ΣΕΙΣΜΟΣ! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! «ΗΡΘΕ Η ΣΑΒΟΥΡΑ – ΟΞΩ ΠΡΟΔΟΤΗ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΕ! ΟΥ…ΟΥ…ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ» – ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Αυτή είναι η πραγματική υποδοχή των Κρητικών που δεν θα δείξει κανένα κανάλι…. Κάντε ένα κλίκ και ακούστε τί σέρνουν στον Τσίπρα μόλις εμφανίζεται η πομπή και κατεβαίνει από το αυτοκίνητο… Δείτε και διαδώστε το βίντεο: 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ο/Η Οι επιδοτησεις ναναι καλα κ ολα ταλλα στη πουτσα μας λεβεντες κρητικοι λέει:

      Ρε μαλακες γροθοι κρητικοι, ντροπή της κρητης, εκει στα ανωγεια γλυψατε καλα τον τσιπρα, οπως εχετε γλυψει αλλους τοσους (τζεφρυ πολακηδες μαρκογιαννακηδες κεγκερογλου κ.α γερμανοπροδοτες);

    2. Προδότες Κρητικοί! Βάζω στοίχημα ότι τα συριζόπανα θα πάρουν μεγάλα ποσοστά στο κωλόνησο!

    3. Ας το σκεφτούν καλά οι Κρητικοίτι θα ψηφίσουν, αλλιώς τους βλέπω να ξανακατευενουν πάλι Πειραιά για τα αγροτικά τους ως συνήθως…..

    4. οι Κρήτες μπασταρδεμένοι τουρκοαιγύπτιοι περηφανεύονται ότι στην Κρήτη δεν παίρνει ψήφους η Χρυσή Αυγή και δεν έχει γραφεία, καλό είναι να πλημμυρίσει το νησί με λαθραίους για να ζήσουν το αντιφασιστικό λεβέντικο όνειρο. ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ

    5. Δεν είναι όλοι η κριτικοί το ίδιο. Υπάρχουν και ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ

      1. μαλιστα στους πιο γενναιους Ελληνες παντα κοσμουν τετοια θεση Κρητικοι.

        κανεις δεν αντιλεγει, σε αυτο που εγραψες.

        Το θεμα ειναι πως η Κρητη μας, μετα την καταστροφη των ελληνοφωνων μπολσεβικων απο την ενδοχωρα της Ελλαδος, στον Γραμμο κι Βιτσι, βρηκαν καταφυγειο κυριως τα σκυλια του ελας, στην Κρητη.

        Δηλαδη, η Κρητη χρησιμοποιηθηκε ως εφαλτηριο ιδεολογικο, πολιτικο κι εκλογικη καβατζα, για ολα τα διεθνιστικα αποκομματα της μεταπολιτευσης.

        ψαξε το κι μονος σου, βα δεις εαν λεω σαχλαμαρες.

      2. σωστά ακόμα τους ψάχνουν για να μάθουν ποιοί κρητικοί ψήφισαν χ.α.

      1. Και ούτε πρόκειται γιατί δεν υπάρχει…
        Το βάλανε για χαβαλέ το άρθρο !!!
        Γνωστά …

    6. ναι αλα και ο μητσοτακης δεν ειναι λυση θα φερει το 5 μνημοσυνο , ημουν 30 χρονων απο τοτε που πηγε ο πρακτορας τζεφρυ στο καστελοριζο εγινα 40 ετων και ακομα σκιζουν μνημονια , αυτοι καλοπερνανε ρε ξυπνηστε μην ειστε ζωα φτανει . κανενας δεν μπορει να κανει τιποτα απο αυτα που λεει , μονο αν ενωθει ολη η ακροδεξια της ευρωπης και χτυπησουν τον σωρρο τοτε ισως υπαρχει ελπιδα να σωθει κατι , αν αυτοι οι πακιστανοαφγανο και δεν ξερωγω απο που ηρθαν σε 5 χρονια θα ειμαστε λιγοτεροι στην χωρα μας , ολλη η ευρωπη τους διωχνει τους στελνει εδω πισσω απο εκει που ηρθαν ουτε καν τα σκοπια τους δεχονται , και μην πειτε φασιστα αλα θα γινω γιατι σε λιγο θα σας πηδανε και τις γυναικες και θα λετε και ευχαριστω .

    7. Δυστυχως παλι η Κρητικοι θα πανε προς αριστερα ειτε σε ΚΙΝΑΛ ειτε σε τσιριζα ειτε σε κουκουμπεε ειτε στα φιλελε παρταλια της νουΔΟΥΛΑΣ….

      θα δουμε στις ερχομενες εκλογες εαν εχω δικιο ή ειμαι εγκαθετος.

    8. Θα δούμε την υποδοχή και πόσο πατριώτες είναι οι λεβέντες στις εκλογές.Όλο τσε και τσα είναι και βλέπω να σέρνουν πεντοζάλη πάλι όπως κάνανε στη νίκη τσίπρα.Η μόνη διαφορά είναι ότι θα αβαντάρουν και τον άλλον πατριώτη τον κούλη,κατά τα άλλα ραγιάδες συμφεροντολόγοι ήταν πάντα και έτσι θα συνεχίσουν

    9. λοιπον για να ληξει το θεμα….οσον αφορα…αυτουσ που λενε οτι στην κρητη …στηριζουν ακομα συριζα.

      αυτο λοιπον ειναι ενας μυθος.

      αποψε στην εκδηλωση ο συριζα μαζεψε 500 ατομα…αριθμος..ελαχιστος μπροστα…στους χιλιαδες κατοικους του νησιου.

      σε ολη την χωρα….υπαρχουν κομματοσκυλα…..και ανοητοι..κοιμισμενοι….που ακουλουθουν ακομα τον τσιπρα.

      δεν ειναι το προβλημα σε ενα μερος τησ χωρας.

      1. Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλο λογο μην λες.

        μακαρι να’ναι ετσι οπως τα γραφεις, αλλα δεν το βλεπω.

        Νομιζω, πως οι εγλογες που ερχονται θα εχουν απογοητευτηκο χαρακτηρα εκει στην Κρητη

    Comments are closed.