ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΕΥΘΕΩΣ Κ. ΖΑΧΑΡΑΚΗ – ΕΧΕΤΕ ΕΚΝΟΜΗ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ;

    Κοινοποίηση:
    teaser29-6

    Με παντρεμένο και πατέρα ενός παιδιού φαίνεται ότι διατηρεί σχέση η νέα υπουργός Οικογένειας και κοινωνικής συνοχής, Σοφία Ζαχαράκη. Το όνομα του στελέχους της ευρωπαϊκής τράπεζας με τον οποίο συνδέεται το γνωρίζουμε, αλλά θα θέλαμε να έχει το θάρρος η κ. Ζαχαράκη να απαντήσει.

    Διατηρείτε έκνομη εξωσυζυγική σχέση με παντρεμένο με ένα παιδί και είστε υπουργός οικογένειας και κοινωνικής συνοχής;

    Ή απαντήστε

    Ή παραιτηθείτε

    Ο ιδιωτικός βίος σε θέματα ηθικής δεν έχει εκπτώσεις

    «ΑΝΤΡΟΧΩΡΙΣΤΡΑ» η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! Σοφία Ζαχαράκη- Πολιτικό σκάνδαλο με σοβαρές κοινωνικές προεκτάσεις. Αυτή δεν είναι για να φτιάχνει σπίτια αλλά για να διαλύει. Έψαξες πολύ για να την βρεις, κύριε Μητσοτάκη; ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Στέφανε η Ζαχαρακη δεν είναι για παντρειες και νόμιμες σχέσεις.Το λέει και το τραγούδι άλλωστε.Οι όμορφες γυναίκες δεν πρέπει να παντρεύονται αλλά να ερωτεύονται.Βαλτω στους μακελαρειδες το μεσημέρι.

    2. Και αφού ξέρετε τον παντρεμένο γιατί δεν μας λέτε ποιος είναι.
      Αυτή δεν πρόκειται να μιληση.

    3. Πως θα νομιμοποίηση τους ανώμαλους να ιοθετουν παιδια και ειδικά αγόρια?Γιαυτό ίδρυσε το νέο υπουργείο ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.Υπουργειο ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.Ετσι έπρεπε να το ονομάσουν.

    4. ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΝΤΕΛΩΝ???

    5. Νεο υπουργειο νεα κονδυλια, καινουργια μασα. Βαλανε την γλαστρα μπροστα υπουργο και απο πισω το σκυλολοι θα τρωει καλα και κατσε εσυ λαουτζικο με τις τρεις και εξηντα.

    6. Υπουργείο αντιοικογένειας και οίκος κοινωνικής ανοχής με υπουργό το Αννίτα Π(ουτ) avia……
      Kαι Γaμμw.

    7. Υπάρχει ασυμβατότητα θέσεως και ιστορικού συμπεριφορά της. Επιβάλλεται να παραιτηθεί.

    8. Συγχωρειστε την πια ! Αγαπησε τι να κανει? Αλλο πραμα ο ερωτας και αλλο το υπουργειο οικογενειας …..αλλοδαπων με γυναικες…. κουνελες!

    9. Πω, πω ντροπη!
      Ειναι προφανες οτι το Υπουργειο αυτο δημιουργηθηκε (στα χαρτια ακομα) για να περιορισει ο Κουλης τις χασουρες που εχει απο τα δεξια του… τα κομματιδια οπως περιφρονητικα τα ονομαζει αυτος.
      Κι ομως τους ψηφοφορους των “κομματιδιων” αυτων τους γραφει στα παλαια του υποδηματα!!! Αν σεβοταν τον εαυτο του και τους ψηφοφορους/φορολογουμενους, Πολιτες, δεν θα ξεστομιζε την λεξη ντεμεκ…

    10. Την έχω δει κ σε gangbang στο xvideos αυτήν με καμία 10αρια αραπια να την ξεφτυλιζουν

    11. Λοιπόν..κατι πολύ πιο σοβαρό τώρα..εχω πληροφορία από τέκτονας της μεγάλης στοάς ότι πίσω από την singular είναι ο ίδιος ο κουλης..ψαξτε το να τους κρεμασουμε!!!!!

