ΣΕΡΙΦΗΣ Ή ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΛΑΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mn-serifis-evros-metanastes1

    Αποκλειστική συνέντευξη με τον άνθρωπο που λοιδορήθηκε όσο κανείς τις τελευταίες ημέρες για τα γεγονότα στον Έβρο. Ας ακούσουμε και τη δική του εκδοχή.

    Σερίφης ή σταυροφόρος της κοινωνικής επανάστασης του ελληνικού λαού;

    cxgdx

    Ο άνθρωπος που κατηγορείται με τον μισό ποινικό κώδικα ακόμα και για εσχάτη προδοσία επειδή φυλάττει Θερμοπύλες στον Έβρο μιλά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για πρώτη φορά. Τα βίντεο έχουν πνευματικά δικαιώματα.

    Ρεπορτάζ Κώστας Θεοχαρίδης

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. χρυσοβαλαντη ειναι παρανομοι ολοι αυτοι στην αθηνα απο τη βουλη….. εκλεγονται με νοθεια και διατηρουν την δικτατορια της μεταπολιτευσης!!!!!!! ειναι δικτατορες!!!! αυτοι ειναι οι φασιστες και οι ναζι στην πραγματικοτητα!!!!

    2. χρυσοβαλαντη θα εκπλαγεις αν βρεθουν αυτοι οι αλλοι που θα υποστηριξουν οτι ηταν εκει στη θεση των λαθρο που θα πουν αυτα ακριβως που λενε στα μιντια για εσενα οτι δηλαδη τους χτυπησες και τα λοιπα…. η αν και οι ιδιοι το κανουν αυτο κατοπιν συνενοησης με τους υπολοιπους και με την μιτ η τις αλλες υπηρεσιες που ανηκουν οι περισσοτεροι λαθρο…. το ψεμα και η εξαπατηση προς τους απιστους και για να στοχοποιηθουν προσταγμα του κορανιου και θρησκευτικο πρεπει για ολους τους μουσουλμανους….

    3. Υπομονή σε όλους τους πατριώτες. Η αντίστροφη μέτρηση για τους δωσίλογους έχει αρχίσει.
      Θα δικαστούν και οι δικαστές. Και δε θα έχει εδώλια εφέσεις κλπ. ΤΣΟ & ΛΟ.

    4. έχουν βάλει αυτήν την ταμπέλα στο ένστικτο κάθε λαού να αυτοσυντηρηθεί και να μην θέλει ξένους και επειδή έγινε στίγμα προσπαθούν εδώ και δεκαετίες οι Έλληνες να παραβγούν στην ανεκτικότητα, φαντάσου ότι οι αρχαίοι δεν σε δεχόντουσαν ακόμα και αν ήσουν από άλλη ελληνική πόλη, έπρεπε να αναλάβει επίσημα την ευθύνη κάποιος ότι σε φιλοξενεί και να ξέρουν πόσο θα κάτσεις και πότε την πουλεύεις, πλέον προοδεύσαμε και οποιαδήποτε αντίδραση στον εποικισμό και την αντικατάσταση του πληθυσμού φέρει το στίγμα του ρατσισμού, ένας παντελώς απροσδιόριστος όρος

      1. Η κατηγορια «ρατσιστής» έχει σκοπό να φιμώσει την ελευθερια σκέψης, λόγου και γνώμης.

    5. Πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί μέχρι να πάρουμε επιτέλους την εξουσία οι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές. Είμαστε ο νούμερο 1 εχθρός του καθεστώτος που κυβερνάει (νδ – συριζα – πασοκ) και φυσικά θα έχουμε την χειρότερη αντιμετώπιση από τους πάντες («δικαιοσύνη», Μ.Μ.Ε. κτλ).

    6. Δεν ντρέπεσαι να λες ότι ένας κεραυνός δεν μπορεί να κάνει τόση ζημιά; Δεν ξέρεις πως είναι ο Κύριος των Δυνάμεων, ο Παντοδύναμος Θεός που όλα τα σύμπαντα και οι κόσμοι κλίνουν το γόνυ μπροστά του; Θανάσιμο αμάρτημα να αμφισβητείς τη Δύναμη του Θεού, το Άγιο Πνεύμα.

        1. Ο Δίας πήδαγε γκομενάκια,δεν έχει χρόνο να σε σώσει,χώρια που τρώει παντόφλα από την Ήρα

    7. Πολύ σταυροκοπιεται ο τύπος και πάει αλλού το μυαλό μου.

