ΣΑΠΙΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ! ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΣΤΟ ΙΠΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    Κοινοποίηση:
    olympiako-kentro-markopoulou-taiped

    Δεν έχει τέλος το γαϊτανάκι των αποκαλύψεων γύρω από τα προβληματικά στέγαστρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004.

    Πρόβλημα υπάρχει και με τα στέγαστρα του Ιππικού Κέντρου στο Μαρκόπουλο.

    Στο ρεπορτάζ του αναφέρει:

    «Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες σε κακή κατάσταση βρίσκονται και τα στέγαστρα στο Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου!

    Θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο του 2023 το ΤΑΙΠΕΔ ανακήρυξε πλειοδότη τμήματος του πρώην Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου Αττικής, την APLEKTON HOLDINGS, εταιρεία συμφερόντων του Δημήτρη Μελισσανίδη. Η συγκεκριμένη εταιρεία κατέθεσε προσφορά -6.5 εκατ. ευρώ εφάπαξ και 180.000 ετήσιο μίσθωμα το οποίο αναπροσαρμόζεται- για την αξιοποίηση του Ιππικού Κέντρου με μακροχρόνια μίσθωση 40 ετών.

    Πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι τα στέγαστρα του Ιππικού Κέντρου χαρακτηρίζονται έως και “ετοιμόρροπα” και θεωρείται δεδομένο πως μετά τις εξελίξεις με το ΟΑΚΑ θα πρέπει να ακολουθήσει άμεσα μελέτη και για το Μαρκόπουλο, προφανώς κατόπιν αιτήματος της πλειοδότριας εταιρείας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ευρώ που μας αρπάζει το δημόσιο είναι παντελώς χαμένο.

    2. Έχει ρίξει κανείς μια ματιά στη γέφυρα στο Ρίο-αντίρριο; Αντέχει;

    3. ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΗΝΑ 2004 , ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ…ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΑΙΝΑ, ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΣΗΜΙΤΗ, ΚΛΕΦΤΟΝΔ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ…ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ…ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ…

    4. ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ.
      ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
      ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΟ ΥΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΓΡΩΝΟΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ (VTS/VTMIS, (VESSEL TRAFFIC MANAGEMENT INFORMATION SYSTEM)) , ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, TO ΟΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ (ΤΟ 2000 ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ 2003 ΤΕΛΕΙΩΣΕ) ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2008. ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ (12 ΠΕΡΙΠΟΥ ΡΑΝΤΑΡ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΩΝ, 1 ΚΕΝΤΡΟ VTMIS, 6 ΚΕΝΤΡΑ VTS) ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 70.000 ΕΥΡΩ. ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ.
      ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ 2 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 80 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ 70.000 ΕΥΡΩ ???

    Comments are closed.