωσσοπόντιοι είναι Έλληνες Πόντιοι που γεννήθηκαν στη Ρωσσία από Έλληνες Πόντιους γονείς.

        1. οι χουντικοι δε κανουν τετοιους διαχωρισμους

    31. Που είναι οι Refugees welcome? Που έχουν χαθεί αυτά τα παιδιά?

      1. Κλαίνε τα ψόφια επενδυτάκια του “ναυαγίου”.

    32. Αν ο δωματιάς είναι νδ, θα καθαρίσει ο εισαγγελάκος, δεν τίθεται θέμα. Αυτά είναι τα καλά της αυτοδυναμίας, ξέρει ο κούλης τι ζητάει, ελέγχεις τα πάντα στο Δημόσιο και βγάζεις λάδι τα φιλαράκια που σε ταΐζουν. Έτσι γίνονται οι δουλειές, γατάκια.

      1. Ο εισαγγελακος που πήγαινε με μπαγκλαντες και πακιστάν; Αλήθεια τι έγινε μαυτον; Α βα βα;

        1. Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

          Και λίγους λες!

    33. καθάρματα δολοφόνοι έδωσαν 40% σε καθάρματα δολοφόνους

    34. Κρίμα τόσο όμορφη κοπέλα να πάει έτσι άδικα. Η Ελλάδα δεν είναι ασφαλής χώρα για να μπορεί μια ασυνόδευτη γυναίκα να μεθάει τη νύχτα. Όχι πως γενικά είναι σωστό μια γυναίκα να μεθάει τα βράδια, αυτά οι σωστές Χριστιανές δε τα κάνουν ούτως ή άλλως, αλλά ακόμη κι αν θέλουν να τα κάνουν, λάθος χώρα διάλεξαν για να τα κάνουν. Η Ελλάδα ούτε αστυνομεύεται, ούτε τα σύνορα φυλάσσονται, υπάρχει τεράστιο οργανωμένο και μη έγκλημα και κυκλοφορεί στους δρόμους κάθε καρυδιάς καρύδι από όλο το πλανήτη. Πραγματικά απορώ γιατί οι ξένοι σκάνε τόσα λεφτά για να έρθουν στα σκατόνησα να κάνουν διακοπές….

      1. φιλε ανεβηκε το level
        εξαρχεια και ψυρρη οσοι ψαχνονται γυρνανε τα μαγαζια απο τις 4.00 και μετα για να τις βρουνε ΟΛΕΣ μεθυσμενες παιδοφιλοι θες ? πορνογεροι ? και αμα ειναι τουριστριες η πινουνε τιποτα μπομπες καλυτερη τους

    Comments are closed.