    12. Αντε βρε Μακελαρηδες κι εσεις, τι το μαλωνετε το κοριτσι.. σιγα τωρα, αυτο σας πειραξε.. παντρεμενος με παιδι… σιγα, σε λιγο θα ακουτε λοατκυ με παιδι… αφου αυτα ειναι πρωτα πρωτα στην ατζεντα τους για την “ιδεωδης” ελληνικη κο7νωνια- απιστια, μοιχεια, ξωγαμα, νοθα (που ειναι και το φορτε της οικν μητσοτακη). Δειτε πως θα δουλεψει μια χαρουλα. Θα καταθεσει η στριγκλουλα το πρωτο νομοσχεδιο για την απιστια που θα την νομιμοποιει και θα παρει 158 ψηφους, μετα θα καταθεσει το υπουργειο θρησκευματων νεα τροποποιητικη που θα αφορει καποιες περιπτωσεις (αν ο αντρας εχει πιεση στο αιμα, δεν του σηκωνεται αρα δικαιολογειται να φαει κερατο απ την γυναικα του, κλπ τετοια , ιατρικου θεματος) μετα θα το παιρνει ειδηση το υπουργειο υγειας και θα καταθετει νεα τροπολογια που θα αμφισβητει την πιεση αλλά θα εγκρινει την υπερταση που δεν του σηκωνεται κλπ) μετα θα το βγαζει στη σεντρα το υπουργειο θρησκευματων και θα το βγαζει σουπερ ντουπερ αμαρτια, θα το δινουν κεφαλια στο υπουργειο μεταναστευσης και αυτο θα λεει δεν ειναι δικης μας αρμοδιοτητας, θα σουταρει η μπαλα στο υπουργειο πολιτισμου και θα λενε οκ συμφωνουμε για να εχουμε τρε ζολι τουρ δε σαμερ κονε..
      .

      Καλά κι εσεις κοτζαμ δημοσιογραφοι τόσα χρονια στο κουρμπετυ και δεν μάθατε πως δούλευε το… συστημα(?) Ετσι δουλευε.
      .
      (σημειωσουλα: αν κι Εγω το ειχα εντοπισει απο το 2019 πως “δεν δουλευει το συστημα” και τούς ενημερωσα εκει στην εισαγγελια, (ως οφειλα και ημουν υποχρεωμενη να το αναφερω μια φορα), αλλά μια εισαγγελάτενα εκει περα με εδιωξε κακην κακος- δειαρ προμπλεμ.

    13. Μια χαρά γυναίκα είναι και συμπαθής και όμορφη. Ασχοληθείτε με κάτι πιο σοβαρό και σημαντικό.

    14. Δεν μας νοιάζει τι κανει η κάθε μανταμ !!! έτσι κι αλλιως αυτό το υπουργείο το φτιάξανε οπως και το κλιματικής αλλαγής για να διαλύσουνε την οικογένεια οπως και το περιβάλλον!

    15. οι διεθνιστες δικτατορες των νοθευμενων εκλογων με ψηφοφορους ελληνοποιημενους τουρκους και αλβανους και ελληνοποιημενους λαθρο και γυφτους ειναι πιστοι δουλοι του νεομαρξιστικου αυταρχικου βαθυκρατους της αμερικης που θελει να τελειωσει τη λευκη φυλη απο τον πλανητη και να κανει την ευρωπη και την αμερικη ισλαμικες χωρες…. η αμερικη απεχει πολυ αλλα η ευρωπη σχεδον τα καταφεραν ηδη και το ελλαδισταν εχει ηδη μειοψηφια γηγενων στη νεολαια καθως η δευτερης και τριτης γενιας τουρκοι και αλβανοι ειναι η πλειοψηφια της νεολαιας στα σχολεια ολοενα και αυξανομενη ενω οι γηγενεις μειωνωνονται ολοενα επισης…. ο αφανισμος των γηγενων της ευρωπης προχωραει ακαθεκτος….

    16. Ε που να την έβαζε ρε παιδιά, αφού υπουργείο ιερόδουλης δεν υπάρχει ακόμα…;

      1. Τα “κεντρικά”…στη Βουλή. Το μεγάλο μπορντέλο. Για όλα τα γούστα.

    17. ελα ντεεεε…πεστα μακελειο , δεν αντεχουμε πια αυτhn την μουζουρα που λεγεται νδ ,στη φατσα της Ελλαδας .
      Αυτη η νοθεια με εχει βγαλει knock out

    18. Παρακαλείται ο Τσίπρας, ο εμβολιάκιας του κούλη και πρεσπολάγνος του Ζάεφ και των μνημονίων, να πάει να δουλέψει στο Υπουργείο Οικογένειας αφού ως μπολσεβίκος δεν έχει παντρευτεί αλλά τα παιδιά του τα πάει στο ιδιωτικό με το κεφάλαιο! Όπου τους συμφέρει μπολσεβίκοι, όπου τους συμφέρει με το κεφάλαιο! Επειδή δεν δούλεψε ποτέ του, θα του δώσουν θέση και οι φαρμακευτικές με τέτοια στήριξη στο θέμα του λοκντάουν και του υποχρεωτικού μπολιάσματος! Ζήταγε άδεια για τον Κουφοντίνα και ήθελε εγκλεισμό για τους Έλληνες παρέα με τον κούλη και το υπόλοιπο ανθελληνικό τόξο! Με το αζημίωτο όλοι τους!

    19. ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ ……… ΧΑΧΑΟΧΟΑΧΟΑΟΧΟ Ο ΑΧΟΟΧ
      ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ‘ΑΝΟΧΗΣ’……

    20. Δεν κατάλαβα, με το γκόμενό σου πηδιέται; Γιατί τέτοια κάψα;

    21. Ετσι τρενο να τους πατε που το παιζουν και ηθικοι και σωστοι σε όλα!

    Comments are closed.