ΣΕΙΣΜΟΣ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΑΡΟΚΑΣΣΕΛΑ!!! “ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥ” – “ΕΣΒΗΣΕ” Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΜΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ – ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

    Κοινοποίηση:
    ηξξη

    “Πάγωσαν” όλοι στο στούντιο του Ανατρεπτικού Δελτίου τη στιγμή που ο Στέφανος Χίος αποκάλυψε τη “ΒΟΜΒΑ” που είχαμε προαναγγείλει. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, σήμερα το μεσημέρι συνομιλώντας με πολιτικό αρχηγό, του αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει φυλακή στο παρελθόν για ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥ. Κάτι που, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι κοινό μυστικό μεταξύ των ομογενών στην Αστόρια.

    Ήδη κάτι τέτοιο αναφέρθηκε από τον ίδιο τον αρχηγό μέσα από τη συχνότητα του Alpha και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν υπάρχει καμία διάψευση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον Κασσελάκη.

    Αυτή και άλλες πολλές αποκαλύψεις για τον πρόεδρο της “μούμιας” που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ αύριο στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Ο κ. Κασσελάκης οφείλει να αντιδράσει με το να επιδείξει το ποινικό του μητρώο. Αν δεν το πράξει, τότε μιλάμε για μείζον πολιτικό ζήτημα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Στέφανε κυνήγησε το θέμα όσο δεν πάει, αν επιβεβαιωθείς θα πάρει μεταγραφή για ΚΝΔούλα, θα ενταχθεί στην τάση των παιδεράδων και θα είναι ο διάδοχος του Κούλη για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη.

    2. Καλημερα στην εβραιοκρατουμενη Ελλαδα !!!!!

    3. Ακούσετε τη γιαγιά. Ξέρει τα πάντα.

    4. βιασμος μμμμμ!!!!
      μονο ετσι γινεσαι πρωθυπουργος

    5. Νομιζω ειναι πολυ απλο πως βγηκε προεδρος ο κασελας.
      Πηγαν και ψηφισαν νεοδημοκρατες γιατι καταλαβαν οτι ετσι θα αποτελειωσουν τον συριζα μια για παντα οπως και αυτο γινεται τωρα.
      Σε αντιθεση με τους συριζαιους που οταν εβαλε υποψηφιότητα για προεδρος κομματος ο αδωνις δεν πηγαν οι βλακες να τον ψηφισουν κι ετσι θα επαιζαν μονοτερμα μεχρι σημερα…α μην ξεχασω υποψηφιοι ηταν κι ο πανικας και ο μειμαρακης ο καλυτερος ηταν ο περιφερειαρχης μακεδονιας αλλα τελικα βγαλαν τον μητσοτακη ….
      Καταντια

    6. στο πλαισιο της δημοκρατιας το συνταγματικο δικαιο απαγορευει ρητα την προσβολη των θεσμων της βουλης.. απο εξωτερικους παραγοντες εισβολη σε οικογενιακα ασυλα ανευ βαριάς ποινικης παραβασης και μη οργανομενου ..

    7. ένας κολομπαράς τους χρειάζεται εκεί στην βουλή θα τους πάρει όλους έναν έναν ο κασσελάκης

    8. Προσέχετε σχολιαστές, μην ξεχνάτε την παροιμία “ότι κοροϊδεύεις το λούζεσε”. Πιστέψτε με πάντα δουλεύει!
      Το γράφω σε περίπτωση που ξεχαστήκατε, οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Καλά κουράγια!

    9. Θελει 2 αγορια κατα παραγγελία. Αυτό μην το ξεχνάμε

    10. Επιβεβαιώνεται δηλ το αυτονόητο ότι κυλάει βρωμοεβραίκο αίμα στις φλέβες αυτού του βιαστή κιναιδου. Οι περισσότεροι χαχαροεβραίοι είναι ανώμαλοι παιδοφιλοι! Κρίμα που το κάψιμο της περιοχής Κάσσελ και το κωλοκαύτομα ήταν false flag για να κυριαρχήσει ο Σιωνισμός τους. Με ψευτιές, πουστιές και διχόνοια κυριαρχούν

    11. Εγώ θέλω την Αχτσιογλου που είναι και πολύ πολύ ΜΑΝΟΎΛΙ…!!!!

    12. Λαεεεεε ξυπνα τι εχουν τα ματια και το μυαλο σου ;;; Και σ@ατα να ειχαν παλι θα δουλευαν.Μηπως εισαι ζομπι ;;; Τι εισαι τελος παντων ;;;; Κοιταξε τα μουτρα σου και σπασε το κλουβιο κεφαλι σου και την μουρη σου επανω στον καθρεφτη

    13. Ατσα ο μπινες απο την κρητη Κανει τετοια πραματα το σιχαμα της αριστερας

    14. ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ

    Comments are closed.