ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ “ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ” – ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠ’ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ [ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    MPAKOG

    Οι πολίτες «αποθεώνουν» πρωθυπουργό και δήμαρχο που επιτέλους έκοψαν τα ενοχλητικά δέντρα στην πλατεία Κολωνακίου
    Η πλατεία Κολωνακίου, δεν είναι όπως πιθανόν να την θυμάστε.

    Όχι, δεν χτίστηκε κάποιο αυθαίρετο εντός της πλατείας. Απλώς η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την βοήθεια του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, την «μεταρρύθμισε».

    Δείτε πως ήταν, και πως έγινε:

    12

    13

    Μιλάμε για ίσιωμα! «Αλφαδιά», που έλεγε και ο γαλάζιος συνδικαλιστής έξω από το εμβολιαστικό κέντρο, όπου τον παρουσίαζαν ως «περαστικό πολίτη».

    Τι να τα κάνουμε άλλωστε τόσα δέντρα; Γεμάτη με δέντρα είναι η Αθήνα. Γεμάτη με δέντρα είναι ολόκληρη η Ελλάδα. Ο Κυριάκος έχει σχέδιο και το απέδειξε στην Βόρεια Εύβοια, στην Βαρυμπόμπη, στην Ηλεία και τώρα στο κέντρο της Αθήνας. Μεταρρυθμιστής, όχι αστεία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    46 Σχόλια

    1. Καψε και την Αθηνα παλιομαλακα! Βαλε και καμμια ναζιστικη ανεμογεννητρια στη πλατεια με αφιερωση στη frau! Σε λιγο θα βαλεις χερι και στο Ζαππειο βρωμολινατσα!

    2. Αν ζητήσετε άδεια να κόψετε ένα δένδρο που γκρεμίζει το σπίτι, θα σας πούνε όχι.. έχω και την επιστολή άρνησης που έστειλαν.

    3. ΓΚΟΥΦΗ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣ@Σ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ

    4. Τα δέντρα εμποδίζουν το 5G. Καπου άκουσα πως λένε πως αν έχεις δέντρο μπροστά στο σπίτι σου, μη το κόψεις, αντιθέτως να το φροντίζεις μη χαλάσει και αναγκαστείς να το κόψεις.

    5. Τα ίδια γίνονται παντού, σε νοσοκομεία τα δένδρα κόβονται με σσυνοπτικες διαδικασίες ως επικίνδυνα, ούτε ο Ιμπραήμ να ήταν.

    6. τυρκοσαρακηνομουρης. είδε ο γύφτος την γενιά του κι ΑΝΑΓΑΛΛΙΑΣΕ η καρδιά του.. γι αυτό καη αφρασιατολαγνεια. λαθρομελαψολαγνεια.
      θα βάλει έργα τέχνης όπως τον ΔΙΑΟΛΟ στο Άλιμο; οι σκατοψυχοι ΒΡΩΜΟΣΟΓΟΥ.

    7. Εγώ ξέρω ότι ακόμη και στα χωριά, για να κόψεις ένα δέντρο, χρειάζεται άδεια από το δασαρχείο και δεν την παίρνεις ποτέ.
      Αν κόψεις δέντρο , χωρίς άδεια , την εβαψες.
      ΕΔΩ ποιος έδωσε ΆΔΕΙΑ ;
      Δεν υπάρχουν ευθύνες ;

      1. Αυτος ειναι το δασαρχειο, αυτος ειναι ο νομος, αυτος ειναι η κεφαλη της αθηνας και κατ’ ακολουθια η οικογεια που προερχεται….εσας τι σας κοφτει;;;;; οτι θελουν κανουν και δεν ρωτανε καν. Ξερατε ακριβεστα-τα ποιους ψηφηζατε… και ξερετε ποιο ειναι το ποιόν τους

    8. Χωρις να θελω να τον υποστηριξω…ολο αρθρο ειναι για μπουφους…. Τι σχεση εχει η γραμμη 4 του μετρο με τον δημαρχο???? Τα δεντρα τα εκοψε η κοινοπραξια που εχει το εργο για το μετρο…. Το ζητημα ειναι οτι και τα δεντρακια κοπηκαν διχως λογο και σταση μετρο θα φτιαχτει εκει σε 10 χρονια παλι διχως λογο….καθως ευαγγελισμος συνταγμα και πανεπιστημιο ειναι διπλα… Και οποιος πει οτι ειναι μακρυα και θες περπατημα μαλλον ειναι στα κιλα σαν το παγκαλο αλλα το παιζει πράσινος επαναστατης.