    8. Σαν γνήσιος Έλληνας ο χρυσοβαλάντης φιλοτιμήθηκε να τους βοηθήσει στην ουσία τους έσωσε από βέβαιο θάνατο … και οποιος γραφή για ρατσιστικά κίνητρα είναι για δέσιμο

    9. Προπαγάνδα του χειρίστου είδους κυρίως από αριστερούς και ΜΚΟ για να δικαιολογήσουν την ”αγάπη” τους στην λαθρομετανάστευση για δικούς τους διαφόρους συμφεροντολογικούς λόγους, ενάντια στο συμφέρον και την ακεραιότητα της πατρίδας μας και την ανικανότητα και την αδιαφορία των κυβερνητικών να ελέγξουν και οι ίδιοι την λαθρομετανάστευση γιατί δεν έχουν την πολιτική βούληση γι αυτό και για να υπηρετήσουν το πολυπολιτισμικό αφήγημα και την μουσουλμανοποίηση της χώρας!!!!!!!!

      1. Στον καθρέφτη σου κοιτιέσαι και από μόνη σου αγαπιέσαι;;;

    10. Ο άνθρωπος έκανε ό,τι έπρεπε αλλά έγινε στόχος γιατί πείραξε την εικόνα των αδιαπέραστων συνόρων που πουλάει ο Μητσοτάκης στους χαζούς γαλάζιους συριζαίους.

      Ο Μητσοτάκης κάνει τις δουλειές των Βαρδινογιάννηδων, που ανήκουν στην ευρύτερη αραβικής/ενετικής καταγωγής οικογένεια των Καλέργι, που θέλουν να κάνουν την Κρήτη ανεξάρτητο κράτος και το οποίο απαιτεί την καταστροφή της ηπειρωτικής Ελλάδας και παράδοσης της στους Αλβανούς, τους Τούρκους και τους βουλγάρους των Σκοπίων. Κύριοι, ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει ταφόπλακα στο εθνικό Ελληνικό κράτος, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!

      Ψάξτε και βρείτε πόσες ΜΚΟ που ασχολούνται με την λαθρομετανάστευση ανήκουν σε μέλη της ΝΔ. Ψάξτε πόσοι από αυτούς ανήκουν σε Κρητικούς και γιατί εγκαθιστούν λαθρομετανάστες σε περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά ποτέ στην Κρήτη.

      1. Στο θέμα της Κρήτης κάνεις λάθος γιατί έχει γεμίσει και αυτή λαθρομετανάστες, που μετά τους νομιμοποιούν στην ουσία με παράνομο τρόπο!!!!

      2. Την ώρα που σκεφτόμουνα και έγγραφες αυτά , ταυτόχρονα τον έπαιζες,μαλακα ;

        1. @Ιννεξουιμ,
          Τι έγινε; Είσαι άραβας; Γιατί τα ελληνικά σου δεν φαίνονται και πολύ καλά…

    11. Στην Ελλάδα του Μητσοτακη βαφτίζουν προδότες αυτούς που προσφέρουν κοινωνικό έργο.Ο άνθρωπος έπραξε τα αυτονόητα γιατι να κατηγορηθεί; Απο ποιους;

    12. τον εχω δει συγγρου να ψωνιζει μαυρο τραβελι. σιχαμενος

      1. ΠΑΟΚτζης, δηλαδή ρωσοπόντιος που μισεί τους γηγενείς Έλληνες. Προς το παρόν αυτές που γαμιούνται είναι οι γυναίκες σας ρωσοπόντιοι μεθύστακες…

      2. Ενώ εσύ στη συγγρόυ πήγες για να ψωνίσεις από την λαική;;; άειντε ρε καθυστερημένε βρωμοκουμούνα

      3. αμα ειχε συγγρου ο εβρος μπορει…μηπως ηταν ο πατερας σου ντυμενη καρλοτα η μανα σου η βιζιτου ντυμενη σα το πανουση και εκανε πιατσα?πασοκος εισαι…ολα να τα περιμενεις απο εναν ψυχανωμαλο αντιχριστο νεοναζι!

    13. Ειναι ευρέως γνωστό οτι όποιος ενοχλεί το διεφθαρμένο συστημα διώκεται με διάφορους τρόπους.

    Comments are closed.