    9. Από το 1974 σας γαμάνε – ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ – και εσείς συνεχίζεται σαν υπνωτισμένοι ραγιάδες συνεχώς να τους ψηφίζετε…..Καλά σας κάνουν λοιπόν και σας γαμάνε…..Το κακό είναι ότι την πληρώνουν και αυτοί που ούτε γουστάρουν όλα αυτά τα ανεπάγγελτα αγράμματα καλοζωισμένα γαλαζοαίματα καθάρματα, ούτε τα ψήφισαν ποτέ και ούτε θα τα ψηφίσουν εις τον αιώνα……Υ. Γ. Μπακογιάννη ξέρεις τι λείπει από την Αθήνα για να γίνει ωραιότερη ρε ???? Καταρράκτες…….Σκέψου το…….

    10. Το δασαρχείο είναι για εκτός κατοικημένης περιοχής για τα δέντρα. Εντός είναι υπεύθυνη η πολεοδομία του δήμου…… Έτσι πληροφοριακά για κάποιον πού ρώτησε..

    11. Μην κάνεται έτσι, θα φέρει καινούργια δέντρα μοντέλο 2022, έχουνε καλύτερη απόδοση οξυγόνου. Φυσικά θα βοηθήσουν τα κολλητάρια του με τις ανάλογες αναθέσεις. Πιστεύω με ένα δεκάρικο θα είναι καλά….

    12. Έτσι να σας ΓΑΜΑΕΙ όλη η οικογένεια και χωρίς βαζελίνη μπετόβλακες.

    13. ΕΣΕΙΣ τους ψηφίσατε. Σκάστε τώρα και λουστείτε τους.

    14. Θα φτιάξουν χώρο για να πηδάνε οι Πάκηδες τους άπλυτους ….

    15. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ Ο ΠΟΛΥΣ ΜΠΑΦΟΣ ΤΟΥΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕΣ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ

    16. OI ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥΝΑΙ ΣΤΙΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ……ΤΗ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΝΤΟΡΟΓΙΟΥ?????ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΙΚΙΣΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ………ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΑΙ ΠΑΛΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ….ΑΘΛΙΕ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΔΙΑΒΟΛΟΦΑΜΗΛΙΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΑ ΛΙΓΑΚΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ………….Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΑΝΤΖΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΗ ΣΤΟ ΓΛΥΦΟΥΝ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΜΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΦΥΛΑΡΑΚΙ………….

    17. Εδω λεμε πως θα μπορουσαμε να φυτευουμε δεντρα για οξυγονο και να ακουμε τα πουλια να κελαιδουν , αν και ενα δεντρο κανει χρονια για να μεγαλωσει και αλλοι … πανε και τα κοβουν τα καινε . Μιλαμε για πολυ μυαλο.Δεν το φτανει κανεις αυτο το μυαλο.Μια καταστροφη που δεν συμμαζευεται δεν κατανοειτε . Ευγε !!!

    18. Άλλος μεγάλος περιδρομος μου μυρίζεται
      Εντωμεταξυ τι βλακοφατσα είναι αυτή;. Και πως μοιάζει περισσότερο στον θείο απ’οτι στον πατερα

    19. Γ@@@@@Τ@@ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ!!!!

    20. Ξέρανε και ισοπέδωσε με φασισμό το στολίδι με το πράσινο την πλατεία Κολονακίου για να την κάνει πλατεία πακιστάν δηλάδή πλατεία του κώλου χωρίς πράσινο!!!
      Ο βλαχοδήμαρχος των λαθρομεταναστών Αθήνας είναι ανθέλληνας, αντίχριστος, ισλαμοφασίστας, τζαμόφιλος, άχρηστος, χοτσποτάκιας, άμυαλος, τρόμπας, άσχετος, σπάταλος, γελοίος, λωποδύτης, απατεώνας, κακομαθημένος νεοδημοκράτης, μπούφος, κουφιοκέφαλος, καραγκιόζης!!!

    21. καλά να πάθετε, Μητσοτάκηδες θέλατε για δήμαρχους και πρωθυπουργούς

      1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΜΑΙ ΟΛΟΙ?????????????????

    22. Aυτή είναι η πράσινη ανάπτυξη που πήγατε και ψηφίσατε. Δεν έχουν αφήσει δέντρο όρθιο σε ολόκληρη την Ελλάδα τα λαμόγια.

    23. Μπράβο μας, καταντήσαμε την Ελλάδα ιδιωτικό χώρο των Μητσοτακηκών καθαρμάτων που την είδανε βασιλιάδες, αποφασίζουν, διατάζουν, αρπάζουν-κλέβουν και βγάζουν και γλώσσα. Αν υπήρχε ένας απελπισμένος να καθαρίσει έστω έναν θα τους έφευγε η μαγκιά. Αυτή η οικογένεια πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια μια για πάντα. Είναι εγκληματίες, σιχαμένοι, όχι απλά κουραστήκαμε αλλά σιχαθήκαμε ό,τι έχει σχέση με αυτό το κωλόσοο.

    24. Που το βρήκανε και τον βάλανε για δήμαρχο… Που είναι το δασαρχείο;;;

      1. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ

    25. Με τα μυαλά που έχουν οι Έλληνες να δεις που και αυτόν αύριο μεθαύριο πρωθυπουργό θα τον κάνουν!

    26. ΕΤΟΙΜΟ ΑΦΡΑΤΟ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΑΨΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΔΕΚΑ ΡΙΧΤΕΡ

    27. “Δολοφόνοι” του περιβάλλοντος. Δεν τους καίγεται καρφί. Αναλγητοι ψυχροί και αχόρταγοι. Τι τρώνε και δεν σκάνε, δεν ξέρω. Η αδηφάγα ακορεστοτητα όμως δεν οδηγεί στην ευτυχία αλλά στην μιζέρια και την ανυπόφορη θλίψη της αίσθησης του κενού.

    28. Που να δείτε όταν οι ραγιάδες τον κάνουν και πρωθυπουργό!

    29. Έκοψε τα δέντρα για να μη ψηφίσουν Ανδρουλάκη.
      Έχουν κακό συνήθειο.

      1. φυσικα ξερανε οι ΑΘΗΝΕΖΟΙ….εδω βγαζανε ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΜΙΝΗ και ΝΤΟΡΑ,…ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ?….τουλαχιστον οι ΜΙΣΟΙ ΨΗΦΟΙ ήταν απο επενδυτες-τουρίστες…θα φάνε καλά, σε 5 χρόνια σε ΔΗΜΟ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΟΥ οι ΕΛΛΗΝΕΣ ουτε το 10%….δες πως καταντησε το ΛΟΝΔΙΝΟ με ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    30. τι να τα κάνεις τα δέντρα αν έχεις ωραίο τσιμέντο; Σας ξεβλαχεύει βρε κοθώνια ο βλαχοδήμαρχος! Ξέρετε τι ωραία ασούρα θα κάνουν τα ταλιμπάνια μόλις τελειώσουν τα έργα; Θα μαστιγώνονται και θα βάφεται η πλατεία κόκκινη…

    31. Εντάξει παιδιά ο άνθρωπος είναι πολιτικός και τρέχει για το μεροκάματο που είναι το παράξενο?

    Comments are closed.